URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Mai 2010, 15:00

Avocat cămătar

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Tupeul avocatului Florian Agud întrece orice limite. În caz că nu vă mai amintiţi de el, este "maestrul" care a înşelat doi bătrânei care i s-au dat în întreţinere, pentru ca mai apoi să le vândă grădina fără ştirea lor şi fără să le dea nici măcar un leu.

Prins cu porcăria şi ameninţat cu judecata de păgubiţi, avocatul a cerut bătrânilor, în primă fază, nu mai puţin de 2.000 de euro ca să le dea casa înapoi. Surpriza cea mare a venit însă săptămânile trecute, când avocatul şi-a dublat pretenţiile, cerându-le celor doi nu mai puţin de 4.000 de euro.

Fără să-i pese nici acum că oamenii abia au bani de pâine. Că, deh, pentru ei nu e criză, doar pentru "omu' legii"...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
atentie
iam dat multi bani dl avocat agud DE LA ORADEA numi pare rau a reusit sami puna fratele in libertate este un avocat care stie sa te traduca cinste lui pot sai multumesc intro anumita masura cred casi aminteste de mine curtea de apel timisoara - trafic de persoane C.T 2009
Postat 01 Iunie 2010, 00:02 de george
neispravitilor
de ce il murdariti pe acest avocat nesimtitilor este un adevarat profesionist pe mine si pe mai multi tovarasi nea ajutatat cu succes alaturi de av budusan si mateuta de la cluj intrun proces cu diicot bucuresti acest om sa luptat cu procurori si judecatorii care in final neau pus in libertate si a facut dovada ca nu am comis infractiuni de frauda pe internet sai dea dumnezeu sanatate acestui avocat de la oradea va multumesc dl agud nu va luati dupa acesti mincinosi anonimi tara e plina de asemenea dobitoci uni dintre ei chiar si cu scoala ...
Postat 31 Mai 2010, 23:41 de bucuresti
un adevarat avocat
avocatu este priceput pe mine ma scapat de patru ani de puscarie ii multumesc dl agud
Postat 29 Mai 2010, 10:01 de antonimule
Avocatul lu peste
asta nu e avocat, e o tentativa de avocat. Isi injura colegii, jigneste judecatorii si... nu are cunostinte minime de drept. Pacat de bietii oameni pe care ii reprezinta.
Postat 28 Mai 2010, 09:10 de antonim
...
ce fata are...
Postat 28 Mai 2010, 01:09 de tot eu
intre urechi
sa i se infiga paru' sau mai sigur glontul. ca astia doar asa se calmeaza. si cand se calmeaza o fac pe veci. cu mainile pe piept si visele in cer.
Postat 27 Mai 2010, 18:49 de sa fie dreptate
Jigodia
O ****...! Un cartus pe teava pus intre ochi sau in ceafa ,ca si la chinezi si apoi sa-l vezi cum se dezumfla. Belit de viu si apoi in teapa...in fata tribunalului. Auzi bai ****..? Sa-ti fie frica...!
Postat 27 Mai 2010, 17:20 de Tzepes
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON