URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Februarie 2011, 16:34

Scandal cu VIP-uri: Afacerist bătut de mascaţi după ce s-a luat la harţă cu şeful Poliţiei

Scandal cu VIP-uri: Afacerist bătut de mascaţi după ce s-a luat la harţă cu şeful Poliţiei Laurenţiu Tomulescu (foto) este un personaj cunoscut în oraş. Posesor al unui Aston Martin, al unui A8 şi al unei vile pe strada George Enescu, fiul fostului director de la Apaterm e un obişnuit al cluburilor, unde îi place să se dea în spectacol, plătind consumaţii şi de câte 1000-1500 euro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Povestea a început în jurul orei 2, în cafeneaua Kado de pe Vasile Alecsandri, unde Andrei Bara, 25 ani, patronul unei fabrici de geamuri termopan, fiu al nu mai puţin cunoscutului om de afaceri Octavian Bara, patronul companiei Auto Bara, se afla la o masă împreună cu un grup de prieteni.

Cum localul era plin, Bara s-a ridicat pentru a face o comandă la bar. În drum spre chelneriţă, însă, a fost bruscat şi împins la o parte de notarul Laurenţiu Tomulescu, fiul controversatului ex-director tehnic al Companiei de Apă, Constantin Tomulescu. Iritat, Bara l-a întrebat care este problema, dar notarul nu i-a răspuns, continuându-şi drumul spre masa proprie.

După nici 20 de minute, însă, Andrei Bara s-a trezit cu un pahar în cap. "Tomulescu a venit la masa lui Andrei, l-a lovit cu un pahar în cap şi a fugit", a povestit BIHOREANULUI avocatul tânărului, Bogdan Meşter.

"Urcă-te peste mine, dacă eşti şeful Poliţiei"

Imediat după incident, prietenii lui Andrei l-au sunat pe vărul acestuia, Sebastian Ivan, să vină să-l însoţească la spital, deoarece fruntea acestuia era plină de sânge iar cioburile i-au provocat răni adânci. Ivan nu a apucat, însă, să-şi ia vărul din local. Înainte să urce pe trotuarul din faţa Kado a fost lovit uşor la picior de bara unui Volkswagen Passat care tocmai parca.

Gheorghe Lenghel.jpgLa volanul maşinii era nimeni altul decât şeful Poliţiei municipiului, comisarul şef Ioan Lenghel (foto), venit la faţa locului să vadă ce se întâmplă. "Ce faci, nu vezi pe unde mergi?", i-a spus Ivan şoferului. Lebghel a coborât de la volan şi i-a cerut tânărului să-şi măsoare cuvintele, pentru că vorbeşte cu şeful Poliţiei. "Păi, dacă eşti şeful Poliţiei atunci urcă-te peste mine, că tu poţi, nu?!", a replicat Ivan.

Obrăznicia l-a iritat pe Lenghel, care le-a cerut poliţiştilor, sosiţi între timp la faţa locului pentru a aplana conflictul creat în cafenea de notarul bătăuş, să-l ia pe Ivan şi să-l ducă imediat la sediul Poliţiei municipiului.

După ce poliţiştii i-au întocmit procesul verbal de sancţionare cu 500 lei pentru "tulburarea ordinii şi liniştii publice", Ivan s-a întors la bar, însă poliţiştii nu l-au mai lăsat să se apropie de "locul faptei", motiv pentru care, ieşit din pepeni şi s-a răzbunat pe o maşină de pe stradă, căreia i-a spart oglinda. Urmarea a fost o nouă vizită la sediul Poliţiei municipiului, de astă dată nu lipsită de peripeţii.

Intrare cu forţa în sediul Poliţiei

Bogdan Mester.jpgTrezit din somn de prietenii lui Ivan, avocatul acestuia, Bogdan Meşter (foto), a venit urgent la sediul Poliţiei. "Eu am primit un telefon în jurul orei 3 dimineaţa, să vin la Poliţie că pe un alt client al meu l-au ridicat mascaţii. M-am dus la ofiţerul de serviciu, m-am prezentat, l-am rugat să-mi spună unde e Seba, ca să mă duc să văd ce s-a întâmplat. Era şi un mascat pe coridor. Amândoi mi-au cerut delegaţia, o chestiune ciudată pentru că eu trebuie să depun delegaţia eventual la poliţistul care efectuează cercetările, nu la poarta instituţiei şi în niciun caz la mascat", a declarat avocatul.

În timpul discuţiilor contradictorii, Meşter a auzit strigătele de ajutor ale lui Sebastian Ivan, venind dintr-un birou aflat la parterul Poliţiei, la doar câţiva metri de intrare. "Striga la cineva să nu mai dea în el. Atunci m-am strecurat pe lângă mascat şi am luat-o la fugă spre locul de unde veneau strigătele. Eu până acum nu am văzut vreun poliţist lovind pe cineva. Nu am auzit decât din gura clienţilor mei că au fost bătuţi. Ei bine, acum am văzut cu ochii mei", susţine Meşter.

Bătaie de la un ceas

sebastian ivan.jpgGălăgia se auzea din sala de şedinţe a Poliţiei Oradea. Când avocatul a ajuns acolo, în sală se aflau trei mascaţi, cu cagulele trase pe faţă, iar Sebastian Ivan (foto) era lovit cu pumnii şi picioarele în ficat şi aruncat de la un colţ în altul. Mascaţii s-au oprit doar în momentul în care l-au văzut pe Meşter, care a început să strige la ei.

"Am văzut cu ochii mei cum fac şi cu câtă sete lovesc omul. Au rămas blocaţi, nu se aşteptau să intre cineva peste ei. I-am întrebat ce au cu el, asta-i procedura legală pe care o aplică faţă de un om adus la Poliţie? Unul m-a prins de mână şi m-a tras de acolo, că nu am voie să stau. Este o prostie, fiindcă, fiind clientul meu, eu am dreptul să-l asist", s-a revoltat avocatul. Mascaţii nu l-au lăsat, însă. A trebuit să aştepte sosirea poliţiştilor plecaţi la Kado, care i-au cerut să urce împreună cu Ivan într-un alt birou, pentru a da declaraţii.

"I-am întrebat dacă Ivan este reţinut cumva, ori acuzat de ceva. Mi-au spus că nu. Atunci le-am spus că nu dă nicio declaraţie şi am plecat", povesteşte Meşter. Ulterior, avocatul a aflat şi ce i-a enervat pe oamenii legii. În momentul în care l-au încătuşat pe Ivan, acesta le-a reproşat că i-au spart ceasul ce valora peste 1.000 de euro. "Le-a cerut să aibă grijă, că e scump iar poliţiştii au făcut exact pe dos. I-au aruncat cătuşele peste încheieturi, spărgându-i ceasul. Nu exclud că le-a spus ceva, dar oricine s-ar fi enervat", spune avocatul.

Mascaţi şi notar reclamaţi

Revoltat de comportamentul poliţiştilor în acest caz, Meşter a renunţat să-l reprezinte pe tânărul bătut, pentru a-i putea fi martor, deoarece Ivan intenţionează să depună plângere penală împotriva oamenilor legii, sub acuzaţia de purtare abuzivă. "Şi la detectorul de minciuni, mă duc, dacă e cazul", spune avocatul.

Potrivit certificatului medico-legal, tânărul  are numeroase vânătăi la nivelul capului, gâtului, corpului, a braţelor şi picioarelor, "leziuni postraumatice produse prin lovire cu corp dur, comprimare cu mâna şi zgâriere cu unghiile care necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale".

Laurentiu Tomulescu.jpgChestionaţi pe tema scandalului, reprezentanţii Poliţiei Bihor au negat că tânărul ar fi fost agresat în sediul Poliţiei Oradea. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie, inspectorul principal Alina Dinu susţine că, dacă se simte lezat în drepturi, Ivan poate să se adreseze Parchetului."Are la dispoziţie calea legală de a se adresa cu plângere la Parchet".

Pe de altă parte, cel de-al doilea client al său, Andrei Bara, tânărul agresat de notarul Laurenţiu Tomulescu (foto), s-a ales cu mai multe cusături pe frunte şi 10 zile de îngrijiri medicale, urmând să depună plângere penală împotriva acestuia pentru ultraj contra bunelor moravuri şi lovire, dar şi o reclamaţie la Uniunea Naţională a Notarilor Publici.

"Potrivit Legii notarilor publici, notarii care au un comportament ce aduce atingere onoarei sau probităţii profesionale pot fi sancţionaţi şi pe linie disciplinară. Vom solicita sancţionarea lui", a mai spus avocatul Bogdan Meşter.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
54 Comentarii
titlu lu\\' peste!
Hai mai...articolul ca articolul, dar comentariile au fost savuroase!! We want more!
Postat 25 Februarie 2011, 01:17 de seba
legalizati orice
un bordel de ziar alimentat exclusiv din turnatorii. astia suntem, cu asta ne mandrim. felicitari laura gal. mare om, mare caracter
Postat 20 Februarie 2011, 07:12 de toti intr-un ...
despre...
de ce nu a sesiyat notarul sef garba unnpr despre condamnarea la un inchisoare pentru fals intelectual a notarului igna gheorghe si pentru santaj a notaritei bara desi stia. a luat ceva.... sau a luat de la ginerele colegului invatator popica, notarul popa, ceva consistent ca a comandat pe banii camerei masina la hyundai sa-si faca ala targetu si a mai si angajat-o pe fata lu colegu jurista la camera de se speteste biata stagiara cu doua contracte de munca, asta da tanara speranta notariala
Postat 18 Februarie 2011, 12:02 de rocky
FELICITARI !
LAURA GAL articol demn DE OSCAR, FELICITARI! SA punem PUI de LOAZE la respect , nu vad diferenta intre mediul de viata a unui TIGAN cu mediul de viata a "VIPURI-lor INTELECTUALI" din ORADEA primeaza "haina il face pe OM " nicidecum VALOAREA INTELECTUALA si cei sapte ani decasa au ramas intr o LATRINA de SAT:)))undeva prin BIHARIA , FELICITARI!
Postat 18 Februarie 2011, 09:16 de anca
felicitari!
o fi fost Tomulescu om important dar se pare ca ajuns la nivelul CERSETORULUI de pe strazi si ala regularizeaza ce PRINDE:)) ha, ha, ha, mai, mai bravoo pentru articol asa vedem parasutele din ORADEA nonvalori sociale , cine isi mai face prunci cu muierea asta! O prostituata EVENTUAL:))) ar fi mandra sa i nasca PROGENITURILE, felicitarii LAURA GAL< altii la rand , please!
Postat 17 Februarie 2011, 10:00 de anca
Lipsa de profesionalism
Scriu acest mesaj pentru cea care a scris acest articol deoarece da dovada de lipsa de profesionalism prin pozitia partinitoare pe care o are fata de una dintre partile implicate in scandal sau sa fie oare adevarat ca asa se mai mananca o coaja de paine pe la voi prin redactie? Daca ti-ar fi spart oglinda de la masina ta tot aceeasi pozitie ai fi avut-o? Ti se face scarba de astfel de oameni care ar trebui sa transmita stiri, evenimente, cultura si nu mizerii de care nimeni nu e interesat. Iti faci breasla de ras. Mai bine te-ai reprofila si ai merge sa lucrezi sa vezi cum castiga oamenii de rand o paine. Hai ca mi se face greata.
Postat 16 Februarie 2011, 17:21 de coco
ptr.sefu vostru phulii mele
AUZI MA SCLAVULE mai incet cu facutu praf pisham-as pe fata ta de rahitic pompat.Zice lumea ca seba asta nu stie sa faca 100 de euro,da ii da taticu sau isi ia parte de la hoti ptr ponturile date.asa ca MARS
Postat 16 Februarie 2011, 15:06 de JOHN CREANGA
pentru grety "boss"
normal ca nu stim cum put parfumurile,pentru ca spre deosebire de ale tale ale noastre miros nu put!NE CONFUNZI CU TINE,baby!!!crede`ma nimeni inafara de tine nu e ca un mielusel in fata lui seba,dar pe tine te intelegem si te compatimim dupa halul in care ti`ai luat`o pe coaja.cum te poate pacali omul asta sa crezi ca rablagitul ala de breitling costa 7000 de euro cred ca ai pus un 0 in plus:).....fetita tatii tu nici nu stii cum arata euro in ultimul timp pentru ca nu ti`a revenit vederea dupa pumnii incasati!probabil ca tu trebuie sa mergi la cules de capsuni prin madrid 5ani ca sa strangi 7000 euro ca sa iti cumperi ceva zdrente de la histeria sa faci impresii pe la bali moarta de beata si drogata si sa te iei la harta dupa bunul tau obicei cu toate fetele!pentru ca in capul tau toate au ceva cu seba care nici nu te baga in seama si nu mai da doi banii pe tine!
Postat 16 Februarie 2011, 13:02 de anonim
penibil
Eiei, porcusor mic si obraznic... poi cum sa faci tu asa ceva?.. ..sa lovesti oamenii cu pahare in cap..... Penibil e Tomulescu asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi-e scarba de el numai cand il vad. Ar merita sa fie sanctionat putin :)
Postat 16 Februarie 2011, 01:06 de Ralu
...
AUZI ION CREANGA hai sa iti explic ceva niciodata nimeni nu iti va da tie explicati de unde are seba bani ca daca n ar fi afacerist nu ar avea bani logic ,asa ca te rog frumos ce te doare ca se plimba cu porsche sau ca el are potential si tu nu? eu iti zic sa iti vezi de viata ta si lasa te de comentarii pana ti bine...ca poate vine acea persoana la tine si te va face pe tine praf asa cum scrii tu despre el!
Postat 15 Februarie 2011, 23:54 de sefu vostru
pt voi
bah....putalailor shmecherasii mamei ,voi nu stiti cum pute un parfum da atunci sa vedeti voi un ceas ca si a lui seba de 7000 de euro,tre sa lucrati 5 ani pt un ceas ca ala!.....si daca e pana acolo anonimi toti sunteti tari dar fata in fata cu seba sunteti niste mielusei!
Postat 15 Februarie 2011, 23:38 de boss
SFAT
seba ivan afacerist?Stimata Laura Gal,pe unde te informezi cand scrii asemenea aberatii?Te asteptam cu o rectificare si atunci te vom aprecia din nou.Ia incearca INTERLOPUL PRAFUIT SEBA.
Postat 15 Februarie 2011, 22:50 de ion creanga
pt pac pac
chiar ca aveti niste smecheri de 2 lei in Oradea, sunt si baieti faini acolo dar majoritatea sunteti niste manelisti de joasa speta, plin de mafioti in orasul ala
Postat 15 Februarie 2011, 20:22 de anonimus
meritat
seba putulica a luat-o pt ca e un drogat dopat care nu a mai sifonat la garda, cand era chemat la sedinte. f bine ca l-au rupt cagulele. cat despre ceas, daca era de 1000 de euro nu se rupea una doua cand au strans catusele pe el, probabil are ceva copie naspa cu pietre lucioase :))))))))). plus ca toti trei erau drogati de numa' si de aici a pornit totul. lenghel a facut bine ca a intervenit..
Postat 15 Februarie 2011, 20:22 de cristi
pt pac pac
nu vorbesc cu tine ca tu esti gay,eu numai pe ele 2 le-am regulat la Cluj
Postat 15 Februarie 2011, 20:20 de anonimus
ahahahahh
i-ai regulat pe toti 3 hahahahhaha si pe tomulescu?? bravo frate te tine
Postat 15 Februarie 2011, 19:56 de gigi
pac pac pac
Bai anonimus, eu i-am regulat pe toti cei 3 din poza...si daca mai trag o linie regulez si poza si pe tine! Mare barbat, cu cele doua javre din poza nu e de lauda, looser-ule! Iar despre cocalarii din articol, sictir, jegosi ascultatori de manele...
Postat 15 Februarie 2011, 19:37 de @anonimus
impacare
mai bine va luati de mina tomulescu mincinosu orasului si seba si luati cateva grame ca va place la amandoi si sa vedeti dupa cateva linii cum va luati limba in gura aaa si seba cheama-l si pe pal sa va impacati si inca ceva eu cred ca si tomulescu care s-a batut acuma prima oara in viata lui are zile de la legist ca si-a luxat mana cand la lovit pe ala
Postat 15 Februarie 2011, 18:02 de grasu
2 ratati
hahahah tomulescu notar de 2 lei poate prin lounge e biroul lui sau unde? si nu el sparge bani ce poate taica-sau ca din ce face ca notar nu-i ajunge de benzina oricum omu e un taran jegos imbracat de la zara mare bogatas ce sa zic daca i-a luat taica-sau o masina scumpa tot orasul il vb ca pe tiriac da ma fraierilor asa e oradea sat de 2 lei daca ai o masina scumpa si stai in chirie esti milionar vai si amar iar seba sarcul l-a sunat probabil bara ca la lovit cineva si normal ca asa face o fetita suna pe altii si seba a mai bagat repede un special gold a pornit spre kado l-a atins lenghel cu masina si atunci l-a apucat cacarea de la marfa si de aceea s-a crizat ca nu avea unde sa se duca la buda au venit mascatii si el saracu s-a cacat in duba lor normal ca l-au batut aia ahahahh vai de capu lor de fraieri notar drogat si o fetita batuta marssss
Postat 15 Februarie 2011, 17:52 de gigi
nu va mai certati
Eu le-am regulat pe cele 2 din poza, voi cu ce va laudati? smecheri de oradea de 2 lei
Postat 15 Februarie 2011, 17:26 de anonimus
seba sau sida?! tot una!!! :))
si care-s VIP-urile?=)) Seba? Drogatu`ala ..care tot ce face ...face`n masina? acolo mananca ...acolo`fwte, acolo doarme, acolo mere la wc;) nu`mai bagati-n seama gunoaie d`astea ca ii aiurea ...Seba cat ii kg de faina?:))
Postat 15 Februarie 2011, 17:20 de anonim
vai si amar
daca si astia is smecheri...daca si astia stiu ce-i aia bataie...Seba pompatu ala ca ii da careva un pumn se dezumfla si doarme 3 zile...vai de p**a voastra ba baietilor..
Postat 15 Februarie 2011, 13:14 de Mario
.
jurnalista ar fi trebuit sa se informeze inainte sa scrie, fiindca denatureaza ceea ce s-a intamplat de fapt
Postat 15 Februarie 2011, 12:59 de .
DROGTEST
DUCETI PE SEBA LA DROGTEST!!!!!A FOST DROGAT FRAIERUL!!!!!
Postat 15 Februarie 2011, 12:38 de SEBA
mare om !!!!!
DA ADEVARAT CA LA POLITIE TE BATE .....SI NU AI CE FACE ......... CAGULATII NU AI CUM SA RECLAM...NUI OK SA TE BATA POLITIA CA PE VREMEA LUI....COMUMUNISM .....
Postat 15 Februarie 2011, 11:13 de malec
cunoscatorinformat@yahoo.com
sa vedem personajele :)) Seba- "celebrul"afacerist, printre alte prostii detinator de weedshop (magazin de cosmaruri) de altfel fost dragut al Mihaelei Chereji (cu CH de la CHestor).Eu personal la prima vedere am crezut ca el l-a dat in gat pe Secosan (OPC), dar mai tarziu s-a adeverit ca nu a fost el. Tomulescu- notar (eu zic mediocru) care in ultima perioada si-a facut banuti de cluburi consfiintind contractele a nu mai putin cunoscutului superconstructor Calin Raita. Mester Bogdan - avocat (mai nou de succes) in randul baietilor de bani gata si a smecherasilor (Bomardierul, patronul Seven etc) , un mare lupator contra abuzurilor politistilor (bineinteles pt un onorariu pe masura)de altfel baiatul cunoscutului avocat Mircea Mester fost presedinte al curtii de apel.Dupa mine el este "baiatul bun" din aceasta stire dar totodata cred ca el este si cel care o informeaza pe domnisoara Gal . mai revin cu alte informatii la alete stiri de genul :)))) P.S. Domnisoara Laura , I love to entertain you !
Postat 15 Februarie 2011, 10:16 de cunoscatorinformat
Avocatu diavolului
un mare bufon al acestui circ e mesteru Bogdan asta.mare avocat!o paiatza
Postat 15 Februarie 2011, 10:03 de Mesteru Manole
:(
Asta e tara in care traim.Se vede ca de la presedinte pana la ultimul notar toti sunt niste betivi, cum e presedintele tarii asa e si poporul din pacate.
Postat 15 Februarie 2011, 09:02 de alin
Dosar penal pentru Lenghel
Dar pentru Lenghel de ce nu se deschide dosar de cercetare penala pentru fuga de la locul accidentului ? Sau bosorogul e peste lege ? Sper sa se curete odata gunoaiele astea din Politie. Si daca mascatii intr-adevar au batut un cetatean sper sa infunde puscaria multi ani de aici incolo. Dar probabil se va musamaliza tot cat timp e generatia lui Lenghel in Militie.
Postat 15 Februarie 2011, 09:00 de Vladimir
Notar de 2 lei
Acest Tomulescu a devenit notar cu banii tatalui sau pe care acesta i-a furat de la Regia de Apa-canal...asta e acest notar...si se mai da si in spectacol prin localuri publice...pe langa ca el in loc sa profeseze in Biharia unde are biroul notarial...el profeseaza in Oradea pe str.G.Enescu...va avea Seba grija de el...poate si Uniunea Nationala a Notarilor Publici, acest personaj ar trebui dat afara imediat...
Postat 15 Februarie 2011, 08:57 de bogdi
nu mi vine sa cred
sunt oripilata Tomulescu un betiv ! chiar pe bune in Oradea nu sunt BARBATI doar MUIERI in saramura de alcool, oare si in Politie avem muieri in saramura de bataie, marinari trebuia sa fi ti !
Postat 15 Februarie 2011, 08:43 de anca
mic
vad tot mai des cum dihoreanul devine o rampa de lansare spre posteritate a diverselor personaje stralucite ale orasului. foarte tare. ma distrez cum isi fac publicitate ''omul de afaceri'' seba si ''notarul'' tomulescu - care este totusi cu vreo doua clase peste seba - > final previzibil in tot show-ul invatatura: e mai bine sa furi cu pixu decat cu smenu dihorene, ai atins o coarda sensibilaaaaaaa p.s. seba 100% nu se lasa, asa ca sigur apar surprize
Postat 15 Februarie 2011, 06:08 de xioxu
@eee
retardatule mai citeste o data textul.
Postat 14 Februarie 2011, 23:52 de @eee
Poza
Citind textul mi-am imaginat ca e o compunere scrisa de vreun elev de clasa a V-a nicidecum de o mare ziarista.Ce exprimare!Oricum foarte distractiv scandalul.Tomulescu e foarte fotogenic in poze!!!lol...Ce personaje,ce lupte ce miza...
Postat 14 Februarie 2011, 23:50 de Gaura Lal
si ce daca
Foarte bine i au facut. AsA ar trebui sa plateasca toti astia smecherii. Cine o fi si asta smecvheru care a fost lovit de masina. Nu stiu de ce nu l iau la puricat oamenii legii si pe el . Sper ca cei de la politie sa aiba ac de cojocul lui
Postat 14 Februarie 2011, 22:59 de eee
ce stire de senzatie...wow...
jenant articol... pe bune...afacerist? come on!!!! sa fim seriosi!!! ce interesant, ce stire de senzatie... noroc ca ne informati voi despre astfel de nulitati, ca altfel n-am putea dormi noaptea de grija lor... da cu ierburile cum sta afaceristul?
Postat 14 Februarie 2011, 22:56 de miserupe
@PALM LĂBARU
Măi Palm... stg sau dr, nu contează, tot Labă eşti! Măi manea de bani gata, de ce nu-i pupi direct în kur pe amicii tăi cocălari? Sau chiar şi pe mascaţi? Ce treabă ai tu cu Lenghel, te compari cu el? Trebuia să-i dea bătrânu comisar nişte şuturi în gură cocălarului cu tupeu! Măcar tot şi-a luat-o el apoi la Poliţie! Bravo Poliţia! P.S. Adevărul e că s-a cam muiat bunicu Lenghel, vine pensia...
Postat 14 Februarie 2011, 22:35 de ORADEAN CU SÂNJE-N..
Conducator auto ?
Dar pe seful comisarilor locali, Lenghel, cine l-a invatat sa 'piloteze' un autoturism? Nu care cumva a facut scoala auto la fara frecventa, de reuseste sa dea peste pietoni ? Ori a crezut ca e la el in sat, duminica, la standul de popice ? Ori asa a crezut ca poate sa impresioneze si, cum nu a reusit, a vrut sa demonstreze ca-i barbat si a chemat in ajutor pulimea de la mascati. Se citeste cu 'b'.
Postat 14 Februarie 2011, 22:13 de Palm
ptr.@limba romana
singura care poate fi trasa la raspundere de orice fel ii mata aia proasta care o facut un avorton ca tine,cred ca era beata si-a alunecat intr-un sloboz si-asa ai aparut tu UN GUNOI
Postat 14 Februarie 2011, 21:31 de MATA BETIVANCA
mai LOAZA
nu e disciplinar ca nu in timpul muncii, e infara programului de munca deci EVA: INDISCIPLINARA:)) LOAZA trebuia sa te nasca MATA si sa mori tot loaza:))LOÁZĂ, loaze, s.f. (Reg.) 1. Viță de vie. ** Ramură verde; vlăstar. 2. Fig. Om ștrengar, șmecher;
Postat 14 Februarie 2011, 21:22 de @limba romana
Si ce daca
si ce daca Tomulescu jr.a dat 150.000 de eur sa ajunga cu pedigree bun.N-are voie?Oricum ii va recupera foarte greu.da il ajuta pitica aia de Hajni.
Postat 14 Februarie 2011, 20:40 de iluminatti
ptr.cetatean
trebuie tras la raspundere disciplinara nu indisciplinara.LOAZA
Postat 14 Februarie 2011, 20:32 de limba romana
mai penale care comentati
in primul rand POLITIA nu are voie sa te atinga, in al doilea rand NOTARUL asta trebuie tras la raspundere indisciplinara si STOP betivilor sa profeseze, sa bea acasa ca nu degeaba poarta emblema de NOTAR-reprezinta legea, mai JAVRE PENALE ce comentati, nu trebuie sa FI BASESCU ca cetatean sa fi respectat si in primul rand ce va fuuuura grija ce are altul , vreti sa fi ti in locul acestui BETIVAN ORDINAR faceti treaba ajungeti notari dar asta nu inseamna ca POLITIA face ce vrea in ORADEA , sa faca la ei acasa ce vor , in ograda lor din familie dar nu cu noi cetatenii care le dam salarii.
Postat 14 Februarie 2011, 20:22 de un cetatean
anonim
1 kado cafeneaua e 50% a lui bara 2 e un ingamfat si el si domnul notar ( pe banii parintilor) daca nu ar fi fost parintii lor ar fi niste nulitati
Postat 14 Februarie 2011, 20:06 de anonim
ptr.Laura Gal
AFACERIST BATUT DE MASCATI....buna gluma.Mare om de afaceri seba ivan.interesati-va putin de jegu asta si dup-aia scrieti.SUCCESURI DOAMNA GAL.
Postat 14 Februarie 2011, 19:55 de oradeanul
ptr.notar
na ca i-ati dat adresa lu Tomulescu si ce acareturi are.Domn notar sa stai mai mult pe-acasa si pune-ti alarma si camere video daca n-ai,ca haiducii lu Seba de-abia asteapta.
Postat 14 Februarie 2011, 19:14 de militia
ptr.avocat
bai mestere bogdanele de ONOARE sau DEMNITATE ai auzit?
Postat 14 Februarie 2011, 19:04 de altu
a-nebunit seba
Ce-i cu porcariile astea?Seful politiei l-a lovit pe gunoiul deSeba pe trotuar(seba ii o baba de 80 de ani,de ce nu s-a ferit cand a vazut ca o masina se parcheaza indiferent cine era la volan),i-au spart ceasul la incatusare(fara a exista alt precedent),iar ptr.intrarea abuziva a beizadelei Mester Bogdan in sediul Politiei sa raspunda,nu sa fie MARTOR LA INTERLOPUL IVAN SEBASTIAN,CEL CARE A DAT CELE MAI MULTE PONTURI SPARGATORILOR DE LOCUINTE.Iar daca Mester Bogdan vrea la poligraf,sa mearga,dar daca i s-ar pune niste intrebari despre cum a ,,rezolvat,,el niste dosare,precis ar trece putin pe la DNA.hai mars
Postat 14 Februarie 2011, 18:55 de unu
URA SI LA GARDIANU
bai da tot la panaramele aste de inavutiti peste noapte li se intampla tot felu de chestii ciudate !! LI S-A URCAT BANU LA CAP SI FAC CE VOR !! AR TREBUI CEI DE LA GARDA FINANCIARA , DE LA ADMINISTRATIILE FISCALE SI DE LA POLITIA ECONOMICA SA-I CAUTE PE EI SI PE PARINTII LOR DE UNDE AU ATAT BANET SI DACA AU PLATIT TAXE SI IMPOZITE PE CE AU !!
Postat 14 Februarie 2011, 18:52 de PERSONALU
!!!!!!!!!!!
Eu personal ,pe toti ,absolut toti participantii din acest scandal i-as impusca , dar numai cu un singur glont, ca nu merita nici risipa de munitie.
Postat 14 Februarie 2011, 17:44 de klipsch
buna
cine pvla mea ii si kaktu asta pisamas pa ei ..daca si astia stiu bataie..fvtai dzo
Postat 14 Februarie 2011, 17:32 de demi
ce betiv
asta e NOTAR ? serios saracul cat de MUNCIT este se vede cu ochiul liber ca asta nu a muncit sa ajunga aici, D-zeu face dreptate mai devreme sau mai tarziu ce nu iti este dat iti este luat dar sub alta forma poti plati cu libertate...alcoolul il stapaneste si drogurile probabil iau facut analizele ? eu am impresia ca seful POLITIEI este CORUPT altfel nu vad de ce sa ascunda dovezi clare care au determinat ca un NOTAR sa puna in pericol viata unui cetatean, ceva nu e normal in comportament putea sa puna pe altul nicidecum sa o faca el sa fie de vina DROGURILE ele determina agresivitatatea nicidecum alcoolul.... frumos! daca nu suporta oamenii sa mearga la un psihiatru ce a cautata in spatiu public, mai rau ca la inchisoare a ajuns NOTARUL o emblema nimic mai mult ... FELICITARI, ca ati avut curajul sa scrieti!
Postat 14 Februarie 2011, 17:26 de woow
Scandal cu VIP-uri: Afacerist bătut de mascaţi după ce s-a luat la harţă cu şeful Poliţiei
cinstit..ce mai poti zice!!!MOLOTV PE EI!!!!!!
Postat 14 Februarie 2011, 17:15 de pocok
bravooooooooooooooo
este o dovada certa ca INTELECTUALI sunt mai rai ca TIGANI:)) deci politia face abuzuri continuate si dovedite prin martori care din pacate fac pe ei :) cum sa starpim aceste cangrene care ne umilesc, cum? simplu TREBUIE ucisi, nu va fi alta solutie pentru cei batuti sigui ii vor ucide ori vor inebuni, asta este societatea creata de INTELECTUALI , de academicieni .Nu ne ramane decat sa ne salvam ONOAREA prin crima , se naste mafia , mai raman armele si GATA , rusia e nimic in comparatie cu ce va ajunge ROMANIA .
Postat 14 Februarie 2011, 17:02 de ica
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON