URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Iulie 2019, 10:15

Criminalul din Făget a fost prins după 18 ore de căutări. A spus că a făcut totul "din cauza unei icoane dintr-o cameră" (VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ionel Boldea, atacatorul care, miercuri, a omorât în bătaie un bărbat şi a rănit alte persoane, a fost prins în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2, după circa 18 ore de căutări, în apropierea casei sale din localitatea timişeană Bichigi. 

El n-a opus rezistenţă şi le-a spus poliţiştilor care l-au întrebat de ce a comis atacurile şi crima că a acţionat "din cauza unei icoane dintr-o cameră", care i-ar fi dat "o forţă inumană".

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, miercuri dimineaţa, în momentele în care a comis atacurile, Ionel Boldea de afla sub influenţa unor substanţe stupefiante.

Când a fost prins, criminalul în vârstă de 33 de ani se afla într-o maşină. Potrivit mediafax.ro, bărbatul a fost capturat de un echipaj al Poliţiei de Frontieră, aflat la filtru. Oamenii legii au observat cum se apropie o maşină cu farurile stinse şi i-au făcut semn şoferului să oprească.

Imediat după ce a fost încătuşat, Ionel Boldea a fost întrebat de către poliţişti de ce a recurs la gesturile comise miercuri. El a spus că "din cauza unei icoane dintr-o cameră. Icoana de argint m-a făcut să ies din casă la şase dimineaţa şi să am o forţă inumană. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Nu mă agresaţi că mă gândesc rău. Nu am vrut, dar am fost forţat de situaţie să fac rău", după cum se poate vedea din filmările făcute publice în urma capturării.

(sursa video: Lugoj Info)

Ionel Boldea le-a declarat poliţiştilor că are în buzunar trei mere, un pahar gol şi 580 de lei.

După ce a fost prins de poliţişti, bărbatul a fost dus la Spitalul Municipal Timişoara, pentru a i se recolta probe biologice.

Miercuri dimineaţa, Boldea a atacat un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, aflaţi la jogging într-un parc din oraşul Făget. Pe bărbat l-a omorât în bătaie, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital.

Individul s-a deplasat cu o bicicletă spre localitatea Temereşti, iar pe drum a mai bătut trei persoane. Ulterior, a furat o maşină, cu care a lovit un bărbat. În încercarea de a-l prinde, poliţiştii au tras trei focuri de armă asupra maşinii, fără succes.

Criminalul a fost dus, joi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru a fi audiat. Este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt şi conducerea unui vehicul sub influenţa stupefiantelor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
tipic militianului avid de putere
"Gura ma", "stai cuminte ca te impuscam" si alte asemenea expresii. Ala statea pe burta, nu se zbatea, nu se opunea, le zice clar ce are la el, militianu "gura ma". Acolo iti dai seama ca aia daca is singuri se kk pe ei de frica. 3 oameni cu genunchii pe unu care statea la incatusat si nu se zbatea deloc. In Canada, incidentul cu duba din Toronto, politistul (de ala adevarat, singur si cu dotare in materie de armament net superioara, avand la el pistol, pusca cu pump action si un M4 - ultimele erau in masina) il convinge pe atacator cu vorbe calme si pe un ton ferm sa lase pistolul jos si sa se predea, fara sa urle, sa se urce cu picioarele pe el sau alte asemenea comportamente de cimpanzeu. Oare cum s-ar vinde acest film ca pont la autoritatile europene si chiar si la CEDO ca sa ii civilizeze putin. NU IAU APARAREA CRIMINALULUI! Doar o reflectie asupra militienilor si comportamentului lor.
Postat 04 Iulie 2019, 11:32 de poiu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON