URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Martie 2020, 08:50

Bihor Fake News: Noul site de ”știri” al PSD-ului bagă fără discernământ panica în populație

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Bihorel a dezvăluit recent că în online-ul local a apărut un nou pretins site de ştiri, Bihor News, lansat de aşa-numita Asociaţie pentru Promovarea Tinerilor Jurnalişti, înfiinţată de un fost purtător de cuvânt al PSD Bihor şi fost asistent al lui Emilian Pavel, Lucian Ungur, el însuşi membru PSD Bihor.

Portalul abundă în critici la adresa administraţiei liberale orădene, ceea ce n-ar fi rău, dacă nu ar răspândi informaţii false fără niciun discernământ.

Lunea trecută site-ul a postat pe propria pagină de Facebook aşa-zisa informaţie că în Bihor s-ar fi confirmat primul caz de infectare cu coronavirus la un copil întors din Italia.

„Ştirea” a fost însă cât se poate de falsă, la momentul respectiv neexistând niciun caz confirmat în ţară, cu atât mai puţin al unui copil din Bihor.

Uite aşa se vede cum adevăratul pericol iminent nu e coronavirusul, ci politrucii care împrăştie minciuni, şi încă cu premeditare!

Dar la urma-urmei, la minciună politicienii se pricep cel mai bine, iar PSD-iştii sunt campioni...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
Mare scofală ...
... că să avem două publicații cu "fake news" !?! Una Bihorranul și alta BihorNews !?! Va fi mai echilibrată piața știrilor locale ... măcar atât !?!
Postat 02 Martie 2020, 13:54 de CrisDumi
Corb la corb......
Văn gat de l.pre cum va țineți voi isonul unul la altul, na fost șpagă da ce a fost atunci???? Poate ne spui tu. "Super tare perfect"
Postat 02 Martie 2020, 11:50 de sss
Fake-ul din ochiul celuilalt
Iata titlu de articol de pe ebihoreanul: "Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, prinsă în flagrant de DNA cu şpagă!". Doamna n-a fost prinsa in niciun flagrant, dar titlul mincinos va ramane. In plus, ati amestecat in stire si coronavirusul(alt fake), de parca "flagrantul" n-ar fi de ajuns. Aia(cum ar spune Iohannis) au postat ceva pe pagina de facebook, acolo se poate scrie orice, in schimb ebihoreanul se pretinte a fi site de stiri.
Postat 02 Martie 2020, 11:23 de 1x1
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON