URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Ianuarie 2011, 11:01

Să-i trăiască! Preşedinta Judecătoriei Beiuş e mămică din nou

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ancuţa Gavrilă, preşedinta Judecătoriei Beiuş, a devenit mămică pentru a doua oară. Are un fecior, Tudor, care poartă numele soţului magistratei, cunoscut ca administrator de păduri. Gurile rele din târg întreabă dacă numele nu-i cumva singura contribuţie a consortului, dat fiind că magistrata a mai avut mici "scăpări" sentimentale.

BIHOREANUL nu pune însă preţ pe ce zic cârcotaşii şi se oferă chiar să contribuie financiar la realizarea unui test de paternitate, pentru a se lămuri, o dată pentru totdeauna, misterul. Oricum ar fi, îi doreşte băiatului multă sănătate şi creştere mare fiindcă, în fond, astea contează în viaţă.

Şi poate, dacă va fi cuminte, va deveni patron, căci tinerii ascultători ajung să calce pe urmele părinţilor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
23 Comentarii
Retragere la timp
Smecher primaru de la Beius.Dupa ce si-a facut treaba cu judecatoarea sa retras la timp.Acuma nici nu mai vorbeste cu Catalin sotul acesteia pe acte. Dar bine face dupa ce la alergat cu pusca de vinatoare,rau a facut Catalin ca nu la nimerit cu vre-un cartus sa-i treca doru de p.....
Postat 28 Februarie 2012, 10:08 de guta
ssssssssss
GIONI DIN C-TANTA
Postat 25 Februarie 2012, 12:51 de anonim
foc fara j...
Joni de la jaru poate
Postat 07 Decembrie 2011, 21:48 de sssssssssst
anonim
CINE ESTE JONI?
Postat 07 Decembrie 2011, 18:11 de anonim
anonim
SIGUR A CONTRIBUIT SI GIONI ACOLO,DOAR STIE TOT SATUL
Postat 31 Iulie 2011, 23:14 de anonim
anonim
daa
Postat 31 Iulie 2011, 14:50 de anonim
anonim
sau poate este a lui joni copilul.
Postat 31 Iulie 2011, 14:42 de anonim
cum e turcu...elena turcu
@ELENA: dar de ce nu ar trebui sa ne intereseze si aspectele din viata privata? Ca judecatorul, cel putin din punct de vedere teoretic, trebuie sa aiba un profil moral ireprosabil. Asa nu ar fi trebuit sa ne intereseze nicie ce a facut Elena Turcu in 2007!
Postat 17 Mai 2011, 10:00 de dan oradeanul
PT CEI CE ARUNCA GUNOIUL IN OGRADA VECINULUI
Sa le fie rusine tuturor celora care o ponegresc pe Anca.In primul rand ar trebui sa ii intereseze activitatea domniei sale din interiorul tribunalalui,si nicidecum viata ei personala.Mai presus de toate este un om,si poate sa-si faca viata dupa bunul ei plac.De ce nu traim noi oamenii oare pe acest pamant in pace si armonie, si nu vedem niciodata barna din ochii nostri?De ce tot timpul vedem defectele celorlalti si nu pe ale noastre?Eu personal o cunosc doar din vedere pe d-na presedinta,dar indiferent ce ar fi facut ,nu trebuie condamnata cu atata usurinta.Dk sotul dansei nu este tatal natural al copilului,si totusi ei stau impreuna,inseamna ca d-na ,a avut motive serioase sa faca un copil cu un alt barbat.Fiecare e liber sa-si croiasca drumul vietii asa cum crede el de cuviinta,ca si asa viata e foarte scurta.Felicitari d-nei pt copil.ELENA-SPANIA
Postat 16 Mai 2011, 22:58 de ELENA
pentru marcelus
Vad ca tot mai multi tembeli sunt pe lumea asta. Asta de mai jos rumega si se gandeste cine cu cine se f..... ca doar asai romanul tre sa stie elsi sa poarte el de grija la capra vecinului.Mergeti toti si va aruncati in Cris in frunte cu dobitocii astia de jurnalisti . Daca unu-l banuie pe Basescu ca i-a tras-o lu Udrea , gata base trebuie sa dimisioneze. Asta e mentalitatea romanului. Nu stiu cand vine si la noi cutremuru ca tot prostu are acces la net si poate sa-si exprime valoarea prostiei ce-o poarta in cap.Cred ca vecinii tai stau si ruguma si se gandeste cine este tatal tau si noi dam din cap si ne miram ca a mai aparut un prost in ograda.Dar de prim procuror de ce nu se scrie nimic ca el singur isi face reclama prin bins ca face sexx cu toate muierile bune?
Postat 20 Martie 2011, 23:37 de SG
ce oameni
Ce inseamna sa fii roman.... Presedintele americii tara cea mai grozava din lume a fost demis fiindca i-a suflat monica in taragot....la noi se poate orice. Da dovada de o adevarata moralitate doamna Gavrila..... pt ea sperjurul e o chestie care nu conteaza daca ai bani poti face orice, daca se gaseste cineva sa-i faca test de paternitate va spune ca a fost inseminata artificial si noi ca niste boi adevarati vom rumega in tacere vom da din cap si vom pleca mai departe TREBUIE SA FIE UN EXEMPLU DE MORALITATE SI ONESTITATE CA DOAR ESTE SEFA TRIBUNALULUI NU SA TE ..... CU TOTI NEGRI
Postat 05 Martie 2011, 20:55 de marcelus
AFARA!!!!!!!!!!!!!
Si totusi, nimeni nu-i gaseste de hah idioatei asteia s-o zboare naibii de la aceasta redactie? Sefii sai nu vad ca este o incompetenta si o idioata? Toate articolele ei sunt de 2 bani. Scrie numai anomalii . Hai ca stim si sursa de informare. Gunoaie, la fel ca si ea. In loc sa se ocupe de articole interesante si reale, pleaca urechea la toti dobitocii. Maine te sun si eu sa-ti dau o informatie . O scrii? Normal, ca ti se pare interesanta. La ce sa verifici? Ca doar nu esti luda. Ba chiar esti. ORDINARA.
Postat 21 Februarie 2011, 20:17 de ANONIM
ESTI O MIZERABILA DE JURNALISTA
Dna LAURA GAL, caci stiu ca despre tine este vorba, mai bine ai scrie articole interesante , prin care sa dai dovada de profesionalism, nu de tata de la usa cortului, care pleaca urechea la toate gunoaiele, care au ceva personal cu dna presedinta de tribunal si nu stiu cum sa-i faca o imagine cat mai proasta. Daca ai fi o jurnalista adevarata, chiar nu ai face aceste lucruri. Dar, ai demonstrat ca nu poti mai mult, decat sa publici tot felul de mizerii care ti se spun la telefon , despre care, contrar a ce sustii, ca esti in cunostinta de cauza, ..., scuze ca trebuie sa-ti spun, dar esti o proasta, in totala necunostinta de cauza. Asa ca, sfatul meu este sa te lasi de meseria asta , pe care nu reusesti nicicum sa o practici. Lasa-i pe altii, ca sunt multi care ar putea sa faca un rating mult mai ridicat la acest editorial. Esti varza rau de tot!
Postat 21 Februarie 2011, 20:11 de OM
raspuns
ce mult doare adevaru nu ? nu sunt o persoana care sa stie sa faca injurii de genu asta ,si nici nu cobor la nivel de tiganii ,dar i-ti doresc tie si copilor tai sa ajunge-ti pe la acele 1oo de bisericii .Si apropo sant in cunostinta de cauza cu problema familieii, PA,PA,PA drag doam/n pt come.9
Postat 29 Ianuarie 2011, 14:58 de anonim
pentru anonim
Domnule anonim, de unde stii tu al cui e copilul, ai tinut lumanarea sau poate esti frustat ca si tu te-ai nascut din laba si carat de muste in p....a la mata? Daca tot esti asa de curios te lamuresc eu pentru ca acel copil seamana leit cu Catalin si in plus nu e treaba nimanui despre veata de familie a unei persoane. De ce mediatizeaza ziarul asta negativ familia Gavrila? Probabil ca cel care arunca cu gunoi pe aceasta familie e vreun nemultumit care nu are caracter si ma rog la Dumnezeu ca persoana care discerne binele din rau, sa aveti parte cei care va ocupati de troace de porci , de acele clipe de discomfort pe care le are aceasta familie dupa ce vede cum ii denigrati. Dumnezeu nu bate cu bata ci v-o da sa va tineti de ea. Sa de-a Bunul Dumnezeu sa va vad tarandu-va prin orasele voastre ocarati in carje si sa nu va indreptati pana nu mergeti la 100 de biserici sila la cei pe care-i denigrati sa va spuneti pacatele.Aminte si celui/ei care a scris acest articol.
Postat 28 Ianuarie 2011, 11:00 de curiosu
curiosii
voi sante ti prosti nu ziaristi ,au perfecta dreptate pt. nu este copilul lui catalin . Ea a vrut un copil sanatos cea ce catalin nu putea sai ofere clar. Voi idiotilor dupa ce mai creste copilul uitativa atent la el si vedeti cu cine SEAMANA??? Anca minte pt. nu are ce sa mai faca.
Postat 25 Ianuarie 2011, 22:53 de anonim
rusine!
Inainte de a fi judecator, Anca Gavrila e OM. Cu bune si cu rele, exact ca si voi, cei care scrieti si publicatia astfel de "stiri". Dreptul ei la viata privata este la fel de necesar si de protejat ca si al vostru. Tare curios as fi sa vad cum ar reactiona jurnalistul la "stirea" publicata in vreun ziar local ca nevasta ti-e curva si se prostitueaza pe Calea Aradului sau ca barbatu-tau e curvar notoriu si e favoritul tiristelor de pe Borsului. Oare la fel de bine ati putea trai in sanul familiei? Dar cei care va cunosc, oare cum v-ar privi? Inainte de a scrie astfel de imbecilitati ar fi bine sa reflectati un pic la cele de mai sus. In caz ca sunteti de rea-credinta, sper sa traiti asa dupa cum scrieti, in mizerie ... Rusine!
Postat 20 Ianuarie 2011, 11:12 de gheo
ati intrecut masura
AM RAS, NE-AM DISTRAT DE ARTICOLELE VOASTRE DESPRE PRESUPUSA IDILA DINTRE PRIMARUL DIN BEIUS SI DOAMNA JUDECATOARE, DAR DE DATA ASTA CHIAR ATI INTRECUT MASURA. CUM PUTETI SCRIE DESPRE O FEMEIE CA A AVUT SCAPARI SENTIMENTALE? ROG PE CEA CARE A SCRIS ARTICOLUL SA ADAUGE O ERATA : DOAMNA JUDECATOR E CURVA, DAR NU MAI MARE CA MINE. CE O SA MAI URMEZE? O SA-I MOARA PISICA SI O SA SCRIETI CA S-A SPERIAT DE SCULA PRIMARULUI?SA VA MANANCE RUSINEA, JURNALISTI DE DOI BANI!!!!!!! NICI LA CANCAN NU AVETI CE CAUTA ASA DE JOSNICI ATI DEVENIT.
Postat 19 Ianuarie 2011, 22:52 de flexatu
ordinari mai sunteti
Chi nu pot sa mai inteleg ziarul asta sau cum sa-i mai zic "pamflet de scorbura"?Voi nu mai aveti ce scrie sau aveti remuscari ca nu puteti da seama cu cei ce v-au dat in judecata pentru niste articole de genul asta si v-u si cerut bani? Ce pot sa zic sau sa cred este ca voi doriti sa vi sa plateasca taxa de protectie cum fac majoritatea afaceristilor din judet si apoi sa va laudati clienti cu trambite ca numai asa mai puteti sa va sustineti financiar. Cred ca voi confundati numele de Tudor cu, Catalin. Cel mai bine ar fi sa mergeti la un medic psihiatru, bun specialist si sa-i dati banii aia pe care-i promiteti voi pentru niste teste banale ca sa va tratati si sa intrati in randul gazetelor de prestigiu nu a celor care nu mai au ce scrie. Eu de as fi in locul familiei gavrila v-as tari prin tribunale si sa ma rugati sa va dau pace. Ziar jegos ce santeti.
Postat 19 Ianuarie 2011, 21:42 de xsulescu
fie-va ultima aparitie
pt cei de la Bihoreanul va urez sa va fie ultima aparitie pe piata! asa ceva nu se face...va mananca undeva de copiii altora? inseamna ca sunteti niste complexati, frustrati si imbecili, fara viata personala. De asta va intereseaza viata personala a altora si ii invidiati. Dar stiti cum se spune...ca D-zeu nu bate cu bota! Nu-i cunosc pe cei despre care ati scris, dar in locul lor v-as blestema in toate bisericile si as aprinde pt voi lumanari ...la morti. Asa sa primiti, dupa cum faceti.
Postat 19 Ianuarie 2011, 15:03 de ana
Dihoreanul -ziarul nesimtirii
mai Dihoreanule ...mizerabila fituica mai aveti !
Postat 19 Ianuarie 2011, 15:02 de Mioara
i-auzi una!
@popescu!: dar judecatorii care dau solutii cel putin controversate(ca sa nu zic altfel) nu sunt NESIMTITI?
Postat 19 Ianuarie 2011, 12:39 de dan oradeanul
SA VA FIE RUSINE!
SA VA FIE RUSINE!SUNTETI NISTE NESIMTITI FARA SUFLET!
Postat 19 Ianuarie 2011, 11:52 de popescu!
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON