URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Iunie 2011, 16:19

Culmea chiulului: Studenţii PSD-işti au absentat de la protestul organizat chiar de ei!

Culmea chiulului: Studenţii PSD-işti au absentat de la protestul organizat chiar de ei! În locul cabinetului senatorial al lui Petru Filip de pe strada Nojoridului, acum funcţionează un magazin de saltele (foto). În prezent, senatorul nici nu are un alt cabinet, fiind în proces de mutare într-un alt spaţiu

Liga Studenţilor Social-Democraţi Bihor anunţase pentru joi după amiază o acţiune de protest la cabinetul senatorial din Oradea al lui Petru Filip.

Potrivit anunţului făcut miercuri de PSD Bihor, tinerii trebuiau să meargă la cabinetul senatorului din cartierul Cantemir şi să depună o jerbă, ca simbol al contribuţiei fostului primar al Oradiei la îngroparea învăţământului de stat superior.

Numai că, surpriză! Joi, la ora anunţată, niciun tânăr pesedist n-a binevoit să ajungă la pe strada Nojoridului - unde era cabinetul lui Filip - , lăsând jurnaliştii orădeni să aştepte degeaba.

Ce-i drept, nici Petru Filip nu mai are de puţin timp cabinetul senatorial acolo, în locul cu pricina funcţionând în prezent un magazin de saltele ortopedice. "De două săptămâni sunt eu aici", a spus reprezentantul magazinului.

Cert e că, după ce au anunţat protestul, studenţii pesedişti au aflat şi ei că Filip nu mai are cabinet senatorial şi n-au mai ştiut cum să dreagă penibilul situaţiei. "După ce am anunţat protestul, am aflat că domnul senator nu mai are cabinet. Aşa că ne-am dus la sediul PDL Bihor", a explicat telefonic pentru BIHOREANUL preşedintele organizaţiei de tineret PSD Bihor, Emilian Pavel.

Deşi susţine că a anunţat modificarea, această informaţie n-a ajuns la presa scrisă locală.

Motivul pentru care tinerii pesedişti au ţinut să protesteze faţă de Filip a fost că acesta este unul din iniţiatorii unui proiect de lege prin care universităţile de stat ar trebui să renunţe la locurile cu taxă.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
37 Comentarii
:)
Adriana Tic+Filip=Love. Dar voi n-ati stiut ca Filip nu mai are cabinet parlamentar? Ati mers la un magazin de saltele? Voua ar trebui sa va fie rusine. Nu studentii trebuiau sa stie ca nu mai are cabinet. Oricum e un articol de toata jena si mincinos. Studentii au participat, voi nu ati fost. Parca presa trebuie tinuta in puf sa nu cumva sa se supere. Mai bine ati fi mai pregatiti alta data.
Postat 04 Iunie 2011, 11:08 de Osman Pasha
Trist, dar adevarat!
Studentii social democrati au initiat un protest justificat la adresa unui senator de Bihor, iar Bihoreanul, prin condeiul Adrianei Tic, taxeaza inadvertentele aparute in derularea actiunii pentru simplul motiv ca onorabilii ziaristi nu au fost anuntati din timp despre un lucru pe care ei trebuiau sa-l sesizeze studentilor, acela ca, onorabilul senator si-a inchis, din respect pentru bihoreni, biroul senatorial. Cand a sustinut Filip ultima conferinta de presa in biroul sau senatorial? Tinerii au uitat de faptul ca dracul se ascunde in amanunte, iar Bihoreanul, si nu numai, i-a taxat cu varf si indesat, dorind, parca, a-i opri din drumul lor spre un alt mod de a afce politica. Cu siguranta, studentii nu se vor lasa coplesiti de un simplu incident exploatat fara bun simt de presa bihoreana.
Postat 04 Iunie 2011, 10:52 de safe
@ Romanul Simplu
Deci nu esti prea pretentios ! :))))))))) Fugi sa-ti iei tabletele! Medicamente !!!! Medicamente !!!!
Postat 04 Iunie 2011, 07:23 de Bela
replica II la borfeta de @Bela
BAH ratata drecului @Bela sa-ti raspund borfeta PSD-ista ce esti si stai cracita pe biroul senatorului PSD Ioan Mang.Si femeia si oaia borfeta @Bela stau cracite in sediul PSD Bihor :))=))=)) Borfeta Bela deci recunosti ca stai in pozitia de oaie,sa nu zic si pozitia capra in fata senatorului PSD Ioan Mang :))=)) Borfeta @Bela i-a de aici un banc cu homalaul PEPEa Homosexualul alias Pavel Emilian consilier judetean PSD.Banc ...se adunara tineri din TSD Bihor sa ecologizeze zona Dosu din Iosia ,si PEPEa homosexualul alias Pavel Emilian consilier judetean PZD loe zise ...si asa miroase a fecale de porcine ca asta-i damful de aici ,nu mai bine ne ardem intyre noi si pe urma o asa ardem, o bauta in clubul Columbus si alte cluburi de sub pasajul Vulturul Negru si iar ne ardem intre noi ...ca si homalaii :))=))=)).Borfeta Bela data viitoare o sa-ti scriu un banc cu persoana ta sa nu mai p\ui ata dat intrebari de astea de borfete p[itzipoancxe ce stau cracite prin sedii de partide :))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 03 Iunie 2011, 22:27 de Romanul Simplu
.
CATA PROSTIE OMENEASCA ADUNATA LA UN LOC!!! VA PROPUN UN EXERCITIU: CITITI TOATE COMENTARIILE (31) SI APOI UITATI-VA IN OGLINDA!
Postat 03 Iunie 2011, 16:29 de .
:))
Draga Romane simplu, stii diferenta dintre o oaie si o femeie?
Postat 03 Iunie 2011, 16:25 de Bela @Romanul Simplu
Matusa Tamara va zice gargara
Permiteti-mi sa corectez continutul acestui articol: studentii PSD-isti nu numai ca au chiulit de la propriul protest, dar in spiritul idealurilor de partid pe care de la Ion Iliescu incoace le promovam asiduu, au dezinformat electoratul, au invrajbit clasa muncitoare si intelectualii, au facut trafic de influenta, au dat si au luat spaga, au corupt si s-au lasat corupti si nu in ultimul rand mi-au numarat mie ouale!
Postat 03 Iunie 2011, 13:57 de Adrian Nastase
oare?
@Student UO: daca nu te intereseaza subiectul de ce l-ai citit si ai mai si scris comentarii? Iti recomand si "Crisana", si "Spinul bihorean"!
Postat 03 Iunie 2011, 13:44 de dan oradeanul
replica la boarfeta @Bela
@Bela ratata dreacului ce estieu unmul @Romanul Simplu pe acest forum scriu de 5 ani ,tu o kakatha @Bela scrii acuma prima oara .De afectiuni psihiatrice suferi tu@Bela sunbt casatorit de zeci de ani si am copii de virsta lui PEPEa Homosexualul alias Pavel Emilian consilier judetean PSD facut la apelul bocancilor@Bela borfeta sa-ti scriu ca sunt mai inalt si mai viguros si binefacut decit negriciosul pitic Pavel Emilian ,nu am chelie am par bogat si toate femeile ma adora si iubeste asa cum sunt un roman simplu batrin :))=))Bela borfeta continua sa stai in pozitia cracit pe biroul senatorului PSD Ioan Mang poate-ti pica ceva !))=)) Bela borfeta pe toate forumurile din Bihor nick name-ul @Romanul Simplu este un nume consacrat ,pe cind nick name-ul tau este o frustrata anonima care scrie si ea comentarii de elogiere a unui **** PavelEmilan care va pleca si va defila miine la GAY Fest la Bucaler :))=)).Acesta este opinia lui Romanul Simplu .
Postat 03 Iunie 2011, 13:16 de Romanul Simplu
Scandalul e pe primul loc pentru presa din Romania !
"Bravo" ebihoreanul si mai nou si bihon, din nou dati dovada ca tot ceea ce va intereseaza e doar scandalul fiindca atunci cand aveti vreo ocazie de a lansa un scandal nu ezitati sa o faceti. "super" articol, scrieti 17 randuri despre un subiect dupa parerea mea neimportant cititorului oradean (pe mine cel putin nu ma intereseaza unde a avut loc acea manifestatie) si doar 2 randuri esentialul manifestatiei. Eu sunt student la UO si personal mi-ar fi placut sa stiu mai multe despre aceasta manifestatie deoarece din cate observ din acel document atasat de voi e un subiect legat de majoritatea studentilor din UO. Nu am mai auzit de acesta liga pana acuma dar cred ca au incercat sa atraga atentia tuturor despre aceasta intentie a senatorului. Daca nu ar fi organizat aceasta manifestatie noi, majoritatea studentilor din UO nu am fi stiut de existenta acestei posibile legi, ne-am fi trezit exmatriculati fara motiv si probabil fara nici o explicatie, macar asa poate ne mobilizam mai multi studenti, fara legaturi politice si organizam si noi un protest pe tema aceasta. Poate Student PRO se autosesizeaza si ia masuri pe aceasta tema.
Postat 03 Iunie 2011, 12:44 de Student UO
semnal de alarma
Foarte bun gestul facut de acei studenti.Prin proiectul domnului Filip se urmareste o concentrare a studentilor la universitati private ca pe urma taxa sa creasca iar LOCURILE DE LA UNIVERSITATILE DE STAT SA se dea la clientii care cotizeaza bine avand in vedere ca acestea vor ramane numai cele bugetate.Parlamentar de Bihor cu viitor cabinet in Bucuresti.......p.s. probabil ca vrea sa incurajeze calatoria cu trenul pe ruta Oradea-Bucuresti si retur,salvand astfel CFR-ul de la faliment.
Postat 03 Iunie 2011, 12:09 de bihorean
student
Nu stiu pentru ce atata agitatie. Oraganizatia TSD Oradea a vrut sa fcaa un protest simbolic si sa poarte niste discutii cu Petru Filip.in legatura cu legea ce urmeaza sa fie dezbabuta, sub initierea sa. Asa ca mai bine ati urmari actiunea in sine si ce rol a avut ea.
Postat 03 Iunie 2011, 11:56 de Czobor`Raul
Lasa un pic portocaliul
Cred ca datorita lentilelor portocalii nu poti sa discerni faptele. Nu s-au mai dus la cabinetul lui Filip pentru ca nu are si s-au dus vreo 50 la sediul PDL din Parcul Traian. Dar probabil tu erai inauntru la cafea tremurand de frica. Hai pa.
Postat 03 Iunie 2011, 09:26 de @Cristi
Penibili Sunteti Dintotdeauna
Ar trebui sa va uitati si la profilul de pe facebook al domnului Emilian sa vedeti ce viitoar are psd-ul,avem un betiv in fruntea tarii dar se pare ca si viitorul suna bine:):)) Bravo Emiliane...Mai ai putin si ajungi si tu la inaltimea unei sticle de bere Foarte reusita actiunea a'propos daca nu au gasit sediul lui Filip normal ca nu au aruncat coroana...trebuiau sa faca ceva cu ea...penibil....trebuia sa intrati peste secretara....vai de voi..rusineeeee
Postat 03 Iunie 2011, 09:22 de cristi
Gest de apreciat
macar au luat atitudine, nu au stat indiferenti ca toti ceilalti.
Postat 03 Iunie 2011, 09:06 de Un roman
1 mai
cabinetul senatorial din strada nufarului 3 s-a inchis pe 01.05.2011!!!!!! unde s-a mutat(daca s-a mutat sau nu)nimeni nu stie. cert este ca si pe site-ul Parlamentului cabinetul figureaza la aceasta adresa pentru ca "personajul" nu a catadicsit sa faca modificarea de rigoare.
Postat 03 Iunie 2011, 08:06 de dan oradeanul
Lasati-l
Un sfat. Nu-l mai bagati in seama pe Romanul Simplu ca numai ii dati apa la moara. Probabil sufera de o afectiune psihiatrica, si suprapusa cu homosexualitatea sa si consumul excesiv de alcool il fac sa devina obsesiv si sa isi arunce viciile asupra altora. Probabil ca este si mic, chel si artagos si de aceea iubeste personaje din acest tipar. Felicitari pentru aceasta actiune si imi pare rau ca presa nu a publicat si scrisoarea deschisa. Bine ca ne publica toate ineptiile lui Vuscan. Dar alea sunt pe bani probabil.
Postat 03 Iunie 2011, 07:45 de Bela
replici la comentatorii@Ioana Dumitrachescu,@Ioan ,@Andrei@Bravo si @Protest
Ioana Dumitrachescusa-ti explic ironiile,am vazut la TVS ,,protestul `` si jerba depusa la sediul PDL din parcul Traian ,mica jerba de flori rosii de plastic si putini studenti social democrati,pesemne ca ati baut restul banilor prin cluburile oradene alaturi de presedintele TSD,,E baiat tinar `` dar tinar esti la 27 de ani traind pe spatele parintilor fara sotie si familie si cu apucaturi homosexuale ,asa are voie sa se distreze ?Ioana Dumitrachescu vezi de viata ta ,ca poate o sa-l iei de sot pe Pavel Emilian ... asa ca de ochi lumii :))=))Ioan nu te-am intrebat de sanatate ?NU!asa ca scuteste-ma de explicatii! :))=))Andrei pe degetele de la 2 miini numarai citi au fost la protest ..studenti :))=)).Bravo popincuristul senatorul PiDiLiu Petru Filip este vicrepresedinte la Bucale la PiDiLii si de aceea nu are cabinet parlamentar in Bihor ,,va pasa `` :))=))va doare-n found de social democratie , cind sunteti in cluburi cu PEPEa Homosexualu la betii ,fumuri si prostii:))=))Protest ...DA! Felicitari ! dupa protest merg iarasi astia studentii la pomana mortului la beute prin cluburiule de sub pasajul Vulturul Negru si incep cu Columbus: )).Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 03 Iunie 2011, 05:53 de Romanul Simplu
Nu inteleg ironiile
Nu inteleg ce treaba are protestul de azi cu Emilian. Articolul desi ironic spune ca am chiulit ceea ce nu e deloc adevarat. Am fost prezenti in fata sediului PDL unde am lasat o jerba si o scrisoare domnului Petru Filip. O initiativa foarte buna pentru ca noi studentii avem nevoie de universitate si macar asa speram sa se rezolve cumva situatia. Oricum colegii mei din partid sunt oameni minunati si demni de laude. Nu mai criticati! Iar vietile personale n-ar trebui sa intereseze pe nimeni, decat cele strict profesionale. E baiat tanar, ce, nu are voie sa se distreze? Ar trebui sa va vedeti fiecare de viata voastra!
Postat 03 Iunie 2011, 01:10 de Ioana Dumitrachescu
mdeaaa...viitorul tarii resurection
unii dintre voi va lasati momiti de acele mici avantaje specifice aderarii la un partid politic, pile si relatii peste tot, o vorba buna pentru un post si alte lucruri de genul acesta. dragi tovarasi, tin sa va anunt ca nu veti avea zile bune. in scurt timp, sa declari ca esti politician va fi precum sa faci pe exhibitionistul cu preputul taiat prin teheran. de ce nu va vedeti de studii, feriti-va de mang mai ceva ca de dracu si de bolojan si de tarle si de ghilea si de kiss si de toti fripturistii din esalonul II.
Postat 02 Iunie 2011, 23:19 de ioan
mdeaaa...viitorul tarii se intoarce
chestia asta ca e gay, nu are treaba, in opinia mea. daca romanul simplu are cu adevarat probleme de sanatate, rusine sa-ti fie bianca g. pentru comment-ul lasat. asa ca la patriciu sau mai rau. insa voi, studentii care sunteti inscrisi in PSD inca de pe acum, sincer nu va inteleg. cu toate ca vreo 1% dintre voi probabil aveti ganduri bune si in pofida grozaviilor care de altfel sunt prezente in fiecare partid, vreti probabil sa schimbati ceva-si e bine ca ganditi asa-veti fi foarte repede corupti de ceea ce se numeste "spirit politic" romanesc. va garantez ca de indata ce veti trece de statutul de simpli membri si veti fi obligati sa ocupati o mica functie de conducere, sistemul va va obliga sa uitati de toate acele idealuri marete, care da, isi gasesc salasul mai la stanga axei politice. atunci nu va veti transforma decat in niste monstri cu fata umana (vai ce dramatic am devenit, cu figura asta de stil ieftina), corupatori ai societatii, violatori ai tarii. priviti-l cu atentie pe mang, analizati putin cv-ul acestuia in raport cu articolele de presa, daca aveti oarece inclinatii inspre o mica investigatie privata.
Postat 02 Iunie 2011, 23:09 de ioan
Protest LSSD
Eu zic ca este de apreciat, faptul ca ei in calitate de studenti incearca , printr-o modalitate civilizata si de bun simt, sa-si manifeste starea de nemultumire fata , de persoanele care ne conduc tara atat de prost.( PDL`ul in mare parte in frunte cu "tovarasul" Emil Boc si Base`)
Postat 02 Iunie 2011, 22:42 de Andrei
Lssd
Gestul vostru e de apreciat , chiar daca altii nu stiu decat sa critice , la fel cum si acest articol ironizeaza intr-un fel sau altul ceea ce voi ati incercat sa faceti defapt . oricum FELICITARI !
Postat 02 Iunie 2011, 22:42 de Protest
Felicitari
Decat sa fiti carcotasi mai bine ati aprecia mesajul si implicarea lor. Cred ca nu multi ne-am fi imaginat ca un senator de Bihor sa nu aiba cabinet parlamentar in colegiul lui. Deci bravo pentru luarea de pozitie. Macar cuiva ii pasa si de noi studentii.
Postat 02 Iunie 2011, 22:32 de Bravo
Felicitari
Decat sa fiti carcotasi mai bine ati aprecia mesajul si implicarea lor. Cred ca nu multi ne-am fi imaginat ca un senator de Bihor sa nu aiba cabinet parlamentar in colegiul lui. Deci bravo pentru luarea de pozitie. Macar cuiva ii pasa si de noi studentii.
Postat 02 Iunie 2011, 22:32 de Bravo
Felicitari
Decat sa fiti carcotasi mai bine ati aprecia mesajul si implicarea lor. Cred ca nu multi ne-am fi imaginat ca un senator de Bihor sa nu aiba cabinet parlamentar in colegiul lui. Deci bravo pentru luarea de pozitie. Macar cuiva ii pasa si de noi studentii.
Postat 02 Iunie 2011, 22:31 de Bravo
Replici la comentaori contra @Bianca G,@OctavianC,@Ioan,@Emilian Pavel
BiancaG nu ai tu treaba de sanatatea mea a @Romanului Simplu vezi de treaba ta pina nu te trimit in originile de unde ai venit ,ajuta prin asociatie pe Emilian Pavel sa ajunga simbata la GAY Fest la Bucale :))=)).Octavian C de ce nu scrii si despre betiile crunte pe care le face Emilian Pavel in cluburi mai ales Columbus ,bah nene nu te lega de persoana mea Romanul Simplu cu nick name-ul ,pentru ca mi-am scris numele adevarat aici pe chat ,si adresa de e-mail adevarata ,ia de aici sa te injur in particular GHE.BARA2011@yahoo.com ,si ia si un sfat pretenesc,,Ura face din om o masina de lupta fara mila rece si eficienta ``gaseste pe cine citez bah :))=)).Ioan sunt un roman simplu cu nick naemu-ul Romanul Simplu care lupta pentru EGALITATE,ECHITATE,ECHILIBRU DREPTATEA SOCIALA in PSD .Emilian Pavel cit timp nu o sa-ti ceri scuze pentru jignirile care le-ai facut romanilor simpli votanti PSD din Bihor, lupta si hatuiala bloguerillei digitale rosii talibane contiunua ,cere-ti scuze pe forumul Bihoreanul si pe alte forumuri frecventate de guerilla digitala rosie talibana si totul va inceta ,altfel viitorul tau politic in PSD Bihor nu exista. Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 02 Iunie 2011, 21:32 de Romanul Simplu
Sa fim corecti, daca se poate!
Rautate evidenta din partea semnatarei acestui articol si a vesnicului comentator lipsit de forma si continut, dar plin de ura si venin"Romanul Simplu". Motivul protestului este trecut in plan secund, desi este legitim si demn de luat in consideratie, devenind vinovati cei care doresc corectarea unor greseli, iar senatorul cu pricina devine baiat cuminte caruia trebuie, probabil, sa-i multumim ca si-a inchis biroul senatorial. Tinerii social democrati nu se vor lasa timorati de acest incident si vor merge inainte. Succes.
Postat 02 Iunie 2011, 21:28 de Apolitic.
pentru toti "comentatorii sportivi "
E , usor sa critici, greu sa apreciezi ! Sa critice persoanele care fac ceva mult mai bun , pentru cei din jurul lor ! Pana una alta, Emilian a facut, si face ceva pentru oamenii din jur. Cat despre anumiti exemplare prostie rara gen stimabila persoana care foloseste user`ul "romanul simplu " bai nene, tu ai o rotita lipsa sau poate mai multe, am mai citit diferite articole in ultima perioada pe ebihoreanul si de fiecare data cand e vorba de PSD il ataci pe Emilian, si nici macar intr-un mod civilizat ! Macar puneti numele adevarat ,chiar si o poza sa vada lumea ,cinei marele "roman simplu " , care foloseste un limbaj atat de civilizat si de "romanesc " .
Postat 02 Iunie 2011, 20:48 de Octavian C.
Aiurea
Domnisoarule Pavel, de cand sunt cei de la bihoreanul colegii tai? Lucrezi in presa si noi nu stim? Ai facut-o de oaie oricum. Te-ai discreditat total in fata presei si a alegatorilor oradeni. Si asa aveai o reputatie proasta, pentru ca numai prin cluburi o arzi, dar cand vine vorba de a te informa inainte de a intreprinde o actiune, nu esti la fel de constiincios. Penibil! E ca si cum ai anunta ca mergi sa-l vizitezi pe Papa Ioan Paul a; II-lea si tu sa nu stii ca e mort. Te-ai damnat pe veci!
Postat 02 Iunie 2011, 20:12 de Diogene
Filip n-are cabinet !!!! Rusine!!!
Decat titlul asta mai bine ati insista ca Filip nu are cabinet, el fiind ales uninominal in Bihor. Si oricum felicitari pentru initiativa. Bravo.
Postat 02 Iunie 2011, 18:41 de Vladimir
va rog
ioane te rog nu te mai lua de romanul simplu ca si asa are problemele lui de sanatate ( cred, leucemie), lasa-l sa scrie ce doreste te rog. din septembrie sper sa se reuseasca printr-o asociatie sa il ajutam iar daca vrei te poti inscrie si tu in programul de ajutorare (si inclusiv ale altora). mersi :)
Postat 02 Iunie 2011, 17:54 de Bianca G
raspuns
Nu raspund la comentariile "Romanului Simplu". Nu am facut-o niciodata, nu o voi face nici acum. Doresc doar sa mentionez ca a fost o problema cu comunicarea modificarii locatiei. Protestul a avut loc, dupa cum relateaza si colegii de la Bihoreanul, in fata sediului PDL din Parcul Traian. Lipsa unui Cabinet Parlamentar al domnului Senator ne-a determinat sa schimbam locatia. Va rog sa va lamuriti in acest sens la cele 3 televiziuni locale prezente la actiune (Antena 1, TVS si TTV). Fata de reprezentantii presei, care nu au primit la timp instiintarea cu modificarea aparuta, ne-am cerut scuze. Esenta problemei pentru care am protestat ramane insa si nu trebuie neglijata.
Postat 02 Iunie 2011, 17:52 de Emilian Pavel
raspuns
Nu raspund la comentariile "Romanului Simplu". Nu am facut-o niciodata, nu o voi face nici acum. Doresc doar sa mentionez ca a fost o problema cu comunicarea modificarii locatiei. Protestul a avut loc, dupa cum relateaza si colegii de la Bihoreanul, in fata sediului PDL din Parcul Traian. Lipsa unui Cabinet Parlamentar al domnului Senator ne-a determinat sa schimbam locatia. Va rog sa va lamuriti in acest sens la cele 3 televiziuni locale prezente la actiune (Antena 1, TVS si TTV). Fata de reprezentantii presei, care nu au primit la timp instiintarea cu modificarea aparuta, ne-am cerut scuze. Esenta problemei pentru care am protestat ramane insa si nu trebuie neglijata.
Postat 02 Iunie 2011, 17:52 de Emilian Pavel
mdeaaa...viitorul tarii
deci, am aflat cine este si romanul simplu, membru in conducerea PSD caruia bineinteles ca nu-i convin smecheriile de acolo. macar e sincer, el e un adevarat "ilegalist" din randul munictorimii, pe cand ceilalti se viseaza dragnea si nastase, cu afaceri si delapidari, inca de pe acum...dar ce ma bag eu cu bocancii in viata altora nu inteleg, oricum asta era doar un fel de observatie...deci, ce voiam sa spun de la inceput e ca bineinteles ca nu s-au prezentat, nici nu aveau de gand. tipic PSD, instiga atata timp cat sa castige voturile si eventuala simpatie, apoi ii doare in cot de alegatori. azi au demonstrat acest lucru mai bine ca oricand. ei au o strategie clara, pacalesc prostimea, ajung in functii, apoi se impart bine merci intre ei din avutul public. cum adica nu ma credeti? intrebati-l pe mang daca nu credeti. o laba trista psd-ul asta. nu ca pdl sau pnl ar fi de alt soi...labi triste...
Postat 02 Iunie 2011, 17:34 de ioan
replica la PEPEa Homosexualul alias Pavel Emilian consiler judetean PSD
PEPEa Homosexualul alias Pavel Emilian presedintele TSD Bihor consilier judetean PSD facut la apelul bocancilor prin plecarea ex consilierului judetean Ioan Mang in Senatul Romaniei ca si senator ,sa taca,deci sa taca homalaul PEPEa:))=)).Nu am uitat miciunile spuse inainte de 1 Mai cind trebuia ca tineretul social democrat sa ecologizezeze zona Dosu din cartierul Iosia ,ceea ce nu au facut numai laudele au fost in conferinta de presa facuta cu purtatoarea de cuvint al PSD Bihor Claudia Timofte,nu am uitat si tacere de la ziua Europei cind PEPEa Homalaul era alaturi de Lia Pop la Facultateade Stinte Politice .Era mai bun ca si lider al tineretului social democrat bihorean Marius Sticlaru pentru ca stia cum sa organizeze TSD Bihor,asta homalaul -i organizeaza prin cluburile de sub pasajul Vulturul Negru si la Columbus la betii si la fumuri si prostii ,RUSINE!RUSINE!RUSINE sa-i fie!Viitorul tau politic in PSD Bihor nu exista consilierule judetean PSD facut la apelul bocancilor Pavel Emilian alias PEPEa Homosexualul itzi garanteaza talibanii rebeli fanatici din PSD Bihor colegiul 6 Salonta,romanii simpli PSD bajocoriti nu uita de tine:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 02 Iunie 2011, 17:12 de Romanul Simplu
replica la articolul cu primarul PNL Ilie Bolojan candidat la sondajul USL
PEPEa Homosexualul alias Pavel Emilian presedintele TSD Bihor consilier judetean PSD facut la apelul bocancilor prin plecarea ex consilierului judetean Ioan Mang in Senatul Romaniei ca si senator ,sa taca,deci sa taca homalaul PEPEa:))=)).Nu am uitat miciunile spuse inainte de 1 Mai cind trebuia ca tineretul social democrat sa ecologizezeze zona Dosu din cartierul Iosia ,ceea ce nu au facut numai laudele au fost in conferinta de presa facuta cu purtatoarea de cuvint al PSD Bihor Claudia Timofte,nu am uitat si tacere de la ziua Europei cind PEPEa Homalaul era alaturi de Lia Pop la Facultateade Stinte Politice .Era mai bun ca si lider al tineretului social democrat bihorean Marius Sticlaru pentru ca stia cum sa organizeze TSD Bihor,asta homalaul -i organizeaza prin cluburile de sub pasajul Vulturul Negru si la Columbus la betii si la fumuri si prostii ,RUSINE!RUSINE!RUSINE sa-i fie!Viitorul tau politic in PSD Bihor nu exista consilierule judetean PSD facut la apelul bocancilor Pavel Emilian alias PEPEa Homosexualul itzi garanteaza talibanii rebeli fanatici din PSD Bihor colegiul 6 Salonta,romanii simpli PSD bajocoriti nu uita de tine:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 02 Iunie 2011, 17:11 de Romanul Simplu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON