URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Noiembrie 2012, 17:19

Crimă oribilă: Cadavrul unui copil de 12 ani, găsit într-un sac între Oradea şi Biharia

Crimă oribilă: Cadavrul unui copil de 12 ani, găsit într-un sac între Oradea şi Biharia (foto: arhivă)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au început cercetările în cazul unui băiat de 12 ani dat dispărut în urmă cu două zile şi al cărui cadavru a fost găsit miercuri dimineaţă, în jurul orei 8, într-un sac, îngropat lângă calea ferată dintre Oradea şi Biharia.

Potrivit unor surse judiciare, copilul este de etnie romă şi locuia cu mama, sora şi concubinul acesteia, însă a fost dat dispărut de tatăl său, care nu l-a mai văzut de anul trecut şi care avea suspiciuni că băiatul ar fi fost ucis.

În urma verificărilor făcute de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bihor, bănuielile bărbatului s-au confirmat. Autorul crimei a fost identificat în cursul zilei de ieri, în persoana unui tânăr de 22 ani din Episcopia Bihor, care avea o relaţie cu sora victimei.

Criminalul, reţinut în cursul zilei de marţi, a şi recunoscut fapta pe care, spune el, a comis-o în luna decembrie anul trecut. Miercuri dimineaţă, acesta i-a condus pe poliţişti la locul unde se afla îngropat copilul şi a descris cu lux de amănunte ce s-a întâmplat.

"Fapta s-a petrecut în decembrie anul trecut, când s-a enervat deoarece îl suspecta pe copil de furtul unor bani. L-a bătut şi, când a văzut că băiatul a murit, l-a pus într-un sac şi l-a îngropat lângă calea ferată", a explicat BIHOREANULUI sursa citată.

Ucigaşul copilului va fi prezentat, miercuri seară, Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
statul are obligatia sa asigure copiilor indiferent de etnie un nivel de trai modest
nu exista criza , exista crima organizata si minciuna !!! exista imoralitate obligata.
Postat 09 Noiembrie 2012, 12:04 de nu se poate asa ceva
statul are obligatia sa asigure copiilor indiferent de etnie un nivel de trai modest
orice copil fura ca nu stie ca fura este foarte greu sa l convingi ca anumite lucruri nu pot fi ale lui, pacat ca nu aveti copii sa intelegeti ca nu toti pot accepta realitatea imediat, sunt care vor mancare si foarte greu se abtin si totusi sunt doar copii nu adolescenti, vor bicicleta si au tendinta sa dea si un pumn celu care nu i o da si lui, habar aveti ce sunt copii dar criminalul la 22 de ani avea si el minte de 12 ani ? dati trei biciclete la un sat, dati hrana zilnica ca nu trebuie infometati ca parintii nu au locuri de munca, rusine !luati de la MILIONARI care i au saracit tara, cum aparati copii prin infometare !!? poftim sunt care traiesc linistiti fara copii fura tara si restul traies in lagar comunist atunci aveau educatie , cultura ,scoala si hrana, aveau un viitor , acum ce trebuie sa faca SEX dupa pedofili din guvern si parlament ? De ce nu se respecta drepturile OMULUI in ROMANIA ?
Postat 09 Noiembrie 2012, 12:02 de nu se poate asa ceva
Un potential hot mai putin!
(...) a inceput sa practice "meseria" de hot de la virsta frageda. Tot e bine ca nu a apucat sa plece pe dincolo la furat si sa se spuna "uite cum vin romanii la noi sa fure", in loc sa spuna ca vin cioropinele. Asa ar trebui sa se intimple cu toti care fura bani sau obiecte de valoare.
Postat 08 Noiembrie 2012, 20:18 de TDS
rusine!
decat sa platesty 10 politisty falsi platesti dresori de caini
Postat 08 Noiembrie 2012, 12:36 de nu v ar fi rusine!
rusine!
politia, criminalisty lasa sa se altereze problele, interesanta administrae LOCALA !!! lasati criminali in libertate !! copil sigur a urlat sangele lui sigur undva a sarit aflam de moartea lui in 24 de ore nu dupa lunii bune, poate il puteam salva!
Postat 08 Noiembrie 2012, 12:34 de nu v ar fi rusine!
rusine!
politia, criminalisty lasa sa se altereze problele, interesanta administrae LOCALA !!! lasati criminali in libertate !! copil sigur a urlat sangele lui sigur undva a sarit aflam de moartea lui in 24 de ore nu dupa lunii bune, poate il puteam salva!
Postat 08 Noiembrie 2012, 12:34 de nu v ar fi rusine!
rusine!
dar atentie POLITIA nu verifica cu cainii zilnic posible crime acolo ? siin tot orasul, ce faceti cu banii nostri, cum salavati viet daca nu aveti cu ce , incasati salarii ca ati cumparat o functie, rusine mizeriilor, rusine criminalilor, dati va demisia decat sa furati un job pe care nu l faceti!
Postat 08 Noiembrie 2012, 12:32 de nu v ar fi rusine!
oradea
a fost omorat de 1 an si dat disparut de 2 zile?
Postat 08 Noiembrie 2012, 10:33 de ale
aSD
cadavrul a fost gasit intre oradea si biharia!!!!in apropierea fostei gropi de gunoi a orasului
Postat 07 Noiembrie 2012, 20:31 de adi
CRIMA
Cale ferata intre BIHARIA si SALARD???????????????????
Postat 07 Noiembrie 2012, 20:18 de BAU
cum l a ucis !!!
pacat de copil chiar daca ar fi furat nu l bati pentru bani ! sa ne rugam pentru el, pacat ca NU aveti minte ! Banul nu este important era doar un copil fara minte dar concubinul nici el nu avea minte la varsta lui , un deceniu diferenta ?
Postat 07 Noiembrie 2012, 17:50 de scumpul de el
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON