URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
31 Octombrie 2019, 21:14

„Dedicație” pentru Bolojan la mitingul PSD: Liberalul Cornel Borza i-a cântat Vioricăi Dăncilă să facă România Mare (VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Gest neaşteptat al consilierului judeţean PNL Cornel Borza, la mitingul electoral pe care PSD l-a avut joi seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, în prezenţa Vioricăi Dăncilă.

La finalul discursurilor politice, pe scenă a urcat Ansamblul Crişana, din care face parte şi Borza, chemat să cânte pentru sutele de social-democraţi adunaţi. La prima melodie, „Cântă cucu-n Bucovina”, liderii PSD, inclusiv Dăncilă, au rămas pe scenă, aplaudând în ritmul cântecului, însă apoi, la îndemnul candidatei social-democrate la preşedinţia ţării, politicienii au coborât în mulţime.

Aici, PSD-iştii au asaltat-o pe Dăncilă, dornici să-şi facă poze cu ea şi să o pupe. În timp ce premierul demis înainta încet prin faţa scenei, fotografiindu-se cu fiecare doritor, Cornel Borza a surprins mulţimea. În timp ce cânta versul „O Românie Mare”, el s-a apropiat de Viorica Dăncilă, s-a lăsat „ciump” şi a prins-o după umăr pe şefa PSD, ca şi cum i-ar dedica ei melodia.

Momentul a fost imortalizat cu vădită satisfacţie de preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, care i-a fotografiat pe cei doi, ca mai apoi să-i spună lui Dăncilă, la ureche, că Borza face parte din PNL Bihor. Aflând vestea, premierul demis s-a întors imediat spre scenă, l-a căutat cu privirea pe artistul din partidul primarului Ilie Bolojan, care între timp se îndepărtase de ea, şi l-a aplaudat (foto).

Ulterior, la fel s-a dus spre Viorica Dăncilă şi directorul artistic al Ansamblului Crişana, Leontin Ciucur, care la rându-i cânta la comanda PSD-iştilor: şi acesta s-a apropiat de marginea scenei şi a luat-o după umăr pe şefa social-democraţilor, pentru a fi pozat.

Nu este pentru prima oară când liberalul Cornel Borza are reacţii „drăgăstoase” faţă de PSD. După cum se ştie, în aprilie 2018, el şi-a trădat colegii liberali, cu care ar trebui să facă opoziţie în Consiliul Judeţean Bihor, votând alături de PSD, UDMR şi ALDE bugetul judeţului, încălcând astfel linia partidului din care face parte.

Votul lui Borza a făcut diferenţa la acea vreme, spre disperarea liberalilor, care au trebuit să admită că un proiect important, pe care ei nu îl agreau defel, a trecut din pricina unuia de-al lor. Totuşi, PNL Bihor, organizaţie care, se ştie, este condusă de Ilie Bolojan, nu a reacţionat în niciun fel faţă de rapsodul trădător.

Iohannis, provocat de Dăncilă

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale a fost vedeta unui miting electoral care a „înroşit”, joi seară, Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Dăncilă a avut un discurs de aproape 40 de minute, în care l-a criticat dur pe preşedintele Klaus Iohannis, spunând că este doar un chiriaş la Cotroceni, care trebuie trimis în vacanţă. Aceasta l-a invitat pe candidatul PNL la o dezbatere „unu la unu”, pretinzând că ea este mai „bărbată” decât el.

La acelaşi miting, şeful PSD Bihor a înşirat realizările Guvernului social-democrat în judeţ, de parcă PSD ar fi făcut acte de caritate, de dragul bihorenilor.

Află detalii de la mitingul PSD din articolul:

"De la Oradea, Viorica Dăncilă l-a chemat pe Iohannis la dezbatere: „Dacă îi e frică, va trebui să poarte fustă, iar eu pantaloni” (FOTO)"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
@florin ciucas, chiar lui!
Ai uitat ca penelistul e recidivist?! Uite cand trebuia decuplat de la banul public, doar ca birtinezul nu uita dragostea dintâi, usl_amul. Articol din ebihoreanul.ro. 25 aprilie 2018 ,,Șoc! Bugetul județului a trecut, liberalul Cornel Borza a votat... cu PSD-ul!" P.S. M-am amuzat copios recitindu-ti ,,comentariile" la comentarii de acum un an si jumatate, esti neschimbat!
Postat 02 Noiembrie 2019, 10:43 de pinonel
“Prostituție ...”
Ăștia îs precum prostituatele... cine plătește cu ăla se.... cânta ... valoare a fost aia 200-300€ Pt program nu din ce partid face parte
Postat 01 Noiembrie 2019, 07:13 de User anonimizat
CrisDumi, EXCALIBUR, ORADEANBIHOREAN, Scortosul, Platona, Pinonel
Să vă spun cum stă treaba. In Oradea câștigă Bolojan, la județ câștigă PNL . Așa că sa mergem înainte. Dacă nu vă simțiți bine, mergeți Mă da-ici. Spre exemplu aveți de ales VASLUI, TELEORMAN , NAWABSHAH ( Pakistan ) etc.
Postat 31 Octombrie 2019, 22:20 de Sandu1206
:::::))))))
::::))))))
Postat 31 Octombrie 2019, 22:14 de Sandu1206
"Specialisti"
Ce nevoie are tara asta de specialisti.Tara e pe butuci,nu mai are nici macar curent.Nu ne mai ramine decit sa ne simtem bine la priveghi...
Postat 31 Octombrie 2019, 22:05 de excalibur
I-a ales Bolojan pe sprâncene!
Echipa PNL 2016 de la Consiliul Judetean: Borza, Foncea... Numai valori si oameni fideli!
Postat 31 Octombrie 2019, 21:55 de CrisulRepede
„Dedicație” pentru Bolojan...
Adriana vrea sa spuna ca presedintele pnl bihor nu mai poate amina excluderea lu' cornel.O fi opinia ei,sau a ziarului,cine stie... Ar mai fi o varianta.Psd si pnl sa se infrateasca cu adevarat,deci nu ca pe vremea usl...in opozitie.Un fel de Must have.
Postat 31 Octombrie 2019, 21:36 de excalibur
RE: „Dedicație” pentru Bolojan...
Nu, opinia ziarului este că Borza nici măcar nu avea ce să caute pe lista candidaţilor la CJ. Adică PNL trebuia să trimită în Consiliu specialişti şi oameni cunoscători ai administraţiei, nu gurişti şi lăutari care le colorează chefurile. Acuma plătesc pentru asta, inclusiv prin faptul că trebuie să "înghită" asemenea dedicaţii, cum e cea de mai sus. Ăsta e sensul titlului...
Postat 31 Octombrie 2019, 21:58 de Florin Ciucas
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON