URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
18 Noiembrie 2011, 18:19

Înainte să se ia de Guvern, PSD-ista Sonia Drăghici s-a răstit la un jurnalist orădean

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Jurnaliştii bihoreni "nu preiau decât informaţiile care pot fi întoarse, interpretate şi, mai ales, pe cele cu iz de cancan", le-a reproşat, vineri, într-o conferinţă de presă, deputatul PSD Sonia Drăghici, reprezentanţilor mass media locală.

Cel mai criticat a fost reporterul Andrei Şandor, angajat la un portal de ştiri, pe motiv că aceasta a îndrăznit să scrie despre Drăghici că "este guralivă".

"Guraliv înseamnă că spui bune şi rele, iar eu nu vorbesc în Parlament decât despre problemele reale ale bihorenilor", a dat lecţii deputatul, pe un ton ridicat.

Culmea este că ştirea la care a făcut referire Sonia Drăghici i-a fost în fond favorabilă, autorul articolului respectiv prezentând un top al parlamentarilor bihoreni în funcţie de minutele vorbite în plen, în acest clasament deputata PSD fiind pe primul loc la categoria femeilor-demnitar alese în colegii din judeţul Bihor, din care mai fac parte Lucia Varga şi Peto Csilla.

Abia după ce a terminat de criticat presa locală, Drăghici a lansat un tir de acuze şi la adresa Guvernului Boc, despre care a spus că se ascunde în spatele crizei şi că vrea să desfiinţeze statul social pentru că acesta ar fi declanşat criza.

"PDL construieşte o falsă dezbatere cu care vrea să îi păcălească pe români, conform căreia stânga este populistă şi reprezintă principala sursă a crizei, iar dreapta este corectă şi are grijă de oameni. Asta în timp ce sărăcia în perioada actualei guvernări a ajuns la aproape 60%!", a spus Sonia Drăghici.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
Cine se aseamana, se aduna !
Bine i-a facut asa-zisului ,,reporter'' ! Daca era cu adevarat ziarist n-avea ce sa caute acolo ! Asa...e ca in titlu.
Postat 20 Noiembrie 2011, 07:44 de .
Betyive, kurwe, ... PSD-iste ce mai!
Ofi fost bata! Da mai sunt exemple da pisdiste d-astea , cacum ar fi Udrea da Bihor .... care a ajiuns prin ministeru muncii!!!! pusa de Jidvei...si vrea la ambasada angliei ca atasata-. Dha problem iz ka ea se atasaza numa de ceva ce se intituleaza py- u-ll aaa, da poate daca ar mere la Hambaszada ar ramane Ambarassada... PSEDEUL nu culke la el!
Postat 19 Noiembrie 2011, 18:19 de ana
Replica la articol
,,PSD-istaSonia Draghici s-a rastirt la un jurnalist oradean `` ca este guraliva `` bine ca nu i-a zis si porecla in poublic ,,Sonia cea rosie(waca) cu lant de aur la gat si bratara la copita :))=))=)) bine ca nui-a zis de multe altele care trebuiesc reprosate la deputata PSD Sonia Draghici ,atitudine sfidatoare si epatarea cu bratara de aur si lant de aur la git asemeni manelistilor,apararea colegilor medici de la infectioase de malparaxis in cazul Akataa Patricia,dar angajare filuui la cabinetu ei de sef de cabinet,dar prosteala atitudine la venirea a lui Mircea Geoana,Adrian Nastase ,Victor Ponta si alti grei din PSD mai mare rusinea pe PSD Bihor,dar altele si altele sa nu le pomenim:))=)) .Aceasta este opinia luio Romanul Simplu.
Postat 19 Noiembrie 2011, 15:32 de Romanul Simplu
Acceptarea realitatii.
Tacerea este o arta care trebuie invatata. Cand nu ai ce spune, tacerea este de aur. Ciocu mic, doamna Sonia!
Postat 19 Noiembrie 2011, 13:41 de safe
S-a gasit solutia ...
Gura-liver !?! Adica vorbeste din ficat. Adica probeleme reale. De la hepato-biliara la logoree feminista. Chiar e penibila cucoana asta. Mai penibila decit jurnalistii chiar.
Postat 19 Noiembrie 2011, 13:24 de Mind
"Niste hotzi" de Dinu Sararu
Gurista PSD-ista! Are fatza de betiva. Stie careva, chiar este? Ce mi-e PSD ce mi-e PDL doar se trag din aceeasi mama, pe numele ei de fata FSN sora buna cu UDMR. PSD nu e fecioara casta si neprihanita: brat la brat cu UDMR a furat si-a saracit tara cu nerusinare, dar mai vrea sa fure ca mai e de unde. Acuma PDL tot cu UDMR fura iar PSD e invidios.
Postat 19 Noiembrie 2011, 08:45 de Joel
ORICE prost are dreptul la opinie
asa ca nu mai discriminati romanul, dreptul la viata il are oricine, LA VOT dar se pare ca la opinie NU POATE, pumnul in GURA! sasa v au invatat DULAI comunisty?
Postat 19 Noiembrie 2011, 08:41 de mai fratilor
LOL!
@Vasilică iată cel mai elocvent exemplu: ai scris prima dată de faptul că s-a luat de jurnalist, abia după aceea despre faptul că i-a acuzat pe cei din guvern... :wink: :)
Postat 18 Noiembrie 2011, 20:48 de The Fan
!@ionel ia mai du te in codru
sa nu ti pierzi capul si sa devi handicapat mental cu atatia anagramati in jur, sa nu te piarda ma ta de la san:))
Postat 18 Noiembrie 2011, 19:02 de extraordinar!
Daca tacea....
O toapa agramata, precum multi (din pacate !) dintre cei ce posteaza, fie ei simpli cititori sau asa-zisi ,,ziaristi'' !
Postat 18 Noiembrie 2011, 18:48 de ionel
e buna!
acum au o tema atreprenoriatul in LICEE te apuca rasul cand omul fuge de ROMANIA si taxele care ii trag in saracie , sa ne feresca D-zeu de asemenea hiene!
Postat 18 Noiembrie 2011, 18:32 de este tare tipa
100% adevar taraganeaza si cauta orice usus sa ia banul din buzunarul cetateanului, felicitari!
"PDL construieşte o falsă dezbatere cu care vrea să îi păcălească pe români, conform căreia stânga este populistă şi reprezintă principala sursă a crizei, iar dreapta este corectă şi are grijă de oameni. Asta în timp ce sărăcia în perioada actualei guvernări a ajuns la aproape 60%!", a spus Sonia Drăghici." CU o mana dau si cu 10 iau:)))
Postat 18 Noiembrie 2011, 18:30 de felicitari!
flecar:)))
Persoană căreia îi place să vorbească multe, să spună fleacuri:)))orice membru de partid are o vocatie :orator :))) ia distrus imaginea.
Postat 18 Noiembrie 2011, 18:28 de guraliv
jurnalisti sunt ca si "cate" barfitoriii
sa i vedeti pe facebook ce guralivi sunt si aere auuuuu, woooow monserrrr sti ce interviuri si cui iau eu, sti cine sunt eu, NISTE FRAIERI, hai sa povestim toti cate de buni suntem profesionali :)))) vai de capul lor uniii nu sunt sanatosi la cap, asta dovedeste medicina legala:))) nu pilele si relatiile politice. ARE dreptate, o sustin! sa si vada de lungul nasului si sa se poarte normal ,civilizat nu putem cere nu totii sunt capabili sa fie civilizati:))sa fie normal la cap.
Postat 18 Noiembrie 2011, 18:24 de are drepate
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON