URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 August 2010, 09:36

Loredana Lascu l-a luat pe Cristi Tabără cu tot cu probleme

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Nici diferenţa de vârstă dintre ei, de 13 ani, nici scandalul iscat în urma acuzaţiilor de pedofilie la adresa lui Cristian Tabără nu au reuşit să împiedice nunta dintre directorul Departamentului Film de la TVR şi logodnica sa, Loredana Lascu. Prieteni invitaţi la eveniment au confirmat pentru Click că cei doi s-au căsătorit sâmbătă.

Cum viaţa lui Cristian Tabără s-a transformat în ultima săptămână într-un scandal mediatic, nunta acestuia şi toate detaliile ce ţin de eveniment au fost ţinute la secret. „Cununia religioasă s-a desfăşurat la Praid, în judeţul Harghita, iar petrecerea de nuntă, la restaurantul Gonduzo din Odorheiu Secuiesc", a declarat un invitat.

Motivul pentru care mirii au ales să se căsătorească în alt judeţ a fost dorinţa lor de a sta departe de ochii presei. Invitaţii, puţini la număr, au fost instruiţi să nu dea nici cel mai mic amănunt despre eveniment.

Căsătoria omului de televiziune cu orădeanca Loredana Lascu, o fostă prezentatoare la TTV Oradea, în vârstă de 29 de ani, şi mai ales relaţia care durează de trei ani au fost o mare surpriză pentru fosta iubită a acestuia, Alina Bodnaru, a cărei fiică acuză că a fost molestat de Tabără.

„Dacă într-adevăr a fost cu ea în tot acest timp înseamnă că a manipulat-o aşa cum a făcut şi cu mine. Nu o cunosc pe Loredana, dar cred că ar trebui să aibă grijă pentru că nu cred că el se va schimba vreodată", a atenţionat Alina.

Cu toate acestea, femeia le-a urat proaspeţilor însurăţei „Casă de Piatră!" şi a declarat că speră doar ca această căsătorie să nu fie grăbită pentru ca reclamaţia Alexandrei să pară o cruntă răzbunare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
idem cazul C.T.& L.L
Un cersetor se aseza mereu langa o biserica pentru a cersi cu o palarie in mana. Intr-o zi vine cu doua palarii. Un domn se apropie de el si-l intreaba: - Nu va suparati, de ce aveti doua palarii ? Cersetorul raspunde: - Adevarul este ca mi-a mers atat de bine incat m-am hotarat sa-mi deschid o sucursala.
Postat 02 August 2010, 08:09 de idem
saracul nu stie ce?
Si sa nu se lase influentati de idiotenile celor gen "anca"....ai dreptate sa se lase influentati doar de faptele lor...nici vb de de cele GEN"ANCA"...trebuie sa fim naturali nu prefacuti...scopul este SINCERITATEA, nu ipocrizia amestecata cu materialism.
Postat 01 August 2010, 22:32 de saracul
casa de piatra
Casa de piatra celor doi si toate cele bune. Si sa nu se lase influentati de idiotenile celor gen "anca".
Postat 01 August 2010, 20:07 de Cypress
trage in piept si tine bine....
aha ii simti mirosull...ff bine trage in piept si tine tare.......10 ani...ok...extraordinara anca asta ce puteri magice are: cretina, proasta..oare cati sunt magici? numai un prost poate recunoaste alt prost.... restul au ipoteze...sau nu e asa?
Postat 01 August 2010, 12:57 de anca
retrada nevasta BIBLIA
DA nevasta BIBLIA sa ma JUR pe SOACRA MEA na nu am paret de ea daca ti am gresit cu ceva......... HOP, HOP, pe ia, pe ia!
Postat 01 August 2010, 12:52 de dan ORADEANUL
personaj de bancuri
retardat psihologic???? :))))) esti amuzanta in prostia ta. draga ion, mirosi a anca de la o posta. calmeaza-te acuma ca oricum stim cu totii ce poti. ;)
Postat 01 August 2010, 12:50 de anca si mai cretina
retradat rau psihologic..dupa anca...viseaz o in continuare
o casnica nu sta in fata calculatorului? cate casnice au timp sa stea in fata calculatorului....baiatule varsati offfful in alta parte.... ca sincer nici la coada vacii nu mai ajungi.... esti retradat rau!
Postat 01 August 2010, 12:40 de ion
stan si bran
pot sa jur ca toate comentariile is borate aici de anca. numai ea putea scoate cretinatati din astea din 15 in 15 minute. pariez ca esti o casnica nf care numa nu are nimic altceva de facut decat sa stea in fata caclulatorului si sa carcoteasca fara sens. get a life, manelisto!
Postat 01 August 2010, 12:30 de anca cretina
dedicatie speciala cuplul STAN SI BRAN
LOREDANA: Numai pot de tine,numai pot Ca esti dulce rau de tot De-mi dai un pupic,doar un pupic Nu-mi mai trebuie nimic CRISTY: Numai pot de tine,numai pot Ca esti dulce rau de tot De-mi dai un pupic,doar un pupic Nu-mi mai trebuie nimic LOREDANA: Vreau sa cant de bucurie Ca esti cum imi place mie Si sa ma distrez cu tine Ca ma iubesti doar pe mine CRISTY: Vreau sa cant de bucurie Ca esti cum imi place mie Si sa ma distrez cu tine Ca ma iubesti doar pe mine Roxana: Toate poftele,tot ce vrei tu Cere-mi si nu iti spun nu Esti vïata mea,sufletul meu esti cum imi place mie....un pupic...oare unde?
Postat 01 August 2010, 10:48 de dedicatie speciala c
asta da ....
saraca ce mandra este dar ironie in pat cum se vor descurca......ea deasupra ca altfel nu vad... genul de relatii stan si Bran sunt pur si simplu materialiste...un barbat poate distruge o femeie din cauza greutati chiar ajunge si VIOlATA... sau in cel mai simplu caz o simpla galeata dar nu si femeie... FELICITARI PAPUSA vei ajunge curand carpa......care barbat te va mai vrea? la asta nu se gandeste niciuna...prostie femeiesca si pe urma se plang ca nu mai sunt barbatii care sa le curete paianjeni...ha...ha...ha
Postat 01 August 2010, 10:35 de ha, ha, ha
e ff trist
simtiti demnitatatea barbatului disperat...un barbat adevarat nu facea acest pas din respect fata de ea FEMEIA ...sunt barbati care nu ating femeie pana la casatorie, sunt barbatii care nu iti cer mana decat cand sunt siguri ca esti jumatatea lor dar atentie nu te atingggg din respect (fac sport, muncesc pentru viitoarea familie si socc nu se ingrasa!!) .....sunt , exista acesti barbati cautai la TARA ( iubesc animalele ) unde gasesti mult bun simt, educatie morala...respecta ma ca sa te respect! sunt oameni care au valoare restul CORCITURI amestec de \"MODERNISM\" zic ei da de unde o onare si demnitate inexistenta...multi cersesc dar nu recunosc NICIODATA...evitati...nimic nu e mai crud in viata sa ai ochii dar sa nu i folosesti....
Postat 01 August 2010, 10:13 de SANATATE ORADEA
e ff trist
simtiti demnitatatea barbatului disperat...un barbat adevarat nu facea acest pas din respect fata de ea...sunt barbatii care nu ating femeie pana la casatorie, sunt barbatii care nu iti cer mana decat cand sunt siguri ca est jumatatea lor dar atentie nu te atingggg din respect .....sunt exista acesti barbati cautatai la TARA unde gasesti mult bun simt, educatie morala...respecta ma ca sa te respect! sunt oameni care au valoare restul CORCITURI amestec de "MODERNISM" zic ei da de unde o onare si demnitate inexistenta...multi cersesc dar nu recunosc NICIODATA...evitati...nimic nu e mai crud in viata sa ai ochii dar sa nu i folosesti....
Postat 01 August 2010, 10:00 de SANATATE ORADEA
e ff trist
noua personal nu ne face nici un rau sunt multe femei care accepta sa se marite si cu criminali, proxeneti, pedofili deci chiar nu vad cum sa mi afecteze viata mea personala...faptul ca ele sunt manipulate si nu dau nimic pe moralitate le priveste...fapta ingrozitoare o suporta singura dintre toate FETITA....restul sunt prea atinse si penentrate ca sa simta scarba de a fi atinse ...sunt calite de un barbat,.... dar pentru fetita atingerea era ceva deosebit ca simt...LIBIDINOS si gretos sa ai incredere in cineva si sa te maltrateze tactil si pe sani...... serios...de toata jena CRISTIAN TABARA..imi amintesc ca pe strada tineri mai puneau mana pe sold la fete sau chiar le dadea o plama si ce prost se simteau...avea si el aceste apucaturi in adolescenta? nu le doresc casa de piatra ci una de FIER sa simta mirosul ruginii de cate ori se varsa lacrimi ...... nu sunt de admirat si nici de luat exemplu....SANATATE ORADEA!
Postat 01 August 2010, 09:51 de SANATATE ORADEA
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON