URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Ianuarie 2011, 12:22

Frică de patru stele

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pentru inaugurarea hotelului Ramada, care a avut loc în vara anului trecut, conducerea hotelului de patru stele a angajat oameni astfel încât mereu să existe personal de serviciu, în cazul în care hotelul ar fi ocupat în întregime.

Ce-i drept, în toamnă au existat câteva zile în care hotelul a fost sută la sută ocupat, ceea ce a şi fost un prilej de petrecere pentru conducere şi angajaţi. Numai că acum lucrurile nu mai sunt atât de roz la Ramada, clienţii fiind tot mai puţini.

Săptămânal se fac concedieri, iar angajaţii stau în fiecare zi cu frica-n sân căci oricui poate să-i vină rândul. Pe lângă că nu-i uşor să găseşti un loc de muncă în ziua de azi, ce alt job oferă condiţii de patru stele?

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
salariu ramada va rog
Ma intereseaza si pe mine salariile de la ramada , de unde incep, care este cel mai mic salariu? astept un raspuns de la ramada pitesti dar vreau sa stiu cam la ce salariu sa ma astept, inca nu stiu postul pt ca acum se deschide dar va rog frumos sa ma ajutati plsss. Multumesc anticipat !!!
Postat 02 Martie 2011, 16:47 de marius
si totusi multe nu se stiu
Se vorbeste mult despre conditiile de la "Ramada Oradea", dar cel mai bine stiu angajatii. Daca nu esti pocait esti primul pe lista disponibilizarilor, si sa nu mai spunem ca se fac angajari pe perioada determinata ca atunci cand sunt dati afara angajatii sa nu poata cere somaj. Un minus mare si in alegerea managerilor, care in loc sa isi vada de treaba de a conduce departamentul pe care il au in subordine si de a se preocupa de eventualele solutii pentru dezvoltare, se cred mari directori. Oameni buni, mai cititi carti de management ca sa va dati seama ce inseamna un manager si cu ce trebuie sa se ocupe! La baute si la restaurant trebuie sa stea clientii si eventual directorii generali, nu orice manager si familiile lor sau prietenii, care ii mai tin pe bietii angajati ore suplimentare neplatite dupa ce poate au lucrat 12-14 ore.
Postat 15 Februarie 2011, 12:45 de a_p
vrajeala_multa
In fine oricum se vb mult despre Ramada promises in Oradea cred ca nimeni nu se mai angajeaza la un loc unde auzi numai lucrurui negative.
Postat 25 Ianuarie 2011, 17:13 de rmd
papa`s
Aba turism = mincinosi si oameni fara credibilitate !!! Se vede pana la Cluj exemplu bun ce se intampla la Ramada Oradea : ( Eu am o propunere...aveti grija de angajatii care a mai ramas la voi. Altfel o sa dati faliment pierdeti clientii ramasi..etc Motivul pt care eu am plecat e simplu,minciuna zilnica neprofesionismul,neplata salariilor,si presiunea psihica pusa de directori si manageri pe angajati... Rusinicaaaaa
Postat 25 Ianuarie 2011, 17:08 de gaman
foamea
aba turism aduce la cunostinta urmatoarele:1.Acordam premiul pt excelenta si implicare in activitatea profesionala dar mai ales sentimentala d-lui veres daniel pt daruirea cu care isi intretine sotia acasa si amanta ramona jurca din salariul modest al dansului! 2.Acordam premiul de angajata lunii si miss ramada 2010 domnitei ligia pop pt stilul si eleganta cu care le adus la cunostinta angajatilor concediati motivul acesteia dar mai ales gratia cu care a spus adevarul persoanelor demise! 3.Acordam premiul bucatarul anului d-lui dirk pt priceperea de a creste pierderile din bucatarie si pt inteligenta cu care isi invata subalterni bucatari cu retele sale magice de pe google . 4. Acordam premiul nobel in stiinta managementului si financiarului domnului daniel p. pt munca depusa de cele 3 contabile ale dansului si mai ales directorului de achizitii al acestuia pt costurile mari de achizitie si daruirea cu care cumpara cele mai rafinate si scumpe lucruri. 5.Si intr un final acordam multumiri tuturor managerilor de departamente care au acceptat sa munceasca pe salarile oferite de firma si precizam ca cel mai mic incepe de la 2500 ron si vom incerca sa va oferim cat mai multa munc
Postat 23 Ianuarie 2011, 13:16 de piraeus ionescu
maka
Da auzi TU Miklos.,tu de ce ai plecat de la Ramada ????????
Postat 21 Ianuarie 2011, 19:46 de kaka
maka
Numai in luna ianuarie au dat afara vreo20 de persoane,dar din pacate au dat afara oamenii care-si faceau treaba nu pe cei care meritau cum ar fi seful pazei care umbla dupa cu totul altceva nu dupa bunul mers al lucrurilor de la el din departament.
Postat 21 Ianuarie 2011, 19:30 de kaka
lasa-ne!!!!!
"Pe lângă că nu-i uşor să găseşti un loc de muncă în ziua de azi, ce alt job oferă condiţii de patru stele?"....... cine a scris articolul acesta oare l-a citit si a doua oara.....sa vada daca are vreo logica?! Oamenilor vedeti-va de traba voastra si scrieti lucruri care chiar conteaza. Cate zeci de companii din oras au dat afara oameni si nu s-a scris in presa?!
Postat 21 Ianuarie 2011, 08:23 de Oradean
Miklos
...ce tari sunt cei de la Bihoreanul...cand ai vorba de rau ...hop si ei repede sa scrie ceva care putin ai intereseaza pe oradeani...toata presa este de 2 lei , nimic nu se mai poate citi azi in presa, decit lucruri non sens.Probabil careva angajat care a fost nevoit sa plece din motive bine intemeiate , afugit repede si a dat din gura. Toti cei care din pacate fost concediati de la Ramada ar trebui sa inteleaga motivul pentru care au fost demisi din functii si sa vada lucrurile si din punctul de vedere al angajatorului.
Postat 20 Ianuarie 2011, 16:35 de Puskas
mda
Inseamna ca la vara vor functiona mai putin chillerele, norocul nostru, mai putine festivaluri, mai putine artificii, adica sincer ma bucur ca nu le merge deoarece locuiesc chiar langa hotel si numai galagie in urma lor, de ce la Continental nu este Oktoberfest sau targ de Craciun, poti sesiza pe cine vrei capitalistii romani tot capitalisti romani raman.
Postat 20 Ianuarie 2011, 15:24 de m
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON