URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Mai 2011, 17:13

O femeie ameninţă pe Facebook că se sinucide din cauza lui Bolojan

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O româncă din Bucureşti a anunţat, pe Facebook, joi: "Mă sinucid". Ea le transmite un mesaj copiilor ei: "Iliuţă, te iubesc si să fi puternic să înveţi bine să ai o viaţă frumoasă şi bună. Gilda eşti copilul pe care mi l-am dorit şi te iubesc mult".

Femeia, care s-a dovedit a fi fost funcţionară în Ministerul Mediului, acuză că de vină pentru sinuciderea ei vor fi parlamentarul de Bihor Lucia Varga, primarul Oradiei Ilie Bolojan, primarul Beiuşului Adrian Domocoş, alături de mama femeii şi de socrul ei.

A ameninţat, apoi s-a culcat...

Totuşi, până la urmă, însă, pare-se că femeia s-a răzgândit cu sinuciderea. Soţul ei a plecat alarmat acasă când a aflat ce a postat femeia şi a declarat jurnaliştilor că a găsit-o într-adevăr deprimată, dar a liniştit-o şi a culcat-o.

Potrivit Pro TV, care a dat amploare cazului, femeia se află momentan in afara oricarui pericol si doarme, ba chiar le-a transmis "multumiri tuturor celor ingrijorati" de soarta ei.

Se pare ca Andreea Ionescu a mai incercat sa se sinucida si in trecut. Ea este mama a doi copii si a terminat Universitatea Politehnica în 1985 şi Universitatea Româno-Americană în 2009 şi a fost funcţionar public, dar presa centrală nu precizează unde a lucrat, şi nici contul ei de Facebook nu lămureşte acest lucru.

Lista neagră

În începutul textului, femeia transmite mesaje pentru copiii şi soţul ei: "Liviu esti sufletul meu pereche si iti multumesc pentru tot. Iertati-ma dar This is it!". Apoi, ea susţine că-i enumeră în ordine pe toţi cei vinovaţi pentru starea ei:

"1. Mama mea, dusmanul vietii mele.

2. Lucia Ana Varga care a fost mentinuta in functie si acum este deputat datorita mie. Si care nu m-a lasat sa-mi castig painea pentru mine si familia mea.

3. Florin Prisacaru din cauza caruia mi-am vandut casa si am ajuns in pragul saraciei. Incurajat de Varga, Prisacaru a deturnat fonduri de la primarii si nu mi-a platit lucrarile pe care le-am realizat pentru acestea lurari castigatoare, deturnand fondurile in folos propriu.

4. Ilie Bolojan, cu ascendenta fulminanta: Prefect de Bihor, Secretar General al Guvernului si acum primar al Oradiei. Acum lucreaza cu firme de familie si-a uitat vechii colaboratori care azi mor de foame.

5. Adrian Domocos, primar de Beius, care s-a folosit de informatiile mele pentru a ajunge in scaun si apoi nu mi-a platit lucrarea pe care i-am facut-o si pentru care a castigat finantare de 5 miliarde de lei vechi. Tot incurajat de Varga bineinteles.

6. Ionescu Marcel, tatal sotului meu, un mos afemeiata de 95 de ani care nu ne-a putut intinde o mana de ajutor si practic ne-a lasat pe drumuri. Pentru toate acuzele am dovezi care sunt pe hard-disc-urile mobile, memoriile celor doua calculatoare pe care le utilizez".

Argumentaţie stranie

Andreea Ionescu expune pe larg şi presupusa vina lui Bolojan şi a Luciei Varga: "Exista un master plan pentru infrastructura de apa si apa uzata in Bihor, realizat in 2006 si prezentat public in sedinta din 25 August 2006 la Consiliul Judetean Bihor, pe baza caruia s-au emis in 2007 doua hotarari de guvern HG 465 si HG 904 iar in judetul Bihor au intrat peste 128.000.000 Euro pentru apa si apa uzata. Bolojan era Prefect atunci, iar Varga secretar de stat la Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile. In 2007, Varga a inclus Bihorul pe un Master Plan duplicate, in urma caruia Oradea, Beius si Tinca beneficiaza iar de fonduri prin POS Mediu. Atentie pentru lucrari similare, BEIUS si TINCA au primit fonduri pe OG7 si HG 465/2007 (Beius) si HG 904/2007. Ghiciti cine este beneficiarul principal: Oradea, al carei primar este Ilie Bolojan, care in 2007 era Secretar General al Guvernului Tariceanu, cel are a emis cele doua HG-uri susmentionate".

"Cand scriu acum nu mai am un leu in portofel, nu am casa, nu am bani de chirie, contul firmei este blocat, copiii si animalutele pe care le am in grija nu mai au mancare, mama e nebuna si tot eu sufar, iar dusmanii mei sunt bine-merci in fotoliile lor calde si se pregatesc pentru un nou mandat. Si nu in ultimul rand cand eram intr-o disputa in presa cu Lucia Ana Varga, in martie 2010, cineva a intrat pe contul meu de mail, emitand pornografii la toata lista de contacte. Astfel nu am mai avut credibilitate in fata beneficiarilor si nu am mai putut sa contractez nici o lucrare. Blestem pe toata linia de familie pe Varga, Prisacaru, Bolojan si Domocos. Sa aiba parte toata viata ei si copiii lor de ce am avut eu in ultimii trei ani", mai scrie femeia pe Facebook.

Zeci de oameni au lăsat sute de comentarii pe profilul femeii de pe reţeaua de socializare, cerându-i să nu comită acest gest.

Bolojan: "Cum pot fi eu vinovat?"

Primarul Ilie Bolojan a declarat pentru BIHOREANUL că o cunoaşte pe Andreea Ionescu, dar n-a mai avut nicio legătură cu ea de ani de zile. "Acum am verificat şi eu pe pagina de Facebook, să văd chipul persoanei pentru că numele nu-mi spunea nimic. Doamna Ionescu a fost unul dintre funcţionarii Ministerului Mediului care a lucrat la masterplanul privind reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare în judeţul Bihor în perioada 2006-2007", a declarat primarul.

Ilie Bolojan a spus că a întrerupt orice colaborare cu fostul funcţionar de mai bine de patru ani. "După ce nu am mai fost prefect, nu am mai colaborat, nu am mai vorbit nici măcar telefonic, deci nu ştiu ce face. Am înţeles acum că a plecat din Minister, şi-a deschis o firmă şi are probleme financiare. Cum pot să fiu eu făcut vinovat de modul în care îşi administrează cineva propria firmă?!", a mai spus edilul.

"Este o manipulare politică", a catalogat şi deputata Lucia Varga, pentru Realitatea TV, povestea cu sinuciderea anunţată. Potrivit fostei secretare de stat în Ministerului Mediului, Andreea Ionescu era, pe vremea mandatului său, consilier ministerial pe probleme de ape şi era un expert foarte bun. "Nu îmi explic cum de un asemenea om nu s-a descurcat după ce a plecat din Minister", a concluzionat Varga.

Lucia Varga nu exclude o manipulare politică

Deputatul PNL de Bihor Lucia Varga a declarat, la rândul său, pentru BIHOREANUL, că o cunoaşte pe Andreea Ionescu ca un specialist în gestionarea resurselor de apă şi că a lucrat cu aproximativ un an, în 2008, când era secretar de stat la Ministerul Mediului. "Are cunoştinţe foarte bune în domeniul său, am angajat-o la cabinetul meu. Acum când am aflat am încercat să o contactez, ca să prevenim un gest teribil", a spus Varga.

Parlamentarul se teme, însă, ca scrisoarea Andreei Ionescu să nu fie o manipulare politică. "De ce vinovaţii sunt numai membrii PNL, de ce noi suntem de vină pentru situaţia sa financiară, când noi nu suntem la guvernare?", întreabă Varga. Totodată, deputatul susţine că se simte cu conştiinţa împăcată şi nu consideră că ar avea vreo vină pentru că Ionescu trece acum printr-o situaţie financiară dificilă. "Nu înţeleg cum nu are de muncă, pentru că e specialistă în domeniu. Oricum, sper să nu mai încerce să se sinucidă", a încheiat Varga.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
26 Comentarii
”Femei pentru femei” - Adevărata faţă?
I. Dacă dna Andreea Ionescu are dreptate: Mare ruşinică, dnă deputat, totodată şi mare şefă a OF a PNL! 1. Despre facerea de bine: ”Lucia Ana Varga care a fost mentinuta in functie si acum este deputat datorita mie. Si care nu m-a lasat sa-mi castig painea pentru mine si familia mea.” Cine o poate combate cu argumente pertinente, pe dna Ionescu? 2. ”Cum pot să fiu eu făcut vinovat de modul în care îşi administrează cineva propria firmă?!", a mai spus edilul. În ce Epocă trăim dle "Faraon”? Vorbiţi ca cei din actuala guvernare? 3. "Nu îmi explic cum de un asemenea om nu s-a descurcat după ce a plecat din Minister", a concluzionat Varga. Cum s-ar fi descurcat dna Luci Varga, dacă ar fi fost în locul dnei Andreea Ionescu, sau la discreţia unora de la ...AJOFM Bihor? Dna deputat, nu oricine: a) ştie să pupe, sau să lingă BINE, anumite mâini şi picioare; b) are plicul gros; c) poate fi un traseist politic; 4. "De ce vinovaţii sunt numai membrii PNL, de ce noi suntem de vină pentru situaţia sa financiară, când noi nu suntem la guvernare?", întreabă Varga. Orice tăntălău ştie cine a fost la guvernare, când dna Ionescu a luat tot felul de ”ţepe”! II. Dacă tot vă preocupă inocuitatea şi salubritatea produselor alimentare/furajelor provenite din OMG-uri, ce aţi făcut concret, în acest sens, cât timp aţi fost secretar de stat? Spre dvoastră cine ar trebui să arate cu degetul? Dar spre tot felul de ”buruieni” din Parlamentul României? III. În loc unele concluzii: Pe când un Parlament bicameral al României, cu maxim 300 parlamentari, competenţi, oneşti şi dedicaţi interesului naţional, dintre care 1/3 senatori? IV. Dna deputat: ”Ce a împreunat Dumnezeu, omul să nu despartă” (Matei, XIX, 6). Un bun credincios crede şi respectă cele 10 porunci Dumnezeieşti! PS Pentru familia Ionescu: Go ahead only togheder and with God!
Postat 16 Mai 2011, 22:00 de stefan
Catre Liba si ceilalti care apara pe mafiotii.
Stu baietii ca scriu, doar ele m-au invatat cind a trebuit sa plece in strainatate sa-si caute de lucru.Ca sa mai vorbim prin net. De vorbit singura? Se mai intimpla acasa, dar nu singura, ma auda Dumnezeul meu!Palarie nu am, nici nu am avut, nu sint bogata, am lucrat o viata intreaga cit doi, si am reusit sa cumpar singura un nenorocit de apartament tip vagon, 2 camere, si am crescut singura 2 copii gemene, harnici, cinstiti.Asta-i toate bogatia si averea mea.Cine lucreaza cinstit nu poate sa stringa atita cit au strins politicienii nostrii.Nu apar pe nici unu!
Postat 14 Mai 2011, 20:40 de Tanti Aurora
DEMISIA BOLOJAN!
cel mai bun Primar muscati LIMBA daca o ai, e cel mai slabut primar pe acre Oradea a avut ghinionul sa l sustina, astept cu nerabdare urmatorul Primar, zboara la Bucuresti unde va e locul la totii incompetentii, fara banii muriti, daca banii care au ajuns in mana lor ajungeau la un INGINER nu se compara calitatea , priviti Clujul, priviti Aradul, priviti caldirile administrate de Primarie: soareci, mucegai, ce Primar avem focar de infectie locala dar nu va stresati traiti voi bine intre cei care transmit bolii din locuinte data de primarie, ce a facut BOLOJAN: NIMIC, nu a intretinut NIMIC a chetuit cu nerusinare, nu ne a imbunatatit cu nimic calitatea de habitat, din contra ne a imbolnavit ca sa ne arda probabil:)la propriu si la figurat, management defectuos in interes personal.De ce nu a ti invitat o pe UDREA sa vada in ce conditii traiesc Oradeni? de ce? si soarecii traiesc mai bine
Postat 14 Mai 2011, 10:37 de oradean
sinucidere
Aceasta Andrea o fi primit o teapa de la PDL si se razbuna pe primarul cel mai bun pe care l-a avut Oradea pina acum.Rusine PDListilor aveti o politica de 2lei curvelor.De ce invinovateste femeia chiar pe mama sa?Fiindca este psihopata,sufera cu capul,internati-o de urgenta la un spital,poate sa mai faca cine stie ce prostii.Dna Lucia Varga nu bagati in seama toate minciunile dusmanilor.Oricit ati vrea voi PDListilor tot ve-ti pierde lupta,iar atunci va fi foarte rau pt voi spurcatilor.
Postat 13 Mai 2011, 21:06 de trifa
Propunere
Daca puteti dovedi tot felul de manarii si smecherii pe care nu aveti curaj sa le aduceti la suprafata...intrati pe site-ul Beiusului sau pe www.dansabau.blogspot.com si contactati-ne! Oricum cel mai bine e sa creati propria pagina de net...e foarte usor in ziua de azi, si sa postati acolo tot ce stiti. Apoi trimiteti adresa articolului catre agentiile de presa! Legat de povestea de mai sus...nimic nu ma mai mira! Mai bine ca nu s-a omorat femeia...ca tot nu rezolva nimica, mai bine sa predea informatiile pe care le are presei...cu speranta ca se va publica ceva...daca nu si internetul raspandeste destul de bine!
Postat 13 Mai 2011, 20:16 de Dan Sabau
altii chiar au facut-o,,,
multi pensionari sau angajati la stat chiar s-au sinucis in ultimele luni. sau au murit de infarct/atac cerebral, etc. rusine basescu! rusine boc!
Postat 13 Mai 2011, 14:59 de unu
si revoltator
dar nu trebuie sa ne spuna acesta femeie"deprimata" sau mai corect scarbita cat valoraeza "pramatile noastre in functii" nimic fara banii nostri sunt muritori de foame, de ce nu intelegem ne gestioneaza banii nostri ai romaniilor acre muncesc nicidecum banii lor, e cazul ca DNA ul sa faca deratizare ca cima se extinde si noi vom muri, cine mai munceste sa i intretina? nimeni facem firme in bulgaria, china, cipru si platim taxe acolo, am intrat in UNIUNE platesc taxe unde sunt am firma nu sedii secundare deci ce mai stopati sa platim taxe afara! niste analfabeti care mai fura din fonduri europene si vor fi trasi la raspundere de uniune nu de noi. deci ROMANIA este un brand de infractori sustinuti din functii inalte , ce o sa faceti unde o sa mai furati continuat?
Postat 13 Mai 2011, 14:09 de radu
Blogheritza de serviciu
Tanti Aurora Baietii stiu cu ce te okupi? Cred ca te cunosc!!!! Nu umbli tu cu o palarie mare, vorbind singura ? Esti sprintena pt varsta ta! Bravo! Tine-o tot asa
Postat 13 Mai 2011, 12:09 de Liba
Binsenii Kool
DNA-ul este aservit puterii, adica porcilor Democrati Libidinosi!~ Kare santeti! HUO! In veak, pdl-u nu pupa Binsu!
Postat 13 Mai 2011, 12:05 de PNA
O parere
Oameni bolnavi sunt peste tot… sa-i lasam in pace. Daca are dovezi de ce nu le face publice? Pentru ca e o mascarada si, daca nu stiti, PDL si-a inceput campania electorala.
Postat 13 Mai 2011, 11:19 de un cetatean
teapa
Ce e mai grav e idea care apare tot mai des si se pare ca sunt tot mai multe probe in acest sens cum ca Beiusul este aservit politic si deja si administrativ Oradiei, in detrimentul nostru al beiusenilor.
Postat 13 Mai 2011, 08:00 de DNA
teapa
Povestea acestui proiect, a apei regio, este una complexa dar cusuta cu ata alba de la cap la coada. Beiusul sau mai bine zis beiusenii au luat o teapa formidabila. Dupa ce in urma unei presiuni mediatice foarte mari primarul Domocos a reusit transferul administrarii apei potabile de la regia locala la o regie oradeana cu promisiunea ca vom bea apa curata din aductiunea de pe valea Finisului, singura realizare a fost dublarea pretului apei si numirea clientelei politice (ex. Manea, Sandor) in posturi caldute de directori la noua regie aservita Oradiei. Astfel noi ca beiuseni bem aceasi apa din cris dar platim la Oradea dublu pret. Asta de mai bine de un an. Iar aductiunea se cam lasa asteptata. Iar din cate se vorbeste Regia de Apa Oradea a demarat un proces de reabilitare retele din Oradea pe bani proprii si nu pe fondurile proiectului. Deci pe banii beiusenilor se repara Oradea. Nu ne mai mira ca incepe sa apara si rahatul ingropat sub acest proiect
Postat 13 Mai 2011, 07:57 de DNA
Pt.AFACERI.RO
Tanti Aurora are 2 baieti, nu trebuie intretinator.De altfel nu se baga in afaceri murdare.Nici locul nimenui nui traba.A lucrat o viata intreaga cinstit, nu a trait in spinarea altora.Nu mi-e frica sa lupt si asa batrina, impotriva coruptilor.Si nu scriu nume false , sint tanti Aurora.Cum nu mi-e frica sa scriu si numele delegatei din primaria, care a falsificat procesul verbal din sedinta de 30 oct 2009.Cititi pe blogul lui Bolojan(regulile casei)Am scris de 6 ori.Degeaba!!!!Mi-e scirba de toti politicieni!
Postat 13 Mai 2011, 04:15 de Tanti Aurora
AFACERI.RO
Ionela marita-te cu ZOOM ; luati-o in intretinere pa tanti Aurora si dati-o afara pe presedinta asociatiei 2011 si luati-i locul! Apoi, faceti la mansarda un sediu secundar al PDL-! SUCCESURI
Postat 12 Mai 2011, 23:07 de URANIA
An CaPulet Min Teyok
Ba Anca-cu-ma pe tine! Esti frustrata rau! Nu stii de gluma! Du-te si coase-ti gaura! daca ai o problema cu bijuteriile altcuiva, inseamna ca iti cam lipsesc de le urasti asa tare si-l trimiti pe bietul om la castrat! Iar ideea lui cu BOC e superrrr tare! Ma intreb daca ar aparea pe fecebook ka se sinucide Base si Boc, oare tu i-ai incuraja sau i-ai impiedica? Kooooollllllllll,Kooollllllllllllll Du-te culca-te
Postat 12 Mai 2011, 21:26 de PRO polooradea
NITA si oile
In mod cert, persoana are probleme de ordin psihiatric si ar trebui tratata in sistem de urgenta,... sau este scoasa la interval pentru cativa arginti de persoane care au un scop precis..... Poate ca fosta specialista ministeriala, ar fi vrut sa primeasca vreo spaga gen comision de la Primarul Oradiei sau de la fosta secretara de stat, care poate ca dupa gandirea Ioneascai af trebuit si ea sa primeasca! Dar se pare ca Bolo nu i-a dat spaga Luciei Varga, iar madama de Bucuresti n-are ce spera. Sau ar fi asteptat ca dupa ce si-a facut sarcinile de serviciu sa fie recompensata? Dezvatati-va domnilor de pe la Bucuresti! Da cu mama sa personala ce are?
Postat 12 Mai 2011, 21:16 de Lupu
apel catre Bolojan
Pe aceasta cale vreau sa anunt public ca daca primarul Bolojan Ilie nu-mi da casa, butelie si masina (loc de munca nu-mi trebuie) ma arunc in aer la ora de varf si de maxima audienta. Bolojan are termen pana maine la ora 12 trecute fix. Daca nu, sa vina TVS-ul in fata Primariei, chem si pe altii sa ne aruncam in aer impreuna. Huoooo, Bolojaneeee!
Postat 12 Mai 2011, 20:59 de pt Bolojan
BOLOJAN nu e un Primar
el saluta si atat ca in rest nu stie nimic ce se intampla, se duce la intalniri sa castige simpatizaniti sa semneze contracte si uite l pe cel pop Primar si la Bucuresti, vai de noi cei ce l am votat , un nimeni sper sa ne invatam minte pe viitor, ca el sun 100.000 in Oradea sifon de apa.
Postat 12 Mai 2011, 20:19 de radu
M-au distrus si pe mine
De 20 de ani apelez si eu tuturori din primaria Oradea.Pentru excrocarile , furtul de la asociatia de proprietar 211.Pentru coruptia din primaria! Cu stirea si acordul primariei ne fura, ne obliga sa platim 3+5 persoane, + asigurarile lor CAS, + factura lor telefonica lunar, +30 de ani am dat pt. reparat acoperis, ultima data anul trecut 21 mil. lei pe apartamente, si au facut un acoperis strimb, gaurit, si ne-a lasat de Craciun fara nici un bani, ne-a obligat sa platim deodata ultimi 6-7 mil. lei, si ne obliga sa-i platim premii , pe linga salarii bune! Degeaba depun plingere peste plingere, degeaba scriu de 6 ori pe blogul lui Bolojan, degeaba scriu si aici!!Sint o batrina de 61 de ani, am ajuns foarte bolnava din cauza celor de la primaria si nedreptatilor ce fac!!Cer sa faca caserii ,sa platim ca si curentul electric, citesc, si platesc cit am consumat, si am scapat de toti hotii si excrocii!!!Sa modifice asociatile de prop. sa fie firme de contabile performante, nu administrator si concubina......
Postat 12 Mai 2011, 20:10 de Tanti Aurora
dar nu am inteles
ce are ca eu sincer astept sa alegem noul primar ca cu BOLOJAN ma arunc din noul TUR nu v ati saturat de incapabilul asta! DEMISIA BOLOJAN, esti ca si BOC un NEXXXX te faci ca nu auzi , nu te doresc ca primar ai facut din Oradea o RUINA demna de sacali locali, nu i sprijini pe batrani, ti ai angajat vecinii in Primarie ce sa mai vorbesc vorbesc actele
Postat 12 Mai 2011, 19:54 de ionela
interesant
Pt . cine nu cunoaste familia Ionescu este usor sa-i judece. PROFESIONISTI.. astia chiar stiu meserie.. Cred ca Varga Bolojan si restul le-au tras clapa.. dar roata se invirte .. nu poti sa te impaunezi cu munca altuia si sa scapi.. poate blestemele sa-si faca efectul ca institutiile vedem si noi... sa auzim de crapaturi cat mai mari. Apropo Lucia Varga poate fi intrebata doar cum se toarna bautura in pahare asa-i nana /////
Postat 12 Mai 2011, 19:41 de zoom
@polooradea
daca vrei sa ajuti societatatea castreaza te esti un pericol sa stiu ca umbli intre copii ai tendinte de pedofil nu ti plac adultii, stiai! cum sa spui ca e nebun, e deprimata e o diferenta dar tu nu suporti aldultii dupa tine ar trebui sa se inchida in case?
Postat 12 Mai 2011, 19:25 de anca
asta da suma
in judetul Bihor au intrat peste 128.000.000 Euro pentru apa si apa uzata woow s au verificat aceste sume? ar fi bine sa se verifice suma e EXORBITANT de mare si chiar necesita verificarea ei imediat.
Postat 12 Mai 2011, 19:23 de superrr
?
inainte trebuia sa va intalniti cu ea si sa vedeti daca nu mai are "cazier" de pe la spitalul 6, etc. o sa imi fac si eu un cont de facebook si o sa zic ca ma sinucid din cauza lui boc, poate rezolv ceva.
Postat 12 Mai 2011, 19:18 de polooradea
asta e nimic fata de ce va mai fi
in momentul in care saracia predomina dar altii traiesc LUX e inevitabil ca omul sa mai taca, o sa avem parte de surprize si nu e un joc politic e un adevar ascuns care trebuie sa iasa la lumina, femeia are dreptatea sunt sacrificati oamenii ca altii sa traisca foarte bine de ce? de ce discriminam oamenii social, de ce creem grupuri de bogati si saraci nu putem mentine oamenii de mijloc , oricum o sa va mancam de foame nu putem muri, deci ce facem cu brandul politic, un nebun are mai multe sanase decat un om sanatos: supravietuieste.ATENTIE opriti va la timp altfel ati muncit degeaba, parerea mea.
Postat 12 Mai 2011, 19:17 de anca
JOS BOLOJAN !
JOS CAMARILA PNLIST-UDEMERISTA !
Postat 12 Mai 2011, 18:47 de XYZ
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON