URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Mai 2011, 20:06

Un pasager al avionului cu care Boc a venit la Oradea i-a bătut premierului obrazul pentru întârziere!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un pasager al cursei Tarom cu care Emil Boc a sosit, miercuri seară, de la Bucureşti la Oradea, i-a bătut premierului obrazul în semn de nemulţumire că avionul a decolat cu întârziere din cauza unor membri ai delegaţiei care îl însoţeau pe Boc.

"Vrând să pară popular, domnul Boc nu a luat microbuzul pentru VIP de la terminalul de îmbarcare şi s-a urcat în microbuzul cu care se îndreptau spre avion pasagerii de rând. În microbuz, un bărbat cu barbă, în jur de 50-55 de ani, i-a bătut obrazul lui Boc în semn că asta este nesimţire. Premierul s-a uitat spre bărbat, dar nu a avut replică şi şi-a întors privirea spre direcţia opusă", a declarat BIHOREANULUI deputatul PSD Bihor Ioan Roman, care a călătorit cu acelaşi avion în care se afla delegaţia PDL.

Roman a afirmat că pasagerii au fost nemulţumiţi că avionul a trebuit să decoleze cu o întârziere de aproximativ 50 de minute, deoarece au întârziat la aeroport Elena Udrea, Roberta Anastase şi Anca Boagiu. "Noi eram la avion când pe pistă se deplasa cu viteză microbuzul VIP în care se aflau doamnele Udrea, Anastase şi Boagiu", a spus Roman.

El a adăugat că pasagerii au fost nemulţumiţi şi de faptul că au fost obligaţi să renunţe la locurile pentru care aveau bilete astfel încât să fie mutaţi în partea din faţă a aeronavei, iar delegaţia PDL să ocupe locurile din spate. Între pasagerii obişnuiţi care aveau bilete cumpărate din timp şi membrii PDL a fost instituită o zonă de siguranţă de trei rânduri de scaune în stânga şi în dreapta culoarului.

Premierul Emil Boc a venit, miercuri seară, la Oradea, pentru a-şi prezenta moţiunea pentru candidatura la conducerea PDL în faţa a aproximativ 150 de preşedinţi de organizaţii şi reprezentanţi ai Biroului Permanent Judeţean, adunaţi în sala mare a Prefecturii.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
replica la Stefan
Stefane popincuristul senatorului PSD Ioan Mang sa-ti raspund la acuzatii.1)Conferinta de presa a PSD Bihor se afla pe linkul cristv.ro poate si pe Bihorstiri.si nu vreau sa ascult mormaile senatorului,dar am ascultat esentialul...restul sunt doar minciuni spuse :))=)).2)De obicei cind postez un comentariu postez la 2-3 articole despre PSD Bihor de pe acest site,ebihoreanul.ro :))=))2`)Stefane daca stii despre clinica aceea a Dr. Cornutiu ,inseamna ca ai trecut pe acolo de curind,si iti aduci aminte cu placere Stefane:))=))Romanul Simplu nu cunoste ce inseamna bonus si subventie doar ADEVARsi DREPTATE.3)Cind voi face propuneri in PSD Bihor voi face la o conferinta de presaPSD Bihor cu toti ziaristii acolo .pentru ca stiu ce canibalism politic este in sediul PSD Bihor .4)Stefane lasa cenzura presei ,pentru ca traim in ROMANIA o tara democrata(partitocrat corupta)si orice cetatean roman are dreptul la opinie si initiativa ,drept scris in constitutie .Stefane sa nu faci herpes la buze de poupincurismul la senatorul PSD Ioan Mang,ca au fost si alti poupatori inaintea ta . P.S.Stefane ..sa traiesti bine ...cu mata...la guvernare cu PSD:))=)).Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 08 Mai 2011, 17:12 de Romanul Simplu
pfff...
vai de noi... unde in lume ati mai auzit asa ceva? prostitutie populista pt un vot in plus. mai rau, si-au atras totala antipatie a celor ce calatoreau cu avionul si intreaga repulsie a celor ce au citit articolul (in cazul in care aceia nu au fost pupincuristi PeDeLache). sa ne traiti, dragi conducatori, 1.000 de ani. dar asa, ca morcovii, sub pamant. si la mai mare!
Postat 05 Mai 2011, 10:02 de Alin
discriminari pe criterii politice
da ti Taromul in JUDECATA , mare lucru! dar nu trebuia sa l palmuiasca , deci ce intelegeti ca se practica discriminarea contrar Constitutiei, e ff grav ce se intampla si in plus aceste delegatii au un rol important de dezvoltare nicidecum de voiaj, ooooofffff numai moartea ne mai salveaza acum inteleg sacrificiul celor din 89 chiar este necesar sa murim ca sa scapam oamenii de un nchin continuat, asa nu se mai poate, nu avem respect, nu oferim respect dar se impune cu superioaritate contrar statutului si reputiei, nu se poate IESIM IN STRAZI , mai murim odata cum au murit si starmosi nostri, JOS DISCRIMINARILE, vrem respect doar pentru noi traim nu pentru feudali, cine nu ne respecta nu l respectam.
Postat 05 Mai 2011, 08:43 de RADUIMPUSCATU
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON