URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Octombrie 2012, 15:09

Orădenii de la "Dansez pentru tine", cuplaţi cu Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu

Orădenii de la "Dansez pentru tine", cuplaţi cu Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu Carol Soldea (stânga) va dansa alături de Bianca Drăguşanu pentru marele premiu, fiind ajutaţi de coregraful Daniel Dobre (dreapta)
Orădenii de la "Dansez pentru tine", cuplaţi cu Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu Attila Hainer (dreapta) intră în ring alături de Nicoleta Luciu, dansând după coregrafiile lui Bogdan Boanta (centru)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Noul sezon al emisunii "Dansez pentru tine" transmisă de Pro TV va începe pe 26 octombrie. În cel de-al XIII-lea sezon, vor concura pentru marele premiu de 60.000 de euro şi doi dansatori orădeni: Vasile Carol Soldea şi Attila Hainer.

Orădenii se pot considera norocoşi, căci au fost cuplaţi de producători cu cele mai sexy vedete ale acestei ediţii: Bianca Drăguşanu şi Nicoleta Luciu.

În vârstă de 25 de ani, Carol Soldea, dansator al clubului Feeling Dance, va încerca să obţină simpatia juriului şi telespectatorilor în cursa pentru marele premiu. Potrivit site-ului oficial al emisiunii, Carol dansează pentru mama lui, care a avut o viaţă grea. "Mama sa a crescut în casă cu un tată violent şi alcoolic trezindu-se apoi prinsă într-o căsnicie dureroasă. Până să-l aibă pe Vasile, femeia a pierdut numeroase sarcini şi poate şi acest lucru a determinat-o să lupte cu îndârjire pentru custodia micuţului", se arată într-o postare pe site-ul oficial al concursului.

"Sansa părea să-i surâdă atunci când un barbat din Germania i-a propus un trai decent peste hotare, dar mama lui a ajuns, de fapt, să fie folosită drept paravan în casa în care bărbatul locuieşte alături de iubitul lui. Ca şi când asta nu ar fi destul de dureros, Olga a devenit în timp un fel de servitoare a lor", continuă reprezentanţii Pro TV povestea mamei lui Carol. Tânărul orădean vrea să-şi aducă mama acasă şi să-i poată oferi un trai decent. El va dansa alături de Bianca Drăguşanu, fiind coordonaţi de coregraful Daniel Dobre.

Cel de-al doilea orădean de la emisiune este Attila Hainer, un tânăr de etnie romă, care va dansa alături de Nicoleta Luciu, aflată în atenţia publicului în ultima perioadă din cauza scandalului în care a fost implicat soţul ei şi amanta acestuia.

Attila visează să poată să construiască o casă pentru părinţii lui, care nu lucrează din cauză că sunt bolnavi. "Tânărul nu şi-a dat seama că a te naşte într-o familie de rromi îţi poate aduce numai ghinioane până nu a ajuns la şcoală. Marginalizat, evitat şi tratat în permanenţă altfel, Attila a început să simtă din ce în ce mai greu povara de a fi rrom. Ghinioanele s-au ţinut lanţ şi pentru părinţii lui, care s-au îmbolnăvit atât de grav, încât n-au mai putut să lucreze nimic", scriu PR-iştii emisiunii.

Printre vedetele care intră în ring în acest sezon se numără şi Pavel Stratan, Marian Drăgulescu şi fosta "bebeluşă" Oana Ioniţă.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Hai Hainer
Daca il sustineti pe Hainer dati LIKE la urmatorul link.Va multumim https://www.facebook.com/HainerAttilaOficialFanPage?ref=hl
Postat 18 Octombrie 2012, 09:54 de RMX
Hai Hainer
Bafta Hainer!Oradea te sustine chiar daca mai avem un oradean,sper sa iesi invingator.si sa aduci trofeul in Oradea.iti tinem pumnii
Postat 18 Octombrie 2012, 09:51 de RMX
cocota masculina
Daca tot e praf la arhitectura,macar sa stie da din cur :))
Postat 16 Octombrie 2012, 10:16 de oo
hai Carol
Bafta Carol ! Vom fi cu ochii pe tine si cu pumnii stransi ! Sa aduci trofeul acasa !
Postat 15 Octombrie 2012, 20:16 de cipri
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON