URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 Aprilie 2010, 16:31

Petru Filip a demisionat de la şefia PDL Bihor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Petru Filip a demisionat, vineri după-amiază, de la şefia PDL Bihor, luându-şi prin surprindere colegii din Biroul Permanent Judeţean, care nu se aşteptau la un asemenea gest cu o lună înaintea alegerilor pentru conducerea filialei.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, Petru Filip le-a spus membrilor BPJ că lucrurile au degenerat, că s-a săturat de atacurile concertate care au apărut împotriva sa de când s-a lansat campania internă în partid şi că nu poate accepta să i se facă reproşuri de către colegi abia acum, după ce ani de zile nu i s-a spus nimic.

Trimiterile lui Filip au fost la adresa contracandidatului său la şefia filialei, vicepreşedintele Ştefan Seremi, care, în cadrul unui interviu acordat BIHOREANULUI, şi-a exprimat rezervele cu privire la caracterul lui Filip, l-a acuzat pe acesta că se foloseşte de oameni după care îi uită, şi i-a reproşat pierderea alegerilor locale în faţa liberalilor.

Filip şi-a arătat supărarea şi pentru faptul că, atunci când a fost atacat în presă, partidul nu i-a luat apărarea, făcând trimitere tot la BIHOREANUL şi la campania de presă care arăta jaful imobiliar realizat pe raza municipiului Oradea pe vremea când Filip era primar.

Filip a anunţat, odată cu demisia, şi că se retrage din competiţia pentru un nou mandat. Alegerile pentru conducerea filialei judeţene urmau să se finalizeze pe 2 iulie, cu votare anoului preşedinte al PDL Bihor.

După ce şi-a anunţat demisia, spunând că i-a comunicat-o preşedintelui partidului, premierul Emil Boc, Petru Filip a spus că îi lasă pe cei rămaşi să organizeze alegerile în filială cum consideră ei de cuviinţă şi a ieşit din sală, lăsându-i năuciţi pe cei aproximativ 30 de participanţi.

"Nu există oameni de neînlocuit, Partidul Democrat Liberal Bihor va merge mai departe. Oricum, toţi ceilalţi membri din BPJ am rămas, nimeni nu şi-a dat demisia. O să organizăm alegerile la comune, oraşe şi municipii şi, bineînţeles, la nivel de judeţ. Au mai fost situaţii similare şi în alte organizaţii, nu s-a întâmplat nicio calamitate", aşa a comentat Ştefan Seremi demisia lui Petru Filip.

Până la ora publicării acestei ştiri, Petru Filip nu a putut fi contactat.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
dezinformati
In lumea asta exista foarte multa dezinformare. Imi pare sincer foarte rau ca v-ati lasat dezinformati. Eu il cunosc pe Filip suficient de bine si de aproape ca sa va zic ca s-a fabulat foarte mult in legatura cu persoana lui. Dar nici o problema, va capatati ce meritati.
Postat 09 Mai 2010, 22:36 de xyz
i FILIP E Nesimtit PDLIST
Filip e un HOT si porc! Sa vina DNA si la el si ANI si PROCURATURA Galactica! Ca hotiile care le.a facut sunt de ordin Galactic cel mai bogatan din averea statului s.a umflat. Acu' se umfla la buyunare facand pe profesorul universitar si la sorbonica si la agorica doua universitati cu litera mica ca si profesorashii care se fac ca predau- ca si filip! (scriu intentionat cu litera ma ca nu merita cu mare - nu mai e nume propriu e unul comun) Am platit taxa mare din salar mic sa fac master sa invat dar ...filip nu a venit niciodata la ore si vine sesiunea. La cina sa mai spun ca pe curva aia de conduce las stiinte ec nu o interesdeaya ca si ei ii faciliteaya pe plile cate ceva probabil dodescu la filip nu-i scoate ochii dupa modelu pasaresc. Student indignat de la pdl
Postat 03 Mai 2010, 18:21 de Nesimtitul PDLIST
carramba, maiale!!!
duca-se tot invartindu-se, si-a batut joc de un oras intreg, cazatura olteneasca!
Postat 02 Mai 2010, 20:44 de teora
MOARTEA UNUI PUI DE HOT !!
filip A INTARZIAT CU DEMISIA 8 ANI !!!! DAC O FACEA ATUNCI PDL-UL AR FI CASTIGAT ALEGERILE DIN 2008 CU ORICINE LA CONDUCERE CARE AR FI MACAR MATURAT TROTUARELE ORASULUI !!!! DAR EL PLICTISIT DE ATATA FURAT (TERENURI, CLADIRI DIN BURICUL TARGULUI ) NU L-A MAI INTERESAT NIMIC DOAR SA SCAPE CA EUROPARLAMENTAR !!! PANA ACUM A REUSIT SA DISTRUGA IN ULTIMUL MANDAT TOT CE A CONSTRUIT PT.EL SI PARTID IN CELELALTE MANDATE !! NU CRED CA MAI AVEM PT. CE II MULTUMI NICI NOI AMARASTENII SI NICI MEMBRI PDL-ULUI !!! ATAT : HUO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 02 Mai 2010, 20:27 de TOT EU !!
Sonia Draghici si-a angajat fiul la propriul cabinet parlamentar!
Sonia Draghici, ajunsa deputat la redistribuire, ca si colegul ei Mang sunt 2 exemple de paraziti care nu aduc nici voturi, nici imagine, nici pt PSD nici pt Parlament, doar deservicii publice si paguba-n buget prin incompetenta, trandavia, nesimtirea, ghiolbania, aroganta si parazitismul lor. Nu va e rusine, parazitilor, sa va imbuibati si pruncii din banii publici? Rusine, Sonia Draghici, toapa de Bihor, mama cooorvelor!
Postat 02 Mai 2010, 19:13 de varu
mafioti jegosi
bine-a facut, ce era sa astepte sa scoata Blaga dosarele cu care-l are la mana pt a-i lasa locul nulitatii obediente de Seremi?
Postat 02 Mai 2010, 19:12 de alain
Daca
Daca eram debil, ma inscriam in PDL....:))
Postat 02 Mai 2010, 17:14 de kaboom
AI INTARZIAT !!
AI INARZIAT CU DEMISIA 8 ANI !!! TREBUIA SA PLECI DEMULT. AI TRAS JOS SI PDL-UL SI AI C.A.CAT SI CE AI FACUT BINE !!!!
Postat 02 Mai 2010, 12:48 de SCORTOSUL
Filip la pushcarie!!
Pt sinucideri live, ar trebui sa vorbiti cu Botoshel, parlamentarul invizibil. Iar daca sunteti cuminti va mai divulg si alte dorinte..... PS De ce postati sub pseudonimul kaboom? Va sunt drag? Manca-v-ar mama de securisti cu 4 clase....
Postat 01 Mai 2010, 22:17 de kaboom
@talibanul galben
mahmureala de 1 mai face ravagii! de ce nu iti exprimi opinia in cadrul partidului tau?
Postat 01 Mai 2010, 14:36 de boc potzoc
Pacat
Petru Filip va ramane in istorie ca unul din primarii destoinici ai acestui oras. Nu merita o astfel de plecare si astfel de comentarii. Pe de alta parte, nevoia de improspatare la pdl bihor este evidenta. Seremi are meritul ca a deschis competitia dar el sau Abrudan pe termen lung nu sunt o solutie.
Postat 01 Mai 2010, 13:23 de talibanul galben
kaboo
Kaboo, draga, esti bolnav psihic. Sper sa nu asistam la o sinucidere live pe net. Va propun sa anuntam organele de politie locala sa-l supravegheze atent pe acest individ. De trei ani nu-si gaseste linistea. Are vedenii. Se crede Filip, Boc, Basescu. Are cosmaruri zi si noapte. Nu cred ca este in regula cu acest individ. Fiti pe faza.
Postat 01 Mai 2010, 10:06 de oradean
kaboou
fraiere, tu ti-ai dorit ca PDL sa piarda alegerile si pana la urma ai scuipat si ai injurat pe net, dobitocule :)). dorintele tale sunt bolnave...
Postat 01 Mai 2010, 00:54 de pt kaboou
un bandit mai putin
sa ne scrii, petrica ! din puscarie ! pastele ma-tii de hotz.....
Postat 01 Mai 2010, 00:40 de oradean
Me happy
De cand imi doresc asta..... Mai sunt niste lucruri pe care mi le doresc. Sa vedem....:)
Postat 30 Aprilie 2010, 23:57 de kaboom
rugiile dau roade
partidul care nu aduce nimic oradiei si care are doar papagali si inghesuiti dupa functii incepe sa se destrame,ma bucura faptul ca dl. filip isi scunoaste originiile si demisioneaza din functia pd-l bihor,ne arata ca interesele domniei sale sunt mai mari la bucuresti mai aproape de zona natala,ma bucura nespus de mult si sper ca ne va lasa in pace si data viitoare va candida pt. slobozia,asta este adevarul crud al puterii actuale,se restrange in jurul guvernari si cred ca face totul in defavoarea alesiilor,numai recunostina nu aduc acesti politicieni,cei mai mari mincinosi sunt politicieni,indiferent de culoarea lor politica,minicinos sa fi da macar fa ceva,avem atat la guvernare cati sin sferele politice de la bucuresti reprezentati ai judetului bihor cum nu sa mai pomenit de niciodata,dar parca degeaba,e evident ca nu fac nimic in favoarea oradiei si implicit a judetului,ruusine sa le fie,tipa in gura mare ca nu se face nimic in oradea,dar acum cand au la mina puterea tot ei nu fac nimic,doar papagalul e de ei.rusine sa le fie.
Postat 30 Aprilie 2010, 23:44 de eu cu mine
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON