URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Septembrie 2010, 12:43

Şmecheraş lăsat fără permis după ce a a fost prins beat la volan

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Tânărul orădean se afla la volanul unui BMW cu numărul de înmatriculare BH-30-MIH şi a fost oprit pe strada Sucevei, în zorii zilei de luni, în jurul orei 3, de o patrulă formată din poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere şi ai Poliţiei Comunitare.

Venea de la o petrecere, pesemne, căci după ce a suflat în alcooltest, aparatul a relevat o concentraţie alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare, Mihai Şandor a fost condus la spital unde i s-au prelevat probe biologice.

„Tânărului i s-a ridicat permisul şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducere în stare de ebrietate, riscând pedeapsa cu închisoare între 1 şi 5 ani şi anularea permisului" a declarat comisarul Ioana Indrieş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Mihai Şandor nu este singurul şofer prins băut la volan la sfârşitul săptămânii trecute. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei, în urma acţiunilor Poliţiei Rutiere Bihor, în weekend-ul trecut 6 şoferi s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 197 au fost amendaţi pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 29 pentru lipsa centurii de siguranţă.

În total, valoarea amenzilor date se ridică la aproximativ 32.000 lei.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
24 Comentarii
extraordinar
Nu-mi vine sa cred ce probleme "existentiale" au oamenii din Oradea. De ce naiba nu ne pasa de copacii pe care primaria vrea sa-i macelareasca sau de aberatia de pod de pe Sovata? Ce e asta pagina de tabloid? De ce ii transformam in vedete pe toti cei care nu merita? Lasati-l pe amaratu asta in pace, avem probleme mai mari... Incredibil ce a ajuns comunitatea oradeana...
Postat 25 Octombrie 2010, 12:13 de LL
Pentru XYZ....
XYZ, o fi personajul principal din povestea asta baiat de treaba, nu te contrazic, dar crede-ma pe cuvant ca nu toate femeile din oras cad pe spate cand vad un BMW, asa ca mai usurel cu "in fiecare seara poate avea orice femeie din orasul asta la picioarele sale"... Inca mai exista unele (femei, ca sa fie clar pentru "public"), mai RELE ce-i drept, care nu sunt de vanzare!
Postat 04 Octombrie 2010, 22:35 de FEMEIE REA
...
Buna , Se pare ca voi aveti ceva personal cu Mihai, il faceti in fel si chip pentru ce anume? a facut cuiva rau? a dat in cap? a furat painea cuiva? Da, a condus beat. Atat !!! Din fericire nu s-a intamplat nimic. Nu a lovit pe nimeni "cocalarul cu BMW" deci mai bine vedeti-va de probleme voastre si nu judecati o persoana pe care nu o cunoasteti personal doar prin intermediul unor nenorocite de fotografii ! Nu suntem Dumnezeu sa judecam pe nimeni ! Daca a procedat gresit tot el va suporta consecintele nu voi ! ! ! Mi se pare jenant sa va dati cu parerea despre el si mai ales sa intrati cu "bocancii " atat de adanc in viata acestui baiat. Nu ar trebui sa va legati de anumite lucruri intime sau de familie. Nu aveti nici un drept ! Pe viitor masurati-va cuvintele si rezolvati-va propriile probleme in loc sa scrieti aici tot felul de ineptii iar daca nu reusiti sa le rezolvati mergeti la psiholog. O seara placuta si sper sa puteti dormi linistiti, fara sa ii mai purtati de grija lui Mihai.
Postat 22 Septembrie 2010, 22:24 de A
prea multi bagatori de seama vor sa-mi dea sfaturi despre cum ar trebuii sa traiesc s...
... daca lumea te vorbeste pe la spate inseamna ca esti cel putin cu un pas in fatza lor :)
Postat 22 Septembrie 2010, 22:20 de Sandor Mihai Bogdan
PENBIL
PENIBIL,JENANT,BA CE DREQ TOT O DAI CU \" SUNTETI INVIDIOSI \" ? CINE DREQ E INVIDIOS PE MURITORU DE FOAME ZIS MISU? CE DREQ O FI INVENTAT ASTA DE STA ASA LANGA JAGARDEAUA AIA DE MASINA TRECUTA DE VREMEA EI ,TU TOT O DA CU \" SUNTETI INVIDIOSI \" CA NICI DREQ NU ISI DORESTE JMEKERIE CA A LUI,LUZER RATAT PENIBIL DE ROMANIA ,NU TE VEZI MAH? VAI DE CAPU TAU AI FATA DE MURITOR DE FOAME,DA-TE IN GATU MATII DE TARAN RETARDAT,IMI VINE SA VARS CAND VAD CAT DE INCULT E PROSTU ASTA,FIT-AR MUTRA PAVAJ,LUZER INDIAN ,COCOTERIST NESPALAT
Postat 22 Septembrie 2010, 22:17 de JENU
....
Pai atunci muriti cu el de mana, fmm voastre de cocalari borati
Postat 22 Septembrie 2010, 22:09 de wal
MISU
bah..sunteti zero...mihai va da clasa la toti si o sa vedeti k nu o sa i se intample nimik...pt k e smecher si se descurk indiferent de imprejurimi...asa k toti ce il vb de rau sinteti invidiosi si sub nivelul marii...nush dupa ce draq va bagati in seama cu comentarii muiste k voi...pt misu pana la moarte toata echipa...LUK
Postat 22 Septembrie 2010, 21:32 de LUK
.......
:)))))))) ... ce cuvinte mari ai invatat azi. Tu esti din speta cocalar spalat, asa-i? Mami ta e sclava ce lucreaza pt mine ca sa isi tina avortonul ( in speta tu ) cu bani de buda sambata seara in club. Asa ca subtire si mergi pe burta.
Postat 22 Septembrie 2010, 18:57 de Profu' cu mercedes
habar n-aveti
mai daca habar n-aveti dupa ce draq comentati vai si amar de invidiosi mai bine vedeti de problemele voastre nu de problemele altuia el ii cocalar de trafic bea care ii problema voastra decat sa stea in fata calculatorului mai bine petrece voi pauza va faceti laba in fata calculatorului si lasati comenturi de prost gust iar tu profule vai si amar de tine cred ca mata ii o sclava si tu muncesti pe dincolo si incerci sa o scoti la liman
Postat 22 Septembrie 2010, 14:46 de unu altu
..........
Da' mah...valoare de valoare: bere skol ( 1.9 RON doza ) avem, 100 de lei ( o hartie de 50, restul de 5) aavem), janghina de bmw cu kilometrajul dat de 2 ori inapoi avem. Aia da valoare. Dati-va'ns sange, opincarilor. Sunteti la prima generatie care poarta pantofi si mananca din farfurie, si s-a umflat valoarea in voi. Marsh, sclavilor. PS: v-am vazut si " campioanele "....Vai de steaua voastra. Decat o javra mustind de jeg ca alea, mai bine o palma curata in baie.
Postat 22 Septembrie 2010, 14:07 de Profu' cu mercedes
COCALAR TARAN MIZERIE DE MANELIST
bai cocalare esti un zero,la ce dreq de \"afaceri\" te pricepi ma?sa vinzi telefoane sau haine?si daca alea is femei care le porti tu cu masina atunci si buna-mea ii miss toamna.Uitati-va la el ce fata de luzer are,tipic manelist,tricou din piata,pun pariu ca are si cu DA PUTA MADRE,si mai sta si in poza tipic cocalar manelist cu BMW,oricum depasit modelu da pt el BUN se crede tare limbricu.VAI SH-AMAR omule,zici MIHAIE si tragi apa
Postat 22 Septembrie 2010, 00:17 de unu
adevarul despre mihai
am fost coleg cu mihai si pot sa confirm ca avea intr-adevar succes la femei, colegele fiind topite dupa el. nu era cel mai prost, dar nici cel mai destept. se lauda intr-a doispea ca isi face marire de penis si cred ca si-a facut ca l-am vazut o data la toaleta cand fumam acolo mai multi si avea mare nevoie. apoi a zis ca daca spun la cineva ma sparge, de pe atunci avea gasca de oameni oarecum dubiosi, apoi intr-o zi dupa scoala m-a batut cu smecherii lui pt ca au inceput sa rada colegii de el ca are scula mica si el a crezut ca eu am zis. chiar nu era adevarat, asa ca acum, oricum sunt departe de oradea, pot sa spun adevarul ca nu are sculka mica ci foarte mica. de ce credeti voi ca are pozele alea cu bani, costum alb si bmw pe hi5?
Postat 21 Septembrie 2010, 15:52 de coleg
cel mai smeker
sau trezit toti sa zika ka marius e kokalar da lor le este ciuda pe sucesul lui mihai in afaceri si cu femeile carel iubesc pentru ca e kiar de treaba si le da respekt la toti dusmanii sai care asa il respekta si poarta frika de mihai. nici fotbalistii nu sunt mai smekeri decat mihai care are valoare si va da respekt la toti care santeti prosti si va faceti l.a.b.a. la kalkulator cind el are femei kate vrea si de fapt alege ca ele umbla dupe el. ma scuip pe voi care il vorbiti de rau pe mihai, tovarasu nostru forevar respekt si la mai mult wisci si masini d3e 3000 motoru pline cu femei bune...noi stim mihai ca asta e doar un moment ce o sa treaka si iar fakem kefuri ku p.i.z.d.e.l.e si konkurs cu masinile
Postat 21 Septembrie 2010, 15:44 de respekt mihaie
Cocalar
Asta da exemplu tipic de cocalar roman ... un cotetz de BMW, cu un cotetz de comportament ... Trist ca vezi asemenea exemplare...
Postat 21 Septembrie 2010, 15:32 de Cangurul Hienos
Urari de bine !
adica de P * U * L * A
Postat 21 Septembrie 2010, 15:24 de Cineva
Urari de bine !
Sa ne sugi de * mihaie
Postat 21 Septembrie 2010, 15:23 de Cineva
@xyz
Nici tu "n-uti" lasa tovarasii!! "Firar" mama ei de gramatica limbi romane!!!
Postat 21 Septembrie 2010, 15:09 de bimmer
tzaranisme
Taranul nici nu stie cat e de penibil sa se dea mare cu munca unor ingineri nemti!
Postat 21 Septembrie 2010, 15:07 de bimmer
santeti voi distrusi
ba ce kretini santetiiiii toti care scrieti aici niste ratati de profesori sau dastia de va dati tare desteptiiiiii si nu aveti un leu in buzunar. mihai se stie la bisnis de va sparge pa toti si are bani sa kumpere toata sektia de pulitie daca vor muschi lui. tot respectu mihai si d-ai dreq pe toti ratati ce sa-u gasit sa comenteze de rau. respekt forevar
Postat 21 Septembrie 2010, 14:53 de marius
e un baiat de treaba
ce tot scrieti prostii de fapt e un baiat de milioane. voua va este ciuda si muriti de ciuda ca mihai are bani are gagici non stop, in fiecare seara poate avea orice femeie din orasul asta la picioarele sale, nu ca voi cu loganuri si cu ceva femeie distrusa. pe cand el sta cu tovarasii si 2-3 femei care mai de care in cluburi unde voi nu a-ti avea bani nici sa platiti la veceu, voi va cumparati fruti fresh de la alimentara. si va dati destepti sa comentati despre mihai care eun om de milioane si foarte bun prieten ca n-usi lasa tovarasii de nadejde cand astia au probleme. asa ca sa va tineti gura si mergeti cu tramvaisu si loganurile voastre si nu comentati despre acest baiat de milioane
Postat 21 Septembrie 2010, 14:46 de xyz
KKLAR!
Las' c-o sa ai destul timp la mititica sa-ti numeri banii aia scosi la imprimanta. Coae, te-ai ras la parizer cu nazbatia asta? Cu cin' o sa mai traga la masea baietii, Mihaieeeee?!?!?! Cum ne faceam noi muci la Padis, Mihaieeeeee?! Cu cin' o sa mai iesim noi la o berula, Mihaieeee?! MARS LA RACOARE, IMBECIL COCALAR CU bemveu cu 370.000 km., stors de turcaleti prin Germania! Pleava!
Postat 21 Septembrie 2010, 14:45 de Nelu matriteru'
ha ha ha
ce tzaranoi! cum de i-ati gasit fotografia? parca vad ca are profil pe hi5 redusu asta, cum sta cu euroii in jurul sau pe pat. mai puneti poze cu tzarani redusi mental ca si asta, ne place foarte mult si ne distram. tzaranoi cu bmv second hand, distrus de polonezi si sarbi prin germania, dupa care l-au prostit pe tzaranu asta sa-l cumpere. a plans in fatza lu masa si tac'su sa-i dea bani sa-si ia masina, cal altfel el se omoara. asa si tat'su a luat din profitul firmei si i-a aruncat tzaranoiului care iaca-ta unde a ajuns. ps: cat de tzaran tre sa fii sa-ti pui nr. MIH la masina, daca te cheama mihai
Postat 21 Septembrie 2010, 14:38 de florin aka floce
ce smecher
de ce e smecher? ca are masina de 5000 de euro? :))
Postat 21 Septembrie 2010, 14:20 de s
WTF
Ii faceti cumva reclama cocalarului??? Nu e destul ca le vedem fetzele pe strada, mai trebuie sa-i vedem si in ziar??
Postat 21 Septembrie 2010, 13:46 de adolf
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON