URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Ianuarie 2012, 09:30

Lovitură de teatru: Gheorghe Carp lasă Primăria pentru Spitalul Judeţean!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Nu e pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine se nimereşte. Zicala pare tot mai potrivită situaţiei de la Spitalul Clinic Judeţean, pentru a cărui conducere se poartă de multe luni de zile adevărate războaie, toate soldate cu final indecis.

După ce pentru şefia instituţiei au concurat fostul manager al Maternităţii, Gavrilă Grebenişan, acum director interimar, şi Ladislau Csongor Ritli, fiul ministrului Sănătăţii, primul abandonând competiţia şi apreciind-o drept o mascaradă după ce fusese presat să se retragă, iar al doilea renunţând la numire după comentariile negative ale opiniei publice, un alt personaj important intră în joc, de o manieră spectaculoasă.

BIHOREANUL a aflat că viceprimarul liberal Gheorghe Carp s-a decis să părăsească Primăria pentru a prelua conducerea Spitalului Judeţean, iar primul pas va fi făcut în această săptămână. Cum interimatul lui Grebenişan urmează să expire vineri, se pare că Bolojan îl va numi ca manager provizoriu, până la organizarea noului concurs, pe doctorul Carp, chiar la cererea acestuia.

Rocada este numai în aparenţă surprinzătoare, fiindcă are la bază judecăţi cât se poate de raţionale. Pe de o parte, anul electoral 2012 nu se arată unul foarte încurajator pentru viceprimarul liberal. Mai precis, deşi primarul şi PNL au şansa obţinerii unui scor bun la alegerile locale, roadele vor trebui împărţite cu aliaţii din USL, astfel că, în ce priveşte municipalitatea, Bolojan va trebui - conform algoritmului stabilit în coaliţie - să cedeze o funcţie de secund PSD-ului, cealaltă revenind în mod deja "tradiţional" UDMR-ului. În aceste condiţii, Carp ar avea şanse aproape nule pentru o nouă funcţie în administraţia locală.

Pe de altă parte, dorinţa de implicare a doctorului Carp în tot ceea ce ţine de sistemul medical e binecunoscută, el fiind artizanul modernizării fostului Spitalului de Copii şi, în bună măsură, organizatorul unificării spitalelor orădene în cadrul celui Municipal. Manager eficient, având multiple relaţii şi fiind un "artist" al compromisurilor, Carp a fost implicat şi în bătălia pentru Spitalul Judeţean, imediat ce acesta a fost transferat în administrarea municipalităţii. Nu e un secret faptul că el a fost unul dintre cei mai dezamăgiţi de renunţarea lui Ritli jr la postul de manager.

Contestatar al lui Gavrilă Grebenişan, în ale cărui calităţi a afirmat public că nu crede, Carp l-a dorit pe Ritli jr. la conducerea spitalului, mizând atât pe capaciatea managerială a acestuia, cât şi pe sprijinul pe care unitatea l-ar fi obţinut graţie poziţiei de ministru al Sănătăţii pe care o deţine tatăl său. În plus, cei doi proveneau din sistemul medical, spre deosebire de inginerul Grebenişan, perceput ca un kamikaze implantat "la sacrificiu" de către primar, pentru a face tăieri dureroase care nu ţin seama mai deloc de orgoliile sau de ifosele celor în halate albe.

Până la urmă, totuşi, succesiunea evenimentelor i-a fost favorabilă lui Carp. Ele i-au adus în faţă o nouă provocare, într-un an care, pe de o parte, urma să îi rezerve o dezamăgire politică, iar pe de altă parte, din pricina resurselor financiare limitate ale Primăriei, i-ar fi diminuat oricum activităţile de viceprimar.

În plus, soluţia lui Carp - de a pleca din Primărie la Spitalul Judeţean - îi convine şi primarului Ilie Bolojan. Acesta nu avea nicio soluţie să-l menţină după alegeri ca secund al său, în egală măsură trebuindu-i o mână de fier la comanda celui mai mare spital din subordine, în jurul căruia gravitează, atraşi de bugetul substanţial alocat cheltuielilor de funcţionare, numeroşi politicieni şi firme căpuşă.

Drept urmare, Gheorghe Carp urmează să fie instalat în câteva zile la conducerea Spitalului Judeţean, urmând ca în scurt timp să se organizeze un concurs pentru ocuparea postului. Ce va face Gavrilă Grebenişan? Se va înscrie din nou în competiţie, pentru a-şi apăra poziţia? Sau va primi din nou - dacă nu cumva l-a primit deja - telefonul de la Bolojan prin care va fi rugat să stea deoparte?

De-acum, acestea sunt doar detalii. Singura necunoscută e cine va fi noul viceprimar al Oradiei până la alegeri...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
45 Comentarii
AVERTIZMENT !
Acest individ, Carp Gheorghe, este personificarea urii, a rautatii dusa la extrem si a dispretului fata de tot ce ar trebui, in mod normal, sa fie caracteristic unei fiinte umane! Individul este diabolic, malefic si inuman in tot ceea ce gandeste si face ! A ajuns pana acolo incat SPIONEAZA PE TOTI CEI CARE ISI SCRIU PARERILE PE FORUM ! Aflandu-se intr-o cardasie mizerabila cu conducerea RCS-RDS, impreuna cu administratorii sitului ebihoreanul.ro, cunoscand parolele de acces si IP-urile celor care posteaza pe forum, afla cu usurinta cine sunt autorii mesajelor postate, dupa care se razbuna pe acestia, in cel mai pur stil mafiot. Bineinteles, toti stim ca divulgarea parolelor de acces ale utilizatorilor individuali, din reteaua RCS-RDS contravine legii sigurantei nationale (SRI si DIICOT), dar, in Romania, a incalca legea, fara a risca sa fii pedepsit, este aproape un fapt divers! Cunosc trei persoane care au avut de suferit din cauza mesajelor postate pe situl respectiv, de aceea, m-am decis acum, sa postez acest avertizment ! Dragi forumisti, daca nu va pricepeti sa va ascundeti IP-ul calculatorului, fiti siguri ca sunteti spionati de indivizi gen Carp, daca scrieti ceva ce-l deranjeaza, si nu se stie cand veti fi mitraliati de acesta! N-ar fi rau sa vizitati siturile: easy-hide-ip.com, respectiv torproject.org.
Postat 03 Martie 2012, 20:41 de 1234
pdl
Suntem incantati sa aflam ca cel mai bun candidat la sefia spitalului judetean oradea este un fost PDL-ist ,ceea ce dovedeste ca PNL oradea e de * si in caz de urgenta apeleaza tot la fosti PDL-isti.Problema s-ar rezolva mult mai repede daca BOLOJAN si-ar da demisia si ar lasa PDL-ul sa conduca oradea si bihorul.
Postat 09 Ianuarie 2012, 21:05 de pdl
prostie la patrat, carp si bolojan
Va spun eu de ce nu le convine de Chitulea... In decembrie am nascut. Intr-o miercuri seara m-am dus cu o colega de salon sa ne vedem copii, ca de obicei usa era inchisa si asistentele plecate. Intamplarea a fost, ca era acolo dr. Chitulea cu un medic (nu stiu cum il cheama) si ne-a rugat sa venim putin mai tarziu. A doua zi a inceput scandalul erau toate agitate, pentru ca a facut scandal dr. Chitulea. Cele doua asistente, cica au fost sa spele copii in salonul mamelor si au inchis sectia, vi se pare absolut normal ca le-a certat dr. Chitulea? Pentru ca nici noi, mamele, nu am uitat ce sa intamplat la Giulesti, copii nostrii erau acolo in incubatoare. Chiar trebuiau sa plece amandoua?! Eu nu l-am cunoscut pana atunci pe dr. Chitulea, dar nu mi se pare nebun, din conta!!!!
Postat 08 Ianuarie 2012, 18:28 de coana mita
oh!
Domnilor, cum s-au invatat unii numai la ciolan, cand meritele profesionale sunt nule iar politica nu-ti mai ofera mare branza. Este un exemplu.
Postat 08 Ianuarie 2012, 18:16 de BYLL
perceptie gresita
Bataia de joc la adresa noastra se trage de la un singur om ...cel pe care l-am votat , care s-a aliat cu Tarle, s-a dezaliat,l-a adus pe Grebenisan,l-ar fi schimbat,l-a schimbat, nu-i convine decat de cei ca el etc etc deci...mai votati-l sa va fie si mai rau.
Postat 08 Ianuarie 2012, 16:50 de diana
perceptie gresita
Bataia de joc la adresa noastra se trage de la un singur om ...cel pe care l-am votat , care s-a aliat cu Tarle, s-a dezaliat,l-a adus pe Grebenisan,l-ar fi schimbat,l-a schimbat, nu-i convine decat de cei ca el etc etc deci...mai votati-l sa va fie si mai rau.
Postat 08 Ianuarie 2012, 16:50 de diana
cetateni
Cetateni din tot judetul uniti-va.Primaria va v pregateste o moarte lenta si in chinuri prin inlocuirea celui mai eficient manager pe care l-a vazut ORADEA ,dnul GREBENISAN.Nu stim ce gandeste primarul BOLOJAN dar sigur mintea sa e intr-o ceata totala dupa principiul :ghici cine e maine manager la judetean ,varianta 6 din 49,loteria judeteana pe spatele pacientului muribund.Noi cetatenii orasului ORADEA dorim sa stim de ce este schimbat managerul GREBENISAN cu prefacutul de CARP si care sunt motivele.Un grup de cetateni platitori de taxe daca mai conteaza. va rog sa ne scuzati daca ne cerem drepturile la o viata decenta chiar si in municipiul ORADEA.
Postat 08 Ianuarie 2012, 15:34 de cetateni
curp
Multumesc di inima partidului(PNL) ca ma uns cu funcia asta de manager la spitalul judetean si promit ca voi fi un pionier al luptei impotriva spagii,doctorii si asistentele din judetean vor lucra pe gratis peste program chiar vor da bani pacientilor saraci din salarul lor de 1000 romi si le vor cumpara medicamente din propriul buzunar.Cine nu se va coforma va fi trimis in siberia sau in COREEa de NORD.Cincinalul va fi realizat in 4 ani iar pucariile se vor deschide pt doctori,astfel multimea va vota PNL si vom realiza noua revolutie agrara,dar va rog sa-mi da-ti mana libera si sa nu ma trezesc peste o luna ca e manager iar GREBENISAN.
Postat 08 Ianuarie 2012, 15:23 de curp
tipatescu
Coana JOITICO(UDMR) chemal pe PRISTANDA sa ii bage mintile in cap la primare ca face prostii dupa zicala:cand dumnezeu vrea sa-si bata joc de tine i-ti ia mintile.Ce il apuca pe Primare de il schimba pe GREBENISAN din foctie?Cred ca l-a vrajit mama omida.Cheama un sobor de preoti sa-i faca exorcizare ca intra diavolu in el si face numai prostii,da semne de slabiciune.Lasa ca l-a pus pe CARP manager la judetean si ii exorcizeaza pe DOCTORI ca nu vor mai lua ciubuc si vor lucra chiar pe gratis ,ba chiar vor veni de acasa cu bani sa-i salveze pe golani si criminali ca sasa facem bai si voturi la PNL ca vor tuba de ciuda PDL-istii.
Postat 08 Ianuarie 2012, 15:11 de tipatescu
tipatescu
Coana JOITICO(UDMR) chemal pe PRISTANDA sa ii bage mintile in cap la primare ca face prostii dupa zicala:cand dumnezeu vrea sa-si bata joc de tine i-ti ia mintile.Ce il apuca pe Primare de il schimba pe GREBENISAN din foctie?Cred ca l-a vrajit mama omida.Cheama un sobor de preoti sa-i faca exorcizare ca intra diavolu in el si face numai prostii,da semne de slabiciune.Lasa ca l-a pus pe CARP manager la judetean si ii exorcizeaza pe DOCTORI ca nu vor mai lua ciubuc si vor lucra chiar pe gratis ,ba chiar vor veni de acasa cu bani sa-i salveze pe golani si criminali ca sasa facem bai si voturi la PNL ca vor tuba de ciuda PDL-istii.
Postat 08 Ianuarie 2012, 15:11 de tipatescu
cetateanul turmentat
Domnu BOLOJAN eu cu cine votam?Pana mai ieri ne prezentati pe Domnul GREBENISAN ca pe cel maibune manager pt spitalul judetean,acum ii da-ti un picior in fund.Azi il puneti pe Dnul CARP ca solutie salvatoare pt ca se va rafui cu doctorii care e escroci si pezevenchii,maine o sa-l schimbati cu PRISTANDA sau CATAVENCU,acum eu cu cine votez?Cu FARFURI sau BRANZOVENESCU?Tradare sa fie,dar sao stim si noi.Sau votam cu AGAMITA DANDANACHE.
Postat 08 Ianuarie 2012, 15:00 de cetateanu turmentat
antal
Bine zicea LIANA mea ,lasa mai CORNELE ca nu face multe muste nici GREBENISAN asta ,nu ca nu ar fi cinstit sau capabil,dar la cum il stiu eu pe BOLOJAN ii va trage clapa cand ii va fi viata mai buna .PNL este partidul care letrage cele mai multe clape propriilor votanti.Noi PDL ne aparam oamenii de aceea vom fi la guvernare pana in 2020.Uitate la FILIP ne-a ajutat,l-am ajutat,cu UDREA la fel,cu BOC la fel etc.La PNL vezi GREBENISAN cinstit si capabil=picior in fund,TARICEANU economia bubuie= picior in fund etc eu nu stiu de ce nu vin astia la PDL ca ar traii ca regii pana la adinci batraneti.
Postat 08 Ianuarie 2012, 14:50 de antal
brancardierii
nea carp, pune-i la punct pe brancardieri(ma rog, chiar daca de-acolo se pot ridica si medici!). au niste aere de iti vine rau. aproape pun si diagnostice. semianalfabti! iau spaga cat incape!
Postat 08 Ianuarie 2012, 14:37 de dante
imparatul traian
La noi la romani era o zicala minte sanatoasa in corp sanatos,dar cine se uita la CARP i-si da seama ca ceva e putred la mijloc.Un corp supraponderal si o privire pierduta in razboaie personale.Acum judeteanul este o cauza pierduta iar personalul medical in deruta dupa ce unul din cei mai eficienti manageri ai sai Dnul GREBENISAN a fost schimbat dupa pricipiul orice face bine in ROMANIA trebiue ori schimbat ori mazilit.Steagul de doliu va fi montat pe cladirea spitalului judetean in amintirea celui care a fost cel mai cinstit manager dnul GREBENISAN.
Postat 08 Ianuarie 2012, 14:37 de imparatul traian
imparatul traian
La noi la romani era o zicala minte sanatoasa in corp sanatos,dar cine se uita la CARP i-si da seama ca ceva e putred la mijloc.Un corp supraponderal si o privire pierduta in razboaie personale.Acum judeteanul este o cauza pierduta iar personalul medical in deruta dupa ce unul din cei mai eficienti manageri ai sai Dnul GREBENISAN a fost schimbat dupa pricipiul orice face bine in ROMANIA trebiue ori schimbat ori mazilit.Steagul de doliu va fi montat pe cladirea spitalului judetean in amintirea celui care a fost cel mai cinstit manager dnul GREBENISAN.
Postat 08 Ianuarie 2012, 14:37 de imparatul traian
closca
Niste numiri de nu a vazut parisul.Bolojan in stilul nehotarat de care da dovada a numit in functia de manager pe dnul CARP,inca nu se stie a vrut sa-si bata joc de cetateni sau de CARP sau l-a mazilit pe GREBENISAN pt ca nu lua spaga?Un lucru e clar primarele stie ce face.In fiecare luna spitalul judetean are un alt manager.In mod normal in tari civilizate un primar i-si prezinta echipa si apoi conduce cu echipa sa,dar Bolojan este ca si closca pe oua azi incalzeste niste oua maine altele,in acest fel cand ar trebui sa iasa puii din oua toti vor fi morti la fel ca pacientii care vor fi tratati de medicii care nu stiu cine ii va conduce.
Postat 08 Ianuarie 2012, 14:28 de closca
municipal
Cu tristete (pt judetean),dar si cu bucurie(pt municipal)anuntam numirea lui CARP manager la judetean de catre primarie (in sictir) .Vai de angajatii spitalului judetean care pe langa ca salveaza toate cazurile sociale din judet ,iar ginecologii asista toate gravidele de la groapa de gunoi acum sunt blagosloviti de catre primarie cu un nou manager care va prezida dimineata raportul de garda si vor trebui sa ii suporte privirea turbata si trupul distrus de excesele alimentare ale domnului CARP,care are un singur moto doctorii sunt niste profitori ,iar cetatenii niste fraieri.
Postat 08 Ianuarie 2012, 14:19 de municipal
manager
SPITAL JUDETEAN IN SUBORDINEA PRIMARIEI (PRIMARULUI CA EL FACE TOT CE VREA)...NICI MACAR NU SUNA BINE DARMINTE INCORECT. SI-A BATUT JOC DE TOATE SPITALELE SI DE MEDICI , PARCA DORESTE SA II DETERMINE PE OAMENI (ASEMENEA LUI BASESCU) SA PLECE SA SE TRATEZE PRIN ALTE PARTI, NU IN ORADEA...NU?
Postat 08 Ianuarie 2012, 13:58 de delia
raspuns la echipa
Important nu e doar el, ci ce vrea sa faca si cu cine....se zvoneste ca alaturi de el mai merg si alti oameni. are dreptate baxter, pentru ca si in primarie si-a dus oamenii lui, ardelean , dulau si ritli junior. Ultimul e pe drumuri, dar carp vrea sa ii recupereze pe toti! zice-se ca la Judetean, cu el!.vom vedea!!!
Postat 08 Ianuarie 2012, 12:55 de elena v
bolo
cand eram copil visam sa ajund primarul cu cei mai multi manageri de spital schimbati,va rog sa ma votati pt ca atunci voi schimba si spatiul cosmic,mersul planetelor,calea lactee si sistemul solar,dati un vot va rog schimbarii perpetue de manageri si de sefi.
Postat 08 Ianuarie 2012, 11:55 de bolo
pacienta
Sunt o pacienta care am fost internata la maternitate iar medicii de acolo au fost foarte draguti am nascut prin operatie cezariana un baietel de 4kg de nota 10,conditiile erau bune si medicii foarte draguti,infiermierele erau in schimb cam obraznice.Medicii de acolo aveau doar cuvinte de lauda la adresa lui GREBENISAN care era la dispozitia spitalului 24 de ore di 24 si vorbeau cu groaza de CARP spunand ca acesta ar fi instabil psihic dupa decesul fiului sau in accident de circulatie si ca se va alege praful de maternitate daca un om deosebit ca GREBENISAN va fi inlocuit de un dictator,iar despre primar cuvintele nu erau chiar de lauda.
Postat 08 Ianuarie 2012, 11:45 de pacienta
nebunul de trefla
nu stiu ce merite are CARP sa fie numit manager chiar si interimar pt ca si medic era de toate coma are agresiv cu pacientii,dictator cu angajatii pe care ii considera sclavi pe plantatie .E un pricipiu in ROMANIA daca nu distrugi ceva nu poti avansa carp stie doua lucruri angajatii sunt niste scursuri iar medicii niste escroci care trebiue terorizati,aceasta numire va fi inceputul sfarsitului pt BOLOJAN,care si-a creat o imagine de om neserios tot schimband managerii .
Postat 08 Ianuarie 2012, 11:34 de nebunul de trefla
nebunul de trefla
nu stiu ce merite are CARP sa fie numit manager chiar si interimar pt ca si medic era de toate coma are agresiv cu pacientii,dictator cu angajatii pe care ii considera sclavi pe plantatie .E un pricipiu in ROMANIA daca nu distrugi ceva nu poti avansa carp stie doua lucruri angajatii sunt niste scursuri iar medicii niste escroci care trebiue terorizati,aceasta numire va fi inceputul sfarsitului pt BOLOJAN,care si-a creat o imagine de om neserios tot schimband managerii .
Postat 08 Ianuarie 2012, 11:34 de nebunul de trefla
crap
primarul ar trebui sa se faca papusar,daca se crede la teatru de papusi ar trebui sa se angajeze acolo pt ca avem impresia ca i-si bate joc de spitalul judetean considerandui pe manageri si medici un fel de hopa mitici pe care ii doboara si ii ridica dupa propriul chef.Pacientii sunt primii care sunt sacrificati pt ca incertitudinea ii face pe medici si pe tot personalul medical sa fie stresati si in aceste conditii pacientii vor fi tot mai nemultumiti si vor pleca pt tratamente in ungaria,dar poate ca asta vrea primarul pt ca un manager nu poate avea autoritate daca este schimbat ca o papusa la teatru plus ca numai bine se adapteaza la post ca e si schimbat.
Postat 08 Ianuarie 2012, 11:26 de crap
crap
primarul ar trebui sa se faca papusar,daca se crede la teatru de papusi ar trebui sa se angajeze acolo pt ca avem impresia ca i-si bate joc de spitalul judetean considerandui pe manageri si medici un fel de hopa mitici pe care ii doboara si ii ridica dupa propriul chef.Pacientii sunt primii care sunt sacrificati pt ca incertitudinea ii face pe medici si pe tot personalul medical sa fie stresati si in aceste conditii pacientii vor fi tot mai nemultumiti si vor pleca pt tratamente in ungaria,dar poate ca asta vrea primarul pt ca un manager nu poate avea autoritate daca este schimbat ca o papusa la teatru plus ca numai bine se adapteaza la post ca e si schimbat.
Postat 08 Ianuarie 2012, 11:26 de crap
mina
cred ca primarul a luat-o razna ,corect era sa numeasca un manager la judetean si pe acel manager sa il sustina pana la capat,abordarea sa ne aminteste de STALIN care schimba colaboratorii dupa cum il pupau in fund.Primarul cred ca vrea sa distruga spitalul judetean spunand ca vrea sa il salveze.Pt a putea construi ceva e nevoie de continuitate nu sa tot schimbe managerii de parca ar fi concurs de frumusete,trebuia sa sustina un manager cat timp era el primar,pe care sa nu il mai schimbe pt ca o echipa eficienta are nevoie de timp sa dea rezultate iar primarul ii scimba ca pe majorete.
Postat 08 Ianuarie 2012, 11:17 de mina
echipa
hmmmm....Nici unul dintre voi nu se intreaba cu cine merge carp dupa el. Cine mai merge cu el de la primaria Oradea sau de la municipal Daca merge cu colaboratorii lui ardelean si dulau??? daca il duce si pe foncea? Atunci sa vezi echipa! Intr-o luna spitalul e pe roate.
Postat 08 Ianuarie 2012, 09:51 de baxter
@daciana plesa
V-A innebunit?Serios?A interzis accesul la operatii?NU!A interzis ca noi,asistentele,sa ne ingrijim de paciente?NU!(din contra,noi ne-am primit-o pt ca stateam toate in cabinet)Le-a interzis infirmierelor sa faca curat?NU!Se pare ca ai uitat ca aceasta este ``treaba`` noastra in spital.Sau nu?
Postat 07 Ianuarie 2012, 10:44 de ATI
@mirela
Mirela,draga,este absolut corect ce spui! O singura problema este:nu cred ca Grebenisan va mai candida. Adevarul este ca Bolojan si-a batut joc de el a doua oara. Da, se poate intelege ca a vrut sa scape de Carp din primarie, dar nu dai suturi in...unui om care ti-a fost fidel, care a fost corect.Despre candidatura lui Ritli jr. ne-a convins atat corectitudinea concursului cat si cei 5 milioane de euro care...ups...nu au mai venit. Minciuni dupa minciuni. Bolojan nu merita sa aiba un colaborator ca si Grebenisan. Il merita pe Carp, dupa principiul ``ce seamana se aduna``!!!
Postat 07 Ianuarie 2012, 09:31 de sorin
Carp e un broscoi raios
Citez din articol: "primarul şi PNL au şansa obţinerii unui scor bun la alegerile locale". Nu prea cred ca Bolojan mai are sanse sa castige un mandat de primar. De ce nu faceti aici pe site un sondaj? Carp e un traseist politic si un combinator de licitatii trucate. Se pare ca nici ca medic nu exceleaza.
Postat 07 Ianuarie 2012, 09:29 de Geza
Curaj Ilie
Ilie ai fost din nou inspirat! Ai scapat de el de la primarie si-a dat demisia ca fraierul iar acum nu vad de ce nu s-ar prezenta la concurs si Grebenisan sau chiar si altii pt a-l jumuli pe fraier . Eu zic ca pe cinstite Carp nu are cum sa-l bata pe Grebenisan la ori ce examen dar eu mi-as dori sa participe si altii la acest examen numai sa se tina pe bune.Daca se baga Ritli pe fir inseamna ca-i magar! Oricum Carp este politic terminat iar daca pierde si acest examen revine acolo unde-i este locul,adica la munca de jos.Curaj Ilie!
Postat 06 Ianuarie 2012, 22:20 de Mirela
Taranii
Fereasca Dumnezeu sa ajungi la judetean, ca iesi mai bolnav de acolo. sunt cativa medici buni, restul is praf si pulbere.stiu cazuri concrete de pacienti carora li s-au facut operatii, desi nu trebuia, doar pentru a scoate bani de la pacientii respectivi. faptul ca spitalul este renovat, nu inseamna nimica, daca medicii sunt macelari.
Postat 06 Ianuarie 2012, 21:13 de cami
@Montesquieu
Despre cine vorbesti tu ca om valoros?Cine draci l-a oprit cat a fost directorul spitalului de copii sa modernizeze?Nu este in stare de nimic.Ca medic ,zero barat,ca director ce a facut?Nimic!!!Ce s-a realizat la municipal este meritul primariei,nu al lui Carp.Hai sa fim seriosi!!!
Postat 06 Ianuarie 2012, 20:08 de mihai
daciap@yahoo.com
De fapt esti Colegul /Colega pe care te-a uns la vreuna din sefiile de sectie sau...ma rog iar de aruncat fumigene cu ne-a pus la treaba etc etc lasa linguselile si pune-te tu cu adevarat pe treaba.Atat!
Postat 06 Ianuarie 2012, 20:05 de daciana p
@daciana p.????
Daciana draga,nu cu foarte multi ani in urma te paruiai (la propriu) cu Antal pe holurile spitalului pt barbatu-tau,ca apoi sa fiti prietene nedespartite (facandu-va smenurile impreuna).Aceasta este dovada elocventa ca tu ai innebunit demult.Nu Chitulea te-a innebunit.Chitulea te-a innebunit punandu-va la treaba si cerandu-va disciplina.Din moment ce va bucurati atat de tare de venirea lui Carp,nu faceti altceva decat sa dati de inteles ca asteptati de la venirea lui reinstaurarea haosului,orgoliilor,furtisagului.Abia asteptati sa vina din nou cineva care sa va permita sa va bateti joc de cadrele inferioare voua,de pacientele care nu decarteaza cat vreti voi.Pentru asta il asteptati pe Carp?SUPER!!!
Postat 06 Ianuarie 2012, 19:53 de colega ta
O mica precizare.
Carp va fi managerul Spitalului Judetean, nu medic in cadrul spitalului. In aceste conditii, cei cu probleme de sanatate pot dormi linistiti.
Postat 06 Ianuarie 2012, 17:35 de SAFE
carp manager
D-le doctor, va dorim mult succes, sa ne aduceti si nou o stare de echilibru si normalitate scapandu-ne de prietenul lui Grebenisan, Chitulea si noi ne vom regasi forta de a face lucrurile sa mearga cat mai bine in spital.De cand a fost numit coordonator ( oare e oficial sau....) parca a innebunit si vrea sa innebunim cu totii . D-le doctor va suntem alaturi!Nu uitati ca sunteti medic si meseria a ceasta a fost batjocorita in ultima vreme de catre unii .Meritam si noi un climat ca la Municipal! Dumnezeu sa va ajute!
Postat 06 Ianuarie 2012, 16:16 de daciana p.
Traiasca
A murit regele, traiasca regele! Nu e o mare schimbare, dar macar se duce Grebenisan acolo unde l-am trimis cativa, adica undeva unde sa nu mai auzim de el! Pacat ca nu e insotit de prietenul lui bolnav mental Chitulea, dar mai bine ar fi sa-l insoteasca si mult iubitul nostru primar! Adio
Postat 06 Ianuarie 2012, 14:04 de Viva
Pomul dupa roade...
Oricine orice ar zice, faptele vorbesc de la sine, iar pomul se cunoaste deupa roadele sale, bunul manager dupa rezultatele muncii sale. Iar cei pe care-i lasa memoria, ii rog sa viziteze Spitalul Municipal sa vada nivelul la care a ajuns, si cum a fost inainte. Si nu. Nu se ajungea sa arate asa daca nu erau oameni ca Dr. Carp, care sa dezvolte si sa promoveze in mod constant eficienta si profesionalismul. Sunt convins ca si Spitalul Judetean se va schimba la fata dupa ce Dl. Dr. Carp isi va incepe mandatul acolo. Si principalii beneficiari vor fi tot oradenii. Asa ca PDstii frustrati pot sa continue sa carcoteasca, pentru ca au pierdut un om valoros cum nu vor mai avea altul vreodata, iar faptele vorbesc de la sine.
Postat 06 Ianuarie 2012, 13:19 de Montesquieu
Bine pt spital, pacat pentru primarie
Desi, nu sunt fan Gh. Carp, nu pot sa nu observ ca a fost unul dintre cei mai eficienti viceprimari de care Oradea a beneficiat. Este clar cea mai buna optiune pentru spital, dar municipiul pierde un om important. Cred ca PNL are solutii viabile pentru postul de viceprimar, pe care nu il va pierde dupa alegeri pt. ca din ce am auzit din sondaje, USL are cel mai mic scor in Oradea de 63%, ori prin redistribuiri va avea del putin 2 treimi din mandatele de consilieri si implicit Oradea nu va mai avea viceprimar UDMR.
Postat 06 Ianuarie 2012, 13:03 de adrian d.
dar cu burta plina de la contrabanda i viata de sclav, iobag
auzi dar ministrul sanatatii era bun de medic ORL cati coppiii handicapti a lasat pe drumuri si uite ce post a primit:))))) importanta este ca isi satisface propria viata bravoo lui fraieri sa admire si sa l linga in fundd pe romaneste nu va place sunteti liberi sa va schimbati viata in mai bine nu in moralitate care naste fraieri:)) ce nu ti place te atrage in final-maturitate:))
Postat 06 Ianuarie 2012, 12:42 de da ! vesnic nemutumi
e de bine...
daca la sfarsitul mandatului va fi modernizat si judeteanul ca si spitalul municipal atunci va fi un castig pentru cetateni. despre furat toti fura important e sa si ramana ceva in urma lor.... vezi filip el doar a furat desi putea face mai multe in perioada aceia.
Postat 06 Ianuarie 2012, 12:06 de oradean
doctor nu e!!!!
Absolut corect acest articol. De medic nu e bun (nimic remarcabil), urmand alegerile postul de viceprimar nu il mai ocupa, deci....Ca doar n-o fi sa mearga ca simplu medic pe sectie....In plus, firmele lui care nu puteau intra pe Judetean din cauza lui Grebenisan, cum altfel sa supravietuiasca????? Bolojane, intelegem ca ai vrut sa te vezi scapat de el din primarie (la cate mizerii facea Carp acolo..),dar sa il sustii in a-si face mizeriile de acum incolo la carma celui mai mare spital... La revedere,Bolojane!!!!!
Postat 06 Ianuarie 2012, 11:02 de sorin
USL+UDMR=ESEC
sa nu fie aceasta coalitie a rusinii sigura de victorie, fiindca locomotiva Bolojan a cam uitat de ce a fost ales,mai ales ca face jocurile unora de care oradenii voiau sa scape odata cu venirea lui la primarie,a cam uitat pe cine reprezinta ca primar
Postat 06 Ianuarie 2012, 11:00 de luky
nu chiar
nici din punctul meu de vedere nu este o surpriza de proportii! fara sa fie clar un medic stralucit, probabil calitati de manager are.
Postat 06 Ianuarie 2012, 09:45 de dante
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON