URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Mai 2011, 13:32

Octavian Bara s-a întors în PC şi se vrea preşedinte al Consiliului Judeţean

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: url

Filename: stire/stire.php

Line Number: 133

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: name

Filename: stire/stire.php

Line Number: 133

Omul de afaceri Octavian Bara, fost preşedinte al Partidului Conservator (PC) Bihor până în anul 2009, s-a întors în urmă cu o săptămână tocmai în partidul din care se retrăsese, cu gândul de a participa la sondajele din cadrul Uniunii Social Liberale (USL), care vor desemna candidaţii la alegerile locale din 2012.

Politicianul, care e acum simplu membru al formaţiunii, vizează postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor. "Am plecat în urma unor neînţelegeri avute cu cei din PSD la acea vreme. În ultima vreme m-am ocupat mai mult de afaceri, dar în urma cererilor colegilor mei, am revenit şi voi participa la sondajele pentru alegerile la Consiliul Judeţean. Am experienţă de manager şi cred că aş face faţă unei funcţii ca cea de preşedinte al CJ", a declarat patronul companiei Auto Bara, miercuri într-o conferinţă de presă.

De asemenea actualul preşedinte al PC Bihor Traian Bodea şi-a anunţat înscrierea în sondaje pentru candidatura la postul de primar al oraşului. "Sperăm ca sondajele să scoată în evidenţă dorinţele bihorenilor, nemulţumirea e care o aud pe stradă mă îndreptăţeşte să cred că vom avea şanse şi îi vom putea face faţă inclusiv lui Bolojan. În funcţie de cum vor decurge sondajele, poate voi candida independent pentru Primărie", a afirmat Bodea în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă.

Mai mult de atât, Bodea s-a declarat din nou încrezător şi în ce priveşte şansele partidului său, afirmând că anul viitor PC va obţine un procent mai mare în sondaje faţă de cel obţinut la alegerile din 2008. "Cred că PC are şansa de a creşte şi am încredere că vom obţine mult mai mult faţă de acel 4% pe care l-am obţinut la ultimele alegeri", a mai adăugat Bodea.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
Bun-simt?
Bunul-simt nu are multe de a face cu politica.
Postat 26 Mai 2011, 12:57 de IC
BUN
GRESITI! Amintiti-va acu 4 ani , PSD-ul cel mare si tare cu Mangulea in frunte, folosea pt. campanie in Oradea si in judet , masina PC-ului cu goarna si televiziunea Motanului, Mangulea n-a dat un ban.... si a avut norocul prostului... Iar Bara este apreciat dar are o mica problema...are bun simt si asta nu-i o calitate azi.......si daca ar fi ales , fiind foarte influentabil, ar cam conduce altii prin el... Bodea e z e r o
Postat 26 Mai 2011, 11:50 de Tatucu
Tare asta
Nu ii mai ajung afacerile si vrea sa isi ia statul ca partener? Bara, du-te si indreapta tabla la masini ca la CJ trebuie oameni seriosi.
Postat 26 Mai 2011, 09:36 de IC
sa candideze
Sa candideze ca o sa-l voteze miile de conservatori din judet.Sunt nerabdator sa vad clipul din campania trecuta in care unul schimba un pivot,Bara se uita si nu spunea nici un cuvant.Cel mai tare clip mut din campanie!HA-HA-HA
Postat 25 Mai 2011, 18:14 de tero
Jos comunismu' si securitatea!
Pe Bodea il votez daca-mi da o galeata de dispersit si un trafalet, iar pe Bara daca-mi da un Logan !
Postat 25 Mai 2011, 18:08 de Misu Bar
Interese ascunse.
Bara si Bodea doresc ceea ce nu vor obtine niciodata. Ei sunt pentru USL Bihor precum tusea si junghiul pentru sanatatea bihorenilor.
Postat 25 Mai 2011, 16:45 de safe
Bravo
Cam deodata.................)).:))))))))))))))))))))))))). Se potrivesc cei doi. Bodea este un mare politician si afacerist. face afaceri cu CJ Bihor si mai si vrea sa fie ales. Parca nu ne ajunge ce fac astia acum, sa mai vina alt frate la conducere. Ne bate Dumnezeu
Postat 25 Mai 2011, 15:25 de DORY
afaceri pe criza asta:))
cu statul probabil:)
Postat 25 Mai 2011, 14:58 de anca
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON