URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
03 Octombrie 2010, 14:51

Inaugurările cu "bubuieli" bagă spaima în orădeni

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Inaugurarea oficială a Hotelului Ramada i-a băgat vinerea trecută în toţi sperieţii pe vecinii din cartier. Locuitorii blocurilor din zona sediului Romtelecom se plâng că focul de artificii lansat din cartierul Luceafărul în cinstea noului hotel a fost atât de puternic încât i-a făcut să sară din pat, speriaţi.

O cititoare a sesizat BIHOREANUL că bubuiturile au ţinut minute în şir, spre disperarea celor care sperau la o seară liniştită de început de weekend, dar s-au trezit "teleportaţi" într-un poligon de tragere.

"Am sunat la Poliţie, pentru că am crezut sincer că este efectiv în faţa porţii mele explozia, la fel cum au crezut şi ceilalţi locuitori nefericiţi care populau (a se citi înjurau) balcoanele proprii... Şi stau la etajul 5, după Romtelecom, artificiile fiind undeva în cartierul Luceafărul!", a transmis orădeanca.

Supărarea vecinilor este cu atât mai mare cu cât au auzit că pentru săptămâna viitoare Ramada le pregăteşte o altă surpriză zgomotoasă. În parcarea hotelului va fi organizată pentru trei zile o replică a celebrului festival german al berii, Oktoberfest. Şi-atunci să vezi larmă!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
ne sunt tovarasi de viata
sa i multumim BRAVULUI primar ca doar el a fost cel care a omagiat acest PROIECT si ironie totul pentru BANII, duca iar cu ei in ALESD pe toti ca vi au luat BANII mintiile la ce desfrau vreti sa trageti in orasul asta, RUSINE primare in loc sa ti merga treaba in lucruri serioase iti arde de distracti si PIRAMIDA in rest sta mucegaiul in aer, felicitari Primare!
Postat 04 Octombrie 2010, 10:36 de MUCEGAIUL si praful
de CIVILIZATIE ati auzit ???
La Paris, pe Champs Ellysees, de Revelion NU s-au organizat artificii , tocmai ca sa nu se deranjeze cetatenii !!! Vai si amara de voi si tara in care traiti! Va meritati reciproc! Doamne, ce comentarii puteti scrie... Ia mai civilizati-va ! Sau e prea mult ???
Postat 04 Octombrie 2010, 09:41 de ABC
aveti dreptate
As vrea sa incep prin a felicita echipa de la ebihoreanul deoarece preiau nu numai lucrurile laudative ci si plangerile oamenilor de rand, nimeni nu contesta ca artificiile au fost superbe, dar eu, desi am 30 de ani si merg inca prin cluburi si consider ca inca sunt tinar am un copil de 3 ani pe care il culcam la ora 9-9.30, in momentul cand au inceput artificiile s-a trezit speriat ca ce se intampla si o ora ne am chinuit sa il culcam, caci pe langa artificii au oinceput si alarmele de la masini sa sune, dupa cum stiti o hoatrare a consiliului local mi se pare spune ca nu au voie sa utilizeze artificii dupa ora 10, cele de la Ramada au inceput dupa ora 10 si s-au terminat la vreo 20 de minute dupa, ok deci pot sa ma duc sa le arunc petarde la toti cei care s -au bucurat de artificii in fata geamului numai ca mie mi se pare superb si distractiv? nu cred, traim in societate si avem anumite reguli si limite ale bunului simt care din pacate nu sunt respectate sau nu exista la muti dintre romani , tot ce aducem din exterior calitativ in romania se "romanizeaza" una doua. Si nu cred ca toti care la momentul respectiv erau afara sau pe balcoane se bucurau de artificii.
Postat 04 Octombrie 2010, 09:39 de locuitor aradului
super artificii
Am vazut artificiile de pe Aradului - chiar au fost superbe. Doamna probabil e ceva pensionara - trebuie sa se mai bucure si tinerii!
Postat 04 Octombrie 2010, 08:48 de Dan
sa se mute
sa-si faca vile in afara orasului si nu mai au treaba !
Postat 04 Octombrie 2010, 08:29 de blas nj
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON