URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Mai 2010, 09:41

„Badigard", pericol public!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Şoferul unui Opel Vivaro, aparţinând unei firme mai noi de protecţie şi pază din Oradea, pe numele ei West Grand Security, a provocat, luni după-amiază, o tamponare pe bulevardul Cantemir, fără însă să se sinchisească de ce a lăsat în urmă.

După ce oprise înainte şi la casa de schimb valutar de lângă fosta întreprindere Mecord, în plină şosea, încurcând traficul, „badigardul" de la WGS şi-a mutat maşina în dreptul casei de amanet de la parterul blocului Cicero, de o manieră la fel de inconştientă.

tamponare2.jpgAflat în coloană, pe sensul de mers spre Nufărul, individul a smucit brusc de volan la stânga, peste liniile continue, şi s-a vârât cu botul în parcarea de pe sensul contrar de mers, speriindu-i şi pe conducătorii auto ce veneau din faţă, şi pe cei din spate.

Baiul e că cei din urma sa au fost nevoiţi să frâneze brusc, astfel că două maşini mici s-au tamponat uşor. Buşitura a fost sesizată şi de „badigard", care însă s-a făcut că plouă şi a dispărut rapid pe jos, în vreme ce tinerii din cele două autoturisme au fost nevoiţi să degajeze zona, rămânând cu paguba produsă de „grandul" de la „security". Ruşine, cefosule!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
Respect
In data de 25.12.2011 la ora 16.20 In ultima statie autobuzul nr 14 cu nr de inmatriculare BH.10.MDW stand in statie. In loc sa deschida usa oamenilor el sta si se uita dupa ce urca clientul cu abonament deeasupra lui soferul ii spune ca esti orb nu vezi butonul de deschidere asa te respecta ca client. http://img4.imageshack.us/img4/7899/29112011007.jpg
Postat 04 Decembrie 2011, 08:25 de Jojo
super
Stati numai la firma asta si veti vedea ce super e.
Postat 29 Aprilie 2011, 07:44 de Djbobo
cea mai jegoasa firma din romania
vai de mine. uite cum win sefii de la WGS aici sa posteze rapid ca vai ce firma serioasa e, si ca juristu a prins pe careva beat =)) ma faceti sa rad in lacrimi nenorocitilor. si acuma aveti 90% din angajati care nu si-au primit salarul de 1-2 luni si va dati aici mari smecheri ca vai de mine toti mint. voi numai incasati bani dar la omul care sta 24 de ore treaz si munceste pentru voi in timp ce voi futeti curvele pe acasa. Si apoi mai uitati sa platiti omul timp de 2 zile ca inca locuiti cu mama voastra. vai ce sefii pulii sunteti voi. =))
Postat 29 Aprilie 2011, 07:43 de Mama ta :)
SUPE FIRMA
Eu chiar am lucrat la firma asta WGS si e ok mi-au dat salaru la timp nu stiu de ce unii sunt nemultumiti poate nu si-au facut treaba cum trebuie .Am plecat pentru un salar mai mare dar cat timp am lucrat acolo a fost super ok.m-as intoarce oricand
Postat 27 Aprilie 2011, 15:47 de ionut
JOJO
JOJO nu cumva am fost colegi la WGS si te-a dat juristu afara ca ai fost prins mort de beat in obiectiv????? Mai bine ai tace saracu de tine si atestatu la curs l-am facut impreuna si vai de tine ai picat de 4 ori pana ai luat un nenorocit de 5 jegosule
Postat 27 Aprilie 2011, 15:42 de pruncu
Atentionare
Toata firma e naspa marele 'West Grand Security'cu jurist cu tot !!!!
Postat 18 Martie 2011, 11:11 de jojo
reclame
Evitati va-rog,angajarea la firma aceaste,caci numai castigati,iar spuneti si la ceilalti ca raman fara salar,cine poate sa fuga nici sa se-n toarca inapoi.
Postat 18 Martie 2011, 11:05 de jojo
reclame
Faceti mai multe reclame de firma WGS de cea mai neserioasa firma din oradea si judeti,nu se tin de cuvant salariu prima luna mai dar dupa aceea vin problemele,ar trebui falimentat complet......nu mai vezi salariu in veci!!
Postat 16 Martie 2011, 11:13 de Un fost agent
reclame
Wgs-ul are probleme si cu platiile salariului din care nici eu nu am primit salariul de 2,5 luni.
Postat 15 Martie 2011, 12:57 de johnny
sunt iepurasi
cefalosii astia, UNII, nu toti, sunt complet iresponsabili. Partea trista e ca se leaga de lume, adica de cei mai mici decat ei, si ataca in cireada. Pacat ca ceilalti, cei de treaba nu ii pun la punct pe nemernicii asta fricosi. Nici macar nu isi asuma propriile actiuni, sunt fricosi, lasi si prosti. Imi pare rau de cei care isi fac treaba si sunt cu capul pe umeri.
Postat 04 Mai 2010, 10:42 de leaf
pt cefe late
DE dimineata si eu am patit la fel cu un logan albastru al unei firme de security, a intrat in fata mea gata sa imi ia fata am tras puternic in standa sa nu ma frece , dupa nici 2 minute era oprit la semafor. Tot nu am inteles figurile de ceafa lata pe care le-a facut, schimba benzile fara sa semnalizeze. etc Cineva trebuie sa ii puna la punc.
Postat 04 Mai 2010, 09:52 de Un sofer calm
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON