URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
10 Mai 2010, 10:49

Avocată cu imagine

Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
Avocată cu imagine Avocată cu imagine
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Admiratoare declarată a oamenilor legii, Aura s-a decis să devină ea însăşi unul dintre aceştia.

De cum a absolvit Facultatea de Drept, tânăra s-a pus serios pe treabă, făcând practică la un cabinet de avocatură şi acumulând experienţă de pe urma şedinţelor de judecată la care asistă cu cea mai mare plăcere. Aşa cum alţii se duc să vadă un film sau un spectacol de teatru...

Justiţiara

Când a venit vremea să-şi aleagă o meserie, Aura n-a stat mult pe gânduri. "Vreau să fiu avocat", a decis ea, şi s-a înscris la Facultatea de Drept din Oradea. Timp de patru ani a stat cu nasul în cărţi, iar imediat după absolvire s-a gândit că o simplă diplomă agăţată pe perete nu-i va fi de nici un folos, aşa că şi-a găsit un cabinet de avocatură unde face practică.

"E un fel de stagiatură", explică tânăra, care merge în fiecare zi în instanţă ca să prindă pulsul lucrurilor, iar după-masă lucrează la birou pentru a studia dosare. În timpul care îi mai rămâne, citeşte miile de pagini ale Codurilor Penal şi Civil, deoarece şi-a pus în cap ca la toamnă să ia cu brio examenul de intrare în Barou. "Nu pot să nu reuşesc", zice blonda, care intenţionează să se specializeze în cazurile civile.

Look de avocată

Chiar dacă face ceea ce îi place, Aura recunoaşte că pregătirea pentru carieră îi ocupă aproape tot timpul. Asta, însă, n-o opreşte să-şi facă timp şi pentru a-şi cultiva pasiunile.

De o vreme s-a decis să încerce modelingul, aşa că a început o colaborare cu agenţia Mr M Models, dar spune că vrea să participe doar la prezentările de gală, fiindcă numai eleganţa i se potriveşte. "Nici nu mă gândesc să fac o carieră din modă", spune orădeanca.

Cât despre relaxare de-a dreptul, recunoaşte că tânjeşte după câteva zile de linişte la munte, dar până să ajungă acolo se mulţumeşte cu plimbările pe role în parc şi cu sesiunile de înfrumuseţare în saloanele şi sălile de fitness. Asta pentru că şi în faţa Curţii vrea să arate impecabil, iar imaginea să-i completeze pledoaria, astfel încât să obţină victorie după victorie în fiecare caz. Aşa cum face un avocat-model.


FATĂ SILITOARE
Aura Monenci

vârstă: 24 ani
înălţime: 1,72
ochi: verzi
zodie: Leu
greutate: 62 kg
măsuri: 90-66-95
hobby: plimbări, fitness

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
116 Comentarii
frumoasa
mai esti si acuma.Nu imi explic cum poate un barbat care are o femeie ca tine sa te insele.Sigur meriti ceva mai bun de le viata pentru ca esti o persoana buna si inteligena ca daca nu erai asa cum au zis unii nu ajungeai unde ai ajuns.Eu vreau sa te felicit pentru toate reusitele tale si iti doresc sa ai parte de un sot care sa te aprecieze la valoarea ta adevarata ca ce ai acuma nu e de tine..Chiar si divortata ca am inteles ca esti maritata,vei gasi un om cu caracter si la locul lui,nu curvar ca actualul .Numai bine si succes mai departe.frumoaso.
Postat 21 Octombrie 2012, 12:28 de anonim
ASA DA
POATE CA ARE PACATELE TINERETII NU STIU DESI AM FOST PRIETENI ANI BUNI AM AUZIT MULTE UNELE ERAU INVENTATE SA II FACA RAU STIU SIGUR DAR AURA NICIODATA NU ERA DERANJATA DE CE SE VORBEA:POATE AM FOST UNA DIN PUTINELE PERSOANE CU CARE EA A FOST ASA CUM E EA NU CUM O VAD ALTII ASTA PT CA SI EU AM FOST LA FEL SI DE ACEEA AM AVUT O PRIETENIE SINCERA:VREAU DOAR SA SCRIU CA FATA DE MINE SI NU NUMAI A FOST O PERSOANA DEOSEBITA SI UN OM CU O PERSONALITATE RARA SI CEL MAI IMPORTANT PT MINE PT CE VREAU SA O FELICIT E CA INTRE GERMANA SI BOZGOREASCA A ALES EXCELENTA BRAVO CA TI-A VENIT MINTEA SI MA BUCUR SA AUD DE BINE DE TINE SI BAFTA
Postat 06 Decembrie 2011, 00:33 de B.O.B
meriti
tot ce e mai bun,ai sziut tot timpul asta ai asteptat si ai primit tot ce ti-ai dorit de la viata..as vrea sa stii ca te admir pt tot ce esti..pentru mine si pt alte persoane pe care le cunosc te-ai aratat a fi o persoana minunata chiar daca unele din ele te-au dezamagit..te admir pt ca ai aratat in ciuda multor vorbe ca esti capabila sa o iei de la zero si sa ai reusita atat in cariera cat si in viata personala..daca vreodata vei citi acest comentariu iti vei da seama poate cine sunt cu toate ca ai fost dezamagita de multe pers dar recent acestei date iti vei da seama ca esti desteapta si te rog sa ma ierti ca te-am dezamagit stiu ca am gresit fata de tine.iti doresc numai bine si sa fii fericita alaturi de cel care te face fericita zi d ezi ca meriti si bafta cu avocatura ca stiu ca iti este greu sa o faci in germana dar tu ti-ai demonstrat ca poti si inca o data iarta-ma pt tot.iti doresc si sarbatori fericite
Postat 28 Noiembrie 2011, 00:12 de iarta-ma
se stie
cine cunoaste stie ca este o tarfa penala si fraieri sunt barbatii care pun botul.
Postat 21 Octombrie 2011, 19:58 de me
1
Care ii cafeneaua unde lucreaza?
Postat 28 August 2011, 08:08 de radu
hahaha
te astept la sediul firmei de transport al "tatalui tau" sa stam de vorba, are asa ceva nu? iti este rusine de tatal tau de minti in halu asta si de mama ta?cine te intretine pe tine fato?taicatau si maicata?gandeste de 2 ori inainte sa spui ceva ca traim intr-un oras mic si se afla tot, absolut tot. SI APROPO PENTRU CEI CARE NU STITI NU SOTIA BARBATULUI A PALMUIT-O CI FATA LUI
Postat 24 Mai 2011, 15:13 de xxxx
NU POT CREDE
CE AM AUZIT:MESAJU ASTA ESTE PENTRU AURA NU IMI PERMIT SA O OPRESC PE STRADA CA NU NE CUNOASTEM DAR VREAU SA I TRANSMIT CA DACA VREA AM INREGISTRARE CU ON FATA CARE VORBESTE FOARTE URAT DESPRE EA SI CA ZICE CA A INVENTATA O MULTIME DE LUCRURI CA SA O DISTRUGA SI FACE IN CONTINUARE PE LA VRAJITORI:DOAMNNE FERESTE FATA VEZI CU CINE STAI LA MASA CA TE INREGISTRAZA PRIETENELE
Postat 15 Aprilie 2011, 09:45 de RIK
CURVA PENALAAAAAAAAAAAAAAA
CENZURAT
Postat 03 Aprilie 2011, 01:08 de avocata dupa SUPT...
are noroc
fata asta.in dragoste ca se aude prin instanta ca s-a casatorit in vara iar,pe plan profesional ii merge din cate vad si am auzit,foarte bine.e la inceput dar proasta nu e asa dupa cum se scrie.nu sunt simpatizant al dansei dar lucrand in meseria aceasta inevitabil ne intersectam si am constatat ca nu e chiar asa cum se scrie pe aici.o avea ea pacatele ei,cine stie, dar ati exagerat la adresa ei,asta e clar cel putin dupa parerea mea.dar uneori rautatea din noi ne determina sa facem rau.
Postat 08 Februarie 2011, 05:58 de vlad
DE RAS
CE FRUMOS SE VORBESTE DESPRE TINE AURICA TE_AI SCOS .........)))))))) DIN GRESEALA TEAM VAZUT POZA
Postat 23 Ianuarie 2011, 20:52 de mihai_b
DEPRAVATO
Auzi draga stiu ce facultate ai terminat asa ca n-o mai da in ceea ce tu ai prezentat mai sus,''JUSTITIARA'' ca Nu Are Legtura cu CREIERUL TAU.....Creierul tau nu a functionat de cand te-ai nascut si pana in prezent esti tot o inculta! Ai facut foarte mult rau in atatea familii si tu te dai ca ai terminat facultatea? pai cu ce sula ai terminat Facultatea? Acum ai SULA DE LA AVOCATUL CU CARE CICA TU FACI PRACTICA? Vai VIATA TA AMARATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO .....Te stie un oras intreg cine eti.....De ce nu spui de fapt adevarul ca esti din sat si taica-tau e un alcoolic si sta la coada vacii si maica-ta e femeie de serviciu si santeti niste parveniti? Ai despartit o gramada de familii si ai facut f mult rau dar stii ce? D-zeu te VA PEDEPSI SI VEI FII O NEFERICITA SI O FEMEIE DE REZERVA IN VIATA TA , ADICA O AMANTA! Avocata TUUUUUUUUUUUUUUUUU? bai fetito baga-ti mintile in cap si da-te cu capul de toti peretii si lumineaza-te la creierul ala intoxicat cu SULE CA ATATA STII SA FACI TU CURVOOOOOOOOOOOOOOOO NU SA AJUNGI SA APERI TU IN INSTANTA VREODATA!!!!!!!!!!!!!! VAI SI-AMAR!! PE UNDE ITI VAD MUIA TE BATDE TE BAG IN MORMANT!
Postat 07 Noiembrie 2010, 03:36 de MUA
vezi ca se poate
oare faptul ca ai fost criticata te-a determinat sa vii mai des sa te ocupi de cafenea?ti-au prins bine criticile se pare ca am auzit ca ti-ai facut schimbari faine in inerior si terasa misto.asta puteai si fara sa fii criticata dar e bine si asa
Postat 11 Iunie 2010, 09:51 de anonim
NORMAL
ca atata timp cat esti nepoata de judecator sa afirmi ca nici nu te gandesti sa nu intri in Barou..este si asta un mod de a profesa in domeniul asta.Desigur ,ca doar traim in Romania si suntem obisnuiti cu acest sistem.Bineinteles,din pacate..
Postat 31 Mai 2010, 13:39 de Vlad
asa este
foarte tare comentariu calin.se vede ca esti barbat, nu disperat. si aia are dreptate, ce atata caz pentru una ca asta? nu e speciala cu nimic, nu e genul de femeie de la care nu-ti poti lua ochii, e intretinuta, atata tot, asta se vede.sunt femei superbe care te lasa cu gura casca la capitolul inteligenta fara a fi penibile.a terminat o facultate, ca orice fata, ce sa apreciezi in cazul asta?.daca a despartit familie inseamna ca stim cate ceva despre caracterul ei, altii sunt slabi, accepta orice, nu pot avea alt gen de femeie.de ce sa te iei de ei?ceva e putred la mijloc, nu pot crede ca e cinstita, apreciez ca incearca sa-si atinga scopul cu cine-i permite.
Postat 27 Mai 2010, 17:19 de mihai
imi vine sa vomit
sa nu-mi spui ca iar si-a "permis" cineva sa zica ceva.cine stie la care din ei s-a referit ala cand a facut-o crizata sau altfel.sau a fost cu un singur barbat???penibila femeia asta si proasta de-a dreptul.bucura-te fatooo ca ai intalnit un fraier care crede tot ce zici nu tot comenta, cine stie cand mai prinzi inca unu asa!!!!!.parca vad ca e si una care joaca teatru si face pe victima.a fost jignita!!!!!:))))))))))))))))sariti in ajutor!!!de parca nu ar sti ea cum stau lucrurile.fiecare barbat cat il duce mintea, depinde cat tii la orgoliu si la reputatie.deci......fin
Postat 25 Mai 2010, 14:05 de calin
cu ce
de unde stii tu ca isi bate joc de el?sunteti niste inculti.ati ajuns sa faceti comentarii pe comentarii ca sunteti atat de obsedati de fata asta ca desi art. e de 2 sapt tot scrieti.dar ce credeti ca rezolvati?si aia care scrieti de bine si aia care scrieti de rau sunteti niste obsedati.se vede cat timp liber aveti ca ati ajuns la 100 de comentarii,vai de noi de toti
Postat 25 Mai 2010, 13:55 de Miha
haha
tot cu d-astea sa fie.asa macar ii scad figurile.dupa ce-si bate joc una ca asta de el,nu mai are aere, ce atata stres?
Postat 25 Mai 2010, 13:24 de @ionut
Nu este adevarat
ce zice acel "am citit"si ii dau drepatate la acest Dan pentru ca eu il cunosc pe baiatul despre care se zice ca umbla cu ea doar pentru ca il roaga 'am citit"si ca fata este o crizata si disperata.Pe ea o cunosc doar de la el si am avut cateva iesiri impreuna si fata se comporta foarte frumos,chiar la o zi de nastere la cineva au fost impreuna si prieteni comuni de-ai mei si de-ai lui ziceau ca o stiu si ca e fata cumsecade ca au facut bine ca s-au impacat ca formeaza un cuplu frumos si s-a comportat foarte natural si in club ne-am intalnit si u unu nu am ce sa comentez la comportamentul ei.despre relatiile ei e care e acuzata nu stiu si nu ma intereseaza si asa ar trebui sa faceti si restu ca nu e bine voi sa judecati.si eu unu sincer cred ca adevarul referitor la acest subiect este undeva la mijloc dar e stiut faptul ca "din tantar se face armasar".Din cati prieteni de-ai nostri o cunosc eu nu am auzit de la nici unu ca rade de ea ca in fond nu are pentru ce sau ca vorbeste urat de ea,poate sunt dar din cercul nostru nu.si e clar ca sunt comentarii scrise multe de aceeasi persoana care o acuza ca ar fi despartit familia.oricum nu este un gest frumos ca in final nu ii vad rostul
Postat 25 Mai 2010, 12:56 de Bogdan
sunt femei destule
nu stiu despre cine e vorba, cine e ala, dar femeia asta e una de consum.asta e clar.e plina lumea de femei.cine ar putea fi cu una ca asta pe bune?e plin orasu de subiectu asta.asta care minte, insala si desparte familii, umbla cu ala mai batran.ce poti crede ca barbat, ca om?ca e buna?mai spune ca sunt altii invidiosi si respinsi.de una ca ea?oricat as fi de bun, de om, nu pot crede ca e buna.lumea e rea, inventeaza dar nici in halul asta.ea poate spune ce vrea, depinde cat o crede fiecare.eu unu, nu-s prost.am scris ca vad ca se simte jignita.trebuia sa se gandeasca la consecinte inainte de a face ce a facut.normal ca la un barbat ca lumea nu-i convine sa se vorbeasca.ala, de care se zice, treaba lui, el stie ce vrea.doar nu o sa-i zica cineva ceva rau cand e cu ea?cine spune?mai bine isi bate joc si de el cu tot cu ea.
Postat 24 Mai 2010, 23:30 de cristi
pt am citit
faza ca tu il rugai si de acea era prietenu ei cu ea eu nu cred ca este adevarat si ca e o disperata si crizata pentru ca eu ii stiu pe amandoi si iam vazut de multe ori impreuna si nic o data nu am vazuto sa se comporte asa chiar din contra e o fat socialibila,dupa cum o stiu eu si nu cred ca el ar asculta de tine sau de oricine sa fie cu ea numai pt ca tu ii zici asa ca nu are rost sa te bagi in seama aiurea ca daca esti prietenu lui nu vorbesti asa de el
Postat 24 Mai 2010, 21:41 de Dan
ce FATA de MUIIIIIII
ce privire de muuuuuuuuuu are..............wow buna rau
Postat 24 Mai 2010, 11:11 de wow
groaznic
nu mai inteleg de ce se promoveaza atata prost gust in ziarul dumneavoastra. Paote ca tanara avocata arata bine si e frumoasa, dar asta din fotografii nu reiese deloc. Poate niste fotografii facute de profesionisti ar sublinia frumusetea acesteua si nu i-ar accentua defectele, asa cum se intampla.
Postat 24 Mai 2010, 00:13 de roxana
hahaha
are lumea de ce rade in oras.:))))))))))))))))a mai aparut un subiect hahahahaha.avocata???hahahaha eu sunt un disperat , as face orice sa te cunosc, si apoi te-as recomanda prietenilor,m-ai impresionat hahahaha
Postat 23 Mai 2010, 16:26 de mircea
dezgustator
am auzit povestea in oras.am citit din curiozitate articolul, m-am si distrat putin.e dezgustator.e fosta prietena a unui prieten.unele comentarii sunt adevarate, a aflat sie l apoi despre ea mai multe.comentariile anonime sunt scrise de ea probabil ca sa se apere,doar nu o sa recunoasca, e logic.era o crizata si o disperata.ieseam cu ei si o cunosc si din ce zice el.nu am nici un inetres sa-i stric imaginea, eu ii ziceam lui sa fie cu ea cand vedeam ce facea si zicea ca sufera.lasa impresia ca e fata buna, dar minte mult si l-a inselat.de fapt ea intotdeauna gasea motive.acum a aparut aici.macar daca ar fi avut cu ce.
Postat 23 Mai 2010, 14:52 de am citit
vai de ea
sa faca dreptate???sa legalizeze Legea Prostitutiei mai bine...
Postat 22 Mai 2010, 21:31 de norbi
distractie totala
chiar asa...articolul este despre o tipa care a terminat o facultate.cat de disperata poti sa fii sa incerci sa atragi atentia barbatilor in felul asta?numai ca nu te apreciaza un barbat care-si doreste o femeie cu minte, ci unul care sau e ca tine sau nu a vazut femei in viata lui, ori e prost.femeile, poate te analizeaza, dar in nici un caz nu te invidiaza.de fapt ce sa mai zic?asta zic toti.succes...la cat mai multi barbati disperati ......si insurati, oricum astia la tine is in topu preferintelor
Postat 22 Mai 2010, 21:06 de eu unu
esti comica
ce prostie ...sa spui ca o femeie este invidioasa pentru asa ceva?ce ai realizat?ca ai terminat o facultate?spun profesorii tai cum ai facut-o.ca ai refuzat sau ai ignorat pe cineva , barbat?deja e gretos subiectul.ca nu au dreptul altii sa te judece?dar au dreptul sa aleaga si sa faca diferenta daca au creier. nu intereseaza pe nimeni de tine, stai linistita, se amuza pe seama ta.te dau exemplu in sens negativ,ceva de genu:Nu faceti ca ea!!!
Postat 22 Mai 2010, 20:08 de cristina
se stie
stim ca nu te intereseaza.te cunoaste multa lume.cum sa te intereseze?nu te-a interesat cand ai fost luata de cap, ce sa te intereseze asta, ce se scrie de tine?sa vezi ce se spune!!!o fata ca lumea nu esti.altfel nu acceptai sa umbli penru bani, cu unul care ti-ar putea fi tata.fa-ma sa cred ca e altfel, ca te-ai indrgaostit:))))))))))o femeie cu cap, care se gandeste la viitor nu accepta, nu exista alte variante.nu te-a fortat, ca aflam.acuma unii din fostii tai prieteni inventeaza??numai ca e asa cum spui tu, exista nebuni care au ceva cu tine.sutn sigur ca nici unul nu-ti cunoaste "valoarea".cele care scriu de tine, sutn ca tine, ce atata stres?cine-i fraierul care te crede???eu daca as fi prietenul tau sigur as crede tot ce-mi spui.daca as fi drogat....sa stii ca pe mien m-ai ignorat, de aia am scris ...nu esti frumoasa, admira-le pe altele care sunt frumoase si in exterior si in interior
Postat 22 Mai 2010, 14:08 de Mihai
o facultate
sunt multi care au trei facultati si masterate..........sooo fata asta e buna de curatat WC uri....serios e demna de ospatara sau stripueza........... traiasca specialiazatii cu studii restul sa curete ca si fata asta wc publice la nbarbatii sa i steraga undeva...........auzi avocata!
Postat 22 Mai 2010, 13:28 de ha, ha, ha
tot asa ramai
sincer, am citit articolul despre o fata care are o facultate, cea de drept, dar nu e inca avocat, cu nimic speciala. azi e obligatoriu sa ai facultate, e o chestie de bun simt.eu nu pot sa cred ca toate sunt inventii. am fost colegi de facultate, tu nici in facultate nu aveai o reputatie buna, asta spun toti colegii. tot spui ca sutn invidiosi cei care scriu negativ sau ca i-ai refuzat.chiar crezi ca si-ar dori multi sa fie cu tine?cu cine?cu una de care rade tot orasul, cum zic altii ?nu invatai nici in facultate foarte bine si avocati cu renume si cu experienta nu au o parere buna despre tine.cine crezi ca ti-ar spune in fata?se distreaza.nu esti prima care ai aparut in acest articol, diferenta e ca tu crezi ca si in profesie e ca si in viata, conteaza sa pui la bataie corpul. poate pentru cei de 50 de ani(de asta esti convinsa din experienta).ca tine sunt sute....asta e parerea mai multor persoane, dar ei te felicita cand esti de fata...doar nu o sa-ti zica ca esti proasta?te-ar jigni, nu?
Postat 22 Mai 2010, 13:10 de andrei
QUOT CAPITA, TOT SENSUS
Qualis autem homo ipse esset , talem esse eius orationem - omul se cunoaste dupa felul cum vorbeste. Asa ca recititi-va postarile si veti observa cum v-ati descris pe voi insiva. Si in incheiere un mic sfat pt tine Aura. Si vis pacem, para bellum ( daca vrei pace, pregateste-te pt razboi). Si vis pacem, para iustitiam( daca vrei pace , instaureaza dreptatea)
Postat 22 Mai 2010, 12:16 de JENICA
Parerea mea
Ar trebui fiecare sa-si vada de viata ei/lui! Nu sa tot comenteze k e f usor sa vb mai ales dk nu o cunosti deloc.de ce nu va vedeti voi de viata voastra sentimentala si profesionala? Normal dk toata ziua comentati de altii, nu mai aveti timp sa va traiti viata voastra...f urat din partea unora sa vb in halul ala de parca ar si cunoaste-o..sunt fete care sunt invidioase pe ea si barbati care au fost refuzati de ea si ignorati,e f usor sa scrii un coment si sa dai cu noroi in ea.nu e frumos sa judeci, doar Dumnezeu are acest drept dar toti va credeti f destepti,atunci hai scrieti numele intreg si cu ce anume va ocupati ca sa stim si noi de ce va credeti asa in masura sa o criticati! Eu o cunosc si nu e asa cum vb unii de ea, pe ea o doare undeva de comentariile voastre, ea isi vede in continuare de viata ei si nu o intereseaza/afecteaza comentariile rautacioase scrise de oameni frustrati.Get a life!( pt toti frustratii si frustratele! ) Ea nu a zis k e perfecta, nu stiu de ce va tot legati de ea..daca voi va credeti mai frumosi/destepti/potenti financiar si mental ar fi cazul sa apareti si voi in ziar sa vedem cine va va aprecia / critica! Numai bine si vedeti-va de viata voastra!
Postat 22 Mai 2010, 00:06 de Vanessa
number one
Alexandra Voroneanu este cea mai buna nu am vazut o in chilotei.....ha, ha, ha, ha
Postat 21 Mai 2010, 14:38 de yess
uiiiiii!!!!!
pitziiiii!!!
Postat 21 Mai 2010, 12:24 de ddd
interesant
deci sa inteleg ca nevasta lu ala a luat-o de cap degeaba intre lume?ca viseaza si ca inventeaza?ca a primit masina cadou?ca nu a umblat cu barbati casatoriti, ca nu stia.asa zice ea,probabil.lumea zice altceva.vreau sa-l vad si pe prostu ala care o crede sau poate sunt mai multi prosti si cred.eu unul nu cred.ce cariera?ce barou?nici nu a terminat bine facultatea si arata prin ce face ca nu e in stare de nimic.ca tine, plina lumea!!!
Postat 21 Mai 2010, 00:52 de gabi
dar si rata cariera
ce avocata e stagiara.....sa o vedem pe asta in Barou mama!!!!!!!!! sa vina toate de pe centura sa intre in Barou?
Postat 20 Mai 2010, 20:49 de aaaaaaaaa
nu esti speciala
nu e nici urata, nici foarte frumoasa.una care stie pune problema .traieste-ti viata, profita cat poti!caracter ioc:)))))
Postat 20 Mai 2010, 17:26 de ionut
ce situatie
stiu familia despre care se vorbeste.s-a intamplat ce s-a intamplat, omul ala nu zice nimic ca ar vrea sa se termine odata povestea.vrea sa isi gaseasca si asta pe cineva si sa fie si el linistit.s-a distrat cu ea si inainte si dupa ce a aflat sotia dar i-a ajuns, poate o viziteaza si acum asa cand isi mai aduce aminte.s-a convins si de ea, nu mai conteaza, tot familia e familie, orice om ar zice asta.nu zice nimic de rusine, ii poate fi fata.
Postat 20 Mai 2010, 17:06 de cunostinta
ce tampita
fata draga, cariera inseamna altceva.esti caraghioasa!!!si in plus, scuza-ma, eu nu zic proasta, ci nulitate.rad avocati de tine, rad oamnei care au citit articolul despre tine, rad prieteni ai presupusului tau prieten, rad sotii posibil inselate.tu nu vezi ca reies multe lucruri legate de tine?oricat ar fi cienva de nebun, nu am pretentia ca te cunosc, dar de aici inteleg ca numai asa cum spui tu ca esti, nu esti. acestea ca tine sunt cunoscute in oras si nu inventeaza cineva doar asa.daca ai ajuns sa se vorbeasca si in timisoara de tine, cine stie ce "urme"ai lasat si pe acolo.ai crezut ca prin aparitia asta vei arata tuturor ce"valoare" ai, dar de fapt ai aratat cata minte ai.barbatii nu apreciaza asta, iti spun din experienta, daca ai vrut sa impresionezi, pentru ei, femeia de langa ei, cea cu adevarat respectata trebuie sa fie bijuterie.tu?i-ai facut de ras pe cei din jurul tau.gandeste, si demonstreaza mai mult sau dezbraca-te si continua-ti meseria...
Postat 20 Mai 2010, 14:32 de av
si asta e o calitate
sa stii sa minti, e o calitate.eu zic ca tot ce s-a scris negativ e minciuna. sunt convins ca altii stau toata ziua pe internet si scriu de ea.cum pot unii fi prosti si sa creada ce scrie ea ca sa se apere?fiecare cat il duce capu.ca nu are prieteni?cine ar fi prieten cu una ca ea?sincer...ar zice lumea ca esti ca ea.de fapt, cine se aseamana se aduna.sau esti prieten cu ea, noaptea cand nu te vede nimeni.nu vreau sa fiu rau, frumusetea e relativa, nu e urata, dar nici frumoasa nu e.sunt femei in oras destule papusi, si fete cuminti si care invata, si nu se fac de ras, nu fac rau.mai e ceva:frumusetea e trecatoare, ambalajul se strica indiferent de imbunatatirile pe care le faci.si apoi trebuie sa faci lucruri cu adevarat importante ca sa eviti catalogarile nepotrivite.si asa nu esti luata la palme prin oras"degeaba" sau "din greseala", nu desparti familii, nu minti, nu inseli.toti inventeaza?de fapt, faci ce vrei cu viata ta.numai ca suporti consecintele, asta e sigur, se vede, tot se afla
Postat 20 Mai 2010, 13:32 de sebastian
ZERO valoare
a fost si e a o simpla galeata si va mai fi pentru urmatorii asta sa simta pe pielea ei ce urata fata are , a facut o taicasu pielea pe ppppppppp altor barbatii, sa si bage si altii maduva in ea de cucuvea mterialista. ca Dragoste nu vad...avocata cu statuie, sa si foloseasca degetelele de la picioare........RATa:mac -mac
Postat 20 Mai 2010, 12:51 de ha, ha, ha
CE FEMEIE!!!
esti penibila!!!stie tot orasul deja povestea. stiu si angajatii si fostii angajati.si tu stii foarte bine situatia.nu realizezi ca cine citeste isi da seama ca scrii tu pentru tine ca sa te aperi?o fata cuminte nu face rau.nu am nimic cu nimeni, dar citind comentariile, am realizat ca atunci cand scria cineva negativ, interesant scria cineva pozitiv, un "anonim" sau prieten iti lua apararea.e prostie.cine crezi, un om normal crede tot ce zici tu?nu cred ca tot ce scrie e adevarat, dar nici tot ce scrie aici e minciuna si inventat de cineva.nu e nimeni handicapat sa tot scrie de tine.aia, daca i-ai luat sotul, normal ca nu e cea mai fericita, tu cum ai fi?numai ca asa cum scrie, pe tine te interesa altceva ca altfel, nu te puteai umbla cu unu care ti-ar putea fi tata.si mai sunt ca el, stii tu foarte bine.daca e scris de fost angajat tot stie el ceva ca probabil era de fata la scandal.asa gandesc logic.deci esti o sfanta?(si acum sa scrie un prieten ca nu ai pretentia ca cineva sa creada asta si ca eu am scris ca am fost refuzat.)eu te stiu, nu vreau sa te cunosc crede-ma, ramai cu ala sau aia car crede tot ce spui...nu stiu cine e, mare prost.sa fiti fericiti!!!
Postat 20 Mai 2010, 12:34 de radu
chiar asa de ce
Deci nu cred ca mai exista vreun dubiu ca aceasta persoana care tot scrie si insista cu amanta cu sotul cu divortul si cu toate astea, ca nu este fosta nevasta a acelui barbat pe care fata l-a luat de langa familie,saracutu...l-a luat de mana si l-a dus la ea.cat de redus mintal trebuie sa fii ca sa crezi asa ceva?Cum poti sa crezi ca un fost angajat ar scrie asa ceva,ca sotia nu il iarta,ca au fost atatia ani la bine si la rau?nu ar scrie decat o femeie ranita,care vrea cu orice pret sa ii faca o imagine proasta acestei fete pt ca o uraste si sigur o considera motivul pt care a divotat sotul de ea.Toate comentariile facute pe acest subiect,divortul,au fost facute de aceeasi persoana si atunci chiar DE CE SA NE ASCUNDEM DUPA DEGET?
Postat 20 Mai 2010, 00:59 de o fosta angajata
incurajati parvenitismul
stati linistiti, nu mai scrieti despre aceasta fata "unica".astea ca ea stiu cum sa procedeze si sa-i invarta. isi gaseste un fraier, ala pune botul, il minte si face ce vrea ea cu el.si ala pana la urma crede doar ce zice ea...ce viata il asteapta, saracu.bine, pana atunci rade tot orasul de el.specific:scriu asta din invidie.esti cea mai frumoasa femeie din oras si o inteligenta rara (se vede)si eu ma simt complexata, eu sunt una pe care nu o baga nimeni in seama si nu am terminat nici o facultate:)))))))))))
Postat 20 Mai 2010, 00:39 de carmen
de ce sa ne ascundem dupa deget?
adevarul este ca a divortat cand a cunoscut-o pe ea.acuma doar nu va spune el ca din cauza ei?are fata aproape de aceeasi varsta cu ea.omului dupa ce ii vine mintea la cap ii este rusine de ce a facut.acum e in situatie proasta: nu mai are atatia bani, pentru amanta nu e atractiv, sotia nu il iarta pentru ce i-a facut.ce rost are sa spuna?mai bine lasa lucrurile asa cum sunt, nu se complica.daca te pui si in situatia sotiei, nu te simti bien cand esti alaturi la bine si al greu de cinmeva ani de zile si vine una care iti poate fi fata si isi bate joc de familia ta.cel mai rau e cand e o casnicie de ani de zile si sunt la mijloc copii care sufera in situatiile astea.sotia lui ce sa mai aiba cu ea?a avut atunci...stie ea.oricum sunt despartiti.cine ar putea crede ceva bun de ea dupa una ca asta?tot sotul s-a facut de ras si cu asta.chiar nu cred ca nu stia ca e casatorit, numai ca o interesa altceva. treaba ei
Postat 19 Mai 2010, 23:54 de fost angajat
da e nevasta cumva si nu stim
a luat o de nevasta sau o foloseste pe post de galeata! nu te magi ca ea sunt duzini....dar ca nevasta ff putine..............in ziua de azi nevasta=paznica la lupoaice cu bastarzi........ha, ha, ha ii doresc SUCCES la CAT mai multi barbatii insurati...........ca sa o blesteme copii...........asa ca haisictir cristy ca ti se lasa rau
Postat 19 Mai 2010, 20:15 de pentru cristy
nu cred
Daca un barbat isi lasa nevasta pt alta insemna ca a gasit ceva mai bun si la cum arata viitoarea avocatica multi si-ar lasa nevestele pt ea(acuma faceti fetelor comentarii gen feminine(
Postat 19 Mai 2010, 20:07 de cristi
Nu mai scrieti minciuni
Cunosc foarte bine despre ce se scrie aici de fata asta.O cunosc si pe ea,nu chiar atat de bine,dar situatia despre care vorbesc unii cum ca ea ar fi despartit o familie nu este adevarata.Intradevar s-a vorbit despre acest lucru multi timp dar nu este adevarat.Barbatul din acea casnicie imi este prieten si cunosc toate amanuntele de la el iar fata asta nu are de a face cu acel divort asa ca nu mai bateti campii cu ideea asta.Cei care au ceva in cap isi da seama din unele comentarii de ce a divortat.Asa ca nu mai scrieti lasandu-va influentati de comentariile celei parasite ca e clar ca aici avem o problema personala.Tu Aura sa iti vezi de drumul tau si nu pune nimic la suflet ca atat timp cat se comentreaza inseamna ca ai lasat urme
Postat 19 Mai 2010, 17:52 de Calin
sa spargi famili e si un rol important de avocata
sacul asta de oase a despartit familie......mama dar ce are ca e os si piele eu stiu ca cainii rod oase............ce sa i faci daca tata valoreaza o masina dar moral este nula ca valoare ce sa i faci.....biata avocata ce onoare profesionala are? sa inteleg ca toate avocatele sparg familile..........ha, ha, ha oare de ce? sa aiba divorturi mai multe.......halal societate in bihor! stiu o persoana care s a spanzurat era ff depresiva la cata munca a facut pentru un barbat tot asa furat dintr o alta familie cu copil.............ce sa mai spun dati mana cu EA_MOARTA sunt curiosa ce sfaturi vi ar da: bine ati venit in clubul MOARTELOR care nu mai au valori morala...............ASA E MISS puneti va ochelarii redactori de doi banii!
Postat 19 Mai 2010, 16:57 de anca
dragi cititori
eu zic sa cititi si alte articole, de mai mare interes, ca de femei de astea e plina lumea.
Postat 19 Mai 2010, 15:26 de un cititor
extraordinar
in primul rand, e clar ca sunt invidioasa, rea sau am ceva cu ea.pentru ca am observat in comentariile anterioare ca atunci cand se scrie ceva negativ si daca esti femeie sigur esti rea, invidioasa sau nu o suporti.daca esti barbat ai fost tratat cu indiferenta, nu te-a bagat in seama sau esti prost si nu o cunosti.au dreptate doar anumite persoane, cele care scriu frumos.acum incep sa scrie frumos fostii, "anonimi".daca era atat de speciala ramanea cu unul, de fapt sigur ea si-a dat seama ca nu o merita si i-a parasit.eu asta cred, sigur asa s-a intamplat.:)))))))oricum, treaba ei.trebuie sa credem ca aceasta domnisoara este o tanara a carui vis a fost dintotdeauna sa devina mare avocat, o fata exceptionala.eu, nu pot sa cred asta.de fapt, fiecare cat il duce mintea.revenind, chiar nici o fata nu are de ce sa fie invidioasa pe ea,nici eu, sincer, sunt fete care au facultate absolvita, cariera, dar e jenant...
Postat 19 Mai 2010, 15:03 de anca
A FOST PRIETENA MEA
NU POT SA ZIC CA E CEA MAI PERFECTA PRIETENA DAR NICI ASA CUM SE SCRIE DESPRE EA.CHIAR A FOST O PRIETENA CARE SI-A VAZUT DE TREABA EI IN RELATIE CEL PUTIN CU MINE IN ALTA NU STIU PT CA NU SUNT ASA CURIOS CA ALTII CARE DE FAPT NU AU DE UNDE SA STIE CE SI CUM A FOST DOAR CA SCRIU SI EI SA SE AFLE IN TREABA SI CA NU O SUPORTA,DAR EA CRED CA STIE DE UNDE PROVINE SI NU O INTERESEAZA .STIU CA EA SI-A DORIT SA FIE AVOCAT SI CRED CA INVATA PT ASTA SI NU FACE COMPROMISURI DAR LUMEA E REA SI E MAI USOR SA VORBESTI URAT DE CINEVA DECAT DE BINE.EU O STIU CU CAPUL PE UMERI SI VA FACE CEEA CE ISI DORESTE.SINCER NU VAD CU CE E PENIBILA IN ARTICOL PT CA NU A ZIS NIMIC IESIT DIN COMUN DAR FIECARE INTERPRETEAZA CUM VREA.EU II DORESC SUCCES MAI DEPARTE SI DACA CITESTE SA NU II PESE DE NIMIC CA NU ARE IMPORTANTA
Postat 19 Mai 2010, 14:04 de ANONIM
ce tampenie
ce sa mai zici?ce prostie!!!absolventa de drept...nu pot sa cred ca are ceva in cap femeia asta dupa toate astea
Postat 19 Mai 2010, 13:28 de calin
nu te-ai plictisit
sa scrieti?ma refer la acea persoana care scrie zeci de comentarii sub diferite nume?nici macar penibila nu esti
Postat 19 Mai 2010, 11:54 de Anonim
a
Este stagiara lui Caba, oare de ce?
Postat 19 Mai 2010, 10:54 de a
ASA SE INTAMPLA CAND NU STII SA ALEGI
pot sa zic ca prietenului, iubitului despre care e vorba i se intampla prostia asta pentru ca nu a stiut sa aleaga femeile de langa el.si mai pot spune ca un barbat poate fi cu cate femei vrea, de orice fel si apoi sa aleaga o fata cuminte pe care s-o respecte si s-o aprecieze toata viata.pacat ca e bagat in prostia asta si asa a ajuns sa se vorbeasca urat de el. sa fie atent ca isi poate distruge viata dintr-o prostie si e pacat. femei ca si cele despre care e vorba barbatii folosesc ca sa se distreze, nimeni nu tine pe langa casa asa ceva.se va satura si de una si de cealalta si apoi isi va da seama de multe.despre subiectul articollului, ma scuzati,nu mi se pare o femeie superba. citind comentariile, lumea mai exagereaza, dar nu cred ca toti mint, s-au spus si unele lucruri adevarate.fata asta ar trebui sa gandeasca altfel, sa demonstreze mai mult si apoi sa se expuna.de fapt, acest gen de femei fac orice sa obtina ce vor
Postat 19 Mai 2010, 02:36 de un tata
AVOCATA CU IMAGINE
NU E ALTA DECAT UNA CARE A DESPARTIT O FAMILIE.SI S-A LASAT CU SCANDAL MARE CAND SOTIA A AFLAT CA (SOTUL)AMANTUL I-A CUMPARAT MASINA. "AVOCATA CU IMAGINE" A FOST PALMUITA CAND FOSTUL "PRIETEN OFICIAL" A AFLAT CA EA A FOST PLECATA IN CONCEDIU CU SOTUL ALTEIA, CEA DE LANGA EA A LUAT PALME GRATUIT.AU VAZUT SI STIU MAI MULTI ASTA.EU NU STIU SA AIBE PRIETEN STABIL, EA E CU MAI MULTI ODATA SI NU SE AFISEAZA DES CA SA NU AFLE UNUL DE ALTUL.EU ZIC CA ARE MULTE "CALITATI", NU ORICINE POATE FACE ASTA .
Postat 19 Mai 2010, 02:05 de adi
PENIBILA
asta pot sa spun: PENIBILA!!!domnisoara draga, nu te-ai gandit la consecinte inainte de a aparea aici?ii faci de ras si pe cei din jurul tau dar in primul rand te faci pe tine de ras.unde ai absolvit facultatea?in varful muntelui?se distreaza multi pe seama ta, sa fii convinsa.sunt cativa, prieteni banuiesc, care spun ca ai multe calitati, dar asta nu reiese din deciziile pe care le iei.
Postat 19 Mai 2010, 01:45 de laura
E PLINA LUMEA
ca asta sunt destule!!! e plina lumea!!!toti fug cand aud.nu pot sa spun decat ca esti o mare PROASTA!!!nu ma mai leg de nimic, zic ceilalti destule
Postat 19 Mai 2010, 01:33 de anonim
FARA EXPERIENTA
DACA NU SE MULTUMESTE CU TINE INSEAMNA CA NU FACI FATA SI AR TREBUI SA MAI INVETI SA MAI IEI NISTE LECTII POATE TE INVATA BABORNITA AIA CEVA VEZI TU AMU CA PE EL SIGUR IL INVATA CA IL PROSTESTE CUM VREA DA OARE CU AIA IN CE LIMBA VORBESTE HAHAHA.IMI CER SCUZE DACA FAC CERTA IN PARADIS DAR CRED CA TREBE SA STI CA NU ESTI SINGURA FEMEIE DIN VITA LUI DAR DACA ISI PERMITE DOUA FEMEI LA 26 DE ANI INSEAMNA CA IL TINE NU VREAU SA TE AFECTEZE PE TINE MESAJUL MEU DAR M-AM ENERVAT CA IL RIDICA AIA IN SLAVI CE BAIAT BUN II
Postat 19 Mai 2010, 00:04 de X
NU VREAU SA FIU RAU
DAR VEZI CA NU PREA CORESPUNZI FATA DRAGA LA VARSTA PT PRIETENU TAU.SAU TE TINE DE PARAVAN CA SA VADA LUMEA CA ARE PRIETENA SI CAND COLO EL DE FAPT TRAIESTE CU FEMEI CU COPIIDE VARSTA LUI MASA SI SE DA MARE BARBAT,VAI DE VOI CA VA INJOSITI IN HALU ASTA SAU TU NU STII?NU STIU EU CE COMBINATII IS ACOLO LA VOI DAR E CLAR CACEVA E PUTRED LA MIJLOC SI DACA IL INSELI CUM ZIC UNII BINE FACI CA NU TE LASI MAI PREJOS CA EL
Postat 18 Mai 2010, 23:32 de X
Bine faci
ca nu bagi in seama pe toti necioplitii astia.Pretind ca stiu atatea dar de fapt nu stiu nimic.Fii in continuare asa cum esti tu ca esti foarte ok asa.Cei care te cunosc si te iubesc si sunt langa tine te pretuies pt ca esti o prietena buna si asa cum zici tu nu poti fi pe placul tuturor.Multi ar vrea sa aibe sufletul tau si sa fie ca tine.Tu iti demonstrezi tie ca esti capabila sa faci si reusesti tot ce iti propui,Nu trebuie sa ii judeci pt ca intr-o zi vor fi judecati pt fiecare fapta.Iti doresc succes si multa bafta si spor la invatat
Postat 18 Mai 2010, 23:14 de Mihai
Sunteti penibili
Cu totii va credeti in masura sa judeacati sa criticati sa scrieti urat dar de ce?dar cel mai tare lucru pe care voi nu il stiti e ca voi de fapt nu cunoasteti realitatea la nici un subiect despre care vorbiti..va ascundeti in spatele unui nume care nu va apartine si va permiteti sa faceti comentarii.tot se insista faza cu palmuitul.eu cunosc foarte bine despre ce e vorba si nu are de a face cu nimic fata asta care e tot timpu draguta si amabila nu asa cum scrieti unii.nu vreau sa o scuz ca nu am nici un interes dar daca ea nu e deranjata de ce scrieti eu sunt pt ca stiu cum a fost si stiu ce s-a intamplat asa ca nu mai vorbiti fara voi.era cu o prietena in club si fata aia a primit o palma de la un baiat,Aura era langa ea si s-a bagat intre ei,asta s-a intamplat de fapt.vorbiti fara voi si ma mir cum sta si nu va zice nimica dar de fapt nu are cui
Postat 18 Mai 2010, 22:03 de Coco
ce are una cu alta
voi sunteti de-a dreptu penibili,va face placere sa va scrieti si voi parerea dar sunteti pe langa subiect.Care e problema voastra ce face fata asta?aici va aratati cat valorati ca in loc sa va pese de gaina voastra va pasa de caprea vecinului..ati ajuns sa faceti comentarii la prietenu ei da cine va cerut sunteti niste inculti si niste nebagati in seama.daca e intretinuta bravo ei cate nu sunteti fraierelor si nu faceti nimic?da ce drept aveti voi sa vb asa de ea sau si de prietenu ei?aia e ca vorbesc multi si prostii
Postat 18 Mai 2010, 21:03 de anonim
:)))
ce tampita!!!sa stii ca sunt rea si invidioasa pe tine.am si de ce, crede-ma.rade tot orasul!!!:))))
Postat 18 Mai 2010, 16:29 de maria
NU POT SA CRED
si eu il cunosc pe prietenul ei de la sala,facem in acelasi loc.chiar daca are bani, nu e increzut, e sufletist, vorbeste cu toata lumea si vorbeste corect.cine a scris de el prostii,nu-l cunoaste, nu a vorbit niciodata cu el.si toti zic ca a avut el femei mai frumoase inainte si fete ca lumea .el stie,treaba lui.de tipa asta vorbesc multi, multe.nu e urata, dar nici cea mai frumoasa nu e.orice fata face o facultate, femeie ca lumea nu e, daca apare aici.si el arata bine si nu e prost.lui nu-i spun de ea, nici care-l cunosc nici prietenii pentru ca-l respecta.ce sa-i mai zica dupa asa comentarii?nu se baga.eu zic ca isi da el seama ca nu e prost
Postat 18 Mai 2010, 15:33 de si eu
DE RASUL LUMII
cu amantul si "iubitul" la acelasi film...oricum prietenul ei, daca e cel cu care era la film, e un baiat bun, nu vreau sa fiu rau, nici sa se supere, treaba lui, numai sa aibe grija, nu zic mai multe
Postat 18 Mai 2010, 14:53 de anonim
O MATERIALISTA SCHIMBA LUMEA
EXTRAORDINAR!!!CHIAR O CUNOSC, IL CUNOSC SI PE PRIETENUL EI"OFICIAL" CA PE LANGA EL SARACU MAI ARE EA, ASA FACE CU TOTI. NU DEGEABA A FOST PALMUITA DE ALTII PRIN ORAS SI FACUTA DE RAS, TOATA LUMEA A VAZUT.BAIATUL ACELA E UN OM BUN, ISI VA DA SEAMA PE CINE ARE LANGA EL, EA SE AGITA SI PUNE PE ALTII SA SCRIE URAT DE EL, CA NU O MERITA SI CA ISI POATE GASI MAI BUN CA EL.CA SA-L CONVINGA CA NU E ADEVARAT CE SE SCRIE DE EA.PENIBIL!!!DAR EL NU TREBUIE IMPLICAT IN PROSTIA ASTA.SI POATE AVEA 10 CA EA.CINE O BAGA PE ASTA IN SEAMA?CINE E EA? A FOST CU MULTI SI MULTI VORBERSC URAT DESPRE EA, ALTII SE ABTIN SI PENTRU CA IL CUNOSC PE EL SI NU-I SPUN.CE AVOCATA?ACUMA O TINE CU PROSTIA ASTA?NICI ALA NU E FRAIER, NU E PROST SI FETE CU FACULTATE SUNT DESTULE SI FRUMOASE MULTE.O INTRETINUTA CA ASTA NU MERITA.SAU NICI ALA NU A UMBLAT CU ULTIMELE FEMEI SI ASTA E CEVA REGINA.EA SA DEMONSTREZE MAI MULT SI SA MINTA MAI PUTIN
Postat 18 Mai 2010, 13:25 de unu
IL STIU PE PRIETENU EI
PE EA NU O STIU NUMAI ASA DAR PE PRITENU EI IL STIU MAI BINE SI NU INTELEG CE VEDE LA EL CA NU SE POTRIVESC DE NICI O CULOARE,ALA NISTE ROMANESTE NU STIE BINE NU STIU CUM SE INTELEGE CU EA CA EA NU CRED CA STIE BOZGORESTE,AMU SA MA SCUZE EA DAR AR TREBUI SA IL SCHIMBE CA IS O GRAMADA MAI BUNI CA EL,ALA II UN FIGURANT CA ARE BANI DAR MINTE NIMIC SI UNA CA EA POATE STA SI IUBI PE UNU CA ALA
Postat 18 Mai 2010, 01:26 de X
E ATENTA LA LUME
EU NU MA LAUD CA O CUNOSC PERSONAL DAR AM PRIETENI CARE O CUNOSC SI DE LA CARE AM AFLAT CA EA AR FI ZIS CA NU ARE PRIETENI SI PRIETENE SI BINE FACE CA IN ZIUA DE AZI NU POTI AVEA INCREDERE IN NIMENI ASA CA CE TOT VA LAUDATI CA SUNTETI PRIETENI CU EA?IEU IS SIGUR CA NICI UNU NU SUNTETI PRIETENI ADEVARATI PENTRU EA.DACA EA SE VREA AVOCATA SA SE FACA CE TREABA AVETI VOI SAU CE FACE EA?SUNTETI NISTE INVIDIOSI TOTI CARE SCRIETI AICI,VA AFLATI SI VOI IN TREABA MAI BINE VI-ATI VEDEA DE TREABA VOASTRA CA NU SUNTETI NICI UNU MAI BUN CA ALTU
Postat 18 Mai 2010, 01:17 de X
De ce
trebuie sa judecam astfel oamenii?judecam dupa comentarii facute de unii care nu o plac sau judecam dupa cum este de fapt?sunt sigur ca multi dintre cei care au facut comentarii nu o cunosc,sau o cunosc asa cum vor ei,cum le convin lor..eu o cunosteam altfel dupa vorbele unora si am o alta parere despre ea dupa ce am cunoscut-o personal..nu e perfecta pt ca nimeni nu este dar nici cum comenteaza unii nu e..despre ce compromisuri vorbiti?din articol nu reiese ca ar fi facut vreun compromis si in fond e alegerea ei e face,de ce trebuie sa ne pese noua viata ei personala?cati dintre noi avem o viata perfecta?Din pacate e mai usor sa critici decat sa apreciezi sau pur si simplu sa te abtii.
Postat 18 Mai 2010, 00:32 de Laurentiu
asta e
se stie de mult, acest gen de femei au noroc: mint, insala, dar isi ating scopul.ce mai conteaza ce au facut pentru asta?ce valoare si calitati?nu stiu semnificatia acestor cuvinte.succes!!!
Postat 17 Mai 2010, 23:48 de adina
femeia perfecta
stim ca stie pe cine sa tina langa ea, informatiile se scurg oricum, nu are rost sa se agite.cei care sunt in jurul ei sunt ca ea si numai prost sa fii dupa asemenea comentarii sa crezi ceva bun.nu e ea ceva printesa, toti dispera si scriu ca nu au ce face.scriu pentru ca unii chiar o cunosc, e clar.nu e nimeni diabolic sa inventeze, nu poti inventa in halul asta.
Postat 17 Mai 2010, 21:04 de Alin
Nu are pretentia
ea sa ii ridicati nici o statuie nici de felicitari nu are nevoie.Pt ea ce conteaza e parerea celor care o iubesc si atat.Iar aceste pareri rautacioase postate de voi nu are importanta pt ea,cel care o iubeste,o sustine si e alaturi de ea cu sau fara voia voastra.El ii cunoaste valoarea si calitatile ei.Dar fiecare are dreptul sa isi dea cu parerea,ca e gratuit.Iar pt acel anonim care face comentarii referitoare la faptul ca nu isi administreaza cum trebuie cafeneaua tin sa il anunt ca ea nu are nevoie sa stea in Tm pt a face acest lucru..si daca are impresia ca nu e capabila e parerea lui si ar face bine sa consume in alta parte daca e nemultumit de servicii sau e deranjat de faptul ca nu i se da importanta?asta pt ca ea stie pe cine sa tina aproape si pe cine nu
Postat 17 Mai 2010, 18:22 de Mihai
prostie
e penibil.fiti seriosi!asta e o porcarie.nu se ia nimeni de profesia de avocat.fiecare profesie e frumoasa in felul ei si o cariera frumoasa se construieste prin multa munca, asta stie toata lumea. despre asta, treaba ei.oricum, daca nu faci foc, nu iese fum, deci nu pot crede ca e sfanta, nu cred ca toti sunt bolnavi si inventeaza.eu propun sa i se ridice statuie
Postat 17 Mai 2010, 14:45 de dan
de ce e compromis
Eu sincer nu vad nimic rau in ce a facut aceasta domnisoara.A dat un interviu si sunt convins ca nu a cautat publicitate dupa cum speculeaza unii,a trimis niste poze care nu vad de ce trebuiesc atat de crud criticate ca nu sunt indecente deloc si chiar a facut bine ca din pacate nu prea sunt femei aratoase prin instanta,sa arate ca se poate si sa inveti sa faci o cariera in avocatura si sa ai grija de tine,despre ce compromisuri vorbiti ?de ce judecati si va dati cu parerea despre cineva fara sa cunoasteti situatia?pt ca sunt foarte sigur ca nu o cunoasteti, cum nici eu nu o cunosc si nu imi permit sa fac astfel de comentarii
Postat 17 Mai 2010, 13:40 de AV
Nu pot sa cred
ca se fac astfel de comentarii despre avocati,voi stiti cat trebuie sa invete un om pt a profesa in meseria asta? nu stiti dar va zic eu care sunt in avocatura ca, mult si fata asta poate sa va zica cat studiu aprofundeaza ca altfel reusita nu ii este garantata si de aceea te felicit intr-un fel pt ca ai alea meseria asta dar iti doresc bafta sa reusesti ca nu este usor.Iar voi,care faceti comentarii nelalocul lor ar fi de folos sa va informati inainte de a posta un comentariu.
Postat 17 Mai 2010, 13:19 de Lavinia
compromis
nu prin astfel de aparitii se face cariera.in nici un caz.si spun asta si ca femeie si ca avocat si nu pentru ca sunt rea sau invidioasa,eu am cariera si am ajuns aici prin forte proprii si invatand.in primul rand prin astfel de aparitii nu esti apreciata nici de barbati, nici de clienti, nici de colegi, nici de prieten sau sot.pot sa spun ca nu mi-am format o parere buna.barbatii care te incurajeaza si te felicita o fac ca sa devii sursa de distractie, fetele ca sa devii penibila sau pentru ca nu au multe in cap.frumusetea trece odata cu varsta, femei sunt destule si chiar frumoase multe,inainte de a aparea trebuie sa demonstrezi , ea nu e avocat, un om serios nu accepta asa ceva. pentru un barbat conteaza reputatia femeii de langa el mai mult decat aspectul fizic care se intretine, conteaza ce ai in cap si ce lasi in urma
Postat 17 Mai 2010, 13:16 de avocata
eu nu o vad decat tanara
pana la frumoasa mai are vorbim dupa 40 de ani, dupa forma o nastere va face din ea un BUTOI......asa ca munceste stoarce barbatii de banii ca bine faci toate avocatele sunt dame de companie cu mese ff scumpe isi iau "tariful la propriu"..........sau scarbit barbatii mai bine una nerealizata dar mai putin pretentioasa, au acelasi ROL=GALETI........
Postat 17 Mai 2010, 11:08 de pentru 24 de ani
eu o vad ca pe oricare femeie
toate femeiile sunt de consum indiferent ce sunt vaocate, medici, judecatoare toate sunt pentru un consum social, matrimonial.......si in plus imbatranesc ca oricare om...........felicitari pentru femeiile sanatose! si "cu minti" Bihorul are multe femei frumoase ar trebui in fiecare zi sa prezentati cate o femeie din orice categoriesociala si sa relatatii la ce evenimente sociale participe cu scop caritabil......ca dama de companie mai putin ne intereseaza sunt pe CENTURA destule................necesitatiile si lipsa de potential la barbatiilor nostri ........unde am ajuns .....practic cred ca toate la "CENTURA" daca nu in SPITALE.........
Postat 17 Mai 2010, 11:04 de eu
dreptul la comentariu
il avem cu toi dar ar trbui sa se comenteze articolul,asta in cazul in care nu vreau sa fiu rau tot te crezi destept si faci iti permiti sa faci un comentariu.De ce trebuie sa exista gandirea asta invechita,de a judeca pe cineva dupa aparente sau dupa ce auzi din vorbe? eu nu sunt prieten cu ea dar o felicit pt ce vrea sa faca ca sunt si eu in profesie si sa stiti ca nu e deloc usor si nu o poate face oricine.si pt toti care au comentat ca nu ar avea nici o legatura cu avocatura vreau sa va zic contrazic.Cel putin din acest punct de vedere imi permit sa va zic ca e o fata care chiar munceste si invata pt a intra in avocatura,despre viata ei personala nu imi permit ca ma depaseste situatia pt ca nu o cunosc si sunt sigur ca multi dintre voi dar totusi va dati cu parerea ceea ce nu e bine pana la urma ca fiecare facem ce dorin cu viata noastra.Succes si multa bafta la examen si in viata
Postat 17 Mai 2010, 02:38 de radu
prostie
ce avocata?sigur se distreaza multi pe seama articolului
Postat 17 Mai 2010, 00:51 de X
MIZERABIL
ar trebui felicitata pentru cum s-a descurcat. unul i-a luat casa si masina, altul cafenea si altele frumusetea trebuie intretinuta.foarte bine ca stie face pe sfanta si se descurca cu toti.oricum sunt persoane care chiar stiu multe dar isi tin gura nu-i intereseaza e penibila
Postat 16 Mai 2010, 20:53 de anonim
te-ai mutat???
ai ajuns si in timisoara?de fapt te-ai gandit bine. ce om normal ar mai vrea ceva serios cu tine aici in oradea?poate...prinzi ceva fraier pe care-l aburesti cu cateva minciuni si asa iei si examenul la barou si restul...oricum,stii sa joci foarte bine teatru.macar te asiguri cat mai arati bine ca dupa aia sigur nu te mai baga nimeni in seama.femei frumoase sunt destule, stai linistita.te felicit ca te-ai apucat de modeling, asta iti lipsea
Postat 16 Mai 2010, 17:11 de cornel
2IN1
Ia uite ce avem aici..Nu avem ce comenta la aspectul fizic ca are grija de el..dar in schimb nu imi place fata deloc ca dupa ce i-a trebuit afacerea cu cafeneaua in timisoara aproape a abandonat-o,vine cand are chef ca zice ea ca atata treaba are sia ca atata lucreaza si invata ca nu are timp sa se ocupe de toate cum crezi ca poti si si la Oradea si aici eu crecca ar trebui sa te organizezi mai bine ca asa nu faci nimic ori bussiness ori avocatura ca la doua vad ca nu faci fata.tu vrei sa fii cu toate dar nu esti asa capabila de 2 lucruri treaba ta.eu te stiu altfel si nu imi permit sa fac un comentariu urat ca imi respect prietenu dar ti-as sugera sa ai grija pe cine tii in preajma ta.
Postat 16 Mai 2010, 13:18 de Anonim
ha ha
ce prostie!!!
Postat 15 Mai 2010, 13:21 de anonim
FIECARE ARE DREPTUL LA PARERE
ORICINE AR CITI ACEST ARTICOL SI-AR DA SEAMA CA NU ARE MULTE IN CAP.CAT DE PROASTA POTI SA FII SA ITI DORESTI SA DEVII AVOCAT SI SA APARI IN ZIAR CU UN ASTFEL DE ARTICOL, LA ACEASTA RUBRICA?EU NU AM FOST NICI REFUZAT DE EA, NICI NU SUNT RAU, BA DIMPOTRIVA II SPUN CA NU O VA AJUTA FOARTE MULT ASTA.M-AM UITAT SI LA ALTELE CARE AU APARUT IN ZIAR LA RUBRICA ASTA.SE SPUNE CA NU O CUNOASTE NIMENI DIN CEI CARE AU SCRIS URAT DESPRE EA, CA IN REST AU SCRIS PRIETENI.DE CE NU AU SCRIS SI DESPRE CELELALTE FETE CARE AU APARUT?NU ZIC CA AU DREPTATE TOTI, DAR AU DREPTATE IN ANUMITE PRIVINTE.O CUNOSC PENTRU CA SUNT VECIN DE CARTIER CU EA, STIU CUM A AJUNS VECINA MEA SI VEDEAM CINE O VIZITA.NORMAL CA NU-I PASA, STIE EA MAI BINE CUM STAU LUCRURILE.NU MA INTERESEAZA PENTRU CA NU MA INTERESEAZA EA, NICI REPUTATIA EI,SINCER.TREABA EI.ORICUM, SA STEA LINISTITA, UN BARBAT CARE SE RESPECTA NU VA APRECIA O FEMEIE CA EA.NICIODATA.MAI DEVREME SAU MAI TARZIU VA AFLA MAI MULTE SI ISI VA DA SEAMA.NU VA OBOSITI CU COMENTARII
Postat 15 Mai 2010, 12:47 de adi
ASA CRDETI VOI
ca o cunoastieti.probalil sunteti subiectivi si ori ca ati fost refuzati ori ca sunteti rele scrieti urat despre ea,dar va zic sigur ca pe ea nu o intereseaza de ce scrieti.nu am nici eu cea mai buna parere de ea ca a gresit si atunci cand o fi dat interviu la bihoreanu si ma mir ca ei nu i-a placut niciodata chestiile astea,ea stie dar nici cum ziceti unii nu e.mai ales cand ziceti ca o cunoasteti,voi pe ea dar ea pe multi dintre voi nu
Postat 14 Mai 2010, 19:16 de R
Parerile sunt impartite
de aceea nu trebuie sa fim subiectivi.Daca ar fi sa comentez acest articol pot sa zic ca nu am nimic de comentat in privinta lui,e dstul de clar ca fata asta vrea,sa devina avocat si nu scrie nicaieri ca este avocat.Daca ar fi sa fac un comentariu pe poze as zice doar ca unele din ele nu aveau ce cauta,asta daca ma refer stict la articol si la continutul lui,desi fata arata bine.Insa daca ar fi sa fac un comentariu ,as avea o alta parere decat toti care si-au dat cu parerea si aceea ca eu am impresia ca fata nu stie sau nu o intereseaza acest articol si ce scriem despre ea pt ca eu una zic ca ar lamuri cateva comentarii mai ales alea care nu sunt de bine.In rest fiecare ne facem viata asa dupa cum o vrem dar cred ca fata asta e cu picioarele pe pamant si nu o intereseaza parerea altora si bine face sincer.Dar daca ea vrea sa se faca avovat doamne ajuta-i ce treaba avem noi?dar totusi cred ca multi exagerati
Postat 14 Mai 2010, 18:00 de Alina
PARVENITA
ASTA IN ZIAR? NU ERA CAZUL SA APARA!O CUNOASTE ORICUM MULTA LUME!!! DE FAPT TOT ORASUL...:))))
Postat 14 Mai 2010, 17:05 de remus
AIUREA - PENIBIL
aici se spun multe lucruri. am cunoscut multe femei -avocat inteligente.am cunoscut-o si pe ea care nu e avocat. nu m-a impresionat cu nimic.toti cei pe care ii cunosc spun ca e materialista.personalitate?nu!ce a demostrat inainte de a aparea acest articol si aceste poze?nimic! si un barbat care se respecta nu apreciaza astfel de aparitii.de fapt apreciaza pe termen scurt.apoi revine asupra deciziei si alege un alt gen de femeie. daca vroia sa faca ceva pentru a-si aprofunda studiile trebuia sa invete , nu sa apara intr-un astfel de articol. prin aparitia asta demonstreaza ca e o tipa comuna.respectul se castiga prin munca .prin asta castigi altceva:ideea ca esti o femeie de consum
Postat 14 Mai 2010, 12:25 de sorin
scrieti prostii
ce naiba va puneti sa comentati cum ca ar fi trecut prin nu stiu ce momente.eu personal m-am interesat in stanga in dreapta si fata nu are nimic nici nu i-a murit nimeni nici nu a patit nimic,isi vede de treaba ei cu ce face ea cu avocatura ei dar nu mai scrieti prostii si asa cum zicea ionut mai jos nu e o persoana atat de cunoscuta sa faceti atata agitatie in comentarii dar pentru unii e pt ca asa tot scriu ca o cunosc si apoi parca vad ca nu o stie decat asa din vedere sau au vorbit o data dar treaba lor
Postat 14 Mai 2010, 11:58 de cristi
CE SE INTAMPLA???
nu inteleg ce e aici. a aparut un articol si niste poze. nu e o personalitate cunoscuta, e o fata care a aparut in ziar ca si altele care au aparut.fiecare cu un alt articol.si altele sunt absolvente de drept sau alte facultati bune.ea stie foarte bine cine e .o femeie cu atatea calitati precum spun altii ca are ar trebui sa fie capabila sa se apere singura. sunt multi oameni foarte buni, care fac multe fapte bune, care cred in Dumnezeu, dar cu siguranta totul este rasplatit atunci cand nu se face din asta spectacol. lucrurile care conteaza cu adevarat se tin in suflet. in ceea ce o priveste, fiecare a cunoscut-o altfel. nu vreau sa fiu rau...nu e atat de speciala...dar treaba ei, viata ei!stiti cum e, platesti pentru orice lucru rau facut.
Postat 14 Mai 2010, 00:38 de ionut
PUTERE CURAJ REUSITE
TIN NEAPARAT SA ITI ZIC CA MA MANDRESC CA TE CUNOSC PE LANGA FAPTUL CA ESTI O FATA DEOSEBITA ESTI UN OM DEOSEBIT.TE APRECIEZ PENTRU CA AM AFLAT DESPRE ANUMITE LUCRURI PE CARE LE FACI SI DIN PARTEA MEA TOATA STIMA.NU AM CREZUT CA MAI EXISTA OAMENI CARE FAC ASA CEVA PENTRU CINEVA DAR UITE CA EXISTA.TOT RESPECTUL MEU PTR CA AI REUSIT SA DEPASESTI ACELE MOMENTE SI SINCER IMI PARE RAU DAR DACA D-ZEU ASA A VRUT TREBUIE SA MERGI MAI DEPARTE SI SUNT SIGUR CA O FACI DAR NU STIU DE UNDE AI ATATA PUTERE.ORICUM ESTI DE ADMIRAT.EU AM INCREDERE IN TINE IN TOT SI ITI DORESC BAFTA,MULTA SANATATE SI PUTERE SA DEPASESTI MOMENTELE ASTEA SI INCA O DATA SA NU UITI CA DESI NU M-AM SEMNAT CRED CA VEI STI CINE SUNT SI SUNT ALATURI DE TINE
Postat 13 Mai 2010, 23:17 de ANONIM
Succes mai departe
Orice absolvent al unei gacultati de drept stie cel putin cum arata un cod penal,dar cel mai tare te deranjeaza atunci cand se si lucreaza cu un cod penal.nu te impiedica nimeni sa urmezi si tu o facultate de drept si abia atunci iti vei da seama ca nu ai facut cel mai bun comentariu,dar se intelege faptul ca esti o femeie si desigur nu ai calitatile aceste fete ca de altfel nu ai scrie un asemenea comentariu.Folosesti un cuvant careia sunt convins ca nu ii cunosti explicatia.Eu personal am avut parte de femei materialiste si tin sa te anunt ca nici o femeie care urmareste doar asta in viata nu isi face o cariera in avocatura si mai mult nu o poate face o persoana care in primul rand nu stie cum arata codul penal dupa cum tu afirmi.Dar o poate face cu succes o femeie de genul celei din articol.Intamplarea face ca o cunosc desigur nu "asa bine ca alti comentatori"dar suficent incat sa afirm ca este o persoana cu multe calitati care credeti-ma ca si le-ar dori multi(e)dar din pacate nu le au.si e pacat ca,in loc sa traim calitativ traim josnic si la un nivel sub sub mediocru.Dar daca o data ati avea ocazia sa stati de vorba cu ea vi-ar parea rau pt comentariu
Postat 13 Mai 2010, 20:35 de Gabi
RUSINE
cred ca nici nu stie cum arata Codul Penal.o MATERIALISTA! fara suflet! multi ar putea spune multe despre ea!face orice ca sa-si atinga scopurile...
Postat 13 Mai 2010, 17:23 de andreea
felicitari prietenelor!!!!
le felicit pe prietenele care-ti scriu comentarii!!! asta dovedeste ca iti sar in ajutor ori de cate ori au ocazia, la fel cum au facut-o atunci cand ai fost luata la palme prin oras.lupul isi schimba parul , dar naravul ba! acum esti in cautari???
Postat 13 Mai 2010, 10:34 de marius
dedicatie
PENTRU SOTUL CUI E ARTICOLUL SI POZELE? SAU E SECRET?:)))))))
Postat 12 Mai 2010, 23:53 de alin
stiu cine e ...
sigur daca si-ar deschide multi gura s-ar putea scrie zeci de articole despre ea. o cunosc bine , frumos articol, ca dealtfel toate care se scriu la aceasta rubrica. cea mai frumoasa de pe acest site???nici vorba!!! (cenzurat pentru limbaj inadecvat)
Postat 12 Mai 2010, 21:27 de alex
de ce
nu am ninic de comentat negativ atat in privinta articolului cat si in privinta pozeleor,prin care deloc nu se intelege vreun compromis si nu inteleg de ce se speculeaza acest lucru dar tin sa fac o remarca.De ce Iulia Albu,care este o avocata extraordinara si care a prezentat in nenumarate ori in tinute sexy in lenjerie,nu este criticata precum aceasta domnisoara? permiteti-mi sa va spun ca suntem provinciali nu doar vis a vis de capitala ci si din punct de vedere a gandirii si acest lucru ar trebui sa ne dea de gandit.Iar pe tine Aura te felicit si iti doresc mult succes in cariera si in viata.
Postat 12 Mai 2010, 20:09 de Catalin
FRUMUSETE
ce esti.tot timpu ai fost si ramai cea mai frumos si deosebita pentru mine.sunt mandru de tine si de tot ce faci.iti doresc sa fii cea mai buna avocata ca cea mai frumoasa esti si nu te lua dupa ce scriu alti,tu si cei care te iubesc iti stiu valoarea si aia conteaza
Postat 12 Mai 2010, 19:38 de anonim
uiiiii!!!!
pitziii!!!
Postat 12 Mai 2010, 14:46 de jm
penibil!!!
e de-a dreptul penibil!!! daca era intr-adevar desteapta si se gandea cu adevarat la cariera de magistrat alegea o alta cale de a-si expune "calitatile intelectuale". sunt zeci de femei frumoase si destepte in acest oras fetelor si foarte multe absolvente de drept care au o cariera frumoasa fara a se dezbraca sau a-si face imagine astfel: invata pe bune. sincer, ca barbat , nu pot aprecia o femeie care isi foloseste calitatile fizice ca sa se promoveze, iar aceasta aura- "avocata" cu imagine...mai are mult de demonstrat si chiar de invatat pana sa devina avocat, ani de munca.Inainte de asta trebuie sa fie avocata pe bune, adica sa promoveze examenul de intrare in barou, care nu e simplu, o diploma o poti obtine oricum.
Postat 11 Mai 2010, 23:55 de andrei
felicitari
ma bucur ca exista o asemenea femeie in cacatul asta de oras, ai curaj, ai prestanta, ai tot ce trebuie sa ajungi o avocata de succes daca ceea ce se spune despre tine e adevarat. da-i in ma-sa pe toti frustratii si toti invidiosii, oricum pana acum esti cea mai tare femeie de pe site-ul asta. sunt sigura ca celebritatea ta nu te va schimab pt ca ai caracter. iti dau daca imi permiti un sfat alege-ti cu grija " prietenii". Succes!
Postat 11 Mai 2010, 13:08 de iulia
Felicitari...
... pentru curajul de a da apa la moara invidiosilor. Nimic indecent sau de speculat in aceste imagini, asa cum sugera cineva. In aceasta nota, dupa parerea lor, ar trebui sa stai pe plaja in palton, ca sa nu-ti compromiti cariera... Da-i ma-n durerea lor!
Postat 11 Mai 2010, 10:28 de shadow
felicitari
nu am stiut ca exista in oradea o asemenea femeie. va pune in cap fraierilor de pseudobarbati ce sunteti! de ce trebuie sa va varsati frustrarile postand aiurea? wow sau cum iti spui, oricum esi un las, yu nu sti care e diferenta dintre fotografii in costum de baie si poze nud? normal pt ca tu esti nud si in cap, fraiere! din cauza frustrarilor tale, o fata care vrea sa faca ceva in viata fara compromosuri, dar care este si frumoasa, eu ca femeie afirm asta, este condamnata si judecata gresit. dar sti ceva se vede ca nu sti ce inseamna o femeie, singura femeie din viata ta e mama ta! hai pa!
Postat 10 Mai 2010, 21:48 de grety
MA AMUZA
inainte sa o cunosc auzeam tot felul de vorbe despre ea ca e figuranta ca e cu nasu pe sus dar va zic la toti invidiosii si frustatii ca nu ar trebui sa va dati cu parerea pana nu o cunoasteti ca poate lasa ea impresia ca e aroganta dar are un suflet bun si e de treaba si poate se supara pentru ce o sa scriu dar a suferit mult atunci cand a iubit nu vreau sa dau nume dar stie ea prea bine despre cine e vorba si nu a meritato R.eu ii doresc sa isi gasesca pe cineva cu care sa fie fericita sa intre in Barou si sa nu se ia duce ce zic unii ca lumea e rea si sa nu uite ca taranii raman tarani chiar daca au masini si firme si nu o merita.nu vreau sa supar pe nimeni dar asa e si nici ea sa nu se supere
Postat 10 Mai 2010, 21:15 de ANONIM
fata de la sala
este cea mai draguta fata de la sala de forta Gym Mar Strong nu vreau sa fac reclama dar acolo ma antrenez si de acolo o cunosc si stiu ca acolo face si ea fitness si m-am mirat cand am vazuto cu ce greutati face exercitiile si imi place de ea ca nu are figuri si e foarte respectoasa cu toate lumea si vorbeste frumos.eu am vrut sa o invit la un suc dar mi-a aratat ca are verigheta,in rest nu stiam cu ce se ocupa dar eu ii doresc bafta
Postat 10 Mai 2010, 20:17 de alin
mai presus de lege
Sunt de-a dreptul impresionat de aceata domnisoara.Coincidenta face ca suntem colegi de breasla si lucrul acesta ma bucura ca mai vedem prin instante si ...am avut deosebita placere de a sta de vorba cu ea si eu ca specialist in domeniu mi-am dat seama ca are cunostinte si stapaneste acest domeniu si are toate sansele sa devina un avocat bun nu doar sexy asa cum altii o percep..tin neaparat sa mentionez faptul ca are o personaliate cum rar ai ocazia sa intalnesti la oameni.
Postat 10 Mai 2010, 19:57 de lex
sexy si frumoasa
Sexy avocata.bine ca mai apare si asa ceva prin ziarele noastre locale si bine ca avem si noi fete frumoase si sexy in Oradea si mai ales care vor sa realizeze ceva in viata ca sunt atatea care nu fac nimic
Postat 10 Mai 2010, 19:26 de adi
felicitari
bravo pt tine ca ai curajul sa demonstrezi ca poti fi si frumoasa si sa fii desteapta..astia sunt niste tarani care nu stiu sa apreciez ce este frumos.eu ca femeie te admir si te felicit si nu cred ca trebuie sa iti zic ca banuiesc ca stii ca lumea e rea
Postat 10 Mai 2010, 19:07 de Ioana
cariera si nudismul
o stiu pe tipa din vedere, are prestanta DAR CREZI INCEARC O si ne garateaza asa sa vi cu VRAJELII si AIURELI nu merita Oradea are multe , multe femei frumoase dar nu si INTELIGENTE din pacate dar din fericire pentru ele pentru ca asa isi ating SCOPUL IDEALUL: de a crede ca manipuleaza, dar sunt manite. STIU din experienta ca goliciunea e o tentatie dar poti sa mentii o relatie prin NUDISM? DAR o cariera?
Postat 10 Mai 2010, 18:43 de wow
curaj si personalitate
o stiu pe tipa din vedere, are prestanta, are stil si cred ca are caracter daca ceea ce a declarat pt bihoreanul este real. nu cred ca este tipul de femeie care sa caute publicitate, ea insasi e o atractie pentru ochii atat a barbatilor cat si a femeilor din orasul nostru. voi cei care postati aiurea habar nu aveti ce inseamna avocatura si magistratura sunt doua notiuni si doua profesii diferite. Fata are curaj, este sigura pe ea, o felicit sincer. Noi romanii nu stim numai sa condamnam si sa judecam chiar daca de multe ori suntem frustrati, complexati si invidiosi. Bravo inca o data si nu pleca urechea la toti neavenitii!
Postat 10 Mai 2010, 15:20 de george
o fata talentata si cu
cu multe calitati fizice ii doresc SANATATE si bine venit in JUNGLA MASCULINA concurenta e accebra si daca nu face prestatii comerciale slabe sanse.............fiecare ce si doreste, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar ROMANIA e in urma cu tot inclusiv rationament social, in strinatate femeiile se manifesta si isi etaleaza atuurile feminine (MIHAELA RADULESCU, e una MADONNA alta ) nu sunt condamnate...auzi dentologie profesionala la o persoana feminina cu calitatii comerciale! voi cititi ce scrieti nu ati auzit de protocole , e ceva nou.........
Postat 10 Mai 2010, 13:58 de anca
compromisa ..din pacate
Dulce fata. Cum crezi ca va arata cariera ta atat timp cat nici nu ai imbracat roba te-ai si dezbracat. crede-ma ca la primul proces (si apoi la toate) se vor folosii aceste imagini sa fi compromisa, sa se argumenteze despre deontologia profesionala. Nu vei reusi sa iesi din cerul in care tocmai ai intrat. Esti draguta, apetisanta insa cariera de magistrat nu e compatibila cu aceste imagini. regret dar tu vei regreta in timp aceste imagini, delatfel decente
Postat 10 Mai 2010, 13:37 de cristi
:)))
Asta vrea sa devina "omul legii"?! Ce cliseu ordinar! Eu cred ca vrea sa devina dansatoare la bara (si m-am exprimat frumos)... Asta e romania (am scris intentionat cu "r" mic, nu merita mai mult), toata lumea vrea sa devina "vedeta"!
Postat 10 Mai 2010, 11:52 de un cetatean
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON