URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Noiembrie 2013, 13:36

Miss Oradea şi Miss Bihor, alese într-un show cu prezentări de lenjerie intimă şi momente lascive (FOTO/VIDEO)

În cadrul unui eveniment care s-a întins pe parcursul a cinci ore, acest lucru făcându-i pe câţiva invitaţi să plece mai devreme, sâmbătă seara, la restaurantul Butoiul de Aur, un juriu format din reprezentanţii mai multor firme şi companii locale au ales Miss Oradea şi Miss Bihor, concursurile fiind organizate de Leonardo, deţinătorul licenţei, şi Mike Media & Events.

După două preselecţii desfăşurate în două zile diferite, în finala Miss Oradea şi Miss Bihor au rămas 23 de concurente, care s-au întrecut pentru coroniţe dar şi pentru o mulţime de premii în bani şi în vouchere, care au totalizat circa 10.000 de euro.

Miza fiind mare, fetele s-au pregătit să impresioneze juriul, format din reprezentanţi ai sponsorilor, dar şi pe ceilalţi participanţi la eveniment. Printre aceştia s-au numărat viceprimarul Ovidiu Mureşan şi soţia, deputatul Ioan Cupşa, şeful ITM Marius Rotar şi vicepreşedintele PDL Călin Mocan.

Probele prin care au trecut finalistele au fost cele de rochii de seară, semnate Adina Junc, costume de baie, lenjerie intimă - ambele de la Charme, şi, în fine, o probă inedită pentru un concurs de Miss: cea de dans. Aici, fetele au trebuit să-şi arate mişcările în scurte segmete, pe melodii cunoscute.

Evenimentul a durat atât de mult şi din cauza numeroaselor momente artistice, aduse de invitaţi locali dar şi din Capitală. Show au făcut interpreta Chantal şi saxofonistul Lori Sax, dar şi animatoarele acestora, care, la miezul nopţii, au pus de un moment lasciv în care s-au dezbrăcat reciproc rămânând aproape cu sânii goi.

După deliberări, juraţii au decis ca titlul de Miss Oradea, şi implicit cei 500 de euro, să-l ia Rebeca Benţe, o ospătară în vârstă de 19 ani. Coroniţa de Miss Bihor i-a revenit Sânzianei Morar, manechin la MM Models şi studentă în anul 2 la Pedagogie, şi ea fiind premiată tot cu 500 de euro. De altfel Sânziana, o fostă apariţie la rubrica Miss Bihoreanul, a fost aleasă şi pentru titlul de Miss Cartierul Prima, primind aşadar alţi 500 de euro şi vouchere în valoare totală de 300 de euro pentru diferite servicii în cartierul Prima.

Miss Gym Palace (500 euro) a fost desemnată Carmen Olah, Miss Club 5 (500 euro) Petra Boantă, de la MM Models, iar Miss Club 7 (500 euro) este Simina Teuşdea, tot de la MM Models. Pe lângă că a oferit vouchere tuturor concurentelor, Leonardo a avut a oferit şi un titlu de Miss. Câştigătoarea, Andreea Ungur, manechin la MM Models, a primit 250 de euro cash şi 250 de euro vouchere valabile în magazinele retailerului de încălţăminte. Miss Sexy Lady (250 euro cash, 250 vouchere) a fost aleasă Andra Veselie, iar Miss High Heels (150 euro cash, 150 euro vouchere) a devenit Patricia Dumitru.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
21 Comentarii
Bugetari
Toti cei care apar in poze si sunt bugetari sunt platiti de Panea! Atentie DGA!
Postat 03 Ianuarie 2014, 17:40 de Adi
Jalnic
Prostiutie mascata de toata jena! Domnii care sunt bugetari ar trebui sa stea departe de invitatiile domnului Panea! Chia daca sunt gratuite, la un moment dat, vor fi platite! Molan ii mai duci fete la Panea si partenerii lui de afaceri?
Postat 03 Ianuarie 2014, 17:38 de Adi
DEGRADARE PENTRU BANI
chiar in halul acesta s-a ajuns incit pentru bani este acceptat oricine sa-i faca reclama? chiar "ebihoreanul" a scris despre smenarul de recichei si eu personal am o amica inselata de acest individ sinistru. in timp ce oamenii isi pierd banii,derecichei florin escrocul e in libertate si participa la fel si fel de concursuri,probabil pentru a-si gasi cliente pe care sa le puna sa se prostitueze. stii parintii acelor fete cu cine stau odraslele lor la brat? data viitoare invitati si fratii camataru doar e nevoie de bani si pentru bani acceptam escroci si proxeneti ce naiba?
Postat 26 Noiembrie 2013, 13:55 de ovidiu mihalcea
????????
Pe Jessie a lu Misu cind o vedem in chiloti?Ca de cintat ne lamuri,fugeau toti ciinii cind cintacea fatuca lu tata,hau,hau..Oare cine fuge cind o vedem in chiloti?Fata mea-i top-model,hahaha,hai Misule ca iesti varza,d-aia proasta de Giris...!
Postat 25 Noiembrie 2013, 16:17 de gheorghe
Oraseni si tarani laolalta
CENZURAT
Postat 25 Noiembrie 2013, 14:58 de Love
Sinistru si gretos!
Balci cu * MM Models :))
Postat 25 Noiembrie 2013, 14:06 de Mata Hari!!!
Sinistru si gretos!
Eu nu cred ca vreun functionar de stat (vezi viceprimar , sef ITM...)dintr-o administratie normala ar participa la un asa eveniment .De fapt pe fata e un casting de prostituate. Burtosii,aculturalii, parvenitii se afiseaza cu nevestele la asa ceva.!! Parintii fetelor stiu oare despre ce e vorba aici? Asa elita , asa administratie. Niciodata in istoria acestui oras nu au fost fruntea lui asemenea specimene. Macar pe vremea impuscatului se faceau lucrurile discret . ..Oare se poate cobori mai jos??!!
Postat 25 Noiembrie 2013, 13:51 de Mata Hari!!!
Rusine ziarului
RUSINE ACESTUI ZIAR PENTRU CA APLICA CENZURA. AM SCRIS DESPRE CLUBUL GYM PALACE CA E CONDUS DE 2 INFRACTORI TRIMISI IN JUDECATA PENTRU INSELACIUNE, E VORBA DE DERECICHEI FLORIN SI DERECICHEI ANGELA. SPONSORI!!!!!!!!!!!!!!ASTA E MONSTRUOS,DOI TEPARI PARTICIPA LA ASTFEL DE EVENIMENTE,IAR ZIARUL LE IA APARAREA?
Postat 25 Noiembrie 2013, 12:30 de Brouza
sa vina alegerile
Clasa politica locala, in stransa colaborare cu clasa evazionista de interlopi si alaturi de coruptia din institutiile statului si-au dat mana la un spectacol pe gustul tutulor, adica gagici goale, mancare buna (gratare cu cartofi si muraturi), muzica de pahar si multa bautura! Tabloul realitatii care ne inconjoara, o adunatura de umflati imbuibati, care cauta distractie gratis sau pe banii statului. adica ar vrea sa ...uta dar n-ar plati!
Postat 25 Noiembrie 2013, 12:01 de bil clinton
poze de totata jena
Eu personal ma uit la fotografie. Imi vine sa urlu cand vad ca se organizeaza astfel de evenimente , placute , sociale, pentru oras...si se angajeaza fotografi de doi lei. Oameni buni sunteti penibili sa postati asemenea poze banuiesc venite din partea fotografului "profesionist" al BIHOREANUL-ui.... Asta este calitate zero ca ziarul in sine de altfel :)
Postat 25 Noiembrie 2013, 10:48 de alin
Prostitutie mascata
Prostitutie mascata
Postat 25 Noiembrie 2013, 09:02 de Pardailan
Cu capul!
Deci... de ce va stresati, membrii juriului au ales cu capul fetele. Si nu mai puneti intrebari! Daa! Sa nu intrebati cu care cap! Cateva dintre ele probabil vor fi secretarele unor oameni influenti peste o vreme! Femei puternice! Somnul natiunii naste monstri!
Postat 25 Noiembrie 2013, 08:54 de Just D
Re: ceau..:)
marele premiu in valorea de 500 euro....cam scump..:))
Postat 25 Noiembrie 2013, 06:13 de salut
ceau
macar interlopi si libidinosi cu bani (si ceva stabi din unele insitutii) si au gasit perechea..:))))))
Postat 25 Noiembrie 2013, 06:10 de gogu
Prostituate urate
Preselectie pentru una din chestiile care merg din Romania : prostitutia. O gramada de grasi libidinosi, fosti si actuali interlopi, niste femei ingrozitor de urate, pe post de viitoare producatoare sau amante de ocazie si un show de * ,sustinut de un tip imbracat in haine maoiste.
Postat 24 Noiembrie 2013, 23:03 de Pestele de apa
a
prostitutie
Postat 24 Noiembrie 2013, 20:25 de a
penibil
sau adunat toti bagau in ei ca sparti si fetele se plimbau printre mese ca niste sclave.
Postat 24 Noiembrie 2013, 20:06 de gigi
meseria fetelor
Astea cu fundurile goale printre mesele cu mancare...scarboasa situatie.
Postat 24 Noiembrie 2013, 19:48 de maria
fantastic
aiurea a fost cheltuiti o gramada de bani....mai bine se gandeau sa doneze banii la un orfelinat..saraca.....ASTA TREBUIA SA FACA nu sa aarate curu aiurea....RUSINE!!!!!!!!! DATI BANI LA NEVOIAS.....!!!!!!!!!!!
Postat 24 Noiembrie 2013, 18:51 de TOM KETT
lumea buna
Oribil! Umilitor pt fete! Maxim de prost gust, de la defilatul in lenjerie intima intre mesele pline de burtosi care baga ca disperatii, la machiajul strident, la aceleasi fete care se repeta la concurs...Ce fete au aia de se cred elita orasului...adunatura de cocalari cu neveste cat acsa (Edina D te-ai facut cat buna) ... Rusinos pt orasul asta...
Postat 24 Noiembrie 2013, 18:10 de vai
acesta e nivelul
Din pacate ...e jenant ce se intampla . Colajul pozelor este edificator ....unul care tocmai baloteaza ,,,,un viceprimar cu ochii lipiti de dorsala unei candidate ....etc . Aceasta este protipendada "elevata' a orasului ? De fapt da ....aceleasi fete de ani de zile , aceleasi nonvalori . Dar ..asa trebuie sa fie pentru ca pe nimeni nu intereseaza . Imi vine sa cred ca tot ecest concurs seamana mai mult cu etalarea menajeriei de prospaturi ....viitoarele posibile amante ale "notabilitatilor" . Sunt rau nu-i asa ?.....si invidios ? ......fereasca Dumnezeu sa auzi ce spun si cum spun mandrutele astea de candidate cind e sa deschida gura .....curat "cultura" ......eveniment monden :):)
Postat 24 Noiembrie 2013, 15:05 de gabriel
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON