URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Iulie 2011, 19:02

Mang către PSD-işti, ca să priceapă liberalii: "În USL ori suntem egali, ori nu suntem!"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, s-a adresat joi după-amiază celor 168 de membri ai Consiliului Judeţean al organizaţiei reuniţi în Sala Mare a Primăriei Oradea pentru a lansa mesaje către aliaţii liberali din USL, pe care ba i-a admonestat că "se bagă" în activitatea social-democraţilor, ba i-a avertizat că nu pot câştiga alegerile decât împreună cu PSD.

Cel mai important pasaj al cuvântării lui Mang a fost cel în care a pretins "paritate" cu liberalii, astfel încât el să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean, şi în care l-a atacat pe omologul său liberal, Cornel Popa, care se consideră candidatul USL la şefia CJ înainte ca acest lucru să fi fost stabilit la Bucureşti, prin negocieri, de către copreşedinţii Victor Ponta şi Crin Antonescu.

PSD caută candidaţi. Îi găseşte greu!

Liderul PSD Bihor a afirmat că până la 30 septembrie toate organizaţiile locale ale partidului din judeţ trebuie să anunţe candidaţii la funcţiile de primari şi consilieri locali, iar până la 31 iulie candidaţii la cele 34 de poziţii de consilier judeţean.

Mang a spus, însă, că în ce priveşte potenţialii candidaţi la primării şi consiliile locale găsirea acestora decurge greoi, punând ritmul lent pe seama... liberalilor. Motivul? Senatorul n-a zis-o direct, ci doar a sugerat (dar străveziu) că liberalii ar face "manevre" pentru a convinge PSD-iştii din comune să nu-şi pună candidaţi proprii şi în acest fel să-şi netezească ei calea spre funcţii.

"Nu este permis nimănui să poarte negocieri la nivel local pentru susţinerea candidatului altui partid", a spus Mang, adăugând apoi că negocierile între PNL şi PSD "se poartă doar la nivel judeţean" şi că acei colegi care nu vor respecta regula "vor fi excluşi din partid".

"Când m-aţi votat nu m-am angajat să predau partidul altora!", a mai spus preşedintele PSD, tot cu aluzie la faptul că nu va ceda în faţa liberalilor. "Nu permiteţi nimănui să se amestece în activitatea PSD, nu renunţaţi la nicio funcţie!", le-a cerut Mang şi celorlalţi social-democraţi.

Singurii în creştere

Ioan Mang a susţinut că PSD a ajuns la egalitate cu PNL şi UDMR, dar - în plus faţă de acestea - este singura formaţiune din Bihor aflată pe un trend crescător. Ba, fără a preciza care partid e pe primul loc, PNL sau UDMR, Mang a afirmat chiar că, în judeţ, PSD ar fi ajuns al doilea partid după ponderea celor dispuşi să-l voteze.

"Cercetările şi analizele sociologice arată că în Bihor PSD este singurul partid care a crescut. De la 13,5%, cât aveam în 2008, acum am ajuns pe locul al doilea, la o diferenţă faţă de primul loc mai mică decât marja de eroare a sondajului. Acest lucru înseamnă că toate eforturile noastre şi-au atins obiectivul", a spus Mang, în aplauzele PSD-iştilor "din teritoriu". "În acest moment, sunt trei forţe politice în Bihor: PSD, PNL şi UDMR, undeva la 25%, ordinea nici nu contează, diferenţa dintre ele fiind, repet, sub marja de eroare", a insistat liderul PSD Bihor.

El a mai afirmat că, potrivit sondajului CCSI comandat în judeţ de formaţiunea sa, USL va obţine la următoarele alegeri locale 50% din sufragii, iar la cele parlamentare 51%, în timp ce PDL s-ar afla la "17-18 la sută".

Atac la Cornel Popa: "Unii se şi văd candidaţi"

Mang a dat o atenţie specială relaţiei cu PNL, spunând că nu mai acceptă ca PSD să fie un "partener de mâna a doua" şi reclamând făţiş candidatura la şefia CJ. Potrivit spuselor sale, liberalii şi-ar "timora" partenerii social-democraţi să renunţe la candidaturi pe motiv că viitorii primari trebuie să aibă aceeaşi culoare cu viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean.

În context, Mang l-a atacat dur pe omologul de la PNL, Cornel Popa, reproşându-i de la distanţă că se crede câştigător deşi candidatura sa nu a fost stabilită la Bucureşti, de către copreşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu.

"Ştiu că există multe nemulţumiri faţă de cum funcţionează USL în Bihor. Ştiu că mulţi întâmpinaţi greutăţi mari, am văzut şi eu atacurile, strategiile şi manipulările otrăvite. Unii se şi văd deja candidaţi, deşi nu există nicio decizie. Unii au şi primit mesaje să nu candideze pentru că e bine ca primarii să aibă aceeaşi culoare ca preşedintele Consiliului Judeţean. Dar eu vă spun că astăzi, 21 iulie 2011, nimeni nu ştie cu siguranţă cine va fi candidat şi pe ce funcţii (...) Deciziile nu se iau nici de către Mang, nici de către Popa, nici de către Bodea (n.r. - Traian Bodea, preşedintele PC Bihor), ci de către copreşedinţii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu", a spus Mang.

Lobby la Ponta

În încheierea discursului, liderul PSD Bihor a arătat că va face tot ce depinde de el pentru a obţine candidatura la şefia Consiliului Judeţean, şi că preşedintele partidului, Victor Ponta, i-a promis sprijin în acest sens.

"Pentru a nu dezechilibra iremediabil USL în Bihor, consider că este imperios necesar principiul parităţii la conducere", a spus Mang, referindu-se la paritatea "PNL - Primărie, PSD - Consiliul Judeţean", care însă nu este înscrisă în protocolul USL. "Am promisiunea domnului Victor Ponta că ne va sprijini. Am convingerea că de această dată PSD Bihor va fi sprijinit, nu sacrificat", a adăugat el, făcând referire la situaţia organizaţiei judeţene din anii trecuţi, când i se dictau "de la Centru" până şi candidaţii la alegeri.

Ultimele cuvinte ale speech-ului lui Mang au fost rostite tot cu referire la liberali, chiar şi adresate propriilor colegi de partid. "Trebuie să înţeleagă şi dânşii că adversarii lor nu sunt PSD-iştii, ci PDL-iştii, Băsescu şi clica lui. Dacă am intrat în horă împreună (n.r. - în USL), va trebui să jucăm împreună până la capăt, dar asta nu înseamnă că vom fi un partener de rangul doi. Trebuie să înţeleagă că ori suntem egali, ori nu suntem!".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
25 Comentarii
Ce mare domn!
Mare om, mare caracter! Mie imi place cel mai tare de Popa Cornel. Tace ca p..orcul in papusoi si o scoate pe madam Lucica sa dea din clont. Vajnicul barbat se ascunde dupa fustele ei, pentru ca stie ca Mang nu se ia dupa clontul cotoharlelor. Asa ca coano Joitico, fii barbata.
Postat 25 Iulie 2011, 11:32 de eu
replica la @Paul un poponar preten cu PEPEa Homosexualulalias consilierul judetean PSD Emilian Pavel
BAH @Paul ,,descreierat „„esti tu@Paul si familia ta ,eu sunt un roman simplu din ROMANIA cu nick name-ul Romanul Simplu.@Paul in Constitutia acestei tari ROMANIA este scris ,,Libertatea opiniilor individului cetaten al acestei tari ROMANIA ,pe care nu o sa mi le interzici tu @Paul dupa bunul tau plac.@Paule sa-ti fie rusine batjocoresti un roman simplu din ROMANIA @ Romanul Simplu,un votant PSD din poporul votant PSD.@Paul varsati,, dejectiile „„ in colectivul de comunicare electronica al PSD Bihor dar varsale bine, ca sa pouta bine acolo in sediul :))=))Serviciul (cariciu ) de comunicare electronica al PSD Bihor nu mi este frica excluderea din PSD Bihor pe motiv de insubordonare pentru ca tot ce am scris este ADEVAR si DREPTATE,si nu sa-mi cenzurati mie lui @Romanul Simplu opiniile pe motivul ca supara tare conducerea PSD Bihor si senatorul PSD Ioan Mang. voi scrie ADEVARUL si DREPTATEA in continuare ,social democratia inseamna EGALITATE,ECHITATE,ECHILIBRU ,DREPTATE SOCIALA ,si nu avantaje,beneficii,conducere dictatoriala pentru cei din conducerea PSD Bihor si senatorul PSD Ioan Mang,revolutia talibana din PSD Bihor continua:))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 24 Iulie 2011, 11:54 de Romanul Simplu
Ospiciu
De ce publicati toate dejectiile acestui descreierat, autointitulat Romanul Simplu?
Postat 24 Iulie 2011, 11:18 de Paul
Replica la @Milu alias Emilian Pavel alias PEPEa Homosexualul
BAH@Milu Emilian Pavel umilu lasa sa fiu eu un roman simplu @Romanul Simplu un roman simplu din ROMANIA votant PSD din Bihor,,analfabetul pshihopatcare scrie mult si neinteligibil „„asa cum ma caracterizezi,dar o sa-ti vina rindulsi tie in campania electorala si o sa-mi cersesti votul ,dar atunci in fatza am sa te scuip poponare ,homalaule,batjocoritor de romani ,arogant cu cei mai saracisi cinstiti decit tine @Milu alias Emilian Pavel alias PEPEa Homosexualul ,oricum timpul tau in PSD Bihor a trecut,si ti-am mai spus ca poti continua ca sa batjocoresti poporul roman simplu votant PSD pentru ca oricum cariera ta politica in PSD Bihor s-a incheiat,un paria un cersetor politic esti,un renegat esti ,si talibanii rebeli fanatici din PSD Bihor colegiul 6 Salonta au grija de tine ca sa devii un cersetor politic, un paria politic,un renegat politic pe scena locala politica bihoreana .@Milu aliasEmilian Pavelalias EPEa Homosexualul modul de adresare arogant si dispretuitor nu te face mai mare lider si conducator ,de fapt esti o piticanie mica neagra in TSD Bihor la care nimeninu-i da atentie ,o piticanie neagra ignorata Ș))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 23 Iulie 2011, 23:45 de Romanul Simplu
@romanul simplu
Iar a aparut analfabetul psihopat,care scrie mult dar este complet neinteligibil?
Postat 23 Iulie 2011, 16:17 de Milu
replica la articol
Mang catre PSD-isti,ca sa priceapa liberali (PeNaLibihorenii)si in USL ori suntemn Egali,ori nu mai suntem!”” Senatorule PSD Ioan Mang aceasta parafrazare este a presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu el a zis ,,Ori suntem social democrati ,ori nu mai suntem !(tovarasi 0Ș))=))dar tot Ion Iliescu preswedinte de onoare al PSD a spus citez ,,Un partid social democrat este un partid de militanti social democrati care lupta pentru drepturile si libertatile celor multi si saraci„„ asadar in perioada urmatoare ante electorala trebuie ca sa va apropiati de toate filialele judetene ale PSD Bihor sa discutati cu oameni din PSD si simpatizanti sa nu fiti arogant in atitudine si limbaj asa cum ati mai fost ,sa nu fiti argant ca si Arogantu (Adrian Nastase) trebuie sa fiti intre poporul PSD sa le da-ti fortza de lupta in campaniea electorala care vine si se apropie ,altfel o sa fie degeaba totul ,pentru ca tot astia PeNaLi si PiDiLii vor fi la putere si la butoane si noi cei din PSD ne vom uita cum ne conduc ,dar ne vom uita asa ca si prostii cei multi pentru ca dumneavoastra si conducerea PSAd Bihor nu a stiut sa ne conduca spre VICTORIE. Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 23 Iulie 2011, 14:00 de Romanul Simplu
opinie
fara a fi membru al unui vreun partid,doar un contribuabil al acestui judet cred ca o comparatie intre d-nul Mang si d-nu Popa sau Lucia Varga este greu de facut,chiar daca d-nul Mang n-a iesit primul la alegeri pentru ca nu a fost asa de cunoscut si a trebuit sa suporte imaginea unui partid care ,in Bihor,a avut parte de tot felul de conducatori nostalgici ai vechilor structuri si care n-au construit absolut nimic,lucru de altfel valabil si pentru celelalte partide!dar,de la alegeri incoace marturisesc ca ,aparitiile publice precum si o cariera universitara deloc de neglijat reprezinta parca o ridicare de stacheta in peisajul politic local,pe cand d-nul Popa ,cu toate bunele intentii nu cred ca are anvergura d-nului Mang,sa nu uitam ca liberalii au fost la guvernare patru ani,avem un Presedinte de CJ liberal,iar rezultatele se vad,adica ...lipsesc cu desavarsire,avem cele mai proaste drumuri din tara,avem intre cele mai mici salarii,n-avem proiecte,nu prea avem solutii concrete,decat pompierisme care intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat ne vor afunda intr-un judet marginalizat la redistribuirea de bani de la buget.
Postat 23 Iulie 2011, 12:09 de alegator
PNL a distrus judetul
Mang ar salva USL-ul in Bihor!!!!Vai de capul nostru cu unul ca Popa.Voi nu vedeti ca tot PNL-ul ne-a adus la sapa de lemn in judet?!Voi nu vedeti ca PNL-ul nu a facut nimic pe noi, pentru bihoreni?!
Postat 23 Iulie 2011, 11:20 de Un bihorwan
Go ahead USL - Bihor county!
I. ”El a mai afirmat că, potrivit sondajului CCSI comandat în judeţ de formaţiunea sa, USL va obţine la următoarele alegeri locale 50% din sufragii, iar la cele parlamentare 51%, în timp ce PDL s-ar afla la "17-18 la sută".” 1. Varianta pe care o vor vota masiv orădenii (>50%): USL Bihor. Acest lucru contează! II. @milica. Lecitină pentru tov. ”milica”! 1. Nu îl mai confunda pe actualul preşedinte PSD Bihor, cu unele “eminenţe cenușii”, care au tras mult în jos această filială județeană, până în 2008! 2. Unele ”genii” ca tine, câte procente au obţinut, sau ar fi obţinut, dacă candidau, în 2008? III. În loc de unele concluzii. 1. Tanti Lucica şi dle senator Popa: a) daţi la ”glezne” guzganilor ”portocalii”, nu aliaţilor dvoastră; b) nu vă mai apucaţi, iarăşi, de tot felul de ”Ciolaniade”!
Postat 23 Iulie 2011, 09:27 de stefan
Mang, stai in banca ta!
In loc sa se multumeasca cu fotoliile de viceprimar Oradea si vicepresedinte de CJ(pe care fara alianta cu liberalii nu le-ar obtine) Mang agita spiritele uitand ca ,nimeni n-a auzit de el in judet si daca ar candida ar compromite USL si tot efortul liberalilor oradeni de vreo 10 ani.
Postat 23 Iulie 2011, 09:11 de Misu
@Ionel C. Brătianu,
Nu mai confunda/confundați PD-L&UNPR, cu PNL/USL! Whisk(e)y-ul o fi de vină? PS "Multe succesuri" tovarăși! Szervusz.
Postat 22 Iulie 2011, 22:44 de Tov. Vulturar&Budău
Lecitina
Lui Mang i s-a cam suit sefia la cap. Uita ca a fost doar pe locul al 3-lea in circumscriptia sa, DUPA niste ilustri necunoscuti al caror unic merit a fost apartenenta la ALTE partide? Cu tot sprijinul lui Ponta sau a celuilalt papagal aliat oradenii NU VOTEAZA PSD. Cautati-va alte variante...
Postat 22 Iulie 2011, 18:44 de milica
gelu
Nu tre sa se faca tam tam. Daca se cred asa tari, sa mearga separat. In CL Oradea PSD nu vor mai avea consilieri, iar la CJ vor fi doi. E simplu. Plus ca nu mai au viceprimar si vicepresedinte.
Postat 22 Iulie 2011, 16:19 de mag
De ce trag clopotele Mitica ?
Adevarat graieste domnul Mang: ori PSD=PNL ori PSD>PNL ori PSD<PNL. Alta varianta nu mai este ! Cel mai trist este faptul ca dupa alegerile viitoare scorul va fi PNL=PNTCD !
Postat 22 Iulie 2011, 12:26 de Ionel C. Bratianu
Asa!
Da-le-n bot! Ca-s obraznici! Liberalii nu-i reprezinta pe cei multi, ei se agita numai pentru ei. Ajung in functii si-i doare-n c....ot de restul. Nu stiu ce sa mai faca sa puna mana pe bani si pe putere. Bolojan a dat proiectul Aparegio PDL-ului pentru ca nu-i poate stapani pe cei de la Ape. Dar mai vrea un mandat. Tarle a iscat numai conflicte in CJ. Daca tanti Lucica nu ar fi bolnava, v-as povesti si de ea. Nenea Cornel nu face altceva decat sa vanture aerul degeaba. Felea, de corect ce e, pe langa ca si-ar manca ... rahatul, aduna banii ce 10 maini, abuzand de functie. Asa ca se cred indreptatiti sa faca pe nebunii.
Postat 22 Iulie 2011, 12:20 de eu
Egali suntem oricum
cu politica fara politica dar problema reala este ca voi va credeti supriori , mai mult decat egali:)) saracul poate face stop cardiac:)) votati l nu l lasati sa moara fara numire, fie va mila! asa se face cariera politica, mai rau ca cersetorii:)) NU CEL mai bun castiga :))
Postat 22 Iulie 2011, 11:34 de ooooooooooo
mai lasati-ne!
ce tot le faceti atata reclama pnl-ului,uitam repede ca au fost atatia ani la guvernare,nu mai vorbesc de parlamentarii pnl in frunte cu d-nul Popa ale caror aporturi pentru dezvoltarea infrastructurii in judet,accesarea de proiecte,etc.au fost egale cu un zero absolut,degeaba bat judetul cu piciorul pt.ca in afara de o cruce si o palinca pe la vreun taran nu au facut nimic concret pt.judet,a vorbi un pic de sus fata de ceilalti mi se pare o aroganta becaliana fata de locuitorii onesti ai judetului,sa nu mai vorbim de mandatul catastrofal din fruntea judetului al D-nului Tarle sau de carliontatul Voloseniuc si lista mai poate continua...
Postat 22 Iulie 2011, 10:44 de bihorean
stati pe cururile voastre
Mai nea Nelu Mang, stai linistit asa cum esti. In Bihor USL va avea 2 locomotive adevarate: Bolojan si Popa. Daca vrei sa nu aiba USL alea 50% preconizate, tot insista sa candidezi matale la CJ, sa vezi cum ar pierde USL sefia CJ-ului. Asa ca, cu inteligenta dumitale de prof universitar, baga-ti minitile in cap si cere alte functii in protocolul ala. Daca nu, sper ca te va pune Ponta la punct. Ca doar Bar abia asteapta sa revina ;).
Postat 22 Iulie 2011, 09:57 de unu
psd de buzunar
mai popa asta a muncit pentru partid luand judetul la picior in lung si in lat fata de mang care nu isi cunoaste bine toti primari dar ce sa mai zic de oameni simpli dintr un sat bihorean.e o munca de 11 ani de zile care acum rodeste din plin.toti cei pe functii ar trebui sa ii fie recunascatori(jolta varga voloseniuc tarle puia vlas )si nu in ultimul rand primmarul oradiei ilie bolojan deoarece daca nu il scotea din joben era un anonim in alesd.cred cu prisosinta ca acum inainte de incheierea carierei politice i se cuvine un mandat de presedinte de consiliu judetean pentru munca depusa in folosul judetului.DOAMNE AJUTA D LE POPA CORNEL
Postat 22 Iulie 2011, 00:04 de gica
nu va vreau
nu va votez comunistilor, jos comunisty vrem democratie nu lanturi si parazitii sociali! sa ajunga romi sa va ia locul ca ati adus Oradea la sapa de lemn, apa a juns un lux, asta e prosgres si voi va ingrasati cu aer, curios!
Postat 21 Iulie 2011, 22:56 de UUUUUUUUUUUUUU
popa prostu
dupa un mandat nereusit in fruntea judetului, chiar liberalii recunosc asta, cum mai pot avea tupeul penelistii astia sa mai vrea inca odata sa conduca judetu? adica ne cred chiar fraiermani!? si cine s-a gasit? tocmai domn profesor (de cruce si palinci) popa... si kiss ar fi mai bun decat el, chiar si tirle!!
Postat 21 Iulie 2011, 22:46 de eucumineinsumi
Du-te inapoi la vise
Du-te si viseaza in continuare. PSD este in apropiere de PNL la nivelul judetului Bihor. Bine ca a avut PNL secretar general al Guvernului (Bolojan) si director la CNADR si avem tot cele mai proate drumuri din tara. Atunci Cornel Popa ce striga. Cutitul si painea erau la ei. De ce nu au rezolvat problema in 4 ani de guvernare? Bine ca vin acum sa se lamenteze. 90% din vina le apartine pentru situatia in care se afla Bihorul. Si nu numai drumurile, si salariul mediu cel mai mic din tara li se datoreaza in mare masura. Ce mari investitori au adus Popa&Bolojan cat timp au fost in primele randuri ale puterii? Niciunul. Asa ca mai lasati-ma cu PNL-ul vostru in Bihor. Ati uitat ca in afara de Bolojan ne-ati mai dat un primar? Pe Struza. De el de ce nu pomeniti? Datorita lui a stat Filip 3 mandate. Pe Bolojan nu il mai comparati cu Filip, comparati-l de exemplu cu primarul Sibiului? Arata Oradea mai bine ca Sibiul? Avem posibilitati mai bune in Oradea ca in Sibiu? Avem locuri de munca mai multe si mai bine platite? NU! Avem taxe mai mari, cea mai scumpa apa ( si cea mai profitabila Companie de Apa si ne laudam cu asta !!!), parcari galbene idioate peste tot, hingheri in zona spitalului(und
Postat 21 Iulie 2011, 22:19 de @Mangoc
In Bihor USL=PNL
In Bihor PSD n-a insemnat si nu inseamna nimic! UDMR-ul are partea lui constanta de aprox 25%, restul s-a disputat intotdeauna intre PD(pe vremea lui Filip) si PNL(mai ales dupa preluarea partidului de catre Popa).5-10% mai ramane si pt PSD si altii.
Postat 21 Iulie 2011, 21:51 de Mangoc
Discernamant politic.
Penelistii si pesedistii nu pot castiga decat impreuna. Drept urmare, numele candidatilor nu trebuie sa devina un prilej de dezbinare. Orice fisura in interiorul USL reprezinta un cadou nemeritat facut actualei puterii.
Postat 21 Iulie 2011, 21:38 de safe
pierde
DACA SE VREA CASTIGAREA IN BIHOR LA ALEGERI....AR FI BINE CA PSD SA STEA IN UMBRA....FIINDCA ACOLO LE E LOCUL...
Postat 21 Iulie 2011, 21:23 de man g
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON