URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Ianuarie 2013, 14:13

Pesediştii bihoreni se pregătesc de alegeri în partid. 30 de şefi locali vor fi maziliţi

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În ciuda rezultatelor de excepţie obţinute de USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie, în unele localităţi din Bihor rezultatele au fost sub cele din 2008. Ca urmare, a anunţat preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, şefii organizaţiilor din aceste localităţi vor fi schimbaţi până cel târziu la finele lunii februarie cu persoane care vor exercita aceste prerogative în regim de interimat.

"Este vorba despre circa 30 de organizaţii locale", a spus Mang, refuzând să dezvăluie care sunt aceste organizaţii sau zonele din judeţ în care se află ele.

Liderul pesediştilor bihoreni a afirmat că acţiunea se va desfăşura concomitent cu alegerile interne ce vor fi declanşate în toate cele 91 de organizaţii din judeţ, pentru ca - în cursul lunii martie - să poată avea loc şi alegerile pentru conducerea filialei judeţene, precum şi desemnarea persoanelor care vor fi delegate să participe la Congresul partidului, programat pentru luna aprilie.

În ceea ce îl priveşte, Mang a spus că îşi va depune candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al PSD Bihor, chiar dacă abia au trecut doi ani de la alegerea sa, şi că nu ştie dacă va avea sau nu un contracandidat.

"Din echipa care conduce acum filiala nu cred că va fi cineva (n.r. - care să candideze împotriva sa), dar oricine este liber s-o facă", a spus Mang.

De asemenea, întrebat dacă actualul preşedinte al PSD Oradea, Ovidiu Mureşan, va avea sau nu sprijinul său, dat fiind că acesta ocupă funcţia interimar, după ce la începutul anului trecut fostul preşedinte Claudiu Pop a demisionat pentru a putea ocupa poziţia de prefect, Mang a dat de înţeles că îl susţine pe viceprimarul municipiului. "Eu zic că şi domnul Mureşan, şi colegii dânsului din organizaţia municipală au avut rezultate foarte bune", a spus liderul PSD Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
67 Comentarii
replica la articol
Sa nu se justifice Mang PLAGIATORUL...un caracter plagiator , profitor personal, dictator cu ceilalti `` Nu inseamna ca nu ne vom lua bagajele si vom pleca acasa `` Asta nu avrut niciodata ex senatorul PSD Ioan Mang |PLAGIATORUL si nici nu va vrea decit fortat de imprejurari ca sa demisioneze din functia de presedinte PSD Bihor si sa mearga acasa sa-si vada de firma si de functia din CJ Bihor si de la Unversitate . Membrii simpli PSD Bihor nemultumiti de presedintele plagiator si conducerea corupta PSD Bihor semnati toti petitia on line www.petitieonline.com/demisia_lui_mang_din_functia _de _presedinte_psd_bihot#forum. Toata valoarea declaratiei si petitiei si semnaturile parlamentarilor si politicienilor de Bihor daca nu este inmanata priminstrului Victor Ponta se semnata favorabil de catre acesta are valoarea de HIRTIE IGIENICA de sters foundul CJ Bihor ca sa vada prostimea care i-a votat ca au atitudine!:))=))Conducerea CJ si polioticieni de Bihor trebuie ca sa mearga cu declaratia aceasta la semnat sui sa i-a atitudine pentru Judetul Bihor altfel ... isi bat limba de pereti pe dejeaba ca nu-i asculta nimeni de la Bucale si miticiiAceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 01 Februarie 2013, 15:36 de Romanul Simplu
``Plan de contra atac ``contra PLAGIATORULUI Mang Ioan
Pe forumul Ebihoreanul am mai scris astea cele voi scrie .Poate sa fie chiar si presedintele Romaniei domnul Traian Basescu presedintele filialei PSD Bihor numai sa fie ales legitim si legal ,dar in imprejurarile acestea cind organizatia de partid nu i-a in seama si pe ultimul membru si simpatizant PSD atunci mai bine sa distrugem toata organizatia PSD Bihor si apoi pe urma sa o reorganizam iarasi legal si legitim .Cine se vrea iarasi presedinte PSD Bihor?PLAGIATORUL Ioan Mang ex senator care si-a promovat traseisti pupincuristii,stoarfele,parasutele,amantele si pe simplii membrii militanti de seama i-a inlaturat de la promovare !Cine ?Plagiatorul Ioan Mang care azis ca va schimba statutul PSD si a facut din statutul PSD hirtie igienica de sters fundul lui!:))=))PSD e un partid de militantii social democrati care lupta pentru drepturile si libertatile celor multi si saraci ,NU-i un partid de sefi si patroni ...citat Ion Iliescu .Lupta contra PLAGIATOabia incepe ,si atata vom lupta si hartui organizatia PSD Bihor pina la distrugere !:))=)) Ori noi TALIBANII ,ori voi bogatanii luptam pina la ultimul si pina la VICTORIE !:))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 22 Ianuarie 2013, 15:41 de Romanul Simplu
replica
S-a ajuns in situatia pe care am scris-o in comentariul anterior `` liderii se cearta pentru mai multa putere politica in asa zisul partid social democrat `` !:))=)) Asa siu in PSD Bihor este o lupta pentru mai multa putere politica si pentru presedentia filialei PSD Bihor ,si daca ar fi dupa reguli social democrate si dupa statutul PSD pe care ex senatorul PSD Ioan Mang a facut din el `` hirtie igienica de sters foundul lui `` vorba lui Mihai Bar si cu atat mai mult pentru RUSINEA adusa PSD Bihor ar trebui ca sa-si de-a demisia de onoare si sa se aleaga legal si legitim drept si adevarat conducerea si presedintele filialei PSD Bihor ,dar in NERUSINAREA tupeista alui PLAGIATORUL Mang Ioan se mai vrea inca o data presedinte de filiala PSD.M-am simtit nedreptatit de multe ori pt ca am scris DREPTATEA si ADEVARUL si am aflat dela membrii din conducerea PSD Bihor ca PLAGIATORUL Mang vrea cu orice pret ca sa excluda din PSD Bihor pe @Romanul Simplu.Degeaba si-a scris pe blog pe Facebook ce vrea sda faca si nu afacut pt ca zilelele =i sunt numarate la presedentia PSDBihor ,poate sa aiba pe totii poupincuristi de partea lui o sa-i demonstra.Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 17 Ianuarie 2013, 10:02 de Romanul Simplu
JOS mang_litorul !
AFARA CU HOTUL DIN PSD !
Postat 17 Ianuarie 2013, 02:44 de PSD-IST
BEIUS????
Felicitari Domocos ,aI facut din oamenii goniti din PSD CONSILIERI ,oameni de valoare ..Pe Ionuca ,de ce nu o luati d-le primar va temeti ca nu va face fata?va iselati , ,va aratat si ce poate,doar stiti asta,sau este prea uzata pentru echipa dvoastra?Mai bine asteptati poate va trimit ei cativa ,nu va obositi degeaba,acum asteapta alegerile, vor fi din nou"" tradatori"",In mandatul trecut ati cules un presedinte ,trei consilieri si un director ,acum ce planuri v-ati facut?Cine mai este gonit>>>>>???"psdisti pe cale de disparitie!
Postat 16 Ianuarie 2013, 00:13 de OBSERVATOR
Alegeri la BEIUS????
Pe cine sa alegi,uita-te pe lista consilierilor .Cei doi eroi cu eroina la mijloc,o mai schimba de la unul la altul.Poate pana la alegeri primarul mai culege ceva din organizatie daca ii analizeaza atent ,ca in fiecare mandat a cules ceva valoros din PSD ,Oameni dati la oparte de cele doua familii sustinuti de eroina Ioana d"ARC.Vai de PSDul vostru ,si de cei care isi mai pierd timpul cu voi.
Postat 15 Ianuarie 2013, 23:49 de psd
Ce invata studentiii de la Mang???
CENZURAT
Postat 15 Ianuarie 2013, 23:27 de psd
vai de voi
Bietii de voi .Habar nu aveti de intilnirile lui Mang cu Calin file CEC Balaj, Balc, sau alte functii, chiar in centrul URBEI in birourile firmei acestuia din sediul Camerei de Comert Bihor. De fapt ei chiar faceau acte de COMERT. oARE PE CINE CUMPARAU SI PE CINE VINDEAU CU BANII SPALATI DE CALIN. Apropo Ghilea cu Matei PSD ce negociau la COLORS, PE DATA DE 10 IANUARIE 2013, ORELE 18.15. Urmeaza cadourile lui DINU catre cel Mare din .... dar mai bine las-o asa ca tot aia e..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 15 Ianuarie 2013, 20:57 de seremi
replica la pupoincuristii PLAGIATORULUI Mang
@Oradean ,@Stefan, si ceilalti poupincuristi dar de ce sa merite inca o data presedentia PSD Bihor plagiatorul Ioan Mang ex senator ? Ca a avut nerusinarea sa ceara schimbarea statului PSD ca sa poata exclude pe membri PSD Bihor revolutionari si contra lui! Sa ceara acuma de la premierul Victor Ponta liderul PSD sa schimbe statutul PSD ,ca sa se alega intre ei ca intr-un incest continuu!:))=)) Ce rezultate a avut PSD Bihor? A fost in umbra USL Bihor sa nu zic PNL Bihor a facut `liderul Mang PLAGIATORUL `` ceea ce a dorit Popa Cornel Tromful liderul PNL Bihor care din mila i-a atr3) NU a avut RUSINEA ca sa demisioneze din functia de senator cind era si vicepresedinte de CJ aavut cumul de functii publice platite din banii publici ,s-a folosit de lege in interesul lui personal ,acel paragraf privind mentinerea functiilor ,a cumulului de functii 6 lunide zile ,RUSINE!RUSINE!RUSINE!Hai SICTIR da-l dreacului de plagiator!:))=))Puterea PSD este increderea pe care o are in social democratie si ultimul si cel mai sarac membru sau simpatizant ,dar sa pierdut increderea pt ca liderii se cearta pt mai multa putere in asa zisul partid!:))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 15 Ianuarie 2013, 19:24 de Romanul Simplu
Good luck Mr. Mang. Keep going!
I. Faptul că dl. Mang merită să fie Preşedinte PSD Bihor şi că trebuie, respectiv va fi reales în această funcţie, este o realitate/certitudine. 1. O condiţie necesară: O (viitoare) echipă conformă. La viitoarele alegeri nu va mai fi vot negativ. 2. Ceea ce ar mai trebui să facă: să aibă mai multă grijă de adevăratul ”popor PSD”, cel care nu este responsabil de faptul că în Bihor sunt 3 parlamentari PDL & PPDD, în loc de 2.; II. @Vladimir: 1. Unde ţi-a fost ”bărbăţia”, cât timp au fost Boc şi MRU la ”butoane”. Nu te-a lăsat tăticul? 2. De câte ori ai fost în linia întâi, ca membru într-o secţie de votare, dar nu pe post de ”călugăriţă”?
Postat 15 Ianuarie 2013, 18:25 de stefan
1
Echipa dlui. Mang e cea mai buna de pana acum din ultimii multi ani din PSD Bihor !!! Tineti-o tot asa !!!
Postat 15 Ianuarie 2013, 18:19 de Oradean
1
Echipa dlui. Mang e cea mai buna de pana acum din ultimii multi ani din PSD Bihor !!! Tineti-o tot asa !!!
Postat 15 Ianuarie 2013, 15:04 de Oradean
io asa zic
"S-au gasit toti frustratii sa comenteze de dl. Mang. Pana acum PSD Bihor nu a avut rezultatele astea niciodata. Ce contracandidati sa apara ? Toti au tras doar pt pielea lor fara sa le pese de restul colegilor. Dl Mang a batut judetul in lung si-n lat pentru mobilizare si rezultatele se vad. Iar de Ana ar fi bine sa vorbeasca cei care lucreaza macar jumatate din cat lucreaza ea. Frustrati !!!\" (citat, adica)
Postat 15 Ianuarie 2013, 14:27 de vlad s.
replica la @Dan popincuristul ex senatorului PSD Ioan Mang PLAGIATORUL
@Dan popincuriustul ex senatorului PSD Ioan Mang PLAGIATORUL am mai explicat aici pe forumul Bihoreanul ca suntem 3 persoane distincte cele pe care ne acuzi deputatul PSD Ioan Sorin Roman este el ,Alin Avram este Alin Avram ,iar @Romanul Simplu este romanul simplu 3 persoane distincte fara nici o legatura una cu alta ,problema este ca eu @Romanul Simplu cunosc celelalte persoane nu de azi de ieri sa zic din trecut dinainte de democratie intreaba-i de Ghe.Bara ?:))=))Si din partea mea a unui roman simplu bihorean,simplu membru de PSD @Romanul Simplu alegeti pe cine vreti si pe presedintele Traian Basescu presedintele PSD Bihor ,ma defec (KAK) in ea de organizatie,sa ma excluda PSD Bihor dar pina atunci RESPECT ,ADEVAR si DREPTATE dupa merite , si iti doresc @Dane sa-ti arunce si tie carnetul de PSD ,asemeni cum mi-a facut mie PLAGIATORUL Mang care si-a promovat toate foufele * poupincuristii ,si pe noi militanti vechi PSD ,ne-a inlaturat de la promovare.DEMISIA PLAGIATORULUI EX senatorului PSD Ioan Mang din functia de presedinte PSD Bihor,lupta este pe fata acuma ,,Ori noi talibanii, ori voi bogatanii `` Puterea PSD Acesta este opinia lui Romanul Simplu .
Postat 15 Ianuarie 2013, 13:55 de Romanul Simplu
Ilie Bolojan + Ioana Mang = love ?!
@Sa fim realisti Ce ai vrut sa ne spui trecandu-l pe mang_litor ,,Ioana", cum ar fi partea pasiva ?! Zi-ne, frate, tot, nu ne mai fierbe ! Zi-i ce stii, daca stii, prostimea oricum ii va vota !
Postat 15 Ianuarie 2013, 13:24 de gay
dezastru
Vin alegerile si la Beius?Ce vom face e simplu vom vota iar echipa Odo ,Iuhas care ne-au purtat din victorie in victorie...de la 6 consilieri la 3...nici o functie in Beius .... bine ca cei doi au avut functii oricine a fost la putere..... au pierdut toate alegerile posibile in ultimii 10 ani si tot mai vor......i-au indepartat din partid pe toti oamenii de valoare(stiu ei care sunt nu trebuie sa -i scriu eu acum) au ramas cu pensionari si someri pe care-i prostesc cu o palinca .... rusine ,rusine,rusine....din polul de putere al psd a ajuns o zona galbena fara ca pnl sa faca vreun efort....la cate prostii a facut primarul in beius in fostul mandat si sa nu ai dec at 10%din voturile acestuia....
Postat 15 Ianuarie 2013, 10:54 de beiusean
Sa ne gandim
Cred ca trebuie sa nu mai privim in trecut atat de mult, pt ca altfel devenim inapoiati ,astfel vedem lucrurile nu asa cum sunt ele, ci asa cum suntem noi. Sa fin realisti si SA NE GANDIM la ceea ce putem face IMPREUNA.
Postat 15 Ianuarie 2013, 10:47 de Ionut
Ilie Bolojan + Ioana Mang
Cei care locuiti de multa vreme in Oradea, ati prins si alte conduceri, ultimele de dinainte de USL fiind PDListe. Nu vreau sa fiu aspru, insa diferenta dintre ce au facut cei din PDL si ce au facut cei din USL (in echipa-intrucat si d-nul Bolojan avea nevoie de sustinere din partea a cator mai multi consilieri locali) este de la cer la pamant. NU cred ca este cazul sa mai enumar nenumaratele schimbari si fonduri de europene atrase de prima orasului Oradea sub conducerea echipei USL ! Prin urmare, consider ca presedintii PNL si PSD au realizat ceva greu de crezut pana acum, au trecut peste orgoli, peste doctrine si prostii si au incercat sa faca ceva bun pentru oradeni. Prin urmare consider ca Ilie Bolojan si Ioan Mang(presedintii celor doua partide care s-au facut mai remarcati ) pot fi un real exemplu pentru cei din fruntea tarii.
Postat 15 Ianuarie 2013, 10:25 de Sa fim realisti..
Felitari
Felicitari domnului Mang intradevar se vede ca mana dansului in PSD Bihor.Sunt convins ca toti cei de acolo o sa il voteze din nou ptr inca un mandat
Postat 15 Ianuarie 2013, 10:21 de Ghita
Bravo
S-au gasit toti frustratii sa comenteze de dl. Mang. Pana acum PSD Bihor nu a avut rezultatele astea niciodata. Ce contracandidati sa apara ? Toti au tras doar pt pielea lor fara sa le pese de restul colegilor. Dl Mang a batut judetul in lung si-n lat pentru mobilizare si rezultatele se vad. Iar de Ana ar fi bine sa vorbeasca cei care lucreaza macar jumatate din cat lucreaza ea. Frustrati !!!
Postat 15 Ianuarie 2013, 10:03 de Vladimir
De acord
De acord cu comentu de mai jos....ambele campanii au fost un real succes. Dc sa nu continue domnu Mang daca o facut o treaba buna???
Postat 15 Ianuarie 2013, 10:01 de de acord
Daca are cineva
Daca are cineva de zis sa zica pe fata si sa nu atace ca prostu in stanga si in dreapta
Postat 15 Ianuarie 2013, 09:59 de anonim
Pe bune ?!
Atat campania de la locale cat si cea de la parlamentare au fost un real succes pentru USL si implicit pentru PSD Bihor. Nu vad de ce nu l-ar sustine membri PSD in continuare ?!
Postat 15 Ianuarie 2013, 09:58 de Pe bune ?!
@ risc
Stimate, domn/doamna cu userul @ risc @ , nu cred ca domnului Mang, i-ar fi frica de un contracandidat, acesta a dus organizatia PSD Bihor, la un alt nivel, ca sa priceapa toata lumea a condus-o cum trebuia, a reusit sa obtina rezultate la care multa lume nu se gandea. Pentru asta il felicit ! Toata stima si respectul pentru domnul Mang.
Postat 15 Ianuarie 2013, 09:50 de Zamolcses
asklfnsakfnsafaskll
Nu cred ca asta o sa il ajute foarte mult, pe Ioan Mang, in cazul in care doreste sa candideze din nou, insa oamenii care nu muncesc , trebuie pusi la zid ! Mai nou lenea e noua boala romaneasca !
Postat 15 Ianuarie 2013, 09:45 de IoNeL C0stEL
stresatii..
Ba io nu va inteleg pe unii , va plangeti ca in politica se pun oameni in conducere doar pe pile si cand face cate unu restructurari.....pe baza rezultatelor va treziti sa faceti garagara..bravo lui bine face MNG`u Nu sunt mandru de clasa politica din Romania, dar sper la mai bine . Tineretul e schimbarea pe care o asteptam toti !
Postat 15 Ianuarie 2013, 09:42 de Nelu
Invitatie
Comentariul adresat @Vladimir,din 14.01.2012,orele 18.07,nu-mi apartine.Exista cineva pe care invit sa nu semneze cu numele meu.Rog frumos!(pe motiv de vocabular,nu de idee!)
Postat 15 Ianuarie 2013, 08:46 de gyorgy tozser
sfat
Când bagi comentarii, ieşi de pe mess, ca e avident ca eşti la calculator la ora 5 dimineaţa, în sunt elemente care fac trimitere la tine, indiferent că semnezi: Ionut, Din Cefa, Io, Oradean sau Dan
Postat 15 Ianuarie 2013, 08:11 de românul complex
Felicitari PSD Bihor
Felicitari pentru rezultate domnule Mang si pentru locul unde ati ridicat PSD Bihor!
Postat 15 Ianuarie 2013, 08:04 de Florin
Rezultate foarte bune in PSD Bihor
Domnul Mang e un om care a muncit pentru a ridica PSD-ul in Bihor si impreuna cu echipa creata a obtinut un scor foarte bun! Succes domnule Mang si sper ca nu dati importanta prostiilor scrise de oamenii pnl-ului si ai lui Popa Cornel pe aici care s-au exprimat in diverse locuri ca ,,dau oricat sa va schimbe,, pentru ca le este frica de dumneavoastra. Probabil Roman si-a primit partea lui de aia apere si el de aici, scapati-va pe viitor de asa oameni!
Postat 15 Ianuarie 2013, 07:58 de Ionut
Roman=Un munte de prostie
Il cunosc pe Nelu Roman foarte bine, e un gunoi de om cum mai rar ti-e dat sa intalnesti! Lasati-l la stana sa se ocupe de oi, acolo ii e locului, atat poate omul, si aia e prea mult! Nu il jigniti cu diverse functii! :))))))
Postat 15 Ianuarie 2013, 07:52 de Din Cefa
Asta ne-am dorit ?!
,, În ciuda rezultatelor de excepţie obţinute de USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie...".... mare adevar ai spus, Adriane, ar trebui sa-l scrii zilnic pe aici, prin fituica ! Personal optam pt. formula ,,rezultate exceptionale", dar nu-s carcotas. Unde s-a mai vazut ca niste hoti (asta e plagiatul, un furt !) sa ajunga taman unde au ajuns mang_litorul si copy_lotul ?! Numai si numai intr-o tara unde peste 60% dintre votanti sunt prosti cu acte ! Asta e ,,bazinul electoral" al usl-ului, ce sa mai....Am vazut la tv ca tovarasul lui severin adrian, austriacul Ernst Strasser (fost ministru de interne !), a primit 4(patru ) ani de parnaie pt. ceva (trafic de influenta) ce in Romania se face de la portar pana la copy_lot. In Austria mang_litorul si seful lui, copy_lotul, dupa ispravile lor n-ar mai fi fost alesi nici sefi de scara. Dar pana vor vota austriecii pt. parlamentul Romaniei, avem parlamentul votat de cei peste 60% de prosti ! Prosti, da' multi !
Postat 15 Ianuarie 2013, 07:17 de x_rays
acţiunea şi reacţiunea
Nu mai reţin în ce clasă, probabil în gimnaziu în primul an în care se preda fizică, am învăţat principiul acţiunii şi reacţiunii care spune că: „dacă un corp acţionează cu o forţă asupra altui corp, acesta din urmă acţionează la rândul său asupra primului corp cu o forţă egală şi de sens contrar. Altfel spus, acţiunile dintre corpuri sunt întotdeauna reciproce şi egale”. Nu mi-am adus aminte forma exactă a acestui principiu dar îmi aminteam o explicaţie mai puţin academică pe care o dădea un dascăl (domnul H): “dacă tu îi dai la unu’ un pumn, ăla nu se lasă şi îţi dă înapoi cu o forţă egală”. Deşi era încă pe vremea comunismului aveam un coleg care vocifera pentru că orgoliul lui de băiat crescut pe lângă stadion nu-l lăsa să accepte o reacţiune – „nu dă, că nu are curaj”. Dascălul se făcea că nu aude şi îli continua explicaţia, convins fiind că într-o zi şi „Bento” (cum era poreclit colegul meu, după un celebru portar al vremii) va pricepe cândva acest principiu. Şi l-a aflat, în clasa a VIII când un copil de la ţară se mutase la şcoala noastră. Bento îşi vedea ameninţată poziţia de smardoi al şcolii de un ţărănoi bine clădit care se impusese şi la învăţătură reuşind să fie unul dintre cei mai buni din clasă. Într-o pauză Bento a venit la Adrian T. Şi l-a lovit cu un pumn în plină figură. Fără să se clatine Adrian i-a întors lovitura provocându-i o serioasă hemoragie nazală. Au venit repede câţiva dascăli printre care şi domnul H, care plin de satisfacţie i-a spus lui Bento: „Ai văzut cum e cu acţiunea şi reacţiunea”. Ceilalţi dacăli nu-i înţelegeau zâmbetul de satisfacţie. Bento a fugit acasă, a fost umilitor pentru el, Adrian s-a întors la ore. Nu i-au scos în careu, era după Revoluţie, al doilea trimestru, toţi invocau drepturi, nimeni nu vroia complicaţii. Principiul acţiunii şi reacţiunii e valabil şi în politică. Azi dai, mâine primeşti, poate de aceea e bine să nu fii întotdeauna pe val, să se mai obişnuiască „mufa” cu câte un pumn, altfel rişti să-ţi curgă bolionul şi instinctual să o iei la fugă ferm convins fiind că e şfârşitul lumii. Încă ceva dacă vântul bate din faţă, nu te pişa contra lui că te uzi. Dacă vântul bate a schimbare un om inteligent ştie să facă pasul înapoi altfel riscă să ajungă ca Mişu, perdantul neînţeles.
Postat 15 Ianuarie 2013, 06:34 de românul complex
PSD Bihor rules
Iar v-a pus Popa sa scrieti pe forum dragilor ? Oricat il atacati fara motiv PSD Bihor va vota cu Mang fara ezitare. Mai bine va vedeti de treaba si de lucruri serioase.
Postat 15 Ianuarie 2013, 05:19 de Io
Felicitari
Nu va luati dupa toate babele bete ce va critica aici dle Mang. Ati facut o treaba excelenta si sunt sigur ca veti continua asa !!!
Postat 15 Ianuarie 2013, 05:17 de Oradean
totul ptr victorie,totul ptr amanta
in zona metropolitana cineva construieste o casa ptr mandra,e adevarat oare?
Postat 14 Ianuarie 2013, 23:25 de pesurse
fraude
propun Bucurestiului sa trimita un audit financiar la PSD Bihor sa verifice unde s-au dus miliardele din sponsorizari de la alegeri si cum au fost cheltuiti banii din fundatia coordonata de anamaria
Postat 14 Ianuarie 2013, 23:22 de treyorier
alegeri
cefanii il urasc atat de rau pe roman incat l-au votat majoritatea,vorbiti de pamant furat dar inca nimeni nu a reclamat sau dovedit furtul,vorbiti de excrocat dar inca nimeni nu sa plans ca a fost excrocat,iar la parlamentare,desii nimeni nu-i dadea sanse a castigat un colegiu cu peste 52%,desi are aproape 30% cetateni de etnie maghiara in colegiu
Postat 14 Ianuarie 2013, 23:19 de psd salonta
alegeri in psd
raspuns ptr risc siptr dan alias ana ,erotic stars +doar oamenii slabi se tem de competitie.mang a vazut de la inceput in pop si roman posibili contracandidati,de aceea ia pus pe ambii sa concureze ptr functia de presedinte executiv ca dupa aceea sa propuna prin cativa primari ca alegerile ptr aceasta functie sa nu mai aiba loc ptr a nu fi probleme in partid.lu roman i+a creat conflict la cefa cu barnau spunandu_i acestuia ca deputatul vrea sa_l compromita neaducand fonduri la cefa si periodic prin ana il intoxica pe acesta cu tot felul de diversiuni
Postat 14 Ianuarie 2013, 23:14 de anna bella
Felicitari domnului Mang!
Felicitari domnule Mang pentru rezultatele obtinute la alegerile parlamentare! Toti bihorenii cu inima rosie au nevoie de dumneavoastra in fruntea psd. Va doresc multa sanatate si sa fiti in continuare presedinte al psd!
Postat 14 Ianuarie 2013, 23:10 de Bihoreanul
Un beiusan de buna credinta
Pesesdistii bihoreni se pregatesc de alegeri Domnul Mang cu respect va rog sa luati masuri radicale in oraganizatia PSD beius. Am votat cu buna credinta in 24 iunie 2010 sa fiti presedinte, eu sic ativa delegati. Nu uitati cei care au fost impotriva au functii ! Oare nu ii vedeti? Plangeau pe hol dc Mang presedinte si nu Bar, printre cei care plangeau sunt si deputati acum. Cat ii mai credeti pe cei care se lauda ca sunt sefii pana la moarte in PSD Beius, cand stateau in Principesa la un vin si plangeau ca nu a castigat Bar. Oare veti face ordine in organizatia Beius? Mai sunt si oameni de valoare in Beius ! Un beiusan de credinta
Postat 14 Ianuarie 2013, 23:09 de Beiusan de credinta
alegeri in psd
ca membru psd nu inteleg,daca se discuta de alegeri atunci mang trebuie sa candideze de unul singur?de ce are frica de competitie?daca este atat de valoros,ar trebui sa incurajeze mai multi candidati sa intre in competitie iar delegatii psd vor avea posibilitatea de al alege pe cel mai bun,care este bineinteles mang
Postat 14 Ianuarie 2013, 23:07 de risc
Jos plagiatorul !
Jos escrocul ! De escrocii d-astia suntem satui !
Postat 14 Ianuarie 2013, 22:51 de Jos mang !
autoevident filosofic
La o scurta analiza a comentariilor de aici trag doua concluzii autoevidente din punct de vedere filosofic: 1. Romanul Simplu = Sorin Ioan Roman (sau aghiotantul acestuia, nici nu mai conteaza) si 2. Sorin Ioan Roman se vrea presedinte de partid la PSD in locul lui Ioan Mang, si il ataca pe net, pe forumuri. Ce mai urmeaza? Noi atacuri sau eventual un contraatac? we will see. In rest un mesaj scurt pentru toti postacii de serviciu, indiferent de care parte a baricadei sunt: * lamuia! :))) Enjoy!
Postat 14 Ianuarie 2013, 22:15 de Filosofuldeserviciu
Un beiusan de buna credinta
Dl.Mang ce ati facut in Organizatia din Beius.Nimic.Traiesc cu speranta ca veti face.Ati promis inainte de alegerile locale ca daca se merge pe USL in Beius veti face ordine.Nu s-a mers pe USL si nu ati luat nicio masura si mai mult dupa ce PSD a pierdut ati dat afar 3 consilieri din 6 si functii celor care a consus campania in Beius..Nu credeti ca ajunge.Ce au facut la parlamentare pt USL.NIMIC.Cred ca stiati ca stateau in crasma,iar prostii circulau.Vor functii?au primit,dar pt ce rezultate.Jenant. Nu uitati dl.Mang vine deputatul din spate si vrea presedentia.Ati taiat ombilicul in loc sa taiati.................UN BEIUSAN DE BUNA CREDINTA!
Postat 14 Ianuarie 2013, 22:13 de Beiusan de credinta
Hai Roman!!!
E timpul schimbarii, o schimbare care poate aduce mult bine acestui partid si acestui judet iar aceasta schimbare poate fi adusa de Nelu Roman, un om de onoare si mare cinste, un om care a demonstrat ca poate, ce e inteligent si in primul rand ca e OM.
Postat 14 Ianuarie 2013, 22:00 de Cosmin
Pt Mang
Mai Mangusta nici nu stii in acest partid cat de mic incepi sa fii!
Postat 14 Ianuarie 2013, 21:56 de un psd-ist
Un sfat!
Dane du-te bateti coasa!!!
Postat 14 Ianuarie 2013, 21:53 de @Dan
blat
DESPRE BLATUL DE LA SANMARTIN CE NE SPUNETI DOMNULE MANG? ORGANIZATIA DE ACOLO ESTE CONDUSA DE NEPOTUL PRIMARULUI PDL(INTELECTUALUL POPUS) CARE A TRANSFORMAT ORGANIZATIA INTR-UN ACCESORIU PDL. ZERO REZULTATE DAR ESTU RASPLATIT DE UNCHIU CU POSTUL DE VICE. SI ATAT.EU NU CRED SA FIE VORBA DE VREO SPAGA.....
Postat 14 Ianuarie 2013, 21:15 de mihai
Bogdan Gheorghe=betivan
Romanul Simplu=Alin Avram. Cine se aseamana se aduna!
Postat 14 Ianuarie 2013, 21:06 de Dan
Roman Simplu=Alin Avram
Bogdan Gheorghe si echipa de la Beius o gashca de alcoolici!!!!. Cine se aseamana se aduna!
Postat 14 Ianuarie 2013, 21:05 de Dan
Roman=tzaranoi ratat
Vorbiti de un nimeni ca Roman Ioan Sorin aici?! Unul de langa care au fugit toti? Unul care si-a pus sotia sa candideze la primarie pt ca nimeni nu vroia?! Unul care din 6 consilieri a ramas cu 2? Unul care a furat terenurile comunei Cefa cat a fost rimar si si le-a trecut pe numele lui? Unul pe care il hulesc oamenii pe strada in comuna lui? Unul care nici vorbi nu stie? Unul care isi pune aghiotantul de Alin Avram sa atace PSD-ul sub numele de Romanul Simplu? Iar Bogdan Gheorghe un betivan notoriu! Cu astia doi va ajunge PSD-ul in Bihor mai rau ca PC-ul!
Postat 14 Ianuarie 2013, 20:53 de Dan
replica la articol
HUOOOOOOOOO RUSINE!RUSINE!RUSINE! Ex senatorului PSd ioan Mang PLAGIATORUL , el vorbeste ?mai bine sa taca ,nu -l mai recunostem de lider PSD Bihor ,cine el care ne-a facut de rusine judetul Bihor cu plagiatul lui ,sa vina premierul Victor Ponta presedintele PSD ca sa faca ordine in PSD Bihor daca noi simplii membrii PSD Bihor nu suntem in stare, si daca vine Victor Popnta in Bihor ce o sa sarute in frunte pentru rezultate si PLAGIAT ca si asa este scandal mediatic si cu el si plagiatul premierului!:))=))BAH PLAGIATORULE Ioan Mang ex senator PSD`` Un partyd social democrat nu este un partid de sefi si patronii,ci este un partyid de militanti social democrati care lupta pentru drepturile si libertatile celor multi si saraci ...citat Ion Iliescu .PLAGIATORULE Mang Ioan scrie primul pe lista de excudere din PSD Bihor pe @Romanul Simplu si alti romanii simpli si sa ramai in PSD Bihor cu nevasta ,copii,amantele si pupincuristii , acuma revolutia talibana din PSD Bihor este pe fata ,membrii simpli putem fi si la,PPCD,UDMR, PNL,PDL , cu mai multe drepturi si libertati si mai respectatii ca si oameni decit iHai SICTIR da-te dreacu !:))=)).Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 14 Ianuarie 2013, 20:29 de Romanul Simplu
ce sa zic?
Asta e o gandire constructiva. nu incepem sa ne pupam si felicitam ca am castigat. au castigat cei care au muncit, iar cei care nu au muncit sa primeasca dupa efort ( 0 =nimic). Asa ar trebui facut si cu cei din ministere si orice institutie de stat. ca practic romania are o multime de gauri si nu stim unde au disparut banii..
Postat 14 Ianuarie 2013, 19:54 de alin
.
Foarte bine face ! USL-u trebuie sa se mentina in forma daca vrea sa ramana unde e acum !
Postat 14 Ianuarie 2013, 19:48 de pasipusy
.
Mang is the best !
Postat 14 Ianuarie 2013, 19:44 de Pop
.
Cei care nu au sustinut echipa PSD, USL in campaniile de lupta importriva lui Basescu sa fie dati afara !
Postat 14 Ianuarie 2013, 19:43 de LorYNel
USL
USL ! ( Like)
Postat 14 Ianuarie 2013, 19:40 de Oradea
Urmatorul presedinte
Urmatorul presedinte PSD Bihor va fi deputatul Sorin Ioan Roman.
Postat 14 Ianuarie 2013, 19:12 de PSD
2013
Dupa orice criteriu, rezultatele Psd Bh sunt mult mai bune decat in 2008!!! ORICE criteriu! mai verificati, va rog!
Postat 14 Ianuarie 2013, 19:03 de 2013
pentru toti pupincuristii
cu mang in frunte, psd bihor a avut in 2012 cele mai bune rezultate politice in alegeri de cand s-a infiintat. Acum se trezesc niste frustati si tzaranoi ca misu breloc, ghita bogdan sau Nelu roman, sustinuti din umbra de mos cornel popica sifonaru si ciuma de infractori galbuii Vor sa il sape pe sub masa. De fapt, despre asta e vorba! In rest e plin de comentatori platiti Pe aici. Asta e parerea lui Neluu simplu
Postat 14 Ianuarie 2013, 18:59 de nelu simplu
D
La an nou, cu oameni noi :)
Postat 14 Ianuarie 2013, 18:42 de Ion
@Vladimir
PSD, are rezultate mai slabe acum ca si in 2008 tocmai datorita acestui pseudo-doctor, pseudo-lider de partid numit Ioan Mang.
Postat 14 Ianuarie 2013, 18:10 de Jos plagiatorul impo
@Vladimir
Ba, am crezut ca specia asta a pupincuristilor de cariera a disparut dar... iata ca tu ma contrazici.
Postat 14 Ianuarie 2013, 18:07 de gyorgy tozser
Impostorul mang
Cand zboara si acest impostor ? Alo, domnilor sefi de organizatii ? Avem nevoie de oameni integri, si valorosi nu de tot felul de plagiatori si papagali, "falsi "doctori", buni doar de hau-hau.
Postat 14 Ianuarie 2013, 18:05 de psd-ist
Carcotasi
Cum mai sar carcotasii ! Felicitari dlui Mang pentru rezultate. Psd Bihor a renascut sub conducerea sa. Bravo !!!
Postat 14 Ianuarie 2013, 17:53 de Vladimir
Doctor Mang(hele)
Ioan Mang are doctorat in management? Ce-or fi invatand studentii de la dansul?
Postat 14 Ianuarie 2013, 15:12 de gyorgy tozser
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON