URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 Septembrie 2010, 18:30

Directorul "3 in 1"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce, de la fiasco-ul inaugurării Toamnei Orădene, nu a catadicsit să răspundă la telefoane, directorul Casei de Cultură a Municipiului, Flavius Bunoiu, a simţit nevoia să ia atitudine, miercuri, în faţa "acuzaţiilor" pe care le-a simţit în presă, intervenind în conferinţa de presă susţinută la Primărie de preşedintele CSM Oradea, Florin Birta.

Omul bun la toate

Cu trimitere directă la BIHOREANUL - care a dezvăluit aranjamentul trioului Flavius Bunoiu-Florin Birta-Mihai Dacin, prin care celui din urmă i-a fost închiriată la subpreţ Arena Antonio Alexe, pentru a-şi susţine un târg privat, folosindu-se de logistica şi reclama Toamnei Orădene - Bunoiu s-a lansat într-o serie de declaraţii hazardate, care ridică şi mai multe semne de întrebare asupra felului în care acesta percepe postul în care a fost înscăunat de primarul Bolojan.

Flavius Bunoiu a recunoscut că are o revistă şi că realizează o emisiune la un post local TV, dar a subliniat că munceşte pentru banii pe care îi face şi, mai mult, că are acceptul primarului Ilie Bolojan pentru a derula mai multe activităţi private, pe lângă aceea de director al Casei de Cultură a Municipiului. "Domnul primar ştie, asta a fost o condiţie ca să preiau funcţia. Trebuie să fac şi ale lucruri ca să câştig suficient", a spus Bunoiu.

La observaţia BIHOREANULUI că se află şi în conflict de interese ca finanţator din bani publici a amicului său Mihai Dacin, impresar prin care sunt aduşi artişti la festivităţile oraşului, dar şi în incompatibilitate ca angajat al unei instituţii publice şi realizator TV, conform normelor Consiliului Naţional al Audiovizualului, căci nu poate fi şi arbitru şi jucător în acelaşi timp, Bunoiu s-a făcut că plouă şi a trecut întreaga argumentaţie pe stilul "fac ce vreau şi e treaba mea".

"Sunt prieten cu Mihai Dacin şi lucrez cu el pentru că: 1. mi-e prieten, 2. este din Oradea 3. este un bun profesionist", a punctat Bunoiu, precizând că e nevoit să lucreze prin impresari deoarece la CCM sunt doar doi angajaţi depăşiţi de responsabilităţi şi că, oricum, impresarii nu măresc costurile cu cântăreţii. De ce? Fiindcă intermediarii îi aduc, pe lângă manifestările oraşului, şi la "două nunţi şi trei botezuri" şi abia câştigă "100-150 de euro de pe o trupă".

Bunoiu a refuzat să se pronunţe asupra eşecului debutului Toamnei Orădene, spunând că nu e treaba lui de ce nu a fost niciun oficial la deschidere, că nu era nici datoria lui să reprezinte municipalitatea, fiindcă de-aia era acolo "prezentator" (adică Dacin) şi nici nu e treaba lui să răspundă la telefoanele presei ca să dea explicaţii, mai ales unor tendenţioşi ca şi cei de la BIHOREANUL.

"Eu şi prietenul meu"

Deşi nu era direct vizat, directorul Bunoiu s-a referit şi la scandalul închirierii Sălii Sporturilor "cu discount" amicului Dacin, de către amicul comun Birta, prin trecerea în contract a unei suprafeţe înjumătăţite, dar tot într-o manieră originală. Bunoiu a spus că, dacă anul trecut s-au încasat "zero lei" la debutul Toamnei Orădene de la Expo Varadinum, acum s-au luat 12.000 (n.r. de lei) de la Top Press, firma lui Dacin, plus alţi bani de la comercianţii de afară, aşa că la oraş au ajuns vreo 10.000 de euro "prin faptul că eu am făcut cu bunul meu prieten târgul".

Cum s-ar zice, oricum mai mult decît cei 5.000 de euro pe care îi oferea Expo Varadinum anul acesta municipalităţii, refuzaţi de Birta pentru a deschide cale liberă lui Dacin. Şi oricum, a precizat Bunoiu, nu mai era nicio şansă ca Expo Varadinum să se deschidă anul acesta, fiindcă avea el grijă de asta. "Dată fiind relaţia mea cu individul de la Expo Varadinum, nu ar fi fost nicio deschidere", a garantat şeful CCM.

A fost, de altfel, pentru prima oară când Bunoiu a recunoscut că toată tărăşenia cu Top Expo lipită de deschiderea Toamnei Orădene, pompată din bani publici, a fost premeditată împreună cu Dacin. Până acum directorul CCM făcea pe neprihănitul, declarând public că între cele două evenimente nu există nicio legătură. Lucru oricum evident, numai şi prin prisma faptului că Bunoiu n-a popularizat mai deloc Toamna Orădeană (i-a făcut parteneri media doar pe amicii lui din presă, la schimb cu reclama pe care ei i-o fac revistei lui), popularizându-se în schimb pe sine la Top Expo. Ca să nu mai vorbim de remarca extrem de gravă a primarului Bolojan, rămasă din păcate doar la stadiul de vorbă, că nu a participat la deschiderea Toamnei Orădene fiindcă aceasta fusese transformată într-un "eveniment privat".

Explicaţiile lui Flavius Bunoiu au rămas, până la urmă, în coadă de peşte, căci directorul s-a arătat enervat de vehemenţa cu care BIHOREANUL dorea lămurirea unor detalii, aşa că, sfătuit de un alt om de bază al primarului, Alexandru Şereş - care a constatat că "aici nu e conferinţă de presă, ci sală de judecată" - şi-a luat apa minerală şi dus a fost, în toiul dezbaterii. Enervat, probabil, că este un neînţeles, el, care face atâtea pentru comunitate...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
51 Comentarii
@Andrei Bondor
Multumesc pt. apreciere.Meritul meu la acest concert consta in a incuraja acest proiect,alaturi de care am fost de la bun inceput prin artistul pe care-l reprezint,vocalul David Bryan si a incerca sa-l promovez in Oradea. Intelegerea necesara,financiara si logistica ,am gasit-o la CCMO,unde Flavius a apreciat ideea de a face acest concert in Oradea si a suportat costurile. Legat de organizare,au fost si deficiente,cum ar fi nr. insuficient de scaune(azi deja la spectacolul de Stand-up nr. lor fiind dublu),sonorizarea sub ceea ce mi-as fi dorit,datorita acusticii salii dar si a mixerului pus in lateral,lipsa unui afisaj adecvat,etc.O parte din aceste neajunsuri mi le asum si eu.Concertul era normal sa fie in sala CCMO,entitatea ce a finantat acest eveniment si pe care lumea o redescopera.La promovare intotdeauna e loc de mai bine,dar de data asta pot spune ca a fost una buna. Disputa dusa prin aceste comentarii(unele fiind savuroase) nu tine loc de o discutie fata in fata,intre tine si Flavius.Amandoi fiind orgoliosi,probabil ca va dura un timp pina sa va intalniti.
Postat 07 Octombrie 2010, 04:27 de Florin Budeu
@ bondor
cocalar tipic. comentariile tale, plus injuraturile ne arata ce fel de individ esti.
Postat 07 Octombrie 2010, 00:51 de cititor
@ bondor
bondor, ai vrea ca si comentariile sa fie scrise tot asa cum sunt scrise articolele ? pai te tot lauzi ca platesti 'spaga oficial' platind reclama la ziar dar pe cititorii care comenteaza pe forum, nu poti sa-i opresti sa-si spuna opinia in ceea ce te priveste. vezi bondor, problema asta te depaseste. bine ti-au spus unii pe aici, inapoi la scoala si nu mai injura pe forum, ca e un spatiu public. stii ce e ala ?
Postat 07 Octombrie 2010, 00:35 de forum
pt bondor
Tu, vorbesti de corupti si corupatori ? Tu, care dupa modul in care stii sa scrii si dupa cum, singur o spui, ai absolvit un liceu cu pile ? Cat despre studii superioare... sincer ma faci sa rad. Azi, maine te pomenesti ca vrei sa-i iei scaunul lui Bolo ! Doamne, in ce lume traim.
Postat 07 Octombrie 2010, 00:19 de culmea
gimnaziu nu 'gimnasiu'
Nene, la felul in care scrii, in mod normal, nu ai fi absolvit nici Bacu' ! Mai zici ca ai facut si o facultatea ??? Tot cu pile se scriu si articolelele ?! Rusine ! Rusine ! Rusine ! La varsta pe care o ai, ar trebui macar sa stii sa scrii, caraghiosule, pt ca ai zis ca ai 50 de ani. 'Pupincuristule', 'Booouule", nu vezi in ce hal esti ? Rade lumea de tine. Ciudosule, invata sa scrii, ca de injurat esti bun. Sau poate tocmai din cauza aia.
Postat 07 Octombrie 2010, 00:05 de back to school
@bondoc
daca ai facut eforturi sa rezervi un loc din timp...ma intreb cum ai aflat de concert daca nu a fost promovat?te cam contrazici!si multumim, noi cei care am stat in picioare pt ca ne consideri retardati.ai exprimarea si atitudinea mojicului care sta la masa stapanului pt "merite deosebite".asta reiese din toate comentariile tale. faptul ca iti afisezi identitatea in mod ostentativ si felul in care tot repeti obsesiv cati m2 are firma ta, cati bani ai in safe si cati fraieri slugaresc pentru tine...demonstreaza, daca mai era nevoie, ca esti doar un agramat, parlit si un parvenit.sunt convins ca multi dintre ei citesc acest comm si rad pe infundate.asa ca, te rugam frumos, noi retardatii care stam in picioare la concerte pink floyd, masturbeaza-te vartos in sediul tau de 800 m2 si gandeste te la noi, cat de fericiti suntem in saracia si in ignoranta noastra.hai pa, este ultimul meu comm ca oricum regret ca m-am bagat in asta.te las pe tine sa delirezi in continuare ca doar de aia platesti reclama pe site, nu?stiu, stiu, din seiful tau burdusit de milioane de euro!!!
Postat 06 Octombrie 2010, 23:48 de waters
@spaga
Nu citesti cu atentie. "spaga pretinsa de voi o voi inmana public cu dedicatie la momentul oportun" reclama din site este o activitate a firmei care se incadreaza intr-un program de marketing national si nu are nici o legatura cu actualitatea . Reclama se deruleaza de luni de zile si va mai dura. Faptul ca am ales Bihoreanul este argumentat prin faptul ca ei servesc un segment mai pretentios exceptia fac doar cei din zona de comentarii , care sunt frustratii de servici sau pupincurstii oportunisti. Deci rabdare, am sa va servesc tema de carcoteala in luna viitoare.pana atunci suferiti de rautatea din voi si scrieti in orele de munca platite de seful vostru din banul public.
Postat 06 Octombrie 2010, 23:32 de Bondor
@gimnasiu
Uite care-i situatia. Nici macar numa scuz desi accept greselile mele gramaticale. Insa cum nu sunt la ora de gramatica si cu pile am terminat un liceu si ceva studii superioare, chiar nu sunt afectat de parerea celor ca ma condamna. Insa faptul ca aceste comentarii scrise intr-un limbaj ce irita mandria de a fi roman, totusi este citi si comentat . Ignora ora de gramatica si cauta continutul. Caci poti formula corect si sa fi obedient , pupincurist ( exista in DEX?) si corupt. Caci injurati politicenii ce va trag zi de zi tzepe vorbind frumos si corect, insa si voi si cei ce nu au formulari gramaticale corecte platesc impozitele pentru baietii destepti. Deci mai corect sau mai putin corect.....esti un bou anonim frustrat
Postat 06 Octombrie 2010, 23:25 de Bondor
@waters
Water, se portiveste. Unicul neuron se balaceste in apa din creierul tau. Asta doar sa ne jignim sa ne scuipam in semi anonimat, caci eu imi asum identitatea, tu insa esti un nimeni, un anonim retardat mental. Comentezi faptul ca eu am avut loc la concert. Evident caci am facut efortul de a rezerva din timp , atat timp cat eram interesat de acest concert. Insa prost ce esti, nu sesizezi continutul comentariului meu, faptul ca sala CCM a pus la dispozitie 150 de scaune. Acest fapt este ori un semn de diletantism in organizare ori rea intentie. Deci retardat anonim ce esti, ai stat in picioare datorita faptului ca sala a fost prost aleasa si ca nu au fost un numar suficient de scaune. Iar faptul ca nu ai rezonat pozitiv cu spectacolul insemna ca tu esti mancatorul de seminte si locul tau este in parc la manele si vin de 4 lei litrul.
Postat 06 Octombrie 2010, 23:13 de Bondor
spaga
bondor, a spus-o singur ca da "spaga", "oficial", platind reclama. alte comentarii sunt de prisos.
Postat 06 Octombrie 2010, 16:57 de presa
pt bondor
Nea bondore, e totusi vorba de gramatica V-VIII, pe care se presupune ca ai ...studiat-o. Eu daca ti-as fi fost profesor, m-as simti jenant. Tu cum te simti ? Cat despre continutul comentariilor pe care le \"vomiti\" (te-am citat), E ORIBIL !
Postat 06 Octombrie 2010, 16:29 de gimnaziu
@bondor
ma, tu musti de cur ? ca ligi sau musti de partile dorsale, e cam tot una !
Postat 06 Octombrie 2010, 16:03 de dolores
dihoreanul-zero
Daca nu aparea bondor cu comentariile, nu se justifica articolul.
Postat 06 Octombrie 2010, 16:00 de comment
pink floyd
bai andrei, esti un mare mincinos si nu ma asteptam la asta de la tine!eu sunt unul dintre cei care a stat in picioare.si cand am vazut niste locuri libere m-am bucurat extrem de tare.asta pana cand am aflat ca sunt rezervate.si cand ai venit tu, te -ai dus glont catre ele si ai stat acolo.asa ca nu stiu cine a avut relatii si cine nu dar ori esti un mare nesimtit ori esti amnezic de la loviturile luate in cap pe vremea cand te dadeai judokan.oricum, ciocu mic daca te stii cu musca pe caciula.a, si inca ceva: si asta a fost un eveniment naspa pe care tu, evident, l-ai fi facut mult mai bine dar din nush ce motiv nu l-ai facut.si asta a fost un eveniment la care tu ai fi dat mai multi bani dar nush din ce cauza nu ai dat.mai ai si alta placa?de asta ne-am saturat!
Postat 06 Octombrie 2010, 15:57 de waters
Am revenit
Azi nu voi musca tare. A fost un concert superb. Multumim lui Florin Budeau care a organizat concertul. A fost o atmosfera frenetica, chiar traiam momentul Floyd, si o spun dupa ce am avut sansa sa vad concertele lui Waters, Spirit of Pink Floyd. Dar daca e sa carcotesc atunci voi spune ca s-au facut cateva greseli elementare. Promovarea a fost facuta superficial in oras. Trebuia identificate comunitatile ce aspira la mai mult decat manele sau playback si silicoane, sala prost aleasa. Jenant a inceput concertul......" regret ca nu aveti scaune la CCM". Caci doar 150 de scaune existau. Conflictul la acces a fost penibil, oamnilor li s-a inchis usa in nas, in sala cei ce au avut o relatie stateau in picioare. Iar biletul de 5 lei este o jignire pentru trupa care a muncit doua ore oferind o levitatie muzicala. Felicitari pentru concert....doar pentru concert. Iar pentru consumatorii de seminte am o rugaminte, la un asemenea concert nu este fitzos sa-ti arati telefonul nou , ce poze stie sa faca, sa faci invitatiile la cheful de sambata si sa-i spui iubitei ca folosesti prezervative cu gust de ciocolata........... Ci taci , asculta muzica, si canta ( daca cumva sti versurile Floyd)
Postat 06 Octombrie 2010, 11:35 de Bondor
spionita 2
nu mai are nici un haz articolul asta fara comentariile lui bondor. il astept totusi sa revina de la casa de cultura unde vad ca participa la evenimentele "penibile" organizate de acelasi flavius. Bondore, nu te tzine de prostii, treci la treaba pe forum
Postat 05 Octombrie 2010, 20:18 de fratele cel mare
Intalnire
Pot lamuri problema , azi la concertu' Speak Floyd de la CCMO,unde vor fi amandoi,unu' in calitate de gazda,celalalt ca si amator Floyd.
Postat 05 Octombrie 2010, 10:55 de Kissinger jr.
spionita
Deci, produsu-s-a intalnirea? Dom' bunoiu, corect am folosit cratima?
Postat 04 Octombrie 2010, 22:25 de fratele cel mare
Tg toamna
Primarul nu are nici o vina daca F Bunoiu nu a organizat Toamna oradeana dupa placul tuturor,nu poti sa-i multumesti pe toti.De ce nu comentati evenimente cum ar fi grevele?masurile guvernului Boc....va este frica de cineva?Oare ziaristii sinteti multumiti cu salariile?voi aveti sindicat?cind iesiti si voi la o grevulita?Personal nu-l cunosc pe acest Bunoiu dar as vrea sa va intreb pe toti stiti cit costa curatenia dupa un eveniment ca Toamna oradeana ?
Postat 03 Octombrie 2010, 20:32 de trifa
@el bihorel
Vorbim luni. 0259443288 dupa ora 1200
Postat 03 Octombrie 2010, 07:21 de Expo
Intalnire
D-le Bondor,fixati o intalnire pe luni,la o ora convenabila si intr-un loc neutru. Voi fi acolo. Ma bucura abordarea constructiva si tind sa cred ca nu cunoasteti toata povestea cu Astoria(EMKE) 2009.Dar,daca e asa cum sustin(adica s-au platit bani din CCMO,mai sustineti un eveniment de 10000 euro pot. comunitate)? @varadi:daca deranjeaza "ultima reduta",inlocuieste-o cu "ultimii...." si fiecare sa inteleaga ce vrea.Daca vii luni iti voi explica de ce am folosit acea expresie. @waxalbina:mi-ar face placere sa ne (re)vedem,luni.Inca ceva,nu cred ca greselile gramaticale sunt argumente, in cazul de fata. Mi-ar face placere sa ne intalnim luni.
Postat 03 Octombrie 2010, 01:07 de El Bihorel
miauuuuu
si zi asa ma, hackerule, verifici tu ip-uri de pe site-uri care nu iti apartin?righhhhhtt...si nu e nicio legatura intre tine si bihoreanul!!stii ce nu inteleg eu? daca tot ai recunoscut mai jos ca dai bani la gazeta (din pura filantropie-cauta in dex ce e aia)...de ce te mai agiti sa scrii comentarii?ca sa ne demonstrezi ca nu stii gramatica?scuza-ma (observa cum se foloseste cratima) ca am postat atat de tarziu dar esti atat de hazliu si scrii atat de mult incat am vrut sa vad pana unde poti merge.eu zic ca ar trebui sa scrii o carte.pe care sa o lansezi in cadrul unei mega expozitii (de real succes) organizata chiar de tine, sensei al targurilor cu "di tati". ti pup
Postat 03 Octombrie 2010, 00:05 de waxalbina
@BUNOIU sI DACIN
Sunteti tineri si urati in suflet.Va-ti perindat in biroul meu cerand de munca sau procente din afaceri sau sustinere. Trebuia sa faceti un eveniment reusit si nu as fi avut dreptul de a comenta. Insa a-ti gafat din aroganta, si pe net in anonimat a-ti vomat rautatea din voi. Baieti, eu am 20 de ani de munca in privat si prima masina modesta am cumparat-o dupa 16 ani de munca. Spaga sau procentul nu va va imbogatii, puneti bazele unei afaceri prospere ce va va aduce rezultate in timp. Sunteti servili si credeti ca politicul va protejeaza.....gresiti ciclul politic este de 4 ani. Expozitiile mele au fost deschise in 15 ani de 4 primari ...eu insa sunt acelasi. Invatati sa dati inapoi comunitatii, sponsosrizati copii orfani, batranii, scolile....nu contabilizati totul ca profit. Succesul e relativ , nu sunt invidios accept tineretea ca putere caci fica mea are 23 de ani....dar munciti , nu furati afacerile altora s-au banii publici. Aveti energia de a crea. Desi nu va respect am usile deschise sa va ajut ca la anul sa numai gafati un eveniment al orasului facut doar pentru ....voi
Postat 02 Octombrie 2010, 21:37 de BONDOR
pentru carcotasi
Sunt firma care are reclama la Bihoreanul si voi sustine efortul lor caci au ramas ultima reduta de opinie. Nici un alt ziar nu are curajul sa faca anchete , investigatii. Pupincurismul este sport national si frica de putere face din reviste doar slugi editoriale. Insa datorita carcotasilor care au acuzat Bihoreanul de servilism ma simt obligat ca sa ajut revista. Nu pe ascuns ci public. Spaga invocata de voi o voi da oficial cu acte ca sa fie cert ca sunt un sustinator al Bihoreanului si al curajului lor de a infrunta provincialismul bihorean, neamurile proaste de partid si pupincuristi acestiora. . cu respect A. Bondor si nu un anonim frustrat si retardat ce se masturbeaza de placerea vomei proprii varsate pe internet.
Postat 02 Octombrie 2010, 21:23 de BONDOR
pentru carcotasi
Este sambata , peste doua zile apar stiri noi, iar uratenia sufletelor voastre va intra in arhiva si raul ne va domina si in zilele, anii viitori. Am aflat ca multi ma detesta, sunt individiosi pe rezultatele mele , si sar peste tot ce am oferit comunitatii. Cineva mi-a spus ca daca devii lider trebuie sa accepti ca multi te vor rastagnit. Ce insa ma surprinde cum acest articol care trateaza un abuz al unui angajat de stat a fost transferat in atac la adresa mea. Evident acest forum scris de 5 persoane (am verificat IP-urile) a devenit un forum de voma si razbunare . noi nu construim, doar distrugem ce altii au construit in speranta ca vom castiga ceva. Eu am 50 de ani si sunt implinit, voi tineri , chiriasi cu salarii ici, frustrati de regim. apucati-va de munca reala , produceti valori si rezultatele vor veni in timp. Ura, conflictul nu produce profit doar ca distruge personalitatea. Vreti bani, ?....treceti de ambiti negative , veniti in biroul meu si va dau zeci de afaceri legale la cheie din care veti castiga ...doar daca munciti. Eu va iert pentru rautatea din voi, doar voi sa stiti sa va detasati de uratul din voi. Cu respect blestematul, piticul gras, mincinosul...A. Bondor
Postat 02 Octombrie 2010, 21:13 de BONDOR
@elbihorel
Accept termenul ca "nu am stiut'. insa declar repetitiv ca CCM nu a fost implicat financiar in proiectele Expo. Daca ei au decontat ceva este de categoria penalului. Eu sunt deschis pentru a clarifica situatia pe acte. In alta ordine de idei, eu am generat evenimentul, am adus masinile de epoca din Budapesta, am printat imaginile si revistele expuse, Este adevarat European drinks a sponsorizat berea. Insa sunt deschis sa finantez aceste evenimente daca se cere. Orice alt decont a fost facut intern ... sau nu a fost facut decat pe acte. Insa in politica nu ma voi implica caci este un mediu care nu-mi apartine desi depind de ea. Aprecizez abordarea dvs civilizata desi conform numarului de accesari suntem doar 4 care scriem , deci contactati-ma si va voi fi de folos dvs sau comunitatii pe care o sustineti.
Postat 02 Octombrie 2010, 21:01 de BONDOR
@El Bihorel
Omule, cu tot respectul pentru parerea ta, doar nu vrei sa spui ca tu chiar crezi ca Bihoreanul a tratat acest subiect din pura dorinta de a scoate la iveala o marsavie? Sa fim seriosi! Ce-i cu textele astea: "ultima reduta"...Iar despre coloana celor pe care-i aperi, hai sa nu vorbim! Limba e adanc infipa in fundul actualului primar. se vede de la o poshta!
Postat 02 Octombrie 2010, 19:11 de Varadi
@waxalbina
Cu toata simpatia,nu pot fi de acord cu tine vis a vis de Bihoreanul:cu toate greselile si reclamele lor,au tratat un subiect de interes si la care ne-am putut spune cu totii pasurile.Daca te uiti prin mass-media bihoreana au ramas cam ultima reduta.Ceilalti nu mai au nici o atitudine,darmite "coloana".Politicu' domina civicu'.
Postat 02 Octombrie 2010, 18:59 de El Bihorel
Adevaruri 2.0
D-le Bondor,sa fim de acord cu producatorul unui eveniment trebuie sa stie si raspunde pt. ceea ce face.Va cer acest acord pt a nu exista "n-am stiut". Daca acceptati aceasta realitate,intrebati-l pe d-l Bunoiu cine si cu cat s-au platit actorii si tehnicieniI pt cele 2 seri de poezie de la Astoria-T.O 2009,unde cu surle si trambite Expo anunta organizarea pe propria cheltuiala a evenimentului(o treaba buna de altfel ca idee si realizare ). Daca veti accepta realitatea,banuiesc ca toata lumea e de acord ca acesti 10000 de euro sa mearga pt. comunitate,careia toti ii vrem binele.Si haideti sa fie o actiune culturala.Imi rezerv dreptul de a face propunerea,e adevarat pe banii d-voastra.De acord?Daca nu e asa cum spun ,inseamna ca d-l Bunoiu face afirmatii fara acoperire,ceea ce ar fi extrem de grav. Banuiesc ca nu postul meu va determinat sa "va bagati" in politica.Aici suntem de acord:din pacate nimic nu se poate face fara politic. Am o curiozitate:la ce partid v-ati gandit?
Postat 02 Octombrie 2010, 18:00 de El Bihorel
Recompensa
Pentru toti carcotasii. Ofer public 10.000 euro celor ce vor prezenta public un document prin care se dovedeste ca Expo a beneficiat de 1euro din bugetul public. Mai mult ofer aceasi suma celor care vor demonstra ca CCM a contribuit cu un leu la serile culturale organizate de expo. Am sa invit la un forum public toti acesti pupincuristi de servici si pe documente sa sustina cele exprimate mai jos. Si repet ca Expo a avut un contract PPP prin care a cheltuit 30.000 euro pentru evenimentele primariei....pe acte. Deci baietilor smecheri haideti sa va luati 10.000 de euro doar prezentand public niste documente nu cum in biroul meu a-ti cerut 10% comision din tariful artistilor ce vor urca pe scenele oradene. Iar pentru cei neimplicati: la arhiva primariei exista o scrisoare de intentie Expo prin care impreuna cu CCM am fi realizat o fundatie, renuntand la firma ExpoVaradinum pentru a se ocupa de expozitiile orasului. Ca dupa numirile noi la CCM a disparut .....e firesc, numai era loc de procente private. Cat priveste casele de marcat ma-ti flatat , dar recunosc ca am prins o felie mare dintr-o modifcare legislativa facuta pentru firme mult mai mari ca ale mele. Si multumesc ca ma-ti recomandat ca un jucator "greu" in politica locala si mi-ti trezit interesul sa intru in politica desi de 20 de ani am reusit sa raman in sectorul privat decat sa fiu un bugetar compromis ca cel din articol. 
Postat 02 Octombrie 2010, 15:03 de Expo
@el bihorel
el bihorel, ai punctat foarte bine si informatiile tale sunt mai bune si mai exacte decat ale mele. da, expozitia nu a fost asa cum trebuia, sunt diferite motive, de la criza pana la santajarea clientilor sa renunte. dar un lucru e clar, nu mai sunt vremurile de altadata, cu gratuitati pentru smecherii apropiati primariei.si foarte bine face bolojan ca da totul pe bani.fiecare firma care organizeaza asa ceva, o face pentru buzunarul propriu, nu pentru "comunitate". iar cei de la bihoreanul sa faca bine si sa-si spuna de acum incolo ziar publicitar...ca nu suntem toti prosti sa fim dusi de nas de asemenea "anchete"
Postat 02 Octombrie 2010, 13:06 de waxalbina
Adevaruri
D-le Bondor,afacerile dvoastra s-au bazat intotdeauna pe un puternic sprijin politic,fie PDL -dealtfel fostu' primar Filip a fost si angajat EXPO-,PSD-de la care ati obtinut un cvasimonopol pt. casele de marcat -datorita relatiei cu deputatu Ionescu,fie UDMR - vezi caietul externalizarii.,asa ca nu mai faceti pe neprihanitu'. Au aparut lupii tineri ai PNL-ului,care v-au scos din carti,pt motivu simplu ca s-au gandit ca e normal sa plateasca chirie pe sala si astfel vi-au stricat socoteala. Activitati culturale?Alea cu standu' expozitional evaluat la zeci de mii de euro sau serile de poezie(2) cu sprijin European Drinks + bani(6000) de la Casa de Cultura a Primariei ?Sa inteleg ca oradenii va sunt datori si ar fi cazu' sa plateasca ceva.... Nu le iau partea celor ce au organizat expozitia,care intr-adevar a fost o incropeala si cred ca Dacin ar face bine sa nu se bage in prea multe activitati, pe care crede el, ca le stapineste. D-le Bondor,va doresc succes la F.C Bihor,unde inceputul,e promitator.
Postat 02 Octombrie 2010, 10:22 de El Bihorel
oauuuuu
bondore, ma lasi mut de uimire!felul in care spumegi nu e de bun augur, eu zic sa mergi sa te cauti ca sigur ceva nu e in ordine cu tine!ah, stiu, suferi de complexul omului mic de inaltime, sindromul lui boc: te tot lauzi aci cat o ai de mare!daca erai atat de valabil precum zici...de ce te-ai lasat "executat"??sa iti spun eu?pt ca afacerile tale se bazau pe smenuri.si acum, daca ti s-a luat pita si cutitul din mana, nu mai stii ce sa faci, nu esti in stare sa supravietuiesti in fata concurentei reale.hai, ocupa-te tu de fc bihor, uimeste-ne cu talentul tau de manager european.pana acum nu ai reusit decat sa pui 2 tarabe cu mici si 2 umbrele langa stadion.poti mai mult de atat...doar ai 47 de angajati, o firma de 800 de mp, cafea de calitate, etc.hai, te pup!
Postat 01 Octombrie 2010, 21:33 de waxalbina
Waxalbina
Waxalbina , iarta-ma ca exist , si sunt bine iar tu trebuie sa suferi zi de zi, sa verifici datele mele, contul meu ....... ai o viata trista. Daca vei fi rupt in coate si la servici nu mai poti voma de dimineata pe forum ca anonim, te invit la sediul firmei mele in cladirea de 800mp sa vezi acei 47 de angajati , primesti o cafea de calitate si te las sa vezi cum in 20 de ani am ajuns o firma de top in Romania si inca in 4 tari. Retardat ce esti , intre frustrarile tale o sa-ti arat zeci de diplome de recunostinta primite pentru sustinerea comunitatilor sprijinite de mine, apoi te las sa suferi ca tu esti un nimeni, un anonim de pe net care din obedienta sau interes se preocupa de a denigra munca colegilor mei si  firma mea. Insa chiar daca Expo a fost "executata" de baietii smecheri al caror pupincurist esti, articolul nu pe mine ma incrimineaza ci pe acest individ director interimar la CCM  care zi de zi se afunda in jegul miticismelor, si al abuzului pe functia pe care o ocupa. Daca inca singurul neuron din craniul tau e in stare epileptica , nu vei intelege ca eu ca un  antreprenor imi permit sa fac ce vreau , fac firme, le vand, le desfiintez, insa un angajat la stat are obligatii fata de comunitate. El gestioneaza impozitele platite de cetateni. Deci retartadule, hai mai sufera de dragul meu, verifica-mi garderoba, masina, biroul, conturile, tot frustrat vei ramane si la sfarsit de an hai sa te sponsorizez si pe tine si membrii clubului retardatilor ,anonimii netului.
Postat 01 Octombrie 2010, 10:06 de Expo
wshamar
bondore, ai baut ceva?expo varadinum ai suspendat-o in martie, are 5 angajati, nu 47 cum aberezi tu, si anul trecut erai pe pierdere cu vreo 29 000 de lei.si datele sunt de pe siteul m de finante.tu nu plateai nimic pt sala sporturilor si amu ti-e ciuda ca tinerii astia platesc.eu zic sa te potolesti ca iti crapa naibii vreo vena in cap.si, daca tot ai seiful plin...ia-ti ma si tu un costum normal ca iti trece maneca sacoului peste falange, arati de parca umbli cu hainele fratelui tau mai mare!!!
Postat 30 Septembrie 2010, 20:08 de waxalbina
Interesant an
Chiar interesant. Dar oare Bolojan nu are chiar pe nimeni curat si competent. Pentru ca pina acum, dupa 2+1/2 ani, unul dupa altul din echipa lui BOLO apar ca spagari si foarte slabi din p.d.v. profesional. Mai urmeaza sa cuantificam faptul ca tartorul incapacitatii este chiar tripleta Bolojan - Carp - Biro.
Postat 30 Septembrie 2010, 17:14 de nustiicine
Lasa-ne !!!!!!!!!!!
Oltene , lasa-ne in pace ! Nu vezi ca oamenii sunt rai si nu te apreciaza ? Mai bine ai pleca de pe aici inapoi in prazlandia :))))))))))))))))))))))))))
Postat 30 Septembrie 2010, 15:48 de Vladimir
articol de reclama
exact. articolul a fost scris pentru a-i lua apararea acelui dubios bondor obisnuit sa nu plateasca nimic niciodata. restul e vorbarie, minciuni, acuzatii in pofida dovezilor.
Postat 30 Septembrie 2010, 09:51 de mari
Manipulare
Imi place cum sunteti manipulati de comentariile de pe forum. Va jigniti , va acuzati si intre timp personajul principal al articolului fa manipuleaza rau de tot. Si asa uitati esenta. El , Bunoiu este protagonistul unui esec real al Toamnei Oradene, este implicat in aranjamente cu o firma privata , transfera banii publici in buzunarul prietenului sau, da cu tifla la jurnalisti. In timpul serviciului platit de contribuabili isi desfasoara activitatile in firmele sale care sunt conectate la banul public. Iar la toate mai spune ca " fac ce vreau cand vreau" ..... Mare tupeu de bugetar. Alti bugetari lucreaza pe salarii de nimic 10 ore pe zi, iar Gunoiu rade in nas ca are un suport politic ferm din partea primarului. Bravo baieti, manipulati, trageti sforile caci e lumea voastra.
Postat 30 Septembrie 2010, 09:12 de Abrudan
@vax albina
Inafara de frustrari , si tu si sursa ta de informatii este intr-o amnezie totala. ExpoVaradinum a finantat toate activitatile in cei 13 ani din buget propriu, nu a beneficiat de venituri de la buget. Toate evenimentele le-am facut din banii nostri privati , platitori de impozite si taxe. Si donatiile le-am facut din bani privati impozitati. Si nu am nevoie sa ma uit in seiful altuia caci , in fiecare dimineata cand intru in cladirea sediului firmelor mele , sunt salutat de 47 de angajati bine platiti si imi verific conturile si ma simt bine . Iar tu frustratule , ramai in fata pc-ului din proprietatea angajatorului , butoneaza siturile in timpul programului de lucru si scuipa si vomeaza caci la sfarsitul zile contul tau va fi tot zero doar daca nu vei face un mic ciubuc , o tzeapa la stat sau vei veni sa dam o spaga pentru serviciile tale. Si daca tot nu ai inteles din articol motivul pentru care nu am organizat dupa 13 ani expozitia , ori esti retardat mental, ori pupincuristul gastii. Pentru ca am oferit  doar 5.000 de euro si nu 10.000 cat mi- a fost solicitat ( documentele sunt la mine) . Si in urma acestui conflict am sistat activitatea expo pana acesti prieteni ai sistemului vor fi la putere. Intre timp voi face evenimente in alte orase, tari si voi umple seiful meu......asta doar asa ca sa te supar frustratule.
Postat 30 Septembrie 2010, 09:03 de Expo
mai rau...
.... Alien vs Predator, scutecu si pijamaua, senat vs imperator, ciorapii si cu sandaua. Numai in Romania o moaca defileaza in zona publica plina de pete. La Londra s-ar fi ascuns in fundu' curului pamantului de rusine si s-ar fi demisionat in corpore... Da' parca prin Oradea cure Crisu', nu Tamisa, aici se poarta demisia, acolo se vaneaza clisa... Ptiu drace, ca fac rime! (Sa ma angajati corespondent in versuri!) So... right kbm, there will be blood... will be...
Postat 30 Septembrie 2010, 08:54 de shadow
Anonimii netului
Sunteti mari in spatele anonimatului , vomati scuipati, nu sunteti implicati in a face ceva in acest oras . Cand vet avea capacitatea mentala si financiara sa faceti ceva puteti lua pozitii, pana atunci sunteti anonimii netului plin de ura, pupincurism. Nu stiti si nici nu intelegti cu mintea retardata de subcultura ce inseamna azi sa faci ceva intr-un sistem blocat de oprtunisti. Si cand cineva chiar face ceva moca pentru voi retardati anonimi, credeti ca in spatele gestului sunt bani... Bani multi. Sunteti orbiti de rautate de obedienta de frustrarile ca nu a-ti rusit in viata mai nimic. Sunteti o generatie tanara agresiva insa fara valori construite de la baza. Vreti doar masini bengoase , fitze de club, insa va petreceti timpul furat de la angajator in fata netului pe hi5, sau scuipand tot ce altii va ofera retardatilor. Si aceste comentarii le faci cum intri la servici, caci acasa inca nu ai un pc, urmaresti stirile doar sa te descarci de toate esecurile tale in viata si sa vomezi fara sa sti nici macar esenta evenimentelor. Anonim retardat.
Postat 30 Septembrie 2010, 08:16 de Vaxalbina
comentariu
Nu stiu de ce voi, presa, loviti tot timpul in oamenii care doresc sa faca ceva pentru Oradea, pentru judetul asta. De ce nu participati si voi activ la desfasurarea evenimentelor dedicate oradenilor si nu numai, de ce nu sponsorizati si voi cat de putin aceste evenimente sau macar sa va implicati pozitiv ca totul sa iasa bine? Sunteti ca un doctor care-i spune pacientului ca oricum moare, degeaba se zbate sa se salveze. Mai mult optimism domnilor, si haideti sa-i ajutam si sa-i apreciem pe cei ce vor sa faca ceva pentru orasul nostru!
Postat 29 Septembrie 2010, 23:57 de tripon dorin
crema
bondore, nu mai spumega!stim toti ca esti suparat ca nu ti-a iesit "externalizarea" de anul trecut.si nu te mai da grande de cris ca tu ai organizat seri culturale anul trecut cand stiu eu din sursa sigura ca alea au fost platite tot de casa de cultura.nu mai vorbi de zeci de mii de euro ca tu ai vazut sumele astea numai cand a deschis vizer seiful sa te trimita dupa tigari.daca erai asa de bazat, cu 13 ani de succesuri...cum dreaqu te-au facut bunoiu si cu dacin?sau ne crezi pe toti prosti?
Postat 29 Septembrie 2010, 23:01 de vax albina
.....
There will be blood...
Postat 29 Septembrie 2010, 22:19 de kbm
demisia!
@gigi duru. Vezi ca puti de la o posta a gunoiu & company. Nu ti-e rusine, jeg? imbuibatule! de-aia platim impozite si taxe? sa vii tu si sa faci afaceri pe banii nostri????? Demisiaaaaaaaa!!!!
Postat 29 Septembrie 2010, 20:51 de fuel
www
Top PRESS, Dacin si Bunoiu gasca PNL via BOLOJAN, se stie asta demult acum ati scris!
Postat 29 Septembrie 2010, 20:51 de www
Individului de la CCM
Datorita faptului ca anul trecut individul de la CCM nu era in functie, nu stie ca ExpoVaradinum avea un parteneriat incheiat cu Primaria Oradea prin care si-a asumat obligatia si a excecutat servicii Primariei in valoare de 30.000 euro. A organizat dineul primariei, patru participari la expozitii internationale, doua seri culturale, a alizat din buget propriu un stand expozitional personalizat primariei Oradea. Datprita faptului ca a folosit sala polivalenta pentru doua expozitii putem spune ca a achitat 15.000 euro /expoztie. Din veniturile realizate a sustinut sarbatorile de craciun pentru doua orfelinate, a dotat trei scoli cu calculatoare si videoproiectoare, precum a sponsorizat evenimente sportive si culturale. Cand individul si prietenilor lui vor egala in generozitate aceste actiuni voi accepta profesionalismul lor, pana atunci sunteti oportunisti de conjunctura . Si intradevar stim ca nu vom organiza evenimente in Oradea pana sunteti "sef" al CCM
Postat 29 Septembrie 2010, 20:26 de ExpoVaradinum
lamurire
Bunoiu asta nu e cel pe care anul trecut il acuzati ca nu v-a dat bani pentru promovare? Cersetori de doi bani ce sunteti. Niste santajisti de presa. La DNA cu voi.
Postat 29 Septembrie 2010, 20:09 de gigi duru
propunere
Propun ca domnul primar Bolojan sa dea scris accept ca toti angajatii din regii,primarie,AIO,ASCO etc sa si ia inca una doua slujbe care sa-i ajute sa castige suficient si sa contribuie la bugetul de stat cu CAS,somaj,pensie etc.Asa o sa iesim din criza si Oradea o sa prospere.Oricum multi din primarie i=si rezolva afacerile si problemele in timpul serviciului la fel ca Bunacioiu asta..M-am saturat deja de BOLO care vare masuri diferite fata de Bunoiu,Birta si alti liberali la care le-a dat paine,unt si cutit.
Postat 29 Septembrie 2010, 19:21 de tero
mmmmm
flavius bunoiu bun la toate?....mmmm...cred si eu !!!....
Postat 29 Septembrie 2010, 19:04 de una care te place
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON