URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Martie 2011, 18:59

Judeţul Bihor, promovat la TVR 1 într-o emisiune de două ore

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Deşi de obicei rămâne în spatele camerei de luat vederi, o realizatoare de emisiuni a TVR a fost invitată de preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Radu Ţîrle, să stea în faţa colegilor din presa orădeană pentru a le vorbi despre un proiect de promovare a judeţului Bihor prin intermediul Televiziunii Publice.

Daniela Mitache, realizatoarea emisiunii "Ne vedem pe TVR", a declarat, într-o conferinţă de presă desfăşurată joi la sediul CJ Bihor, că se află în judeţ pentru filmări la Vârtop-Arieşeni, la Padiş, pe traseul Beiuş - Ştei - Stâna de Vale, pe Valea Crişului Repede, dar şi în staţiunile Băile Felix şi Băile 1 Mai, deoarece sâmbăta viitoare, în cadrul acestei emisiuni, cele două ore de transmisie sunt rezervate promovării judeţului Bihor.

"Proiectul emisiunii, care va promova destinaţiile turistice, meşterii, cântăreţii şi artiştii plastici populari din judeţ, face parte dintr-un program început cu un an şi jumătate în urmă de Televiziunea Română care, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, iar de această dată şi cu Consiliul Judeţean Bihor, şi-a propus să prezinte cât mai multe zone frumoase ale ţării", a spus realizatoarea emisiunii "Ne vedem pe TVR".

Aceasta a precizat că emisiunea de promovare a Bihorului va fi difuzată timp de două ore, în direct de la Oradea, sâmbăta viitoare, între 17.00 şi 19.00, urmând ca amfitrion să fie Gabriel Coveştean (fostul partener al Andreei Marin de la "Surprize, surprize"), între episoadele transmise în direct fiind programată difuzarea filmuleţelor despre destinaţiile turistice şi artiştii populari din judeţ.

Spusele realizatoarei TVR au fost completate de preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Ţîrle, care a adăugat că videoclipul Hotel FM, trupa care reprezintă România în finala Eurovision, conţine şi imagini filmate în Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
supliment...
Si intreaba primarii cine le impune firmele cu care sa faca bayele sportive,si cum se face ca vesnic acea firma castiga...sau cele agreate. Veyi cine sunt cei care castiga...cotiyantii din dos si viitorii candidati la primarie din partea pnl+ului...Ca vin alegerile si partidul are nevoie de bani si de fonduri....!
Postat 21 Martie 2011, 18:54 de Bure\'pista
"frate "de ..."sora"
Intreaba-l pe cosma unde era in dimineata cand a fost demis !?La ţârle in birou!!! Unde lucreaza cosma !? La târle la policlinica...!Cine ii tine spatele...!? ţarle si doamna lui...şi-ţi mai spun ca miya pentru un post la RAPAS era de 2000-3000de euro...Parte egala...! Ce mai spui...!
Postat 21 Martie 2011, 18:51 de Bure'pista
vorbesti prostii
De cand e Cosma, omul de casa a lui Tirle???Cosma l-a parasit pe Tirle cand l-a ales pe Bolojan si s-a dus direct la RAPAS. Ce are a face Tirle cu terenurile de sport ale primariilor??? Primariile isi organizeaza licitatiile alea nu Consiliul Judetean!!! Omule , infomeaza-te inainte de a vorbi!
Postat 18 Martie 2011, 09:07 de BIHOREAN
...Doamne ajuta...!
Poate ne spune cum se face ca primariile din judet primesc bani pentru terenuri de sport avand "dedicatie " clara,aceeasi beneficiari ?Cum se face ca orice investitie trebuie aprobata si se face cu "case bine alese la preturi exorbitanta? Cum se face ca investitiile in policlinica lui curg si de unde are bani ?.Cum se face ca "fostul "de la RAPAS-Cosma ,este omul lui de casa ? Cum se face ca angajarile la RAPAS se faceau cu acordul lui ,a lui Tarle si sa spuna cat era miza !?Du-te ba si lasa-ne cu doamna ta cu tot. E plina lumea de oameni cinstiti care nu se ascund sub masca credintei. Esti un afacerist ca oricare pe banii publici si acum ai nevoie sa te spele tv. de pacate..La dra.cu.cu hotii..!!! Pricepu-t-ai...!?
Postat 18 Martie 2011, 08:34 de Bure'pista
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON