URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Octombrie 2012, 11:55

Patronii magazinului de vise "Euphoria" şi angajaţii lor au fost arestaţi pentru 29 de zile

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fraţii Ciprian şi Ovidiu Iova, patronii magazinului de vise "Euphoria", precum şi cei trei colaboratori ai lor, prin care vindeau substanţe cu efect psihotrop - Toma Martin, Lucian Heveşi, şi Iosif Daniel Lingurar - au fost arestaţi.

Judecătorii au admis joi seară cererea procurorilor de arestare preventivă în cazul tuturor celor cinci inculpaţi, pe numele lor fiind emise pentru 29 de zile.

Sentinţa a fost, deja, atacată cu recurs de avocatul celor cinci. Cel mai probabil recursul se va judeca luni, la Tribunalul Bihor.

Aşa cum BIHOREANUL a mai scris, atât fraţii Ciprian şi Ovidiu Iova, cât şi ceilalţi trei tineri, Toma Martin, 21 de ani, Lucian Heveşi, 25 de ani, şi Iosif Daniel Lingurar, 26 de ani, au fost reţinuţi miercuri, după o acţiune în forţă a poliţiştilor antidrog şi a procurorilor DIICOT, care au făcut mai multe percheziţii.

Gruparea traficanţilor de etnobotabice era coordonată de fraţii Ciprian Iova, 29 de ani, şi Ovidiu Iova, 27 de ani, ambii profesori de sport, care, în perioada martie - octombrie, au procurat etnobotanice de la diverse persoane fizice din ţară, prin intermediul firmelor de curierat rapid, pe care, mai apoi, le-au distribuit în Oradea prin intermediul "locotenenţilor" lor.

Distribuitorii vindeau cu schimbul, asigurând consumatorilor distribuţia non-stop, livrând marfa inclusiv la domiciliul clientului. Cei trei distribuitori erau plătiţi pentru serviciile prestate în funcţie de cantitatea de produse vândute, spun poliţiştii.

Detalii pe această temă, în articolul: Fraţii Ciprian şi Ovidiu Iova, comercianţi de etnobotanice, au fost duşi în cătuşe la DIICOT Oradea

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
pt regina
regina, sa le sugi * baietilor in cazul in care inca nu ai facut.o! fa tu dreptate singura
Postat 31 Octombrie 2012, 01:10 de max
Felicitari Diicot
BRAVO. ERA SI CAZUL CA DROGURILE LEGALE SA FIE STOPATE.AU FACUT PREA MULT RAU TINERETULUI ACESTUI ORAS.
Postat 28 Octombrie 2012, 10:37 de CocoS
sifonarilor
SIFONARILOR vi s-a infundat drumul. sunt curios sa vad cum o sa va descurcati la BULAU ca asa cum se stie faci orice si pt o conserva iar la cum aratati voi si ca sunteti sifonari sigur ajungeti FETITE F....I IN CUR`1
Postat 27 Octombrie 2012, 21:27 de `un baiat de baiat
regina d...
fluieri a paguba ? ai ramas fara marfa ?
Postat 26 Octombrie 2012, 15:38 de safety
satula de gura oamenilor care vorbesc fara ei
cu ce sunt ei de vina???tot orasu mergea la cumparaturi..pana si politistii cumparau si nu marfa ieftina ci numai pure by magic care costa 40 d lei..deci nu-i invinovatiti numai pe ei..cand treceam pe langa sintetic era plin de disperati,aia nu sunt de vina???sau aia care se duceau pana in rapa la muscanu nu sunt de vina???mai lasati-ma cu justitia asta ca majoritatea gaborilor sunt mana in mana cu ei..s voi daca ati fi avut ocazia sa faceti atatea lovele prin slujba asta ati fi facut-o..sunt prietena cu baietii si chiar din contra nu sunt asa cum zic ziarele sau lumea rea..!!!
Postat 26 Octombrie 2012, 13:09 de Regina Dreptatii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON