URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Iulie 2018, 08:59

Cenzura lui Mang: Vicepreşedintele CJ Bihor i-a redus la tăcere pe internauţii care l-au luat la rost pe tema asfaltărilor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

L-a pus Michiduţă pe şeful PSD Bihor, Ioan Mang, să se laude pe Facebook, joia trecută, cu programul de asfaltări al Consiliului Judeţean, punând şi o poză care arată, de fapt, cum se aşterne asfalt nou, de 4 centimetri, peste unul vechi în stare bună.

În trei ore, vicele CJ a fost potopit cu comentarii, majoritatea reproşând inutilitatea lucrărilor făcute pe drumuri bune, în timp ce de cele stricate autorităţile nici nu se ating, dar şi faptul că se fac de mântuială şi scump, probabil pentru comisioane, observaţii formulate, între alţii, şi de un inginer drumar, Flavius Baba.

Citeşte mai departe, pe blogul lui Bihorel!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
DULCE PENSIOARA
@pinonel: Nici Ilie Gavril Bolojan, nici Florica Chereches, nici Cuupsa sau Dehelean nu vor avea nici o retinere in incasarea pensiei NESIMTITTE. Acum fac pe grozavii, atunci o vor lua si cu o mana. Numai sa nu pateasca ceva .... dar fara discutie si ceilalti o vor lua fara nici o retinere!
Postat 05 Iulie 2018, 14:08 de pisicarosievargata
Bravo, bihoreilor, ati descoperit apa calda!
Toti fac la fel, inclusiv birtinezul! Pana si agramatul ala de la alde! Ma asteptam sa se comenteze modificarile la codul ad-tiv, pensiile nesimtite pe care le vor primi toti derbed*ii care au ajuns la ciolan, primari, consilieri, presedinti si vicepresedinti, ce mai, cum ziceam, toti g*lanii carora nu le e suficient cat au furat! Fratii lor, h*tii din parlament, i-au ,,cadorisit", ca nu-i din buzunarul lor! Si nu in ultimul rand ma asteptam sa comentati introducerea limbii unei minoritati ca a doua limba nationala/oficiala!
Postat 05 Iulie 2018, 13:30 de pinonel
Zic si eu
Trump in urma cu o luna sau 2 a pierdut procesul intentat de cenzuratii lui. Li s-a declinat dreptul la exprimare. La noi nu te astepti sa mai ai drepturi la justitia lui Gargamel. Dar precedent exista, e invocat dreptul omului. Cei nedreptatiti pot face ceva, informatii exista, trebuie cautate. Internetul poate fi folositor. Instanta e cea din NY unde a fost procesul.
Postat 05 Iulie 2018, 12:17 de poiu
!!!!
@foarte:Aici era vorba despre cenzură! La acest subiect m-am referit și eu! Dar...oricum chestia cu Referendum-ul nu a fost furt! După cum nici instigarea la abuz în serviciu(presupunând că a fost)nu are nimic de-a face cu furtul!
Postat 05 Iulie 2018, 11:30 de pisicarosievargata
@tovararu motanel
cand o sa vad ca te revolti ca e presedintele partidului pe care il susti unul care a furat bani de la gura copiilor ca sa-i bage in partid o sa te cred ca-ti place dreptatea. cat timp infractorul ala condamnat e ok si doar cu ceilalti ai probleme ... io zic sa te coti la cap sa vezi ce-ti lispseste de pe acolo si sa mai lasi ipocrizia
Postat 05 Iulie 2018, 10:41 de foarte
dictatorul Ilie Gavril BOLOJAN
De ani de zile sunt cenzurat de către numitul Ilie Gavril BOLOJAN pe FB! Nu este o pagină privată atât timp cât își scrie calitatea publică! Același lucru cu Mircea MĂLAN sau Florin Alin BIRTA! Același lucru cu Sebastian LASCU! Același lucru cu aproape toți pene-LEII!Sunt cenzurat de PMO ! Instituție publică! Nu am înjurat vreodată, nu am folosit cuvinte urâte, nu am... dar am folosit ironii! Nu au convenit! Nu convin nici la PNL unde de asemenea sunt interzis. Să nu zic de coana Cherecheș ! Nici la USR nu pot ! Până acum aprox. o lună pe site-ul PMO se puteau posta comentarii prin FB! Nu se mai poate! TRANSPARENȚĂ TOTALĂ ! Deci stimați „dă dreapta”...mai moale!
Postat 05 Iulie 2018, 09:44 de pisicarosievargata
Cenzura a la Firea!
Mang a invatat de la Firea sa blocheze/limiteze/cenzureze. Comunistii din PSD (si din toata Ro) nu isi uita usor invataurile partidice.
Postat 05 Iulie 2018, 09:21 de Bradley
copy paste
plagiatorul m-a blocat si pe mine. dar nu acum. cand s-au adunat la Bucuresti ca sa nu stea imprastiati. comentariu de bun simt, fara jigniri, fara injurii si hop blocat. nu accepta critici. strica la imagine.
Postat 05 Iulie 2018, 09:20 de User anonimizat
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON