URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Mai 2014, 09:50

Ceartă electorală: Senatorul PNL Cristian Bodea s-a răstit la PSD-istul Emilian Pavel în piaţa din Aleşd

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Campania electorală nu putea să treacă prin Bihor fără scandal. Joia trecută, în faţa pieţei din Aleşd s-au întâlnit găştile electorale ale PSD cu cele ale PNL, liberalii aşteptându-şi şeful suprem, pe Crin Antonescu, iar pesediştii făcându-i propagandă eurocandidatului bihorean Emilian Pavel. Aceştia s-au postat însă taman la intrare şi l-au enervat pe senatorul liberal Cristian Bodea.

Vezi reacţia nervoasă a lui Bodea, filmată de PSD-işti, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
REPLICA
Dusmanul dusmanului meu este prietenul meu ... pana la un moment dat si dupa aceea amandoi imi sunt dusmani mai departe !:))=)) NU au dreptate si moralitate in afirmatii amadoi UNU este senator PNL Bodea Cristian ...Bad Dog pe blog a avut o iesire nervoasa datorata unui negricios mic si Obraznic, *** alias Emilian Pavel candidat europarlamentar ( la vara lu shohan o sa fie asta europarlamentar),Nici macar Nu a facut campanie electorala in colegiul senatorului PNL Cristian Bodea , pesemne i-a placut lui *** Emilian Pavel cumi- a vorbit senatorul PNL, (...) afost asa obraznic, si nerabdator sa aplice ceea ce i-a zis senatorul PNL !:))=)) Fiul Emilian Pavel fara tatai Florian Pavel este un mare MARE NIMIC un betivan mic si negricios care-si pierde timpul prin Columbus , mai nou prin Bucale (...) !:))=)).Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 13 Mai 2014, 18:04 de Romanul Simplu
REVOLTATOR !!!
Si ce daca venea Crin, domnule senator,???? daca prin absurd va deveni presedintele acestei tari, toti cei care vor avea alta culoare trebuie sa dispara din fata lui... Multumim frumos ca va da-ti din timp arama pe fata, mai bine ati merge impreuna sa va tratati de nervi, si apoi sa iesiti in lume ca exemple.
Postat 13 Mai 2014, 10:47 de ionut
micutzu rosu vs strategu galben
un duel ideologic remarcant al elitei politice bihorene, youth in action , waleeeu man, its not cool, atata stim , cu asta defilam pe youtube; bravos natziune :(
Postat 12 Mai 2014, 20:10 de Crinuletz Pontescu
Conchita Wurst al liberalilor bihoreni a descins în capitala Colegiului care l-a puit "bărbat" !?!
Şi l-a văzut la intrare pe gighimelul social-democraţilor care nu ajung nicodată mai departe de Artand, ceea ce l-a isterizat ca pe o primadonă care alunecă de pe scenă chiar la debut !?!
Postat 12 Mai 2014, 19:36 de Carp III
????
Pai nu s-a gasit nimeni sa-i stearga-un dos de palma peste uraciunea de muian????astuia trebuie sa-i dai ce cere!!!
Postat 12 Mai 2014, 18:31 de io
Bodea
Bodea nu se dezminte, cred că e puţin dus de acasă..
Postat 12 Mai 2014, 15:22 de Gigi
Așa ceva doar la noi
De cand te dai cu zahar si apa in cap, cred ca ti se spala creierul. Sau cel putin doar zona bunelor maniere. Asa ceva domnule. Pentru mine vei ramane vesnicul si eternul Senator (continuarea e pe youtube). Rusine!
Postat 12 Mai 2014, 14:38 de Razva
Nesimtit jegos
Un asa nesimtit mai rar. Ce limbaj colorat are domnul senator de Romanica. Asa vorbesti la Bucuresti si cu ceilalti colegi? Asa vorbesti si in Oradea cu colegii tai nesimtitule?
Postat 12 Mai 2014, 14:34 de Sandu
Bodea Bodea
Bodea Bodea, nu te puteai tu abtine sa nu scoti o injuratura cum faci de regula tot la 5 cuvinte. Tu de regula folosesti injuraturile ca si elemente de baza, in jurul lor construiesti propozitii si fraze. FRumos din partea ta sa fii cu organul in gura?
Postat 12 Mai 2014, 14:33 de crina
om de omenie
Esti un om de omenie. După ce au fost aia rosii cu tine in tot judetul sa iti faca putina campanie ca altfel nu te stia nici mama saraciei, a iesit ala mic sa iti ureze succes in campani si asa ai te-ai comportat? Frumos din partea ta. Macar acum are lumea sansa sa iti vada adevarata fata, cea de badaran.
Postat 12 Mai 2014, 14:31 de cristi
Ce pusca mea Bodeo
Ce pusca mea Bodeo? Ai pierdut bani la poker in favoarea lui Crin si ai venit suparat? Erai turmentat de la aceeasi partida si ai venit cu o falca in cer si una in pamant? Ai luat foc cand ai vazut atata rosu in fata pietei? Rusine nesimtitule
Postat 12 Mai 2014, 14:29 de vasile
Urat din partea unui senator
Foarte urat comportament din partea unui Senator. Cu asa limbaj sper sa nu il mai voteze nimeni.
Postat 12 Mai 2014, 14:28 de stefania
Frumos comportament domnule Senator
Frumos comportament domnule Senator. Va sta bine asa.
Postat 12 Mai 2014, 14:26 de george
Dar PENALII DIN PNL UNDE-S !!?
Bodeo ! Da penalii din PNL unde-s !? Umbla cu drujba la padure .Ca in Alejd ai dat o caciula galbena si un det sa-ti faci PNL-ISTI !?
Postat 12 Mai 2014, 13:53 de flore
Specific PSD-istilor
Obraznicia si tupeul ii caracterizeaza pe PSD-isti!!! Asa ca nu cereti mai mult decat pot arata!!!!
Postat 12 Mai 2014, 12:41 de Ana
Mort
"Ăla-i mort ghe mult" :)))))
Postat 12 Mai 2014, 12:09 de Vasile
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON