URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Februarie 2013, 13:12

Deputatul Florica Cherecheş şi-a inaugurat biroul parlamentar din Oradea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

De vineri începând, Biroul parlamentar din Oradea al deputatului Florica Cherecheş funcţionează în clădirea de pe strada Roman Ciorogariu 24, etaj I.

Spaţiul, compus dintr-o sală de audienţe şi cabinetul parlamentarului, este închiriat de la o firmă privată, apropiată Asociaţiei Integra, unde Cherecheş activa înainte de a ajunge viceprimar al Oradiei, în primăvara anului trecut.

Cu toate că inaugurarea oficială a avut loc vineri, zeci de orădeni care au aflat de deschiderea noului birou parlamentar s-au înscris în audienţă încă dinainte cu o săptămână.

Inaugurare Birou Parlamentar Florica Chereches - 1.JPG"De la primele întâlniri cu oamenii mi-am dat seama că majoritatea nu sunt bine informaţi şi nu ştiu unde să apeleze pentru a-şi rezolva problemele. Îi ascult pe fiecare, pentru că este foarte important să empatizez cu greutăţile lor de viaţă. Sunt bine primiţi toţi orădenii, indiferent din ce colegiu electoral fac parte, dar din păcate nu îi pot ajuta decât cu sfaturi. Ca să-i mulţumesc pe toţi, ar trebui să am un sac cu locuinţe, un sac cu slujbe şi un sac cu bani, din care să le împart tuturor", a declarat vineri deputatul Florica Cherecheş, la inaugurarea biroului parlamentar.

Biroul parlamentar este deschis publicului în fiecare vineri, între orele 9 şi 11, iar cei care doresc să se înscrie în audienţă o pot face şi telefonic, la numărul 0359/411.955.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
15 Comentarii
Ne reprezentati cu demnitate
Ati demonstrat in atatea randuri ca sunt si oameni care intr-adevar doresc sa faca ceva prin ceea ce ati intreprins si prin rezultatele palpabile.Va doresc multa putere de munca .
Postat 02 Octombrie 2013, 20:42 de Bernad Floare
anti USL
In camapania electorala cei de la USL aveati saci cu promisiuni si bani acuma unde sunt? Ati castigat pentru ca ati prostit poporul cu antenele lui Voiculescu! E foarte trist ce se intampla in Romania si din pacate sunteti parte din blestemul comunismului.
Postat 02 Februarie 2013, 22:53 de A.
O-Fi-Li ta
Si un fir de par...pubian daca ar fi candidat cu USL, ar fi reusit....la ce oftica are popo-ru pe basescu si PDL...asa ca nu conteaza ca e Florica Chereches si ca e pocaqita.Si daca era muta si oarba lua voturi.Niet stiinta ,niet cultura, cand deschide gura vorbeste ca un pastor-predicator slab pregatit, da oricum nu oasculta nimeni pentru simplul motiv ca nu are ce comunica.Succes!
Postat 02 Februarie 2013, 18:18 de poca-nali
g
vrem gigacaloria 300 ron ca atata e in africa
Postat 02 Februarie 2013, 17:55 de g
kaka donez caut gura cascata
CENZURAT
Postat 02 Februarie 2013, 17:53 de vsm
Lozinca usl-ului
SE IA DE LA CEI CARE AU SI SE DA LA CEI CARE RISIPESC ! Cat despre asta, pocaita sau nu, cu sediu sau fara sediu, nu ne e de niciun folos, doar ca mai platim un ,,ales" de doi lei cu zeci de mii de lei !
Postat 02 Februarie 2013, 11:24 de pinonel
Sunteti niste handicapati
Ce aveti cu femeia asta doar pentru ca este pocaita? Ce societate afuristia am ajuns sa fim. Daca era curva nu era nici o problema. Dar pentru ca este pocaita va doare foarte tare. Ne meritam soarata.
Postat 02 Februarie 2013, 10:45 de eu
j
usl e un sac cu bani dc nu stiaia doamna deputat
Postat 02 Februarie 2013, 09:22 de j
O doamna extraordinara!
Nu vorbi daca esti in necunostinta de cauza. O adevarata doamna, care are demnitate si multe initiative foarte bune!
Postat 01 Februarie 2013, 22:12 de cineva
Fara religie.
O lingusitoare de zile mari si o prefacuta consacrata, pericol public, inafara de bla bla bla nu stie nimic cucoana.
Postat 01 Februarie 2013, 20:45 de Unu
iti dam confort, MUNCESTE e un ORDIN in rest DEMISIA !
birou pralamentar suporta din banii nostri pocaita penticostalilor sa nu uiti :)))) in rest DEMISIA cum este CORECT nu te lacomii la BANI ca e de jale :)))
Postat 01 Februarie 2013, 19:32 de demisia
Mult succes!
Felicitari si mult succes! Stim ca veti face tot ce puteti mai bun pentru Oradea, ati demonstrat asta in multe randuri! Si bineinteles, nu bagati in seama comentarii inutile ce sigur vor mai aparea, ca doar e usor sa dai din gura si sa acuzi fara ca macar sa cunosti...
Postat 01 Februarie 2013, 17:01 de Sami
averea cum o explicati ?
ce faceti cu CASA DE SANATATE in vederea adeverintelor de asigurat, ce faceti cu cladirile istorice care dau sa cada in capul nostru, dar cu mucegaiul din cladiri factor nociv de imbolnavire ? mai lasati ne cu scuze si pretexte faceti ceva concret sau demisia! ne am saturat de javree care stiu doar sa fure , act de prezenta si atat.
Postat 01 Februarie 2013, 13:53 de lasa ne
averea cum o explicati ?
500 de limuzine de lux pe numele unei FEMEI, FINANTELE DORMEAU la GREU :))))!!! deci ce fac institutile abilitate :sex in GRUP ? infractiunea incurajata de STAT inseamna complicitate :))))) credeti ca USL ne poate baga pe gat toti infractori ?
Postat 01 Februarie 2013, 13:50 de lasa ne
averea cum o explicati ?
500 de limuzine de lux pe numele unei FEMEI, FINANTELE DORMEAU la GREU :))))!!! deci ce fac institutile abilitate :sex in GRUP ? infractiunea incurajata de STAT inseamna complicitate :))))) credeti ca USL ne poate baga pe gat toti infractori ?
Postat 01 Februarie 2013, 13:50 de lasa ne
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON