URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Iunie 2011, 09:24

Blondă Capitală

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce trei ani a tăiat şi a spânzurat în instituţie, atât pe vremea cât a fost directoare adjunctă sub PDL-istul Mircea Matei, cât şi după ce acesta a fost promovat subsecretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, blonda de la ITM, Simona Iancu, se mută în sfârşit la Bucureşti.

16 blonda.jpgMotivul e dublu: Nadia Racz, funcţionara eliminată în 2008 ca să facă Partidul loc pentru ea, a fost deja repusă în drepturi printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă a Înaltei Curţi, iar pe de altă parte protectorul portocaliu i-a rezolvat un post călduţ în structura centrală a Gărzii de Mediu. Evident, fără concurs, doar prin transfer.

Cei doi porumbei vor putea, deci, să se bucure nestingheriţi unul de altul şi să-şi dea rendez-vous-uri la fel de "întâmplătoare" precum cele deja date în vileag de Bihorel. Unde mai pui că şi bugetul ţării va fi scutiti de banii pe biletele de avion cheltuite de Simona pe relaţia Oradea-Jidvei.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
dar de ce ne miram
PROSTITUTIA este o mina nexploatata in Romania decat la negru , daca s ar legaliza prostitutia competitia si calitatatea privind femeia si ar spune cuvantul asa sa stai CAPRA si sa te amagesti ca vei primi un post nu merita, de ce Romania incurajeaza cersitul si nu ne recunoaste DREPTUL de a alege , de ce legea incolteste femeia? Toate se * din placere atunci de ce nu poate fi legalizata placerea? din cauza barbatilor posesivi si bolnavi care ne ingradesc dreptul de a alege, suntem santajate sexual permanent, de ce? cand sunt atatia barbati unul ca altul mai frumos si sanatos de ce doar unul?
Postat 08 Iunie 2011, 08:51 de abracadabra
tanara de 45 de ANI-sori
Mascata,nemascata prostituata ajunge in final tot la spatii verzi.....iar mai apoi pe soselele si pe centurile patriei!
Postat 07 Iunie 2011, 20:01 de Bibico
Fata-n iarba
De ce Jidvei, ii place doamnei Jidveiul?
Postat 07 Iunie 2011, 13:55 de Otto-nel
erata
Oradea-Bucuresti ai vrut sa spui, nu Oradea-Jidvei, la Jidvei nici nu este aeroport!
Postat 07 Iunie 2011, 13:38 de observator atent
cui ii pasa ?
Pe cine interesa aceasta stire ?
Postat 07 Iunie 2011, 10:10 de bihorean
trebuie sa se califice Ungaria e recomandabila
pai foarte bine sa sugi e o arta si o poti perfecta in UNGARIA:)) deci vrem taxe scumpelor eu voi fi managerul FOTBALUL e nimic daca se legalizaeaz prostitutia care nu implica relatii sexuale decat terapie hormonala cu mici trucuri de simulari de penetrare :)) Progresul ne determina sa avansam in tehnica sexuala:)) de la supt scumpelor sa nu fie un barbat in Romania nesupt ca si el a supt la tata nu a avut de ales:))
Postat 06 Iunie 2011, 21:54 de ha, ha, ha
La o oaie sau la doi miei
La Bihor PSDistii nu o mai vor pe fosta colega, blonda si apetisanta lui Matei. Asa ca fata trebuie sa suga in continuare de la mielul PDList, pentru ca imediat dupa aceea sa se orienteze catre suptul la mielul USList. Iar de la Bucuresti se poate traversa direct bulevardul.
Postat 06 Iunie 2011, 20:44 de Abet
esti culmea numai ea se freaca pe banii contribuabilului, totii o fac
altfel nu ar fi bugetari,tare esty in figuri :))) ha, ha, ha
Postat 06 Iunie 2011, 19:45 de ha, ha, ha
...
Acestea nu sunt stiri de prima pagina!!!si stiti de ce?Deoarece din `89 incoace, la fiecare ciclu electoral unii pleaca, altii vin...uneori aceeasi...dar pentru cei multi ramane acelasi mare NIMIC asadar, jurnalismul facut pentru cititorii informati inseamna altceva!stirile astea blonde, brune nu ne ajuta pentru a trai mai bine. A luat cineva atitudine in acest sens?Toate demersurile sunt pur personale vizand doar interesul individual...se schimba ceva in raportul de munca de zi cu zi al salariatului de la SC ABC SRL fiindca pleca una si vine alta???...raspunsul il stim cu totii
Postat 06 Iunie 2011, 12:30 de simplul cetatean
FELICITARI ! Ofemeie care stie ce vrea nu ca altele prefacute si pe la spate woow mai bine nu stiti:
fata desteapta, bravo ei felicitari! proasta nu i poti spune faci ceva pe moralitate in ziua de azi mori in spital si stai capra gratis, sa fim seriosi, se schimba vremurile, in Italia femeia-sotia este respectata dar si amanta la noi ca la nimeni tot de gratis sa prinda , pana cand?
Postat 06 Iunie 2011, 11:11 de anca
ma minunez cum pot unele femei
sa se nasca degeaba si sa se sacrifice ca " furnicile intr o lume care urmareste exploatarea nu respecta democratia, o femeie munceste naste copii se sacrifica pentru societate si o femeie neproducatoare de susrse de taxe culege totul, stau si ma minunez cat de prost suntem condusi o femeie fara copil are valoare mai mare decat una care produce viitoare sursa de taxe! in concluzie treziti va chiar nu merita sa te sacrifici lasati moralitatea la o parte o singura viata aveti nu zece.PUNCT. Daca barbatii apreciaza prostitutia atunci haideti sa o dezvoltam , lasam sapa la chinezi, menajul la arabi, etc.
Postat 06 Iunie 2011, 10:39 de un roman
asta este prostitutia mascata
daca am legaliza prostitutia atunci mai multe femei ar putea trai civilizat dar asa lasati ca o fac mascat doar nu credeti ca nu va plati in natura postul, sa fim seriosi, orice post ca pe vremea comunismului mai laes functiile inalte se culcau cu sefii, succes la prostitutia mascata, si lasati rusinea ca placerea intodeauna va fi prioritara.
Postat 06 Iunie 2011, 10:19 de radu
blonda de la drept
O BLONDA BESITA SI NESIMTITA, CARE SE FREACA PE BANII CONTRIBUABILIOR......RUSINE!
Postat 06 Iunie 2011, 10:02 de lelu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON