URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 August 2019, 15:50

Ioan Mang vrea un nou mandat de preşedinte al PSD Bihor: „Cred că mai pot fi de folos, primarii îmi spun să candidez”

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, aflat la conducerea organizaţiei judeţene din anul 2004, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o la sediul acesteia, că luna viitoare va candida pentru un nou mandat "pe linie politică".

"De săptămâna viitoare vom începe strângerea de semnături pentru candidatura PSD (n.r. - a Vioricăi Dăncilă la Preşedinţia României) şi pregătirile pentru alegerile interne", a spus Mang, precizând că alegerile din cadrul organizaţiei judeţene a partidului vor avea loc "în toate organizaţiile unde au expirat mandatele conducerilor sau au fost conduceri interimare" şi, în primul rând, în "cele care au avut rezultate slabe" la ultimul scrutin, cel din 26 mai pentru alegerea membrilor Parlamentului European.

"Alegerile interne vor culmina în a doua parte a lunii septembrie cu Conferinţa Judeţeană, pentru alegerea conducerii judeţene", a mai spus Mang.

Întrebat de BIHOREANUL dacă va candida la un nou mandat, în condiţiile în care până acum a exercitat trei mandate de preşedinte al PSD Bihor, Mang a afirmat că "deocamdată, da", deoarece "cred că mai pot fi de folos".

"Dacă îmi vor spune primarii să nu candidez, nu voi candida. Dar deocamdată ei îmi spun să candidez", a lămurit Mang.

Născut în 1958 în oraşul Ineu din judeţul Arad, Mang are în prezent 61 de ani, iar dacă va fi ales pentru încă un mandat de patru ani înseamnă că momentul pensionării îl va găsi la şefia organizaţiei pe care o conduce deja de 15 ani, un record absolut de longevitate în fruntea unui partid la nivelul judeţului Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
Hai, sictir! Fa pasi!
Preshe, dar nu te-ai saturat sa nu faci nimic pentru judetul acesta, pentru oameni, pentru ...PSD!? Te-ai inhaitat cu toti PD-istii si ai distrus tot! Mai vrei un mandat?! Ia d-aci: CU EXECUTARE!tic-tac, tic-tac...!
Postat 10 August 2019, 14:05 de vineri
03151503
USR nu-și are locul in Romania
Postat 09 August 2019, 22:26 de Sandu1206
o gluma
Mang, tu esti o gluma de politician, inca nu ti-ai dat seama?! dar bine faci, candideaza, odata si odata tot trebuie sa dispara psd in frunte cu tine. acum e momentul vostru!
Postat 09 August 2019, 15:21 de roger
Cum sa nu ?!
In trecut am avut un respect deosebit pentru Ioan Mang,parea un om politic ``de calitate`` si cu caracter.. dar m-am inselat. Mang nu e nimic decat un oportunist din lumea politica, un fel de 0 barat asa cum e si Pasztor..Sunt tare buni de gura, insa la nivel de Bihor nu fac absolut nimic.. Am ajuns la concluzia ca lumea va fi un loc mult mult mai bun fara un Mang la conducerea CJ Bihor ! Indiferent ca Mang va candida sau nu..Ne-am saturat de PSD pe viata, ne-am saturat de Pasztor si UDMR in general,dar ne-am saturat pe viata si de PNL cu Bolojan,Florica Chereches si Cupsa.. E cazul sa vina oameni noi, fete noi,cu idei reale si proiecte,fapte in ton cu nevoile reale ale oamenilor, indiferent ca discutam despre romani,maghiari,germani,evreni sau rromi . Atat !
Postat 09 August 2019, 02:31 de User anonimizat
Pfff Ianos
La asa premier ca Dancila ar fi păcat sa nu l avem pe dl Mang ca președinte pe Bihor...ar mai fi PSD asa bun partid fără ăștia doi?:))...Dacă Dancila poate tu Mang arata i ca poti su mai mult...candidează nu te lasă, ca doar ai facut multe pt județ...multe gafe!!!:)
Postat 08 August 2019, 20:18 de Adrian_Preda
Atentie,
nea Manga,ca a mai zis unul inaintea ta,,Vreti sa va mai fiu preesdinte ?'' si acu' ne despart niste bare metalice de dansul !
Postat 08 August 2019, 18:53 de nealiniat
???
@ CrisDumi: Lista sa fie cu numele in clar, localitatea si semnatura. Asta pentru a nu avea discutii dupa, eu l-am dorit ba eu nu l-am dorit.
Postat 08 August 2019, 17:50 de Christa
Care primari?
Dă-ne o listă!
Postat 08 August 2019, 16:31 de CrisDumi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON