URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
18 Februarie 2013, 08:51

Bau Bau Victoraş!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Victoraş Micula, beizadeaua omului de afaceri Viorel Micula, nu-şi mai încape-n piele de bine ce îi este. Joia trecută, plictisit probabil de viaţa la înălţime, tânărul a coborât de la înălţimea elicopterului din dotare şi s-a dat cu BMW-ul prin Oradea.

Şi nu şi-a găsit ceva mai bun de făcut decât să sperie pietonii. Pe la ora 16, pe strada din faţa Prefecturii, tânărul, aşezat ca un patron veritabil pe bancheta din spate, îşi tot scotea capul pe geam şi se amuza teribil speriind trecătorii cu câte un răcnet.

Ce-i drept, nici n-a trebuit să se străduiască prea mult, la ce faţă are...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
victoras
fiu' lu tata, copil de bani gata, victoras cretinel micula....
Postat 18 Februarie 2013, 23:12 de cetinel micula
Ce ratat
Cred ca o mancat ceva sobolan din pachetele european food si de atunci are mintea mai mica ca a sobolanului(ca dimensiune) caci ca IQ un sobolan mort sunt convins ca obtine un scor mai mare ca si cocalarul asta...
Postat 18 Februarie 2013, 20:49 de doggy_c
L-AU EXMATRICULAT !!!!!
L-am exmatriculat pe retardat, de la Economic la Viteazul !!~!!! Ca nu a fost in semestrul 1 nici o secunda la scoala . Oare o sa-si ia retardatul bacu ?
Postat 18 Februarie 2013, 17:27 de pytzi
Oda lui
Bai, pseudoziaristi cu foamea-n gatlej, poate va cumpara frații carbogazosi fitzuica, va pune sa-i pupati mana si va da afara! Este, Victoras, cretinas?
Postat 18 Februarie 2013, 17:23 de Linge blide
@potroceala mecanica
S-a stricat portocala, sau?
Postat 18 Februarie 2013, 14:00 de @potroceala mecanica
@anonimous
sa-i dea in judecata pt. calomnie si insulta, bai tembelule, ca pentru lipsa permisului ar trebui sa-l pedepseasca idiotii de politisti ;)
Postat 18 Februarie 2013, 13:58 de Lampa lui Aladin
lol
poor retard
Postat 18 Februarie 2013, 13:30 de iazvoru'minciunilor
bai Victoras
bravo Victoras inca nu ti ai gasit nasii ! unde sunt shmecherii de tigani care sunt tare in clanta , clanul Negus ! unde esti tu Dinamita care nu explodez numai de besina de gras ce esti ! unde sunteti voi voinicii lui Vizer , Liberty numai la praduiala sunteti buni si sa va plangeti ca va bat tiganii ! unde sunt voinicii de mascati ? nui tine curu sa faca ordine numai cu maramureseni fometati si fara un ban in buzunar ! vai de voi Oradeni ce shecheri sunteti bagatil in masa pe taranasul ala cu tupeu !
Postat 18 Februarie 2013, 10:13 de oradean
INTREBARE
CE JUDECATA MAH DACA UMBLA FARA PERMIS, HA? IDIOTULE....
Postat 18 Februarie 2013, 09:56 de Anonimus
da-i in judecata, ca Bunoiu !
Bai, tzarane de Victoras Micula, da-i in judecata cum a facut Flavius Bunoiu, care-a si castigat procesul cu ei ! ;) Oi fi tu incult si prost, dar de castigat ii castigi pe santajistii astia lejer, la cum isi permit ei sa-si bata joc de oameni !
Postat 18 Februarie 2013, 09:31 de portocala mecanica
beizadea
asta e ala care tatsu are milioane datorii la stat?
Postat 18 Februarie 2013, 09:24 de unu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON