URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Iunie 2011, 20:15

Şoferul groazei, pus în libertate la Judecătorie!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Inconştienţă criminală!

Judecătoria Oradea a respins, marţi seară, cererea de arestare înaintată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea pe numele lui Iuliu Chiş, zis şi Paprika, interlopul acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

"Solicitarea Parchetului a fost respinsă. Procurorii au declarat recurs, însă cum măsura reţinerii, luată pentru 24 ore, a expirat, Iuliu Chiş a fost pus în libertate", a confirmat avocatul acestuia, Ionel Manole, care consideră soluţia magistraţior întemeiată.

Şi alţii au fost lăsaţi în libertate

"E vorba de fapte comise din culpă, nu fapte săvârşită cu intenţie. În plus, există precedente, judecătorii au respins propunerea arestării în situaţii mult mai grave. Un astfel de caz, pe care l-am şi invocat în timpul dezbaterilor, este al unui şofer care a comis un accident mortal având cu o îmbibaţie alcoolică mai mare decât a lui Chiş, iar pe urmă a fugit de la locul accidentului. Şi pentru acea persoană s-a respins cererea de arestare", a explicat avocatul.

De asemenea, Manole susţine că judecătorii nu aveau niciun motiv de a dispune arestarea lui Chiş în condiţiile în care acesta nu a încercat să se sustragă cercetărilor. "Intenţia de a se sustrage de la urmărire nu s-a invocat nici ca temei al reţinerii şi nici ca temei al arestării. Chiş nu a fugit de la locul accidentului, a rămas la recotarea probelor biologice, şi nu şi-a părăsit reşedinţa, deşi a avut la dispoziţie câteva zile", a explicat avocatul Ionuţ Manole.

Diferenţe şi coincidenţe

Un at caz invocat de avocaţii lui Chiş a fost chiar cel al orădeanului Andrei Florian Vid, care a comis un accidentul mortal în urmă cu două uni, în aceeaşi intersecţie. Aflat la volanul unui Renault, tânărul de 23 de ani, fiul al unui om de afaceri, nu a acordat prioritate de trecere, lovind în plin o maşină condusă regulamentar de un bărbat de 57 de ani, care a murit pe loc. "Vid avea aceeaşi acoolemie, de 1,1 la mie. Vid a fost şi el reţinut, însă în cazul lui procurorii nu au mai solicitat arestarea", a mai spus Manole.

Reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea a anunţat încă din sală că va ataca soluţia Judecătoriei, prin recurs, care se va judeca la Tribunalul Bihor. Între timp, Iuliu Chiş este liber.

Ca o ironie a sorţii, cererea de arestare a Parchetului a fost judecată de Anca Comşa, judecătoarea al cărei soţ a murit tot într-un accident de maşină, petrecut pe şoseaua Borşului, accident pe care l-a provocat chiar el, sub influenţa băuturilor alcoolice fiind. Radu Comşa avea o acoolemie de 2,55 la mie. În urma accidentului provocat de soţul magistratei şi-a pierdut viaţa şi Alin Igna, un poliţist de frontieră de 36 de ani.

Citiţi despre celelalte două evenimente rutiere şi consecinţele lor, aici: Inconştienţă criminală şi aici: Beat la volan, un orădean de 23 de ani a omorât un om nevinovat (FOTO/VIDEO)

Pe de altă parte, tot marţi, Adriana Jurcan, tânăra de 24 de ani care a murit pe loc sâmbătă seară în urma accidentului provocat de Iuliu Chiş, a fost înmormântată în satul Râpa, unde a copilărit, în prezenţa a sute de prieteni, rude şi colegi. În faţa cortegiului funerar, 12 fetiţe îmbrăcate în rochiţe albe de mireasă au împrăştiat petale de trandafir, iar mai mulţi participanţi la înmormântare purtau fotografii cu chipul zâmbitor al tinerei. Alături de familie s-a aflat şi logodnicul fetei, care a condus-o pe ultimul drum cu un buchet din flori albe.

În acelaşi timp, Anca, sora geamănă a Adrianei, se zbate în continuare între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean. Un semn bun, spun medicii, este că funcţiile ei vitale sunt stabile, dar sunt în continuare rezervaţi în ce priveşte evoluţia stării ei de sănătate. Verişoara celor două, Mihaela, de 25 de ani, şi ea rănită în urma accidentului, a fost transferată la Cluj, unde a fost operată.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
88 Comentarii
PENTRU ANCA COMSA
MAI DA/TE DRACU DE ANALFABET CA NU SE INTELEGE NIMIC DIN CE VREI SA SPUI.....MI/E GREATA DE VOCABULARUL PE CARE IL AI......PARCA VAD CA ETI UN BULAN MAI MARE CA SI PAPRIKA DOAR CA CINE STIE ATI AVUT VOI CEVA DIVELGENTE SAU SA FI CUMVA UNUL DIN FAMILIA HALACU?????VOI VA DUCETI SI NEVESTELE LA PRODUS CU CARE AVETI COPII/VAI DE VOIIIII MI/E SILA!!!!!!!!
Postat 26 Iunie 2011, 20:00 de vai de tine
http://www.youtube.com/watch?v=4glrJHs5zLQ&NR=1
MARTURIA UNEI FETE CARE A FOST DUSA LA PROSTITUTIE IN ITALIA JUDEPANA ANCA COMSA DECLARA CA nu prezinta pericol public tiganul poprica
Postat 21 Iunie 2011, 21:09 de anca comsa
ai un copil azi ?maine va lucra pt un tigan ca prostituata !!!
MAMELOR CE AZI DUCETI LA GRADINITA O FETITA.........DACA AZI INCHIZI OCHII , DACA AZI INCHIZI GURA, DACA AZI ITI INCHIZI URECHILE MAINE FETITA TA SAU CHIAR ..........BAIETELUL TAU vor cumpara vila unui * de tigan poprica si un mercedes scump cu care sa omoare fete destepte de SORBONA care nu au stat la vrajala lui de analfabet cu tupeu de cartier copii tai ,vaginul fetitei tale.....anusul baietelului tau......gura si buzele copilului tau mult iubit VOR INGHITII TOATE PENISURILE NEGRILOR, ARABILOR, MUSULMANILOR INSOTITE DE BATAI, TERORIZARI,NENOROCIRI SI PENTRU A CRESTE CONTUL SI VILA UNOR TIGANI ANTIROMANI CA SI ACESTI TIGANI CRIMINALI CA poprica si neamul lui iar cand dreptate iti vei cere o nemernica de isterica de jupulicatoare ca comsa anca IL VA ELIBERA PE cel ce ti-a imbracat in sperma odrasla ta iar el in mercedes 320s class si va spune ca nu PREZINTA PERICOL PUBLIC CI TU REPREZINTI PERICOL PUBLIC PT CA INCERCI SA ITI CERI DREPTATEA PUBLIC(normal mita nu se da public si nu se acepta public la fel ca si traficul de influenta)
Postat 21 Iunie 2011, 20:51 de anca comsa
VAI DE VOI ROMANI CE TRAITI PE PLANTATIA DE SCLAVI ROMANIA
avocatu doseanu care doseste dreptatea mortilor ASTA ESTE ALA LA CARE A FUGIT LA NUNTA POPRICA IAR DOSARUL IN CARE A FOST CERCETAT POPRICA CARE A fost unul din traficanţii de cocaină din cunoscuta filieră “Zăvoi”, coordonată de Dorel Flonta VEZI CINE A INSTRUMENTAT CAZUL FILIERA ZAVOI SI CE A AJUNS AZI SI CU CINE ESTE PRIETEN ..........ALOOOOOOOOOO dl procuror v-ati trezit?????????? http://bihoreanul.gandul.info/saptamanal/condamnate-la-sex-3628120
Postat 20 Iunie 2011, 23:10 de JUD.ANCA COMSA
ROMANI CARE DORM
  O INTREBARE PENTRU VOI TOTI........................SA DEA RASPUNSUL MILITIANUL CORUPT S.A.V.A CEL CARE A PRELUAT CAZUL............ DE CE NU I-A RECOLTAT PROBE PENTRU EXAMENUL TOXICOLOGIC CAND SE STIA CA POPRICA PULII UMBLA DORGAT, CAND EL ESTE IMPLICAT INTR-UN DOSAR DE TRAFIC SI CONSUM DE DROGURI??????????????????????????????? DE CE NU I-A FACUT TESTUL DE URINA??????????????????????????????????????????? NU ARE NICI UN MOTIV CACI CHIAR TAICASU I-A CERUT SA IL FACA ................................
Postat 18 Iunie 2011, 20:53 de mircea
ANCA
Ma enerveaza la culme imbecila de anca asa ca m-am decis sa o fericesc si eu cumva. Adresa ei de e-mail este scabc[at]yahoo[dot]com - asta daca vreti sa-i trimiteti mesaje. In zilele urmatoare va dau si numele ei, in functie de cat de repede il aflu.
Postat 17 Iunie 2011, 17:36 de Hackeru\\'
aiiai
fara borfasi si fara gunoaie de unguri iredentisti.
Postat 15 Iunie 2011, 21:01 de neapisti distrusu
ihi
tulai marei viteza 160 pe ora
Postat 15 Iunie 2011, 20:56 de neapisti distrusu
hhhhhhr
ioi si vai
Postat 15 Iunie 2011, 20:23 de pisti tembelu'
@TELSPECTATORUL
NEA PISTI, ESTI DUS BINE CU CAPUL ! INDIVID BATRAN SI FARA MINTE ! MAI MARE RUSINEA !
Postat 15 Iunie 2011, 20:10 de oradean
RUSINE JUDECATOAREI ANCA COMSA
Cererea de arestare a fost judecata de Anca Comsa, judecatoarea al carei sot, Radu Comsa, de 28 ani, a murit in urma cu cateva luni, tot intr-un accident de masina, petrecut pe soseaua dintre Oradea si Vama Bors. Accidentul l-a provocat chiar el, sub influenta bauturilor alcoolice, avand o alcoolemie de 2,55 la mie. In urma accidentului provocat de sotul magistratei si-a pierdut viata si un politist de frontiera de 36 de ani.
Postat 15 Iunie 2011, 18:41 de tu
@rad, RADUIMPUSCATU &COMP
cand pui alcool in gura si te urci la volan si-i dai inainte cu 160 atunci totul e premeditat de nesimtire , lipsa de respect fata de vecini, conlocuitorii urbei , fata de viata celor din jurul tau , fata de viata ca bun de care nu-l poti da tu si luat dupa bunul tau plac !!!! Cumva trebuie , cu forta daca nu de buna voie, sa invatam sa respectam viata , macar viata altora daca pe a noastra nu o respectam !!! In lipsa lui de respect al vietii noastre acest criminal a chemat gorilele lui sa ameninte martorii ( te impachetez....)!!! ce respect sa am fata de un asemenea gunoi uman ??? Respecta-l tu !! eu nu !!! Da sunt obsedat de lipsa de bun simt , de lipsa de respect fata de viata altora , de sanataea altora, a unor gunoaie criminate care ne omoara, mutileaza pe strada, si trec zimbind mai departe la urmatorul pahar, la urmatoare doza la urmatorul accident !!!!
Postat 15 Iunie 2011, 14:30 de TELESPECTATORUL
...
In primul rand, Condoleante familiei sa speram ca sora geamana isi va reveni.In al 2-lea rand, am fost pe mestesugarilor si am vazut ce prapad a facut criminalu ala, nu stiu ce viteza a avut, dar sigur a avut peste 120, stalpul de lemn smuls, stalpul cu indicatorul infipt in beton smuls, prunu ala indoit, tico-ul aruncat pe barcaului vreo 25 de metrii.Tico-ul la fata locului nu putea fi recunoscut asa contorsionata era masina.Pacat ca nu a fost linsat de oameni, Doamne fereste de asemenea animale. Si 3, rusine justitiei din Romania, o mare rusine, avem o tara condusa de niste porci de oameni, asta ii cuvantu cel mai bun pentru ei, PORCI!!!
Postat 15 Iunie 2011, 14:22 de unu
telespectaorul tu esti obsedat
va fi pedepsit doasarul lui de cercetare este pe rol dar trebuie probe trebuie un dosar de intocmit si mai mult este o victima in viata trebuie sa i dam sansa sa si remedieze culpa , asa sa l arestezi si fie ce o fi nu e o solutie, oricum va fi pedepsit. eu am avut accidente si eram cu familia daca soferul era inchis inebuneam deci oricine poate fi expus la accidente , nu e ceva premeditat, pregatit planificat, ce nu intelegi?
Postat 15 Iunie 2011, 13:46 de RADUIMPUSCATU
mda
Ba ''telespectarul'' tare prost esti, nu tin eu cu paprika , dar nici u nu esti in masura sa-l judeci ,fiecare sa plateasca pentru faptele sale ,lovitear trenu pe tine ca vad ca esti shmecher
Postat 15 Iunie 2011, 13:45 de rad
hai sa nu ramaneti prosti
hai sa mai aflati ceva de ce producatorului care a copnstruit o masina puternica nu i s a impus dotarea cu senzor de detectare a soferului care bea? credeti ca acest mecanism tehnic costa banii se opreste computerul si gata mare lucru dar nu noua ne place sa hartuim, sa torturam cand e asa de simplu sa previ ORICE poate fi prevenit dar ura ne intuneca ratiunea.oricum trebuie luata o decizie cu privire la conducerea autoturismelor/autoutilitarealor sub influenta bauturilor alcoolice decat sa facem ceva costructibil si sa ne protejam viata mai bine intretinem filierele impuse de sistem care colecteaza spaga si mita:)) ce nu pricepti trebuie colectatii banii si hraniti parazitii sociali care raspund de viata viata voastra si a copiilor vostri, trebuie sa fi nebun sa ti doresti sa ucizi pe cineva:))) dci dotarea masinilor si blocarea autoturismului daca se depisteaza alcoool mare lucru! si scadeti taxa pe autoturism cu valoarea doatrii:)) sa traim fericiti, pacat de om si de victime!
Postat 15 Iunie 2011, 13:41 de RADUIMPUSCATU
@rad
da! stati si asteptati sa va vina si voua radu !!! data viitoare vine RAD cu un mertan !!!! uite acum isi pregateste terenu de scapare un criminal !!!!
Postat 15 Iunie 2011, 13:40 de TELESPECTATORUL
@ha,ha,ha
sa dea si peste familia ta un mertan condus de un betiv si sa il consideri nevinovat !!!! prezumtia de nevinovatie nu poate fi aplicata atunci cand faptuitorul e prins asupra criemi, e prins in timpul producerii crimei . nu exista dubii asupra vinovatiei acestui criminal !!!! A OMORAT UN OM, A NENOROCIT ALT OM SI A BAGAT IN SPITAL ALT OM !!! . ce alte fapte directe si de netagaduit mai vrei !!! sa ai parte si tu de ele !!!
Postat 15 Iunie 2011, 13:38 de TELESPECTATORUL
mda
atata comentati si judecati voi ca doar atata stiti face ,vedetiva de treaba voastra,s-a intamplat nai ce face
Postat 15 Iunie 2011, 13:36 de rad
@fertescu
autorul de fapt al acidentului este chis !!! nici macar teoretic nu poate fi considerat nevinovat !! e o tampenie ce spui !!! nu se pune intrebarea oare el sau altcineva a cauzat aceasta nenorocire !! se stie precis cine e vinovatul !!! intr-o tara normala acest criminal nu mai iesea afara din puscarie pana nu satisfacea intreg stagiul de detentie la care ar trebui sa fie condamnat !! dar traim in romania si asta ne mananca toti nervii !!!!!
Postat 15 Iunie 2011, 13:33 de TELESPECTATORUL
hai sa nu ramaneti prosti
dreptul la un proces echitabil presupune: DREPTUL LA APARARE si cea mai importanta PREZUMTIA DE NEVINOVATIE si mai mult nici in timp de razboi/nu pace nu poate fi derogat dreptul la viata si dreptul de a nu fi torturat, deci voi ce cereti: maorte criminalului cand exista inca prezumtia de nevinovatie? vreti sa l torturati cum este posibil asa ceva? Eu nu mai inteleg nimic fiecare de capul lui face ce vrea?
Postat 15 Iunie 2011, 13:30 de ha, ha, ha
hai sa nu ramaneti prosti
dreptul la un proces echitabil presupune: DREPTUL LA APARARE si cea mai importanta PREZUMTIA DE NEVINOVATIE si mai mult nici in timp de razboi/nu pace nu poate fi derogat dreptul la viata si dreptul de a nu fi torturat, deci voi ce cereti: maorte criminalului cand exista inca prezumtia de nevinovatie? vreti sa l torturati cum este posibil asa ceva? Eu nu mai inteleg nimic fiecare de capul lui face ce vrea?
Postat 15 Iunie 2011, 13:29 de ha, ha, ha
a câta sfidare...
da umpic de jenă nu mai există în țara asta? chiar e anarhie în ghena asta de colțișor al Europei? eu înțeleg că procesul nici nu a început, deci teoretic individul nu e vinovat încă. dar chiar atâta sfidare din partea justiției? totuși a murit o fată de 24 de ani. cât va dura pănă vor începe oile ( românii) să-și facă dreptate singuri???
Postat 15 Iunie 2011, 13:17 de fartescu
criminali
nu trebuie sa ne lasam intimidati de acesti interlopi .Cred ca judecatoarea asta criminala iubitoare de criminali si alcoolici ar trebui pedepsita de familia fetelor si prefectul care ar trebui sa vegheze la siguranta cetatenilor demis si obligat sa plece din bihor in evul mediu.Daca statul nu ne apara de criminali eu zic ca in loc sa platim taxe sa ne cumparam mijloace de aparare si sa ne facem singuri dreptate.
Postat 15 Iunie 2011, 12:45 de criminali
judecatoare
judecatoarea Comsa e o criminala familia fetelor ucise de acest criminal ar trebui sa-si faca dreptate ,daca stat prefectul ,judecatorul care a fost casatorita cu un sofer la randu-i criminal si alcoolic nu fac dreptate,atunci familia fetelor ucise ar trebui sa-si adune toti prietenii si rudele si sa le dea o lectie acestor criminali.Prefectul care vegheaza la aplicarea legii ar trebui sa-si dea demisia ,daca nu sa fie obligat sa si-o dea.
Postat 15 Iunie 2011, 12:38 de judecatoare
@hai ma ca ma doare
unde te doare "hai ma ca ma doare" ?
Postat 15 Iunie 2011, 12:03 de te doare ?
capul tam-tam-tam
lasati omul in pace nu va priveste pe voi gresala lui , vedeti va barna din ochii vostri la urma urmei fiecare INDIVIDUAL raspunde de fapta lui nu sistemul care te obliga sa fi cum esti , in CLUJ lumea e calma si civilizata in BIHOR vezi puii celor care reprezinta legea si politica si mai vorbim ce exemplu sunt in BOHOR nu tu bon fiscal, nu tu Politie, nu tu Garda Financiara in Bihor misuna intermnediarai in solutionat dosare ca sa vezi ce filiera exista! cand traiesty in aturaj unde auzi zi de zi ala a facut aia si a scapat, ala a furat si a scapat ce mai vreti de OM? viata asta numai D-zeu decide...
Postat 15 Iunie 2011, 11:29 de hai mai ca ma doare
...
... acul chilometrajului in caz de accident nu se opreste la viteza de impact?
Postat 15 Iunie 2011, 10:55 de shadow
160km
odihneasca-se in pace si multa sanatate celor 2 din spital,dar am si eu o intrebare pt specialista LAURA GAL;de unde a inteles dansa ca nemernicul avea 160 la ora pt prima data ea a dat informatia care ulterior a fost preluata de toate televiziunile si ziarele noastre senzationale.Avea vreun radar amplasat in zona poate...
Postat 15 Iunie 2011, 10:42 de muiu ion
@dreptate
\\"dreptate [14.06.2011, 23:55] Singura solutie ramasa e ca tot sistemu in frunte cu criminalu asta jegos sa fie pus la punct de un HITMAN postat de: anonim \\" Trimite nr de cont, eu sigur cotizez..
Postat 15 Iunie 2011, 10:42 de @dreptate
Pentru Oradea!
Condoleante familiei! Oare cat ne mai rabda Dumneze?
Postat 15 Iunie 2011, 10:34 de Pentru Oradea
haha
Asta ta e buna , e plin de bani Paprika poate ia cu suspendare 5 ani
Postat 15 Iunie 2011, 10:18 de rad
RUSINE ACESTEI TARII
Ce tara? Ce justitie? Asta e dreptate???!!! Hai s a mergem cu totii dar absolut toti cu 160 prin oras sa vedem ce se intampla, cred ca se rareste populatia de la ora la ora....deci se vrea exterminare ce nu intelegem, vai prosti suntem...deci conducatorii actuali ai tarii au facut o legislatie sa moara cat mai multi...nebunii, VOR MAI FI VOTATI LA PASTELE CAILOR, NEVER NEVER, bine nici USL sa nu se astepte la mai multe si ei sunt pe spate...AUZI LA EI "STAT DE DREPT" nu vad dreptatea in aceste cazuri cu interlopi....INTERLOPI DE BIHOR
Postat 15 Iunie 2011, 10:12 de ION
rusine rumania
Suntem o tara condusa de excroci in structurile inalte. Cum se poate, sa circuli in ORAS su 160, exclud alcoolemia , sa omori pe cineva, sa nenorocesti 2 familii si sa ajungi liber? Sper ca cineva sa aiba un glonte pentru gunoi !!!
Postat 15 Iunie 2011, 09:20 de mircea
rusine rumania
Suntem o tara condusa de excroci in structurile inalte. Cum se poate, sa circuli in ORAS su 160, exclud alcoolemia , sa omori pe cineva, sa nenorocesti 2 familii si sa ajungi liber? Sper ca cineva sa aiba un glonte pentru gunoi !!!
Postat 15 Iunie 2011, 09:20 de mircea
AM SPUS CA-L FACE SCAPAT !
Am spus ca-l face scapat ! Procuratura si politia nu s-au autosesizat ca la locul acidentului interpusii, prietenii criminalului amenintau martorii cu \"impachetarea\" ! \"JUSTITIARII\" din umbra apara mafiotii @!!! Justitia platita de la buget din taxele si impozitele platite de catre cei omorati de mafioti !!! DE CE NU S-A AUTOSESIZAT POLITIA SI PROCURATURA CU PRIVIRE LA AMENINTARILE DIRECTE ASUPRA MARTORILOR FACUTE IN FATA CAMERELOR DE LUAT VEDERI ALE TELEVIZIUNII ( TE IMPACHETEZ! ) ? Acelea erau suficiente pentru a ascunde acest mafiot local pentru a nu intimida martorii !!! NUMAI IN ROMANIA !!!
Postat 15 Iunie 2011, 08:56 de TELESPECTATORUL
Politia nu va face nimic
sistemul este de asa maniera incat omul este respectat vinovat sau nevinovat in rest este ura si razbunare, spuneati ca altii sunt inchisi demonstraza ca din interior cineva foloseste sistemul in interes personal deci vedeti ca cineva incalca legea si noi gata in loc sa privim cum altii folosesc legea in favoarea lor noi ne agitam, daca legea prevede ca cahiar daca ai ucis i beat esti judecat in libertate trebuie sa vedem cei inchisi nevinoavtai de ce au fost victime ale sistemului, de ce se fac abuzuri in sistem? voi vedeti doar luna dar nu recunoasteti soarele ca exista este grav ce se intampla.
Postat 15 Iunie 2011, 07:58 de diana
Borfasii
Singura arma a cetatenilor cinstiti, contra borfasilor a ramas massmedia. Popularizarea cazului prin toate mijloace ;presa, radio, TV, poate va tzine treaza opinia publica si se va face dreptate. Este strigator la cer precedentul invocat! Adica vom merge, de acum inainte tot asa? Mie greatza de acesti specimeni de oameni cum e si criminalul asta. Ei traiesc intr-o alta lume , unde scara valorilor este rasturnata. Ei se cred peste legile tzarii si peste legile moralitatzii, iar restul lumii sunt consideratzi de ei ; 'fraierii". Din ce traiesc, de unde au averile nesimtzite, cum sunt organizatzi in grupari infractionale ? Politzia ar trebui sa stie si sa actzioneze, dar nu exista o vointza ferma din parte lor! Iar justitzia, in loc sa aplice legea, cauta argumente pentru scaparea acestori borfasi, infractori, criminali, si uite mor oameni nevinovatzi ! Unde vom ajunge oare...daca puterea pumnului, a santajului a intimidarilor vor predomina ?
Postat 15 Iunie 2011, 07:52 de Ranger
oamenii au dusmanie
pe alegerile gresite facute ce vina are omul c conduce mertan, ce vina are omul ca justitia ii recunoaste dreptul de a fi judecat in libertatea, ce vina are omul ca haita il indeamna la orgii si destrabalare auzi mergea la nunta beat deci simtiti dezechilibrul social trantorii traiesc mai bine ca furnicile cine se fac vinovate? ce vreti sa faceti acum timpul ne ingroapa pe toti dar sa lasi samanta urii sa incolteasca ce demonstreaza ca nu avem valoare in societate , devenim exact de hulim, de ce luti va copilul in brate si bucurati va oricare poate muri in orice secunda.
Postat 15 Iunie 2011, 07:51 de ionel
nu cenzurati
lasati sa se vada hidosenia celor cu care traim, mergi pe strada numai betivi si golani vezi, vrei verdeata mergem in Cluj, si ne miram ca CLUJUL este cel mai fumos, va recomand o plimbare face mai bine decat spitalul sase:)) vai de voi muritori de rand visati la nemurirea si la cioara de pe gard:)) lasa ca sa mancati mici si bere gratuita nu vi a facut rau la stomac, sa dati mita si spaga nu va cocosat dar sa platiti taxe ce sa mai spun traisca omul harnic si organizat indiferent in ce categorie sociala intra , ei na saritiii BETIVUL a luat o viata si poate va mai lua inca una .lume nebuna unde e justitia nu vedeti cati oamenii in liberate sunt pericol public: amenintari, moarte ce aveti daca am ffi in strada sigur ar fi moarte aici e doar incalzirea, sa intrazniti sa vrbiti ceva si va ard doua de nu stiti cum va chema oricare ar fi tabara, opinia nu este civilizata si dechisa, Justitia oricum il va pedepsi se face vinovat dar voi nu si nu si nu ce aveti? va e dor de mititica vreti sa i tineti companie!
Postat 15 Iunie 2011, 07:21 de anca
mercedes
bai saracilor,aveti dusmanie pe omul care conduce un mercedes.dak avea o dacie si facea accident nu mai comenta nimeni nimic.mai terminati odata fraieri cocliti ce sunteti.
Postat 15 Iunie 2011, 01:44 de finu
furtuna-n pahar cu apa
condoleante familiei... in rest nu mai e nimic de spus... nu stiu de ce va certati atata ca oricum nu rezolvati nimic. nu stiu de ce credeti ca a fost revolutie in 89, nu stiu de ce credeti ca daca o sa ne conduca altcineva o sa ne fie mai bine, nu stiu de ce credeti ca o sa rezolvati ceva, chiar daca aveti dreptate... muriti cu dreptatea in mana, fiindca asa suntem noi ca si popor... as putea sa vb despre asta mult si bine, dar nu rezolv nimic... ideea principala e... ai bani = rezolvi tot... chiar si o crima... de "marele politician" Horea Vascan ce se mai aude?!... a facut cumva puscarie fiindca a omort la fel ca maimutzoiu asta ... asa ca nu stiu de ce sperati la dreptate si la un trai normal... daca vreti dreptate si o viata normala... plecati din tara... si cine ramane ultimul sa stinga lumina
Postat 15 Iunie 2011, 01:06 de unualru
nu va lasati
demascati corupti ! demascati-i pe cei certati cu legea !
Postat 15 Iunie 2011, 00:50 de ZOOM
pt d na judecator COMSA
oare chiar sa nu aiba habar doamna judecator ca raposatul ei sot facea sedinte de tras pe nas in italia cu paprika asta?
Postat 15 Iunie 2011, 00:49 de muiu ion
felicitari presei
este foarte bine ca sunt facute publice astfel de cazuri ! felicitari ebihoreanul, pt informarea opiniei publice !
Postat 15 Iunie 2011, 00:19 de radu
@pt ungur
tu esti esti bolnav (foarte tare). are dreptate dan oradeanul. gunoaiele de unguri iredentisti sunt o ciuma asa cum sunt totii infractorii.
Postat 15 Iunie 2011, 00:04 de radu
@pt ungur
tu esti esti bolnav (foarte tare). are dreptate dan oradeanul. gunoaiele de unguri iredentistui sunt o ciuma asa cum sunt totii infractorii.
Postat 15 Iunie 2011, 00:03 de radu
dreptate
iulius chis iti dam foc ca la sobolani
Postat 14 Iunie 2011, 23:58 de anonim
Judecatoarea Anca Comsa
Judecatoarea Anca Comşa de la Judecătoria Oradea l-a eliberat pe Iuliu Chiş, zis şi Paprika, interlopul care a omorat-o pe Adriana Jurcan, tânăra de 24 de ani intrand beat si cu 160Km la ora in masina acesteia. Justitia romana este reprezentata de astfel de \"judecatori\"???
Postat 14 Iunie 2011, 23:58 de dan
dreptate
Singura solutie ramasa e ca tot sistemu in frunte cu criminalu asta jegos sa fie pus la punct de un HITMAN
Postat 14 Iunie 2011, 23:55 de anonim
Distrusii
Apel catre toti cititorii: Sa ne rugam pentru fata ramasa in viata, astfel Dumnezeu o va salva, iar pe betivi si pretenii lui ...
Postat 14 Iunie 2011, 23:38 de Iio
APEL LA PRESA!!!!
VA ROG DIN SUFLET, VOI CEI DE LA PRESA , FACETI PRESIUNE IN CONTINUARE SI DEMASCARI IMENSA CORUPTIE!!! DIN CAUZA LOR MERGE SI TARA CUM MERGE , CRIMINALII ADEVARATI SUNT IN LIBERTATE!!! NU SE POATE ASA CEVA!!! HAIDETI SA AVEM CURAJ SI SA NE IMPUNEM , ALTEL VA FII VAI DE STEAUA NOASTRA!!!! JOS CU SISTEMU!!! JOS POLITIA ROMANA!!! JOS PARCHETUL!!! JOS CU CORUPTIA!!!
Postat 14 Iunie 2011, 23:32 de icsulescu
Moarte sistemului!!!
Deci faptu ca mergi k nebunu cu masina rupt in gura de beat si tras pe nas de nu vezi la 10 cm in fata ochiilor si UCIZI o fata si distrugi viata alteia NU REPREZINTA PERICOL SOCIAL???? SUNTETI NISTE CORUPTI!!! NU AVETI DEMNITATE!!! SUNTETI NISTE RAHATI!!! AR TREBUI SA IESIM IN STRADA SI SA MURIM CU EI DE GAT!!! PANA CAND SE NE MAI LASAM CALCATI IN PICIOARE PE BANII NOSTRI??? SA VA DEA BUNUL DUMNEZEU NUMAI DUPA CUM FACETI, si aprop sa nu va mirati daca o sa va moara copiii si daca o sa suferiti de boli incurabile. Am SA MA ROG PENTRU VOI!!!!
Postat 14 Iunie 2011, 23:27 de icsulescu
Judecatoare corupta
Nu ii este frica de dumnezeu acestei judecatoare, asa sa o ajute dumnezeu !!! Aceasta avand in vedere istoricul ei nu avea ce judeca , trebuia recuzata !!! Mafioata si imbecila asa cum este justitia romana.
Postat 14 Iunie 2011, 23:26 de judecata
Distrusii
Bine zis Iio, Doamne impacheteazai pe tovarasii acestui ardei pe veci intre 4 scanduri! Amin! Gunoaielor nu mai amenintati lumea ca nu se teme nimeni de voi. Voi omorati oameni fara nici un sentiment asa ca santeti niste animale, deci nu vad dece va mai lasa astia sa traiti. Betivi notorii inconstienti, sper sa nu puteti dormii nici voi noaptea si sa va moara si voua cate o persoana draga asa numa sa vedeti cum ii, si apoi o sa va impachetati voi de durere.
Postat 14 Iunie 2011, 23:19 de Iio
Jegosii
Bine a zis „un om„ cei care il ajuta pe acest criminal si il lasa in libertate vor primi rasplata cuvenita si atunci se vor intreba ca dece tocmai ei. Asta e exista o zi pentru fiecare cand vine scadenta pentru toate porcariile facute, iar atunci Judecatorul este nemitarnic si va platii fiecaruie ceea ce merita. Speram ca totusi tribunalul sa faca dreptate si sa-l inchida pe nenorocit. Sa fie data afara aceasta judecatoare care probabil isi administreaza cate un 50 inainte de a intra in sedinta, altfel nu vad cum de ii adora pe betivii criminali! Iesi afara javra ordinara!!!! Cei care il ajuta si l-au lasat in libertate sa de Dumnezeu sa ajunga ca si el adica nebuni, inconstienti beti la volan, insa ei sa omoare vreo trei copaci. Iar tie poprica iti doresc sa nu poti dormi decat in puscarie, sa ii implori pe astia sa te aresteza ca sa te poti si tu odihni, iar prietenilor tai blesteme pentru ei si familiile lor.
Postat 14 Iunie 2011, 23:13 de Iio
Made in Romani
Nu vad de ce va mirati. Era de asteptat :) Justitie in Rrrromania nu mai exista de MUUUUUULT. Mafia si coruptia e la ea acasa in Rrrromania. Multa lume spune ca "a-ti face singur dreptate nu e solutie". Cu toate astea, in asemenea momente te intrebi : "Oare?" Sfintita fie ziua cand m-am carat din Rrrrromania.
Postat 14 Iunie 2011, 23:01 de IO
@dan oradeanul
cred ca esti grav bolnav .
Postat 14 Iunie 2011, 23:00 de ungur
titlu
Sa muriti in spirt de gat cu asa zisul interlop cocalar cei care l-ati lasat in libertate pe aceasta scursura a societatii. Bata-va Dumnezeu!
Postat 14 Iunie 2011, 22:57 de nume
??
inca ceva , nu mar mira faptul ca pina la urma nici alcoolemia sa nu fie peste limita dintre contraventie si caz penal (ca doar despre asta este vorba ,ca multi ziaristi vorbesc prostii si spun limita legala si limita penala si ce stiu eu ce altceva , dragi ziaristi limita legala de alcoolemie in romania este 0 , adica nu este permis consumarea alcoolului la volan.)revenind la idee ,la un recalcul facut pt baieti destepti poate iesi o alcoolemie sub 0,8 in momentul producerii accidentului , ca de la accidentul propriu zis si éuarea probei sigur a trecut minim o ora si indiferent ca a doua proba a fost mai mica sau mai mare in ambele variante se poate jongla , pt ca alcoolemia creste-ajunge la un punct culminant -si scade , deci sa nu va mirati ............
Postat 14 Iunie 2011, 22:56 de ungur
@ungur
insemana ca esti prost ! toti infractorii, inclusiv ungurii iredentisti trebuie inarcerati ! vorbim de justitie, ce e asa greu de priceput ?????? ai un creier de gaina. cancerul trebuie starpit din faza incipienta !
Postat 14 Iunie 2011, 22:49 de dan oradeanul
VAI SI AMAR
CEI CARE TRAIESC UN TIMP IN SUA SAU IN OCCIDENT NU POT SA MAI SOFEZE IN ROMANIA. AICI SUNT LEGI PERMISIVE, POLITIE RUTIERA INEXISTENTA, JUSTITIE CORUPTA SI IN REST 90%DIN SOFERI OLIGOFRENI CARE, ESTE DE NEINTELES CUM DE AU PRIMIT PERMIS DE SOFER. IN SUA ERA DE MULT INCHIS, DAR DE FAPT NICI NU INDRAZNEA SA CONDUCA IN ORAS ( NICI PE AUTOSTRADA ) CU 160 KM/ORA, NICI NU INDRAZNEA SA BEA, IAR POLITIA ERA POLITIE, JUSTITIA ERA JUSTITIE. EMIGRATI CEI CARE SUNTETI DESTEPTI.
Postat 14 Iunie 2011, 22:47 de NICU
DREPTATE
RUGAM DECADEREA DIN DREPTURI A JUDECATOAREI.
Postat 14 Iunie 2011, 22:40 de LEX
??
cum vine aici iredentismul sau sovinismul nu inteleg , azi maine ne spune dan oradeanul ca si "prietenul" lui e de fapt Papp János Dániel , in fine chiar nu vad legaturile cu articolul respectiv. din partea mea condoleante familiei , iar despre justitie , probabil se fac greseli si probabil sunt si cazuri de coruptie , dar totusi intre o ucidere din culpa si o crima premeditata este o diferenta mare , de fapt nici nu se poate compara.
Postat 14 Iunie 2011, 22:39 de ungur
rusine pt justitia romana
sa va bata dumnezeu pe toti magistratii care ii cercetati in libertate pe astfel de criminali cum e paprika asta un gunoi de proxenet care mai conduce si mort de beat si omoara un om iar pe altii ii baga in coma!poate avea si niste linii de cocaina in el.
Postat 14 Iunie 2011, 22:31 de moldoveanu
niste hoti
Din pacate nu e prima data cand justitzia oradeana isi da arama pe fata...Fiecare face ce vrea acolo....vshm......d-nilor presedinti de judecatorie? chiar dormiti? nu vedeti ca d-na anca este subiectiva? vrea sa creeze precedentul....sau doar ea stie.....dar numai justitie se pare ca nu...RUSHINE JUSTITZIEI BIHORENE....
Postat 14 Iunie 2011, 22:16 de dan oradeanul
ATENTIE
in fata interlopilor, a criminalitatii, a iredentismului unguresc nu trebuie facuta nici o concesie ! bine spunea cineva aici, astia sunt cancerul societatii !
Postat 14 Iunie 2011, 22:14 de dan oradeanul
putem sa discutam 100 de ani
cat timp exista POLITIE fictiva, exista si interlopi fictivi=MAFIA POLITICA :)) deci fratilor in malaxor nici oasele nu mai scapa dar un fir de par, deci justitia nu consiera un betiv vinovat trebuie sa vedem ce viteza avea si TICO nimeni nu vrea sa stie? daca soferul nu a consumat medicamente care sa si afecteze starea de vigilenta:)) deci justitia nu sare ca sar ORBI in lac :))) DAN ORADEANUL iar ai aparut, inutil ca intodeauna latra si latara dar luna nu l vrea :)))
Postat 14 Iunie 2011, 22:13 de anca
@TELESPECTATORUL
eu m-am referit la infractionalitate in general. esti cu musca pe caciula ? sa-ti fie rusine, porcule !
Postat 14 Iunie 2011, 22:06 de dan oradeanul
JUSTICACARIA
nu inteleg ? ce au ungurii cu criminalu asta ? sunteti intr-o dunga ? Am spus ca-l face scapat ! Procuratura si politia nu s-au autosesizat ca la locul acidentului interpusii, prietenii criminalului amenintau martorii cu "impachetarea" ! "JUSTITIARII" din umbra apara mafiotii !!! Justitia platita de la buget din taxele si impozitele platite de catre cei omorati de mafioti !!!
Postat 14 Iunie 2011, 21:55 de TELESPECTATORUL
lisa
ai drepate a condus beat UNDE era politistul rutier sa l prinda:)) deci daca era cineva sa vegheze accidentul nu se petrecea de ce e vinovat betivul ca e lasat liber sa conduca? Eu de ce platesc Politie ca sa doarma in birou ff bine atunci de ce ne miram ca se intampla ce se intapmpla?
Postat 14 Iunie 2011, 21:55 de anca
===
tara frumoasa,condusa de infractori!!! in America era demult la racoare pe vreo 20 de ani-acolo nu conteazaa cine esti sau ai fost inainte-ai gafat platesti- uitati va cate supervedete au facut parnaie. Romania e bolnava datorita justitiei.
Postat 14 Iunie 2011, 21:49 de ggg
@ anca,radu, oradeanu
ANCA ,RADU SI ORADEANU SUNT "PUPILELE" (MARFA) PESTELUI -MAFIOT- CRIMINAL CHIS !!! CALCA-VAR UN MERTAN CA SA-L PUTETI IERTA PE SOFERUL BEAT !!!
Postat 14 Iunie 2011, 21:46 de TELESPECTATORUL
atentie
in fata interlopilor, a criminalitatii, a iredentismului unguresc, nu trebuie facut nici un fel de crutare.
Postat 14 Iunie 2011, 21:30 de dan oradeanul
pt justitie
Chiar daca nu s-a urcat la volan cu gandul sa ucida pe cineva, totusi, a condus beat. Iar acest singur fapt demonstreaza ca este un pericol public. Daca mai are si o asemenea viteza, produce un accident si inca unul mortal, deja sunt suficiente argumente pt retinerea sa. Deciziile pronuntate in alte spete nu constituie izvor de drept, ci doar jurisprudenta si nu sunt obligatorii pt judecatorii care se pronunta in alte cauze. Madam Comsa nu era obligata sa tina cont de ceea ce a decis un alt judecator. Ma intreb ...daca altcineva era beat si ar fi provocat acel accident pe Borsului in care a murit sotul madamei, oare ea ce ar fi decis azi???
Postat 14 Iunie 2011, 21:26 de Lisa
Judecatoarea a trecut prin asta....
Ma mir de tot, d-na judecator a trecut prin asha ceva nu cu mult timp in urma! oare cum de i-a fost repartizat chiar ei dosarul????? sa fie o pura coincidenta?
Postat 14 Iunie 2011, 21:24 de marcel
.
Din pacte imi vine sa plang si sa urlu de durere cand vad ceea ce se intampla in justitia noastra dar un singur lucru ma consoleaza si ma razbuna si anume faptul ca :Dumnezeu sau cine o fi el intr o buna zi va face dreptate si credeti ma mai repede sau mai tarziu o face(eu unu o simt de fiecare data pe pielea mea) asa ca dragi magistrati ,dragi avocati sa nu va mire peste ani cad din senin va va paste o nenorocire sa stiti de unde vi se trage ...de la oameni din astia ca si Paprika pe care voi ii iertati
Postat 14 Iunie 2011, 21:17 de ..
d-na comsa....
Ce noroc pe tine Ancutz-o!!! Acum ai ocazia sa-ti "scoti" cheltuiala din facultate si barou! Oare cat mai pot suporta romanii atat nesimtzire..... Anca, nu tzi-a ajuns de pe Cornitzelului?
Postat 14 Iunie 2011, 21:08 de costel
barvoooo
asta e JUSTITIA Roamna nu va place asculati va parintele votata si ales MIGRATI IN STRINATATE acolo accidentele sunt aspru pedepsite cum sa invinoavatesti un OM BEAT fara lucidiate? Cum? daca era beat unde era neatentia in alcool, voi chiar nu stiti ce vorbiti, va fi pedepsit pentru ca s a urcat beat la volan si a ucis un om in accidentul provocat de masina condusa cu alcolemie nu a ucis o intentionat, nu este un CRIMINAL acre pandeste si ucide:)) ziar de toata ...... sunteti nu va ia nimeni autorizatia? cum mai puteti EXISTA in Oradea cum de sunteti acceptati ca presa locala dupa atata ura si conflicte instigate? unde e parchetul sa se autosesizeze opinia este libera dar nu si URA spre CRIMA, ceva premeditata si planuit, rusine!
Postat 14 Iunie 2011, 21:07 de anca
e simplu
daca nemernicul fuge, sa intre judecatoarea asta in locul lui la parnaie.
Postat 14 Iunie 2011, 21:06 de opt
javra
javrei ii plac betivii la volan !
Postat 14 Iunie 2011, 20:57 de edi
x
anca comsa a fost judecatoarea..oare ce ar spune parintilor fetelor....????
Postat 14 Iunie 2011, 20:54 de x
rusine judecatoriei
RUSINE JUDECATORIEI. Cum judecati dosarele ? in functie de alcolemie ? Cine are alcolemie mai mare scapa ?
Postat 14 Iunie 2011, 20:43 de rusine
om
Ingrozitor ce decizii se i-au in justitie in ziua de azi! Domnilor Judecatori, ce ar trebui sa faca un om de bani gata sa ajunga dupa gratii? Nenorocitul asta si beat fiind si drogat si cu 160km la ora in oras, nu ati fost in stare sa il inchideti, e revoltator ce se intampla. Sa va de-a D-zeu voua, celor ce decideti astfel in situatii de astea toata "bucuria" de care a avut parte familia fetelor in zilele astea de cand s-a intamplat tragedia! Amin!
Postat 14 Iunie 2011, 20:41 de un
Ultimul sa stinga lumina
Daca nici o asemenea crima nu justifica retinerea infractorului, atunci eu ma dau batut. Tara asta nu mai are scapare, ideea de justitie e compromisa total, iar singura solutie ar fi aplicarea unei justitii individuale, primitive, dar macar corecte. E incredibil !!!
Postat 14 Iunie 2011, 20:40 de Opinatorul
BRAVO!!!
Dece nu dati numele judecatorului? ... macar sa stim cine e corupt
Postat 14 Iunie 2011, 20:40 de unul_
JUSTICACARIA
Am spus ca-l face scapat ! Procuratura si politia nu s-au autosesizat ca la locul acidentului interpusii, prietenii criminalului amenintau martorii cu \"impachetarea\" ! \"JUSTITIARII\" din umbra apara mafiotii @!!! Justitia platita de la buget din taxele si impozitele platite de catre cei omorati de mafioti !!!
Postat 14 Iunie 2011, 20:37 de TELESPECTATORUL
Rusine !!!! asta e cumva justitie ??????????????????/
Postat 14 Iunie 2011, 20:32 de
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON