URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Februarie 2011, 09:44

Seremi şi fuga din serai

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Lumea politicii locale e zguduită de un zvon care s-a răspândit ca o epidemie: deputatul Ştefan Seremi, preşedintele PDL Bihor, a călcat pe urmele senatorului Petru Filip, fostul lider al filialei. Adică a călcat strâmb!

Seremi şi-ar fi părăsit soţia şi vila din Beverly Hills, luându-şi şi banii din seif şi bagajele, pentru a se muta cu o tânără colaboratoare, cam cum ar fi făcut la Bruxelles şi fostul primar când a devenit europarlamentar.

Fiindcă Seremi era cunoscut ca familist convins, iar vestea a fost împrăştiată inclusiv de colegii PDL-işti, n-ar fi exclus ca fuga de-acasă a şefului de partid să fie parte a unui nou episod din conflictul acestuia cu aripa Filip. La urma-urmei, cum te toarnă un coleg nu te poate bălăcări niciun adversar!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
33 Comentarii
Caracter jegos
Ciuma portocalie, caci de asta este vorba, isi intinde tentaculele si distruge tot ce atinge. Daca nu stralucesc prin competenta, macar caracterul jegos este definitoriu pentru toti coloratii lui Basexu. Dupa chipul si asemanarea 'sefului'. Baiul e ca se propaga la toate nivelurile un fel de mocirla in care cad, rand pe rand, relatiile, familia. comunitatea si... nu in ultimul rand, tzara. Oare e reprezentativ pentru pedeleii bihoreni? Of course! Toti sunt imorali, coruptibili si obranic de aroganti. Nu le pasa de familie - pe care o neglijeaza - in inteeres de partid, ii omoara pe cei de care s-au ajutat vreodata pentru a ingropa urmele incompetentei crase si isi pun in functie toate proptele menite sa-i sprijine tot pe ei. Nu seamana izbitor scenariul din norcu cel national? Din pacate chestiile astea nu tin de foame. Circ... si un gust amar al lipsei de repere. Probabil ca si asta e la ordin... Oare are copii nemercul asta care se f.. pe banii nostri? Ce o fi in sufletul lor cand vad dezamagirea si inselarea asteptarilor lor vizavi de cel caruia i-au spus 'tata'? Pentru a-ti face o introspectie ai insa nevoie de caracter. Iar asta nu prea se gaseste prin mocirla portocalie.
Postat 17 Februarie 2011, 08:19 de Liana
LA SANMARTIN A LUCRAT TIPA
Tipa ii secretara lui Sanmartin .
Postat 16 Februarie 2011, 12:36 de CLAUDIU
pt curiosul
pai ea nu spera nimic e constienta ca nu are la ce sa spere, dar isi va asigura un viitor sigur din pdv financiar, el iara la varsta asta ii creste stima de sine cand vede ca se uita la el o femeie tanara si frumoasa.
Postat 16 Februarie 2011, 09:13 de anonim
curiosu
sunt curios ce poate sa spere o tanara de nici 30 ani de la un barbat de 60 ani
Postat 16 Februarie 2011, 08:30 de marcel
barfele fac bine
dar nu umplu buzunarele. asteptati ca va vine si voua randul,sunteti barbati ,doar!Si, nu vad legatura dintre activitatea politica si cea sexuala... ba da...flash, va... politicul eventualele sanse! oameni suntem,si acceptati-o ca atare ,mai ales ca toti afisati cu suflet!
Postat 14 Februarie 2011, 18:11 de amanta
Etete....
Nu ca as fi de acord cu un asemenea desnodamint intre doi oameni care au o viata in spate, dar de cind va roade pe voi Cris si Chirila cine unde si de ce si-o pune.. Invididie cumva? Edrept ca toata lumea se cam mira ca aveti curajul sa va frecati de cate-o proasta si sa-i salivati pe rever ca doar a trecut ceva de cind ti-ai schimat placa dentara Chirila.afarustrarea voastra sexuala este vizibila.. niste libidinosi.. Pe de alta parte eu in locul lui Seremi mi-as da niste banuti sa vad unde va scuturati...Ce n-ati da voi sa stiti adevarul......
Postat 13 Februarie 2011, 16:57 de cristina
bravo
multa sanatate va doresc ... bravo!!!!!!!!!!!
Postat 12 Februarie 2011, 18:31 de anonim
nu-i treaba voastra
sa va fie rusine!!!! nu-i treaba voatra ce face fiecare cu viata lui....
Postat 12 Februarie 2011, 18:25 de anonim
rusine
ce crede hodorogul asta ca aia este indragostita de el? pana mai are bani e bun.... dupa aia mai vedem noi..
Postat 11 Februarie 2011, 23:36 de o colega
pt. anonim
Da fii bun si da-i numele daca o stii ca sunt curios . Sau macar spune unde lucreaza.
Postat 10 Februarie 2011, 16:50 de claudiu
minciuni
nu o cheama asa...este vorba de o alta femeie....din cate stiu eu
Postat 09 Februarie 2011, 20:20 de anonim
nu sunt barfe
acuma chiar credeti ca nu stiu ce am vazut cu ochii mei???
Postat 09 Februarie 2011, 16:27 de eu
nu are amanta
sunt minciuni....nu are amanta
Postat 09 Februarie 2011, 16:23 de anonim
nu sunt barfe
imi pare rau ca ai fost dezamagita si dnul seremi nu este tocmai ce credeai tu, dar chiar asa sta situatia oamenii astia sunt impreuna
Postat 09 Februarie 2011, 15:52 de eu
realitatea
Nu cred o clipa ca d-nu Seremi a facut asa ceva .Il cunosc foarte bine si stiu ca este un familist convins.Regret ca exista atata rautate in lume.Consider ca daca ar fi existat totusi cineva si daca ar fi avut sentimente fata de el nu ar fi acceptat ea sa se intample asa ceva ca sa nu ii fie lui patata imaginea.
Postat 09 Februarie 2011, 15:40 de pdl-ista
nu sunt barfe
nu sunt barfe deloc, nu stiu daca si-a parasit nevasta sau nu cert este tipa asta ii este amanta, iam vazut nu odata impreuna.
Postat 09 Februarie 2011, 15:23 de eu
BARFE!
Tot ce scrie in acest aricol sunt barfe si sursa e falsa. Nimic nu e adevarat.minciuni.minciuni.minciuni........mincinosilor.
Postat 09 Februarie 2011, 13:51 de membra PDL
mincinosilor!!!
Ce minciuni mai sunt si astea?de unde la mai scoateti fratilor. Seremi nu si-a parasit familia,el este ub familist convins,ce scrieti voi aici sunt barfe si pure speculatii.Orice ar scrie presa asta de scandal,d-nul Seremi este un om onest,care nu ar face asa ceva pentru nimic si pentru nimeni.Terminati cu barfele astea de doi lei ca nimic nu este adevarat!!!
Postat 09 Februarie 2011, 13:42 de giuliana
tipa
daca esti curios iti spun eu pe tipa o cheama natalia si sincer nu cred ca lucreaza nicaieri avea la un moment dat ceva magazin de haine din alea cu totul la 10 lei sau ceva de genu, dar acum nu cred ca mai este caul sa munceasca
Postat 09 Februarie 2011, 07:45 de eu
cine ii tipa unde lucreaza?
As fi curios cine ii tipa . Nu o fi cumva din primaria Sanmartin?
Postat 08 Februarie 2011, 23:37 de clau
superba
bravooooo! uite un barbat hotarat! bruneta e superba si sunt convins ca a meritat efortul ...
Postat 08 Februarie 2011, 21:50 de anonim
da intradevar frumoasa bruneta
imi pare rau doar de fostul ei sot care a renuntat la o cariera de succes ca sa poata fi cu ea, un om de nota 10 pe care nu a stiut sa-l aprecieze din pacate si-a dorit unu chel batran cu burta cu multi bani si sa mai aiba putin de trait.
Postat 08 Februarie 2011, 12:42 de eu
scumpa daca iti faci griji de TARA
rezolva tu problema ca unde ARDE e loc de mai mult:))))) TARA intodeauna va ARDE e in continua EVOLUTIE , dar ma tot intreb tu ai sa fi utila cat vei TRAI?
Postat 08 Februarie 2011, 10:59 de @o blonda pdl-ista
felicitari!
un adevarat BARBAT, care nu lasa timpul sa l joace, felicitari! sanatate si copii sa aveti! eee e drept o amanta costa mult si nu toti si o permit prefera aventurile pe care eu le consider demni de cersetori, mai bine barbat decat cersetor, FELICITARI!
Postat 08 Februarie 2011, 10:56 de radu
daca poate, s-ai cada bine!
nu inteleg care-i problema voastra. fiecare face ce vrea si ce poate. Nu stiu cine a scris barfa, dar cred ca a fost cineva care nu poate sau nu stie sa aiba o amanta.
Postat 08 Februarie 2011, 10:44 de profesorul
ce frumos!!!!
TARA ARDE SI ....CINEVA SE PIAPTANA.DAR OARE CINE E DUDUIA? TIPIC PDL-IST.CE-MI PLACE!!!!
Postat 07 Februarie 2011, 21:38 de o blonda pdl-ista
barbat fatal
ce barbat fatal,toata viata a fost un crai,bravo nlui,-din partea unei admiratoare de la curtea de conturi
Postat 07 Februarie 2011, 17:37 de boc
dar este un familist convins
trebuie sa fi calugar daca esti insurat si sanatatea nu ti mai permite viata din trecut, vorbiti fara sa cunoasteti practica majoritatatea stati necasatoriti, vi o trageti cu cine vreti si cum calca pe strachini unul insurat cum va arde in curr pe voi nu pe el de ce simte:)) a fi familist nu inseamna neaparat a fi CALUGAR:))
Postat 07 Februarie 2011, 17:09 de barvooo
asa de rai suntem ,
asa de rai suntem , ceva de GROAZA!
Postat 07 Februarie 2011, 16:56 de cetateanul roman
nu poate fi adevarat!
dar ce aveti, e un barbat sanatos sa i dea D-zeu sa faca copii pentru ce sa astepte MOARTEA, sa faceti copii ca ROman sa lasati lumii din bogatia voastra naturala, si nu cred ca actuala nevasta sufera e foarte implinita in comparatie cu altele, sa fim seriosi de ar mai fai ca el 100 se imbogateste Romnaia in gene:)) SANATATE si noroc la viata lunga! UNbarbat santaos sa faca copii, tineri sa ne demonstreze ca sunt sanataosi prin MUNCA :))
Postat 07 Februarie 2011, 16:53 de anca
asta-i om????
Taciunele potolit te arde mai tare, Mata blanda zgaraie rau. Multa minte mai are si Seremi , daca a putut sa faca asa ceva,sau daca este totusi adevarat ceea ce citesc din presa!!!!!!!!! Eu daca as fi in locul lui nici nu as mai putea sa ies in lume,m-as tot duce unde a intarcat mutu iapa.......Nu ne face cinste, se vede ca-i o vinitura ca si Filip.
Postat 07 Februarie 2011, 15:05 de risc
bruneta lu seremi
e frumusica bruneta si mult mai tanara decat el,comparativ cu babuta de nevasta-sa e normal ca pisti sa se simta un crai
Postat 07 Februarie 2011, 14:36 de risc
amante
PDL sti cinstitui ati mai vazut? Eu nu.Basescu@Udrea, Filip@Cleo,Budau Mircea@Florentina,Matei@secretara. acum Seremi.De ce sa sde lase Seremi mai prejos ca colegii de partid.Astia toti fura pt amantele lor din banii nostrii, se distreaza iar noi murim de foame cu niste salarii de mizerie din care nu-ti poti achita facturile,porcii..
Postat 07 Februarie 2011, 13:27 de anonim
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON