URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că telenovela dintre președintele Consiliului Județean Ilie Bolojan și un grup de cetățeni din Cheriu începe să capete accente tragice. Deși șeful județului le-a oferit un inel, e drept, un inel metropolitan care trecea prin terenurile lor, cei din Cheriu n-au apreciat gestul romantic și l-au târât prin tribunale, pe motiv că le tulbură posesia și buruienile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 August 2018, 14:05

SEX a tras pe dreapta: După ce a înnebunit un cartier întreg cu drifturi nocturne, a fost prins cu 178 km/h între Oradea şi Sânmartin (VIDEO)

SEX a tras pe dreapta: După ce a înnebunit un cartier întreg cu drifturi nocturne, a fost prins cu 178 km/h între Oradea şi Sânmartin (VIDEO) foto: Facebook GajuKYD Garage

După ce, săptămâni în şir, a provocat nopţi albe orădenilor din zona Decebal, unde obişnuia să facă drifturi cu bolidul tuningat în parcarea Prima Shops, un Nissan GT-R cu plăcuţe preferenţiale SEX - 355, un cetăţean german a fost tras pe dreapta.

Motivul? În noaptea de duminică spre luni, bărbatul de 36 ani a fost prins de poliţiştii rutieri circulând cu 178 km/h între Oradea şi Sânmartin, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 km/h.

"Şoferul a fost sancţionat cu 9 puncte amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Bărbatul, orădean la origine, a rămas şi fără certificatul de înmatriculare al bolidului, din cauza foliilor pe care le avea aplicate pe geamurile maşinii şi pe care e obligat să le dezlipească.

Înainte să fie prins, şoferul a avut timp să-şi facă poze "artistice" cu maşina în trafic, pe care le-a postat în aceeaşi noapte pe reţelele de socializare, acolo unde apar şi înregistrările cu drifturile din parcarea Prima Shops.

Vezi mai jos imagini cu drifturile, surprinse săptămânile trecute!

.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
mai sunt motociclisti care incalca legea noaptea
rugam politistii sa mai pandeasca serile intre 21:30-22:30 pe soseaua lotus spre Selgros ca mai sunt clienti/soferi care incalca legea turandu-si motoarele si gonind cu 100km/ora, nu era doar asta. începutul a fost facut, felicitari si succes mai departe!
Postat 13 August 2018, 17:34 de roger
Piticii
din tigva retardatului, pe langa locul liber de creier, au acum si linistea necesara sa faca sex cateva luni !
Postat 13 August 2018, 16:05 de nealiniat
zz
daca are numarul se x, putem zice ca politistii i-au tras-o?
Postat 13 August 2018, 15:20 de leclick
Street legal
Masina e legala. Dar are niste clapete pe evacuare ca sa fie mai Zgomotoasa. Tot din fabrica. Alea sunt pentru circuit dar la cocalari asa se exprimă "tuningu".
Postat 13 August 2018, 14:46 de poiu
Parere
Nu contesta nimeni, masina este foarte tare. Dar trebuie sa fii chiar prost crescut -ca sa ma exprim elegant- sa circuli cu o masina cu asa evacuare prin oras, noaptea, sa trezesti cartiere intregi. Du-te frate la concursuri, du-te ziua pe centura, pe Borsului, unde vrei tu, unde nu deranjezi pe nimeni.
Postat 13 August 2018, 14:31 de User anonimizat
asdf
bine i-au facut.
Postat 13 August 2018, 14:30 de apt23
Tzaranu'
Cu un tzaran cocalar debil mai putin pe sosele...cel putin pentru 90 de zile....
Postat 13 August 2018, 14:24 de Citizen
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON