URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Februarie 2018, 14:14

Patronul clubului de noapte American Table Dance, Kallo Albert, trimis după gratii pentru trafic de minori

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Patronul clubului de noapte American Table Dance din centrul Oradiei, Kallo Albert, a fost încătuşat şi trimis după gratii, miercuri, de polițiștii Compartimentului Urmăriri - Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Orădeanul în vârstă de 50 ani a fost condamnat definitiv acum la 2 ani de detenţie, într-un dosar trimis în faţa instanţei de procurorii DIICOT Oradea, care l-au inculpat pentru trafic de minori, după ce a recrutat adolescente pentru a le exploata sexual într-un bordel clandestin care funcţiona mascat într-un salon de masaj erotic de lux.

Salonul, Erotic Party Massage, a funcţionat în vara anului 2010 într-o vilă somptuoasă din strada Gheorghe Doja, în apropierea Spitalului Judeţean, iar activitatea tinerelor exploatate aici a fost monitorizată vreme de 4 luni de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, pentru a strânge dovezi împotriva proprietarului, Kallo Albert. Individul deţinuse anterior fostul club de noapte Big Mamma, de pe strada Cuza Vodă, şi clubul Cleopatra, din strada Decebal.

Cazul a fost prezentat pe larg de BIHOREANUL, în 2010, în momentul în care procurorii au descins la bordelul clandestin. Kallo înfiinţase salonul Erotic Party Massage împreună cu Andreea Oşlobanu, amanta sa pe atunci de 18 ani din Piatra Neamţ, declarând ca profil "activităţi de întreţinere corporală", iar spaţiul de "producţie" a fost stabilit în vila din strada Doja 83, închiriată de la fiica patronului unei fabrici de mobilă din Oradea. Salonul funcţiona, însă, ca o acoperire pentru un bordel unde prestau stripteuzele clubului de noapte Cleopatra, dar şi două minore - Mădălina şi Adela, care aveau, la vremea respectivă, 15, respectiv 16 ani.

Preţurile practicate erau de 140 lei/oră pentru un "masaj de relaxare", 240 lei/oră pentru "masajul nud" şi 700 lei/oră pentru "masaj cu finalizare", fetele primind 40% din sumele încasate. Majoritatea clienţilor se interesau telefonic de partidele de sex, răspunsul la întrebările acestora fiind însă invariabil: "Detalii se pot primi doar la salon".

Tot din interceptările discuţiilor telefonice au aflat anchetatorii faptul că, din banii strânşi la salon, Kallo pregătea deschiderea încă a unui bordel în Austria, unde prostituţia este tolerată prin lege, iar unele dintre tinerele recrutate de el erau deja trimise acolo, orădeanul având o reţea de prostituţie şi pe teritoriul acestei ţări.

Una din principalele dovezi a venit, însă, din partea unui investigator sub acoperire, trimis de anchetatori la bordel în calitate de client, plătindu-i din fondurile speciale ale Ministerului Public nu mai puţin de trei vizite la bordel. Dacă în primele două rânduri maseuzele despuiate i-au oferit doar masaje erotice cu "finalizare", pe motiv că "politica salonului" interzice sexul la primul randevu, la a treia escapadă omul a primit servicii complete.

"I-am propus să întreţină cu mine raporturi sexuale. Mi-a răspuns că tariful este 200 de euro. Am fost de acord. Am mers la baie, unde mi-am lăsat hainele, am luat banii, pe care i-am dat fetei, după care am întreţinut cu aceasta raporturi sexuale normale, timp de aproximativ 15 minute, până în momentul în care am ejaculat, cu precizarea că am folosit un prezervativ pe care mi l-a dat aceasta", se arăta în depoziţia investigatorului, redat parţial în rechizitoriu.

Dosarul a fost trimis în faţa instanţei în 2013, iar alături de Kallo procurorii au trimis în judecată şi un colaborator al acestuia, Iuliu Suser Filep. Procesul a fost unul de durată, finalizându-se abia miercuri, după 5 ani de dezbateri, când Curtea de Apel a stabilit verdictul final: Kallo a încasat 2 ani de închisoare, iar Suser 2 ani şi 6 luni, ambele pedepse fiind dispuse cu executare în Penitenciar.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
Da
2 ani cu ejaculare
Postat 02 Februarie 2018, 00:06 de Sandu1201
Asta e individul
https://youtu.be/zocQ-8oz6dU?t=11 A ajuns unde ii este locul, trebuia sa primeasca o pedeapsa mai mare totusi.
Postat 01 Februarie 2018, 14:44 de johndoe321
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON