URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Iunie 2014, 11:08

Bihorel: Să iasă-n faţă studentul care nu i-a dat şpagă prodecanului Romanul!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Constantin Romanul, profesor universitar, prodecan la Medicină, şeful Consiliului de Administraţie a Spitalului Municipal, posesor al atâtor diplome şi demnităţi că nu mi-ar ajunge anul să le enumăr, a fost prins în flagrant în timp ce lua bani de la studenţii cu care avea examen.

Citeşte cum comentează Bihorel cazul flagrantului la prodecanul Romanul, pe blogul www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
si-au reparat cetatenii dinti /musca din profesori si parinti
SI trebuie ca studentii carora acest profesor al nostru le-a insuflat materie stiinta sa nu uite si sa isi arate in contrapartida o mana plina de respect intinsa unui profesor care este lovit azi de pietrele unor tampiti care nu vad tiganul mondial cu 600.000 euro , cat si parintii sa il ajute pe acest om in limita normalului.Sunt convins ca dl doctor nu isi aduce aminte de atatia studenti si nici de mine binenteles insa sa stie ca multi dintre noi suntem alaturi deDV si urmarim stupefiati cum sunteti executat public pt ce????? mai jos deja se bat pt camasa si hainele dv le impart intre ei......unul vrea masina , alta vrea cei 13 metri patrati din nustiu ce spatiu comercial dupa o viata de doctor si profesor. imediat va cere cineva ca va vrea sa va ia baypass..ul si poate alta diabetul.....Nu toti studentii sunt lipsiti de ratiune dl doctor......Ramaneti tare !!!!!! un student amarat
Postat 28 Iunie 2014, 12:08 de student cu respect
eu nu i-am dat mita dl doctor romanul
din capul locului cum isi permite acest ziar, de altfel onorabil si profesionit pe care il folosesc ca sursa de informare constanta sa fie atat de partial ,atat de subiectiv si sa organizeze lapidarea/uciderea uni doctor>Este reprobabil fapta de a da bani doar atat va rog sa investigati daca nu acele momente de slabiciune a profesorului nu sunt PROVOCATE DE STUDENTI ceea ce constitue CERT O CLAUZA ATENUANTA.PROSTILOR DATI CU PIETRE CA VA VOR TRATA CELE 2 FETE CARE AU DATA SPAGA.Eu unul va spun ca bagajele mele sunt facute pentru un spital din ue care imi dau salar nu 280 de euro pe luna cand chiria si asociatia ma costa 250 e si copii mei cu ce sa traiasca dupa ce eu am facut atatia ani de studii???? din pietrele prostilor? VOI STIITI SA APRECIATI CE AVETI AZI? VOI STIITI SA RESPECTATI MERITUL CALITATEA, VALOARE????SUNTETI O TURMA DE PSD, PDL PPDD SI UDMR SI VA MERITTATI TRATAMENTUL .Vad mai jos o isterica pe care o asteapta la spitalul de psihiatrie GEORGIANA NICULA
Postat 28 Iunie 2014, 11:46 de george studentul
sechestru pe avere
sunt unii cu articole de 1 km. Ziaristii si ceilalti cititori nu au timp sa le citesca . Scurt : sa se mearga in acest caz pe sechestrul averii dobandite nemotivat .
Postat 28 Iunie 2014, 10:15 de fratre
sa i se confiste macar masina
Eu propun dlor deputati si senatori de Bihor sa solicite urgentarea apritiei cadrului legal privind justificarea averilor . Daca doar autoturismul acestui spagar ar fi confiscat si donat primariei sa zicem Salonta nu ar fi un bun inceput . Nu ma incalzeste cu nimic ca primeste o sentinta (cu suspendare sau executare ). Vreau ca banii luati pe nedrept sa intre in circuitul national legal .
Postat 28 Iunie 2014, 10:11 de georgiana nicula
CINE ESTE FARA PACAT SA ARUNCE PRIMUL CU PIATRA
s-a lasat manipulat de doua tarfulite cu tupeu care s-au sexat prin cluburi pana a picat sesiunea peste ele si ce au zis , hai la tata sa cerem bani ca are el sau de ce nu sa produc eu cu gaurile mele.(Ce fata este aceea care la 23 de ani are tupeul sa intre la un profesor cu banii sub nas ???? trebuie sa fi o tarfulkita cu tupeu de club!!! si sunt convins ca asa este caci cum sa-i faci tu rau cuiva care te ajuta???a muncit vreuna pt 200 de euro??? NU, NU!!! i-a primit deci nu stie valoarea DAR in haotismul contra rational ce o caracterizeaza pe o fata hormonalizata a zis ca las ca il rezolv eu !!!!DIn pacate se vede cat de idioata si rupta de realitate este una ca aceasta cand pentru 50de euro lasi tu un spital judetean fara o mana atat de profesionista!!!Dar ea s-a gandit cat de greu si cat s-a chinuit un dr primar sa ajunga pana unde a fost ieri dimineata inainte de flagrant>Pacat stimabile DOCTOR ca ai avut mila de tarfe, acuma intreg numele tau este murdarit de o tarfulita fara minte in numele anticoruptiei si dreptatii dar nu vad, stimabile dr , ca politicienii au vandut tara bucatica cu bucatica, aur, petrol , gaze, cale ferat, bani, uzine milioane de
Postat 28 Iunie 2014, 01:34 de george
CINE ESTE FARA PACAT SA ARUNCE PRIMUL CU PIATRA
MA sochez cata prostie zace in acesti romani care trag cu pietre ca o gloata pestrita SI imorala pe un Doctor victima a sistemului votat tot de idiotii care azi latra dupa UN DOCTOR si UN OM CAND UN TIGAN mondial DA 600.000 DE EURO MITA PRESEDINTELUI SI VOI STATI SI VA COMPLEXATI DUPA TV CU PLASMA dar tv european cum ca acest OM, MEDIC , DOCTOR CARE A SUFERIT , A CHINUIT , A FOST TRECUT PRIN STRES 12 ANI CEL PUTIN facand medicina CA SA VA FACA VOUA BINELE, VOUA AZI CARE MUSCATI MANA CELUI CE V-A TRATAT SUFERINTA CAND VENEATI CU O FATA DE MILOG SA VA BAGE IN SEAMA IAR ACUMA IMPROSCATI CU PIETRE.Oradeni sa va fie rusine ca sunteti prosti, dar prosti de putiti!Va explic.!!!!Romanul este un biet doctor amarat intre cetatenii infometati si animalizati de politicieni?DA!!!El este politician???nu! DAr ce este el???UN doctor exemplar ca si specialist! are 30 de ani de experienta si nenumarate recunoasteri merituoase peste hotare deci EL ESTE CEVA, ARE EXCEPTIONALUL IN MANA, IN CAP SI ACEST EXCEPTIONAL L-A PUS IN SLUJBA TA, A VOASTRA ORADENILOR>daca acest OM ar exista acolo de unde vin eu el ar fi mult mai respectat!!!AZI El s-a lasat manipulat de doua tarfulite cu tupe
Postat 28 Iunie 2014, 01:23 de george
NUUUUUUUUUUUUU
Felicia, sunt de acord cu ce spui tu, dar daca se intampla ce vrem noi raman facultatile fara profesori, asistenti, secretare, inspectori, sefi, etc. Te gandesti cate persoane din sistemul de invatamant sau nu, traiesc foarte bine de pe urma studentilor care platesc examenele, lucrarile de licenta, masterat, doctorat (vezi PONTUTA). Fie-ti mila de buzunarele lor, nu le lua painea de la gura.
Postat 27 Iunie 2014, 20:07 de petru
groaznic ce fac astia
felicitari studentului care a avut curajul si demnitatea sa-l denunte . Cinste acestui student . Problema este cati din profesori fac la fel ca sigur nu este singurul caz . Aici se impune si verificarea averii acestui individ pentru ca sigur face acest lucru murdar de mai multi ani . Macar din 2012 incoace , cum spune noul cod penal sa i se confiste partea de avere pe care nu o poate justifica .
Postat 27 Iunie 2014, 13:33 de felicia
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON