URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Iulie 2011, 10:23

Patronul Trei G, Ion Govoreanu, a mai primit 30 de zile de arest

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

La solicitarea procurorilor DNA - Oradea, judecătorii Tribunalului Bihor au prelungit, luni, cu încă 30 de zile, mandatele de arestare emise pe 1 iulie pe numele omului de afaceri Ion Govoreanu, patronul lanţului de magazine Trei G respectiv pe numele directorilor săi, Mihai Sorin Măgurean şi Viorel Claudius Ducica.

Cei trei sunt acuzaţi de procurorii Anticorupţie că au constituit o "caracatiţă financiară", prin care au prejudiciat statul cu peste 15 milioane de euro.

Ion Govoreanu, administratorul mai multor societăţi comerciale, este anchetat pentru complicitate la evaziune fiscală, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată, iniţiere şi constituire a unui grup infracţional organizat şi spălare a banilor.

Măgurean Sorin Mihai şi Ducica Viorel Claudius sunt acuzaţi de infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la evaziune fiscală în formă continuată.

Alte trei persoane - Pop Emil Gavril, Mitu Constantin şi Marinela Triculescu - sunt cercetate în acelaşi dosar în stare de libertate.

Noua sentinţă i-a nemulţumit pe apropiaţii celor trei care, imediat după pronunţarea soluţiei, au creat şi trimis (de pe adresa electronică a firmei Trei G) pe adresele mai multor firme şi persoane o petiţie online, cu scopul de a strânge semnături pentru eliberarea acestora. "Noi, colegi, colaboratori, parteneri de afaceri, cunoscuţi, cu toţi cetăţeni ai României, semnatari ai prezentei petiţii, solicităm organelor abilitate să ia act de poziţia noastră, pe care o susţinem prin semnarea acesteia, referitor la judecarea în libertate a numiţilor Govoreanu Ion, Ducică Claudius şi Măgurean Sorin", se arată în petiţie.

Aceasta este motivată prin faptul că "numiţii Govoreanu Ion, Ducica Claudius şi Măgurean Sorin nu prezintă pericol pentru societate şi ordinea publică şi, de asemenea, considerăm că aceştia pot fi judecaţi în libertate". "Să se facă dreptate!!", spun semnatarii, îndemnând, totodată, destinatarii la semnarea petiţiei.

Detalii despre "caracatiţa" creată de patronul Trei G, în articolul: "Tunarul Govoreanu: Cu cine a făcut afaceri patronul Trei G!"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
32 Comentarii
pt tarfe
e foame de bani
Postat 21 Ianuarie 2014, 19:28 de bbbb
ptr beat-beton
avortonule,cred ca taica-tau a fost mort de beat cand s-a suit pe mata aia prafuita si te-a fatat exact la sase luni,d-aia esti un oligofren si un agramat(corect cu doi i , nu cu doi DE i).Daca te-ai ars in rozeta la parnaie,taci din gura,mortule.
Postat 28 Iulie 2011, 16:06 de te pis in cur
si ca sa vedeti cat de dobitociti sunteti
El va scapa si cei nevionavati vor plati deoarece el e un producator un lider de hrana pentru parazitii sociali asa ca nu va da ti pe spate ca naravul ramane cel ce sacrifica va scarifica pana la moarte. SEMNATI PETITIA, semnati va MOARTEA!
Postat 28 Iulie 2011, 11:02 de ha, ha, ha
@impartialul
ce puscarie sa muncesca la ocna sa sparga pietre in valoarea baniilor furati, sa faca munca de caritate sa simta banul altuia in buzunarul lui, voi aveti impresia ca daca noi oamenii nu vedem si nu stim O sa duceti in groapa VICLENIA si lacomia voastra, uuuuuuuuuuuu javre nu sunteti oameni, mie mila de copii care nu vor avea ce am avut noi candva siguranta de a trai o viata onesta plina de realizari umane nu CRIMINALE.
Postat 28 Iulie 2011, 10:38 de john.doue
@curtea
asta e numele tau, sau e doar o parte din expresia << in c.u.r te-a... >> prin inchisoare? Barerea mea... Hic!...
Postat 28 Iulie 2011, 10:34 de beat-beton
@impartialul
vorbeste in numele tau, de ce tinerii majoritatatea sunt dezamagiti termini o scoala si din cauza unor taraturi umane care nu pot trai decat ca BOIERI nu reusesc du te sa faci o afacere sa vezi de cata evaziune te lovesty, du te sa cumperi o haina nu sti ce cumperi, du te la medic iti cere banul pentru drepturi care ti se cuvin, asa ca tu manaca linistit si incaseaza la negru si uite asa este egal lor, NU TOTII suntem hotii dusi cu pluta, nu totii suntem escroci care se bucura de cei a altuia, no totii suntem CURVE care o fac oentru baii(barbat, femeie ce conteaza) suntem si oamenii care au cel mai de pret dar : caracterul.Daca esti adeptul lacomiei vei atrage oamenii cu acelasi narav, daca esti adeptul sanatati nu se lipesc de tine bolnavii stai linistit! Banul nu are nici o valaoare daca e furat, nici macar in caliatate de "haiduc" sau" pirat"MUNCESTE si caleste te nu cersi MILA !
Postat 28 Iulie 2011, 10:32 de john.doue
apropo...
vezi ca y din = prosty = nu inlocuieste doi de i... :)))) Hic!...
Postat 28 Iulie 2011, 10:31 de beat-beton
@ Ioan al doilea...
cred ca asa se traduce = john.due = hic!... Cred ca te inteleg perfect. Scrii atat de corect si limpede ca numai eu te pot deslusi, cand sunt manga. Totusi, ai o broblema in continuare cu doi de i, ceea ce vine in contradictie cu cei Trei G la care faci comentarii. Sper ca nu te-am bagat in ceata... Ptiu pa tine, lucidule! Hic!...
Postat 28 Iulie 2011, 10:30 de beat-beton
ce prosty scrieti la comm
Doamne! ce scrieti cum totii fura si voi stiti sunteti complici la hotiile lor , ii incurajati sa o faca? A suspecta nu e acelasi lucru cu fapta, voi intetelegeti hai totii sa ucidem copii ca asa face si ala si ala, nu va e RUSINE! hai ca i place sa o VILOAM! voi stiti ce vorbiti!!! aveti ceva in cap, luciditate? ATUNCI sa se confiste totul pentru ca e de bun drept a STATULUI adica al nostru al tuturor, sunt crimele produse pe mortii ingropatii, bolnavi care nu au avut medicamente.
Postat 28 Iulie 2011, 10:24 de john.doue
cercetat in libertate
criminali sunt in libertate iar pe cei trei ii consideram pericol social, sunt de acord ca poate sunt sau nu vinovati dar trebuie cercetati in libertatea, nu poate fi considerat pericol social un om care da salarii la 400 de oamenii.
Postat 28 Iulie 2011, 09:39 de eu
Vai de mama noastra!
Dumnezeule te ingrozesti de caracterul unora care au facut comentarii...sincer, locul unora este la neuro-pshiatrie! E de inteles ca multe comentarii pro sa vina din partea cunoscutilor sau a familiei, si cred ca desi acuzele sunt grave la adresa celor trei, se puteau totusi cerceta in libertate. Au existat atatea precedente, dar e clar ca sunt anumite presiuni pentru ca in alta ordine de idei s-a dat dovada de zel excesiv! Sper ca ancheta sa fie corecta iar daca inculpatii sunt vinovati sa plateasca, pana atunci corect ar fi pentru familiile celor trei sa lasam rautatile! Ce ziceti , considerati ca bunul simt poate prima intr-o societate pe care o vrem evoluata si din care avem pretentia ca facem parte? Daca nu chiar sunteti frustrati cu adevarat si in spatele unor cuvinte va bateti cu pumnul in piept, gest specific celor care nu reusesc nimic in viata!
Postat 28 Iulie 2011, 09:08 de Impartialul
oradeanul
degeaba invartiti subiectul...nu este inchis din cauza banilor, micula cat a furat si este in libertate, mudura idem, kiss idem etc etc...acest om a calcat pe piciorul cui nu trebuia, a stat in calea cuiva sau pur si simplu nu a mai dat banul unde trebuia.... parera mea este ca mai bine sa te folosesti de portitele din sistem (daca cunoasteti cazul atunci stiti despre ce vb) si sa dai de mancare la peste 500 de persoane (ca doar putini stiu ca mai are si o fabrica de produse lactate) decat sa freci menta, sa ai gura mare, sa nu faci un ban in plus ninci pt tine nici pt familie...si evident sa judeci pe toti care merg cu masina la cumparaturi si nu cu autobuzul de la real...
Postat 28 Iulie 2011, 09:07 de oradeanul
g
DA DA DE ZIUA TA AI STAT LA PARNAIE !!! GOGGULE , NU SCAPA SAPUNUL !
Postat 28 Iulie 2011, 02:47 de 3
justitie dreapta
STAREA DE NORMALITATE ESTE JUDECAREA IN STARE DE LIBERTATE , MASURA ARESTARII FIIND UNA EXCEPTIONALA ACOLO UNDE SE IMPUNE,NEIMPUNANDU-SE IN CAZUL DE FATA. DACA GOVOREANU FUGE , SA-L CONDAMNE IN LIPSA ,CA NU-I VA FI USOR . PROBATI-L SI CONFISCATI-I AVEREA , DAR PANA ATUNCI LASATI-L SA STEA LANGA FAMILIA LUI CA ASA-I CORECT
Postat 28 Iulie 2011, 00:59 de curtea
justitie dreapta
VA DAU UN SINGUR MOTIV SA SEMNATI PETITIA DE A FI JUDECAT GOVOREANU IN STARE DE LIBERTATE. GANDITI-VA CA ORICARE DINTRE VOI (CEI CARE VALORATI INTR-UN FEL SAU ALTUL)PUTETI FI ARESTATI LA COMANDA , ATUNCI CAND DERANJATI SISTEMUL ASTA BOLNAV
Postat 28 Iulie 2011, 00:39 de curtea
justitie dreapta
SE CAM VORBESTE PRIN TARG CA GOVOREANU A FOST ARESTAT PT.CA ASA AU VRUT UNII <<AFACERISTI>>CARORA NU LE-A CONVENIT ASCENSIUNEA FIRMEI 3G.DIN PACATE INCA ACTUL DE JUSTITIE SE FACE LA COMANDA.NICIUNA DIN FIRMELE DE TOP DIN JUD.BIHOR NU-I MAI BREAZA. VOMIT. O TARA DE KKT.
Postat 28 Iulie 2011, 00:29 de curtea
ce treaba ai tu ce nume am eu? ma ameninti?
si de ce sa mi dau numele vrei sa ti bag un cap in gura sa ti simti durerea la propriu, tu ai impresia ca noi suntem obligati sa toleram HOTIA ca tu suferi, de ce nu s a gandit la famile cand a facut pasul de ce banul e mai important decat familia, sa nu va fie mila niciodata de Talhari ca va ucid , va exploateaza pana muriti si cadeti bolnavi, ai inteles Femeie1 Toate suntem mame dar nu ne am educat copilul sa fure, sa insele si sa inchidem ochii.Voi credeti ca va face bine dar cine munceste ca sa merga treaba numai el, nici vorba, el fara voi nu poate vpoi fara el la fel sunteti dependenti de indeletnicirile lui sanatoase sau nesanatoase, v a sacrificat: GATA!
Postat 27 Iulie 2011, 22:51 de @FLORICA
eu pe net lucrez si fac VENITURI
deci ma judeci ca BOLONDA muscata de caini:)) daca eu pe net lucrez invata si tu se fac banii frumosi:)) DECI puscaria pentru cei care FURRRRA si nu ne respecta, nu tie rusine ceilati erau cinstiti nu zau care brat ti l dai? STANGUL sau dreptul daca sunt dovezi ca stiau ce face el BYE< BYE mamaie ! NU sustine hotii, evazionisti, escroci DA!
Postat 27 Iulie 2011, 22:43 de @FLORICA
MULTI SUNT FRUSTRATI
Bai frustratul "lasa-ti puscaria" care nici macar nu ai curaj sa iti dai nume cine mama ta te crezi?justitiar ?magistrat? psihiatru? Esti bun in a da sfaturi dar pune mana si munceste zdreanta ce esti si numai sta pe net sa acuzi oameni nevinovatiEu nu bag mana in foc pentru Govoreanu dar pt ceilalti da.Sunt simpli angajati care au picat la mijloc. Este usor sa judeci nemernicule .........sa te ajunga si pe tine toate necazurile pamantului si sa mori de foame imputitule , sa vezi cum este sa suferi nevinovat tu si familia ta. Multe gunoaie isi dau cu parerea dar nimeni nu stie adevarul. La toti care nu cunoaste-ti adevarul va doresc sa traiti drama acelor copii si a famililor lor care nu au nici o vina ca au ajuns acolo doar ca au vrut sa isi castige painea.Rusine sa iti fie si tie si la toti care vorbesc fara ei.Pomeneai de Dumnezeu ...........ai grija ca judeci gresit si vorbesti de rau credinciosule...............a si mai invata sa scrii ca stai cam prost la capitolul asta.Cred ca esti din cei care au picat bacul.
Postat 27 Iulie 2011, 18:49 de Florica
bravoo
ce libertate ii recomand spitalul de NEBUNI, sa vedeti daca nu o sa se declare NEBUN:)) si scapa totii asa fac.
Postat 27 Iulie 2011, 17:16 de cum sa nu!
bravoo
ce libertate ii recomand spitalul de NEBUNI, sa vedeti daca nu o sa se declare NEBUN:)) si scapa totii asa fac.
Postat 27 Iulie 2011, 17:16 de cum sa nu!
SEMNEAZA SI TU!
Se cere judecarea in LIBERTATE!!!
Postat 27 Iulie 2011, 17:06 de justitia
o sa i prelungeasca viata
ca sa vedeti ce mentalitate de idioti aveti, daca am plati BIRURI ce ati face? tot asa ati fura si vi ati sacrifica NEAMUL asta e ONOAREA si demnitatea voastra, daca furi furi pe oricine nu doar STATUL, si voi spuneti ca e NEVINOVAT habar aveti ce vorbiti.
Postat 27 Iulie 2011, 16:55 de lasa ti puscaria
o sa i prelungeasca viata
este un pericol public sa faci dependenti atatea vietii umane cu salarii de mizerie si sa speli banii publici este un pericol social, si in plus cu fratii Micula care au lasat pe drumuri oamenii fara pensii ce ati facut, alte javre ale Bihorului care au nenorocit vietii, SUNT un pericol real, nu integeti traiesc fara sa platesca TAXE, e O CRIMA la adresa societatii, nu ma intereseaza salariile de mizerie pe care le da ma intereseaza daca este aega cu mine si plateste taxe, participa sau se sustrage dar traieste printre noi.PUNCT luati aminte NOTARI, AVOCATI nu incasati la NEGRU, D-zeu va vede oricum!
Postat 27 Iulie 2011, 16:48 de lasa ti puscaria
o sa i prelungeasca viata
repausul e sanatos , oneii de afaceri sunt foarte stresati si nu e sanatoasa acesta imensa povara pe umeri, fiecare trebuie sa si asume responsabilitati, eu nu inteleg nici daca ma loviti in cap de ce nu vreti sa platiti taxe, NU PRICEP! taxele inseamna PACE si armonie, HOTIA, JAFUL, CRIMA duce la razboi, conflict, de ce un om sa aiba ASA de mari responsabilitati, de ce? Nu l mai puteti salva pentru ca l ati invatat sa fie BOIER, e BOLNAV ca multii altii, democratie inseamna ca fiecare sa si asume riscul pentru el, nu sa fie o povara pentru altii.
Postat 27 Iulie 2011, 16:32 de lasa ti puscaria
POEZIE
Cititi aceasta poezie care impresioneaza orice parinte!Cine isi creste cu greu copilul v-a intelege durerea acestei familii. Va rugam fiti alaturi de familia aceasta. Sorin noi te sustinem!!!!!!!!!!!Dumnezeu sa va intareasca si sa se faca dreptate! Hotii sunt in libertate Tati este dupa gratii Ei de maine pot fugii Ca n-au casa, n-au copii Procurorii necinstiti, oare nu sunt ei parinti? Cand pe tata l-au luat N-au stiut c-au incurcat Hotii cu oameni cinstiti? Magistratii fara mila Nu fac deloc LUMINA Ei se cred judecatori Dar sunt niste mari erori Sper ca bunul Dumnezeu Sa indrepte fata SA Catre cei intunecati Procurori si magistrati
Postat 27 Iulie 2011, 15:40 de maria
SEMNEAZA SI TU PETITIA
Maine este recursul sa vedem pana unde merge NESIMTIREA LOR!!!!!!!!!!!!! Pana cand o sa iasa lumea in strada ca vor ramane fara servici 400 de angajati care au datorii la banci , copii de crescut si familie de intretinut!SA VAD ADUCI CE MOTIVEAZA JUDECATORII???????????PERICOL PUBLIC???????
Postat 27 Iulie 2011, 14:53 de PRIETENI
SEMNEAZA SI TU PETITIA
SEMNATI PETITIA TOTI CARE ATI FOST AJUTATI DE GOVOREANU SI DE TOTI CARE ATI PRIMIT O PAINE DE LA EL............TOTI ANGAJATII SI FOSTI ANGAJATI UNITI-VA!!!!!!!!!!!!!!!!! SA FACEM SCANDAL MARE PT NEDREPTATE!!!!!!!!!!!!! SI NU IN ZIARE DE RAHAT CI IN CELE MARI SA STIE TOATA TARA CA IN ORADEA SE JUDECA OAMENI FARA PROBE. SA ADUCA PROBELE !!!!!!!!!!!UNDE SUNT?????????SAU ACUM LE FABRICA???????????/
Postat 27 Iulie 2011, 14:49 de colegi trei g
SEMNEAZA SI TU PETITIA
AVETI CEVA CU GOVOREANU?????????? DA.......am inteles dar cu amaratii aia doi ce aveti????????unul se lupta sa isi creasca copilul celalat sa isi intretina familia, amandoi sunt copii cinstiti si se poate verifica unde au mai lucrat.Stiati ca Magurean a fost director la Nestle??ani de zile?ca nu a facut nimic rau????????Ducica este un copil cuminte si la locul lui???????Dar frustratii vorbesc fara sa cunoasca adevarul ca NOI ROMANII NE HRANIM CU PRESA SI CEEA CE MINTE EA.sA DEA DUMNEZEU sa aveti de a face si cu presa si cu justitia rom si apoi sa va vad care mai arunca cu pietre.
Postat 27 Iulie 2011, 14:46 de OANA
SEMNEAZA SI TU PETITIA
SEMNEAZA SI TU PETITIA !!!!!!!!!!! CA POATE MAINE O SA FI SI TU ACUZAT PE NEDREPT!!!!!!!!!!!!! SA VA ARATE PROBELE IMPOTRIVA LOR!!!!!!!!!NU AU NICI UNA!!!!!!!!!! O SA ASTEPTAM SA DECIDA CEDO?????O SA ASTEPTAM................GUNOIE DE JUSTITIARI ROMANI TIN OAMENI NEVINOVATI!!!!!!!!!!!!!! DUMNEZEU NU DOARME!!!!!!!VA VINE RANDUL DRAGILOR..........
Postat 27 Iulie 2011, 14:39 de elena
romana
Sa se faca dreptate!! Semneaza si TU petitia, chiar azi!
Postat 27 Iulie 2011, 13:41 de justitia
haideti sa retinem din acesata sarada politica
ca sa traim civilizat si fara sa ne dusmanim MUNCIM, pentru a fiscaliza veniturile incasate caut o forma legala de a munci fie ca salariat fie ca inteprinzator : SRL, PFA.Daca nu te simti in stare sa platesti taxe, nu faci fata tentatiei recomand doar salariat.De ce un inteprinzator are nevoie de mai multe firme?Daca el este capul, seful de ce? Are salariati , nu! Adica de ce un barbat are nevoie de mai MULTE FEMEI? ca sa le aiba le minte, ceva trebuie sa faca IMORAL si ILEGAL, exploatezi ca sa PARVIII NU! Idem si firmele de ce iti trebuie mai multe ca sa te sustragi de la TAXE, adica OBLIGATII "ULCIORUL se sparge in final" e doar o chestiune de timp, la unul merge 10 ani la unul 3 ani.daca nu vreti sa platiti taxe nu va faceti FIRME, simplu !
Postat 27 Iulie 2011, 10:57 de da
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON