URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Noiembrie 2012, 12:45

Pesedistul Ioan Mang, mândru că aspiranţii USL la Parlament sunt "clonele lui Bolojan", nu ale lui Boc şi Blaga şi Udrea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

"Modul în care înţeleg unii să facă campanie", adică pedeliştii, îl revoltă pe liderul PSD Bihor, Ioan Mang. Într-o conferinţă de presă desfăşurată marţi dimineaţă, "prima şi singura în care voi vorbi despre alţii", Mang a criticat ARD, despre care a spus că este "un PDL revopsit, care fuge de propria siglă şi de propria culoare, în speranţa că oamenii vor uita cine sunt pedeliştii şi ce au făcut".

Cine-a dus maşina-n şanţ?

Supărarea a pornit de la faptul că, săptămâna trecută, un grup de candidaţi pedelişti au dat buzna în biroul prefectului, fără a se fi anunţat, pentru a-i înmâna demonstrativ o aşa-zisă "carte neagră" a guvernării USL.

"Acei domni şi acele doamne par să se fi născut ieri. Trei ani şi jumătate au furat şi au prăduit, şi după ce au dus ţara în prăpastie, acum cer ca alţii să o scoată în şase luni, iar asta în condiţiile în care nici nu-ţi dau voie să faci acest lucru", a spus Mang.

"Pedeliştii vorbesc despre creşterea salariilor şi a pensiilor, despre sănătate şi educaţie, "uitând" că ei au tăiat salariile şi pensiile, că ei au închis şcoli şi spitale", a adăugat liderul PSD Bihor, adăugând că "despre acest lucru ar trebui să vorbească ei, despre ce au făcut în ultimii trei ani şi jumătate".

Mang a mai făcut o comparaţie între reprezentanţii PDL, care "au dus maşina în şanţ", şi cei ai USL, care "se chinuie s-o scoată" în condiţiile în care pedeliştii "împing în continuare în sens contrar".

"Elena Udrea, Emil Boc, Traian Băsescu şi toţi ceilalţi au condus maşina în şanţ, iar în această maşină suntem toţi, 19 sau 22 de milioane de români, după interes. 19 milioane când trebuie redus numărul parlamentarilor, 22 de milioane când se socoteşte cvorumul. După ce românii i-au schimbat de la volan, iar noi vrem să scoatem maşina din şanţ, ei se opintesc s-o împingă mai adânc în şanţ, iar apoi tot ei ţipă că maşina e în şanţ", a spus Ioan Mang.

Războiul clonelor

În altă ordine de idei, răspunzând unei alte acuze a PDL-iştilor, cum că cei cinci candidaţi ai USL Oradea ar fi "clonele lui Ilie Bolojan", care le face campanie, preşedintele PSD Bihor a spus că niciunul din cei cinci nu are motive să-i fie ruşine de acest lucru, şi că este mult mai cinstit să-l aibă ca model pe primarul Oradiei decât pe reprezentanţii PDL.

"Aceşti domni şi aceste doamne ne acuză că toţi candidaţii noştri ar fi clonele lui Ilie Bolojan, dar toţi cei cinci au ceva de spus, toţi au făcut ceva pentru oraş, de care nu au motive să le fie ruşine, ci dimpotrivă, să se mândrească. Eu le răspund că este mai bine să fie clonele lui Ilie Bolojan şi ale lui Cornel Popa, decât să fie clonele lui Emil Boc ori Elena Udrea", a spus Ioan Mang.

În finalul ripostei sale, acesta a mai afirmat că este sigur că "românii nu sunt deloc proşti", şi că "vor şti să-i analizeze cu atenţie" pe cei care vin acum "revopsiţi", concluzionând că pedeliştii travestiţi în ARD-işti sunt precum "lupul care îşi schimbă blana, dar are aceleaşi năravuri".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
54 Comentarii
”Epoca portocalie”. Ep. ”Clonele” reuşite(?) ale dnelor: Nuţi, Anastase şi EBA.
I. ”Acelaşi lucru l-am remarcat la programele USL Oradea care încearcă să ne convingă că a fi parlamentar e să joci rolul de clonă (nereuşită) a primarului de Oradea. Dar ţin să le amintesc USL-iştilor că alegerile locale s-au încheiat în iunie”.” 1. Dna candidat: Între o clonă nereuşită a primarului Bolojan şi una (reuşită?) a dnelor: Nuţi, Anastase şi EBA, orice alegător responsabil o va vota/alege pe prima; 2. Despre ”măreţele” realizări ale guvernărilor Boc & MRU ce ne poate spune candidata Bruchental? II. O propunere pentru responsabilii USL Bihor: Folosiţi sloganul-bumerang - ”Arde-i pe corupți!”. Tov. Băsescu ştie de ce! P.S. Good luck USL Bihor. Keep going!
Postat 14 Noiembrie 2012, 20:22 de stefan
Clona e acelasi lucru cu copy-paste?
Totul era bine si corect spus pina la un punct. Acela in care Mang devine mindru de clonele lui Bolojan. Asta nu mai trebuia sa o spuna, pentru ca toti politicienii, indiferent de partidul din care fac parte, sunt clonati. Toti sunt identici cind e vorba de interesul personal. Din pacate exemplul cu primarul Oradei este gresit, pentru ca individul respectiv este si urit.
Postat 14 Noiembrie 2012, 12:43 de Ms. Saveta
"Clona" cui ?
Mie mi-ar fi rusine sa fiu "clonat" dupa unul a carui realizare prin forte proprii a atins maximul cand a fost profesor de matematica la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Tileagd (cunoscut sub denumirea de scoala speciala Tileagd) !!! "Clonelor" n-are de ce sa le fie rusine, nu-s mai breji ca maimutoiul "donator" de ADN, dar sa fie "garantati" de un escroc asta, DA, este o mare rusine pt. ei !
Postat 14 Noiembrie 2012, 12:15 de petru
a
plagiatorul asta mai bine ar invata imnul national ....
Postat 14 Noiembrie 2012, 09:53 de a
UITE CINE VORBESTE!
Mang! Cand ai de gand sa taci?Cand PDL-ul a facut ce critici tu acum, ERAI FRATE CU EI!Chiar nu ti-e rusine?Nu vezi ca tragi USL-ul in groapa?
Postat 14 Noiembrie 2012, 08:58 de PSd
@Dan
Dane, cand ajungi tu la 70 de ani sper sa te vad construind drumuri si mancand paine cu apa dupa o viata de contributii la fondul de pensii
Postat 14 Noiembrie 2012, 07:49 de Vladimir
ARD=PDL
Nu uitati !!! ARD=PDL !!!
Postat 14 Noiembrie 2012, 07:48 de Vladimir
un vot pt ARD
Votul meu il dau celor de ARD, sa mai taie din pensii si salariile imbuibatilor si prea luxosilor profesori, de scoala generala, cu JIPANE. Da pana cand pensionarii sa-si cumpere paine suflata cu aur.Votul meu il dau culturii fara plagiatori si care castiga premiul pentru inventica la categoria: constructii(suntem campioni la asfaltat pe ploaie) si cate si mai cate inventii . USL-istilor, de pe acest forum, sa invatati ca profesorii trebuie dusi la munca silnica nu l-a intins mana iar pensionarii si alte categorii bugetare la constructia autostrazilor. Pensionarii si alte categorii sociale ar trebui sa invete ca se poate trai si cu o paine si juma de kil de sare si apa.
Postat 14 Noiembrie 2012, 00:47 de dan
greu...
@Jimmy: nici eu nu pun botul la ARD, tot cu USL votez! Totusi nu sunt incantat de prezenta lui Bodog(medicul brancardier) sau chiar madam Chereches(care e chiar in colegiul meu, cred! Va fi greu sa dau votul meu unei neoprotestante dar asta va fi)! Cu atat mai mult sunt de-a dreptul nemultumit de candidatura lui Petru Filip la Vrancea!
Postat 13 Noiembrie 2012, 23:59 de TDS
:)))
ARD = ARZI IN IAD !!!
Postat 13 Noiembrie 2012, 23:05 de COSTICA
grgfgff
\"Elena Udrea, Emil Boc, Traian Băsescu şi toţi ceilalţi au condus maşina în şanţ, iar în această maşină suntem toţi, 19 sau 22 de milioane de români, după interes. 19 milioane când trebuie redus numărul parlamentarilor, 22 de milioane când se socoteşte cvorumul. După ce românii i-au schimbat de la volan, iar noi vrem să scoatem maşina din şanţ, ei se opintesc s-o împingă mai adânc în şanţ, iar apoi tot ei ţipă că maşina e în şanţ\",
Postat 13 Noiembrie 2012, 23:05 de ANDREI
dsssdsdsd
Pedeliştii vorbesc despre creşterea salariilor şi a pensiilor, despre sănătate şi educaţie, "uitând" că ei au tăiat salariile şi pensiile, că ei au închis şcoli şi spitale", a adăugat liderul PSD Bihor, adăugând că "despre acest lucru ar trebui să vorbească ei, despre ce au făcut în ultimii trei ani şi jumătate".
Postat 13 Noiembrie 2012, 23:04 de Marian
USL
Celor de la PDL le spun doar atât: ARDeți în continuare!
Postat 13 Noiembrie 2012, 22:52 de USL
haha
peste tot scri aceleasi comentarii ? mi-e mila de tine sincer Romane, alta ocupatie nu ai .. din cate am vazut astea nu sunt primele cuvinte urate aruncate despre oameni pe care nu i cunosti sau pe care ii critici doar pentru culoarea politica
Postat 13 Noiembrie 2012, 21:37 de R.F.
DA
Viaţa e dură.
Postat 13 Noiembrie 2012, 21:36 de Karcsi
c
Să mă lămurească și pe mine cineva. La ARD: alegeți calea dreaptă. Și în siglă pui o linie curbată. Măi băieți, sau fete, să nu fiu misogin, ce faceți cu matematica asta? Anastase numără în baza 10 multiplicat cu 2, drept e curb. Nu că nu s-ar potrivi cu Goabi Baci, la ce studii are, probabil pentru el dreaptă e curbă... Apoi dacă Goabi candidează la senat, apoi chiar că s-a întors lumea cu susu-n jos. GOABI - SENATOR????? Voi vă imaginați omul ăsta la pupitrul parlamentului? Ă,o,băl bâl bâl
Postat 13 Noiembrie 2012, 21:14 de c
anul victoriei
ce frustrati sunt unii, doamne..normal le e ciuda ca nu -i duce mintea sa devina si ei macar ce a ajuns I.M ,E.P si multi altii ..
Postat 13 Noiembrie 2012, 20:50 de 2012
LOVE
BAFTA USL !
Postat 13 Noiembrie 2012, 20:44 de LOVE
mata
pd-l ard sau cum va numiti (va tot schimbati numele sa induceti poprul roman in eroare) sper sa va ARDA focul cat mai curand posibil ..
Postat 13 Noiembrie 2012, 20:39 de mata
replica la postacii PSD poupincuristii PLAGIATORULUI
BAH @Roman normal popincuristul senatorului PSD ioan Mang PLAGIATORUL nu ai tu treaba de mine un roman simplu bihorean cu nick name-ul @Romanul Simplu .Nu ma supar asacum zici ci scriu ADEVARUL si DREPTATEA despre PSD Bihor si PLAGIATOR!:))=)).BAH popincuristule accept ideea ca daca scriu aici ma citesc multi citiotori on line ai saptamalului Bihoreanul,nu conteaza ca niumeni nu ma baga in nici o seama ,mai bine asa un mare anonim din poporul roman simplu bihorean!:))=))@Romanul umil popincuristul lui Mang intelectualul lui peshte prajit `avorton `esti tu si stie si mata care te-o facut ,scriu pe forurumul Ebihoreanul de anii buni,si am fost si cenzurat pt limbaj vulgar ,Da-te dreacu hai SICTIRavortonule roman umil popincurist!:))=))@R./F. popincuristul lui Pepea * alias Emilian Pavel, cunoastem pe micul betivan negricios,si cind era o actiune de partid PSD Bihor vene-a beat si nu stia ce vorbea si facea numai prostii.Marius Sticlaru merita functia lui a venit cu un CV impresionat ,iar * Pepea a venit cu o hirtiutza fluturas,incurajat de betivanii din organizatia municipala PSD si se adresa cu `asta ` aratand c .Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 13 Noiembrie 2012, 20:30 de Romanul Simplu
@Romanul Simplu
Tizule, iar ti-a crescut glicemia! Mereu te superi ca prostul pe sat. Chiar nu accepti ideea ca nimeni nu te baga in seama?
Postat 13 Noiembrie 2012, 19:31 de Romanul normal
”Epoca portocalie”. Ep. ”Îngeraşii” (...cu ”coasă”) de la PDL.
I. "Pedeliştii vorbesc despre creşterea salariilor şi a pensiilor, despre sănătate şi educaţie,..” 1. Dle Preşedinte PSD Bihor: aici politrucii ”cameleon” (”portocalii”) au puţintică dreptate. Nu aţi sesizat cum a crescut nivelul de trai, bunăstarea şi speranţa de viaţă la tov.-ii: Seremi, Ghilea şi gaşca lor? Şi acest aspect trebuie punctat la concret! 2. Întrebare deschisă pentru tov. Ghilea şi candidaţii PDL (varianta ARD): Pentru câte zile/ore vă ajunge actualul salar minim net pe economie? II. Câteva concluzii: 1. Locul PDL: lângă PNŢ (varianta ”portocalie”), adică în opoziţia neparlamentară! 2. PDL/ARD dăunează grav României. A se vedea (şi) cu cât a scăzut populaţia acestei ţări în guvernările Boc & MRU. Şi deputatul PDL Severus Militaru ştie de ce! P.S. Good luck USL/PSD Bihor. Keep going!
Postat 13 Noiembrie 2012, 19:29 de stefan
jos usl-isti
mai bine te-ai uitat la tine cioara vopsita(Mang)nu critica pe altii, uita-te la tine plagiatorule.
Postat 13 Noiembrie 2012, 18:56 de marian
Asae, cine sa-l ARDa pe escroc ?!
Scriau cativa ,,teleormaneni", pardon, usl-isti, ca cine si ce sa-i faca escrocului ?! Ca n-a fost ,,dovedit'' !!!! De dovedit plagiatul escrocului a fost dovedit, stati linistiti, daca era curat nu-l zburau de la guvern. Asa e, n-are CINE sa-i faca ceva, CINE ar fi trebuit sa-l zboare din fruntea psd-Bihor e in acelasi gen de kkt precum pungasul asta, poate chiar mai mare ! Cum dreaqu se face ca toti ministrii usl acuzati de fel de fel de ticalosii pleaca invariabil ? In prima zi urla copy-lotul, căcărău, latrinele 1,2,3 iau foc iar in urmatoarele zile ,,nevinovatul" este zvarlit precum o masea stricata. Ultimul, dar nu cel din urama este imbecilul ala de MAHALACHE ! Hellvig, tu nu ne lasi ?
Postat 13 Noiembrie 2012, 18:16 de .
rusine
Lasa ca nici cu tine si cu Popa nu ne e rusine!!!!! Sunteti doua javre
Postat 13 Noiembrie 2012, 17:54 de eu
Părerea cu vot
Clonele se numesc bolopitecantropi....qed
Postat 13 Noiembrie 2012, 17:44 de Un votant
omu' e chiar brici
Cu bunele si cu relele lui omul asta chiar e un profesionist in adevaratul sens al cuvantului
Postat 13 Noiembrie 2012, 17:34 de MIHAIL
PS
Am uitat să zic: mai e ridicol şi cum greii pdl-ului se înghesuie pt un scaun de parlamentar. Ei ştiu măcar la ce să se aştepte? Ei ştiu că românii au speranţă în acei legiuitori? Ghilea legiuitor? Habar n-are să ţină un pix în mână, de butucănos ce e. Atât am mai vrut să zic. Greii pdl sunt şi cei care ne-au batjocorit până şi copiii şi nepoţii nenăscuţi.
Postat 13 Noiembrie 2012, 17:32 de Alexandr.
Reclama.
VOTEZ USL. Si nici macar in gluma sa nu mai vedem la articole despre USL reclame cu Gavrila Ghilea senator. E penibil.
Postat 13 Noiembrie 2012, 17:28 de Alexandr.
razboiul clonelor in masina din sant
Mi-a placut comparatia plastica intre situatia Romaniei si masina din sant. Asta e un lucru care face un interviu de calitate, memorabil. Practic, am rezonat cu tot ce a spus domnul Mang aici.
Postat 13 Noiembrie 2012, 17:16 de Flo
@Romanul umil
Romanule simplu, duhnesti a prostie si vulgaritate. Mai cenzureaza-ti un pic limbajul de mahala. Ebihoreanul nu are un moderator sa mai cenzureze pornirile grobiene ale acestui avorton ???
Postat 13 Noiembrie 2012, 16:57 de Oradea
USL
Bravo USL!!! Bravo Mang si Bodog. Sigur nu pun botul la brandul ARD=PDL !!! Votez USL cu siguranta !!! De ce ? Pentru ca nu gasesc niciun motiv sa nu o fac. Lucru ce nu il pot spune despre PDL=ARD
Postat 13 Noiembrie 2012, 16:56 de Jimmy
Altceva n-aveti
Glumele cu plagiatul sa le lasam pentru dupa pronuntarea verdictului. Cine il cunoaste pe Mang stie ce poate si rezultatele avute cu PSD Bihor il califica ca un politician de anvergura. Si felicitari pentru nominalizarea lui Bodog. Despre el pot zice doar : mare OM, mare caracter. Succes Florine.
Postat 13 Noiembrie 2012, 16:54 de Io
ARDe-i pe romani
Decat ca cei care in ultimii 3 ani au avut ca slogan ARDe-i pe romani cu siguranta sunt mult mai buni candidatii USL. Eu nu mai votez PDL aia-i clar. Succes Bodog si echipa lui de deputati
Postat 13 Noiembrie 2012, 16:51 de Vladimir
”Epoca portocalie”. Ep. Despre ”cărţi negre” şi clone.
I. ”Acei domni şi acele doamne par să se fi născut ieri. Trei ani şi jumătate au furat şi au prăduit, şi după ce au dus ţara în prăpastie, acum cer ca alţii să o scoată în şase luni, iar asta în condiţiile în care nici nu-ţi dau voie să faci acest lucru”, a spus Mang.” 1. Dle Mang: O ”carte neagră” necesară pentru alegătorul român: ”Cartea neagră” a guvernărilor Boc & MRU; 2. Tov. propagandişti de la PDL via ARD, inclusiv don Ghilea: don Vasile nu are nici o clonă? II. Good luck USL/PSD Bihor!
Postat 13 Noiembrie 2012, 16:18 de stefan
uite cine vorbeste!
Stimate plagiatorule! Inainte sa arunci cu noroi in altii, mai bine uita-te in propria ograda - ne-ai facut judetul de rusine, si il faci in continuare. Dar ce sa facem - dupa cum a spus un antevorbitor, "prostul nu-i prost destul, daca nu-i si fudul" Du-te invartindu-te!
Postat 13 Noiembrie 2012, 15:41 de Geo
raspuns
e penibil ca toata lumea isi exprima furia si invidia in presa online dar mai ales cu nume de genu :) scrieti-va numele fratilor si pe urma putem dezbate orice
Postat 13 Noiembrie 2012, 14:57 de R.F.
raspuns
Nu inteleg ce are toata lumea cu Emilian ! in special tu Romanul simplu. . daca a avut si el unele scapari la distractie sau in viata personala aia nu inseamna ca nu isi face datoria de politician .tot ce spui e o aberatie stupida,niste barfe scoase din invidie. cunoasteti omu` inainte sa-l criticati :)
Postat 13 Noiembrie 2012, 14:55 de R.F.
raspuns
desi spune lumea ca este plagiator si toate alea,deocamdata el este fruntea psd-ului si nimeni nu l-a putut detrona :) si suntem mandrii ca avem asemenea oameni in partid deci restu comentarilor in afara de cele pozitve despre Ioan Mang sunt degeaba postate :) cine il cunoaste personal stie despre ce vorbesc
Postat 13 Noiembrie 2012, 14:52 de F.
sa va iasa ochii :)))
muuxxxxie politici si tuturor gunoaielor din ea!
Postat 13 Noiembrie 2012, 14:48 de sugeti pixul
replica la @Anonim
@Anonim semneaza-te cu nick name ca anonimi sunt multi!:))=)).@Anonim daca imi ceri tu explicatii despre TSD Bihor si schimbarea conduceri,asta inseamna ca faci parte din organizatia de tineret din PSD Bihor condusa de Emilian Pavel alias Pepea * consilier judetean PSD .Conducerea PSD Bihor si TSD Bihor trebuia schimbata in luna noiembrie 2012 pentru ca au trecut 2 ani de cind este aleasa .ADEVAR si DREPTATE numai scris ca sa se stie ,conducerea PSD Bihor si presedintele PSD Bihor senatorul PSD Ioan Mang trebuia schimbat dupa scandalul cu plagiatul ,dar prin dictatura ,oroare ,prin dominatia frici in PSD Bihor nimeni nu a avut curajul ca sa-i spouna senatorului PSD `Senatorule PSD Ioan Mang PLAGIATORULE da-ti demisia din functia de presedinte al filialei PSD Bihorpentru ca ne-ai facut de rusine filiala PSD Bihor `Iesi afara (din PSD Bihor),javra ordinara(senatorul PSD Ioan Mang PLAGIATORUL)!:))=))DEMISIA PLAGIATORULUI MANG ,AFARA DIN PSD BIHOR!:))=))BAH@Anonim batut in cap esti tu cu mata si cu tactu care te-a facut @Anonim hai SICTIR da-te dreacului bah prostovanepoupincurist al plagiatoruluiMang!:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 13 Noiembrie 2012, 14:29 de Romanul Simplu
Escrocule, unde ti-e rusinea ?!
Candidatii usl Bihor sunt precum sefii usl Bihor : manglitori, hoti, mincinosi pupoincuristi.... Gresesc d-le Man, presedinte al organizatiei judetene a PSD Bihor, cunoscut mai ales ca plagiator cu acte-n regula ?
Postat 13 Noiembrie 2012, 14:25 de pinonel
majoritatea?
@eu: majoritatea insemnand tu cu mama ta?
Postat 13 Noiembrie 2012, 14:14 de tu
HHUUOOO
Hotul asta de cand da lectii...vreau sa vad cand va inapoia toti banii obtinuti pe baza titlurilor universitare. 99% din politicieni sunt niste banditi
Postat 13 Noiembrie 2012, 14:14 de bubu
Succes USL
Succes USL Bihor la alegeri !!! Sigur o sa votam majoritatea Bihorenilor cu USL
Postat 13 Noiembrie 2012, 14:12 de eu
Ce ai cu TSD Bihor?
Romanule simplu esti cam batut in cap. Ce dracu ai cu TSD Bihor??
Postat 13 Noiembrie 2012, 14:06 de anonim
cine fura azi un ou, maine va fura alegerile!
Senatorul PSD Mang este mandru, asa cum scrie titlul acestui articol, dintr-un motiv simplu care se regaseste intr-un cunoscut proverb. Iar proverbul in cauza este:"Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul".
Postat 13 Noiembrie 2012, 13:53 de esop
replica la articol
Senatorule PSD Ioan Mang PLAGIATORUL,, ciine pe ciine nu se musca `` asa si dumneavoastra nu-l muscati acum pe prefectul Claudiu Pop ca va vine si rindul dumneavoastra ca sa fiti muscat ,dar asta de era in locul dumneavoastra va musca rau de tot si va lua presedentia PSD Bihor,ca tot muscat PSD Bihor de multe ori prefectul Pop Caudiu numai noi romanii simpli bihoreni , nu-l uitam cind aplecat cu PDL si i-au dat functia de subprefect ne-a vindut la PDL si pe mama lui o vindea pentru o functie bine platita din banii publici,iar apoi la rupere aliantei PSD- PDL a revenit inapoi la PSD membru simplu zice-se,pt ca iarasi sa fie numit de premierul Prostalul Victor Ponta de prefect,dar nu am uitat bihorenii nejustificarea la ANI si la DNA a 1000 000 de euro din averea personala a lui Claudiu Pop,dar prafurile trase pe nas,dar pe pasarica de la ITM,dar cite si mai cite facute impotriva ceol membii simplii din PSD?:))=))Senatorule PSD nu uitam ca trebuia sa-ti depui demisia de onoare si sa pleci din functia de presedinte PSD dupa scandalul cu plagiatul,iar in luna asta noiembrie trebuia schimbata conducerea PSD Bihor si TSD Bihor p,hai SICTIR Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 13 Noiembrie 2012, 13:46 de Romanul Simplu
apropo
Apropo...clona ca si clona....in Oradea, la alegerile astea, USL-ul sunt o turma beata care il urmareste pe Bolojan. Au pus o locomotiva buna.
Postat 13 Noiembrie 2012, 13:33 de aladeen
bine ca nu sunt copiile tale
Daca taceai.....stii tu vorba aia.
Postat 13 Noiembrie 2012, 13:30 de aladeen
filip cel bun
Dar Filip, candidatul de la Vrancea? El de ce a fugit din Bihor ca Udrea din Bucuresti? Udrea e rea? ESTE! Dar Filip?
Postat 13 Noiembrie 2012, 13:01 de TDS
avrigeanu
Avrigeanu a cui clona e?
Postat 13 Noiembrie 2012, 12:59 de TDS
mai usor plagiezi decat clonezi
Mang nu a "clonat" primarul de Oradea pentru ca sa obtina candidatii USL la parlamentare ci pur si simplu l-a plagiat! Asta stie sa faca domnul ministru Mang, sa fure la fel ca si seful sau Ponta. Iar din afisele cu poza lui Bolojan alaturi de clonele USL candidate la alegerile astea, se vede clar cum primarul are obrazul rosu de jena ca sta langa PSD.
Postat 13 Noiembrie 2012, 12:52 de abramburica
bine ca nu sunt o copie a ta...
ca tot tei pricepi la copii...mai ales cand e vorba de lucrari stiintifice
Postat 13 Noiembrie 2012, 12:48 de oradean
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON