URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Noiembrie 2012, 17:02

Candidaţii ARD din colegiile rurale conving alegătorii să voteze cu... seminţe de ARDei

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Strategie inedită de campanie pentru reprezentanţii Alianţei România Dreaptă în Bihor. Adelina Coste, candidată la deputăţie pe Colegiul 6, a anunţat joi că atât ea cât şi alţi reprezentanţi ai alianţei în mediul rural îşi vor promova proiectele împărţind pliculeţe cu seminţe de ardei graşi, ce conţin pe ele însemnele electorale ale ARD.

După ce şi-a enumerat, într-o conferinţă de presă, proiectele electorale, între care introducerea unui sistem de vouchere şi un sistem de creditare a studiilor pentru tineri, facilităţi şi metode de stimulare a tinerilor aşa încât să rămână să profeseze în ţară, Coste a insistat pe metodele de susţinere a întreprinzătorilor în mediul rural.

Aceasta a spus că o lege care să stimuleze absorbţia de fonduri structurale, precum şi reglementări potrivit cărora produsele locale să fie gestionate direct de prducători şi nu de intermediari, sunt esenţiale pentru dezvoltarea durabilă în mediul rural.

Pentru accesarea de fonduri, PDL-ista propune inclusiv să fie creată o linie specială la CEC pentru cofinanţarea proiectelor europene, iar pe viitor să fie înfiinţată chiar o bancă de stat "care să acorde credite numei pentru fonduri europene".

Coste a mai spus că, pentru a promova mai bine mesajul ARD în teritoriu, a achiziţionat mai multe plicuri cu câte 100 de seminţe de ardei gras pe care e lipit un abţibild cu sloganul "Alege ARDei produs românesc", urmând ca pe aceste plicuri să fie lipite şi numele candidatului.

Chestionată de BIHOREANUL, Coste a spus că metoda de promovare a fost iniţiată de filiala din Bihor a ARD şi va fi folosită atât de ea cât şi de ceilalţi candidaţi pe colegiile din mediul rural. "Împărţirea plicurilor va începe mâine (vineri - nr)", a spus Coste.

Potrivit acesteia, un plic a costat 1 leu, iar fiecare candidat şi-a cumpărat câte consideră el că are nevoie, fără să îi fie impus un număr.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
36 Comentarii
Adevărata cale dreaptă: Arde-i la VOT pe corupţii ”portocalii” & co! - IV.
1. Candidaţii ARD ce au de spus la cele prezentate în prima parte a emisiunii ”În premieră” - TV Antena 3 (realizator: Carmen Avram)? Şi aşa vom ajunge 16 milioane de români, dacă nu vom vota bine. 2. Seminţele de ardei gras au certificat de conformitate a calităţii? 3. Good luck USL Bihor. Keep going!
Postat 19 Noiembrie 2012, 22:59 de stefan
punct comun
@Sargon din Venetia: ei, uite ca suntem de acord cu ceva! Doar ca cel cu lucrurile sfinte nu e consilierul lui Helvig ci secretar de stat!
Postat 19 Noiembrie 2012, 01:17 de TDS
Antenistului Ștefan
"Omul care nu știe,dar nu știe că nu știe, este periculos-să te ferești de el"Eu nu am idoli mă închin doar Proniei Divine și nu unui prim ministru plagiator sau candidat la președenție fost repetent. Nu mai doresc să polemizez cu dumneavoastră fiindcă este pierdere de vreme. Să aveți sănătate și să susțineți aceleași idei și peste vreo doi ani. O seară bună.
Postat 18 Noiembrie 2012, 20:41 de Sargon din Veneția.
Adevărata cale dreaptă: Arde-i la VOT pe corupţii ”zöld-portocalii” & co! – III.
I. for propagandist ”Sargon” (din ...Veneţia): 1. ”Un prost se crede deştept, dar un deştept ştie despre el că este prost” - William Shakespeare; 2. Poate că nu eşti un politruc, dar un (biet) propagandist (părtinitor si subiectiv) tot eşti! 3. Poţi afirma faptul că dacă UTC-istul MRU (”Mr. Protocol”), mai era prim-ministru, bugetarilor li s-ar fi reparat nedreptatea făcută de idolii tăi în 2010? 4. Ce ne poţi spune despre ”corectul” şi ”profesionistul” Preşedinte ANI: Horia Georgescu? Dar despre tatăl lui? Pentru o mai bună documentare: a se vedea emisiunea ”Exces de putere” din 17 noiembrie 2012 - realizator Oana Stancu (”Antena 3” - post TV afiliat BBC); 5. Nu vrei să ne faci o comparaţie între averea familiei Ceauşescu Nicolae şi cea a familiei Băsescu Traian? 6. Surse de informare credibile şi bine documentate: postul TV ”Antena 3”, respectiv emisiunea ”Ora de business” - realizator Moise Guran [TVR 1]. 7. Szervus! II. O concluzie firească: Good luck dle deputat IOAN SORIN ROMAN. Keep going!
Postat 18 Noiembrie 2012, 18:26 de stefan
pana ii prinde trec anii buni , prejudiciul nicaieri evaporat :)))
furati ca oricum caracterul invinge nu judecata :))) nu va rusinati sunt genele voastre de hotii, e blestemul vostru de familie, amin ! Justitia nu poate pune intuneric in ochii celor ce vad adevarul, nu incercati sa i plagiati, sunt blestemati :)))) isi duc crucea sunt sclavi satanei.S au reincarnat sa si repare greselile dar se pare ca banul inca ii mai conduc .
Postat 18 Noiembrie 2012, 13:38 de ce va mirati, votati
pana ii prinde trec anii buni , prejudiciul nicaieri evaporat :)))
nu se lasa BLONDA din PDL la cate fonduri europene a gestionat in familia PDL :))) DNA nici macar nu se autosesizeaza au rude , fini si in PNL si in PSD , intelegeti voi ca TEPARI au mult sprijin juridic, nu se fura nimic fara sutinere juridica :))) legea permite HOTIA !!! Legea in Romania permite crima de ce nu ar permite si delapidarea de fonduri europene ? pana ii prinde trec anii buni , prejudiciul nicaieri evaporat :)))
Postat 18 Noiembrie 2012, 13:34 de ce va mirati, votati
pentru Ștefan
Nu cred că știi ce semnificație are cuvântul politruc, dar grădina Domnului este mare. Cât reprezintă marirea salariilor în comparație cu deprecierea leului și creșterea inflației?Dar prețurile cu cât au crescut în această perioadă? Eu nu sunt portocaliu sunt un cetățean care găndește și analizează lucrurile "fără mânie și părtinire" ci în mod realist.D-l Hellvig, incompatibilul,după ANI, de ce nu a arătat și factura sau să ne spună ce retribuție are un consilier al său care le are cu cele sfinte(mai rar) nu cu dezvoltarea României.De fapt și prin ianuarie 1990 comuniștii revopsiți în mari patrioți și capitaliști vorbeau de băile cu robinete din aur ale lui Ceaușescu. Mai nou vezi cazul Vila Dante. Cât despre celelalte probleme te poți informa din presa străină sau cea care nu aparține trustului Intact.
Postat 18 Noiembrie 2012, 13:28 de Sargon din Veneția
Teapa
@Sargon din Venetia: Teapa! 1. Nu am absolvit la "Bastilia" 2. Nu sunt politician 3. Nu sunt seful postacilor 4. Nu puteam sa intru chiar in amanunte(spatiul este totusi limitat) asa ca m-am rezumat la cateva exmple prezentate pe scurt si sper ca pe intelesul multora(nu si pe al tau!)
Postat 18 Noiembrie 2012, 00:36 de TDS
”Epoca (încă) portocalie”. Ep. @Sargon din Veneţia - ”Logică” şi fumigene de politruc ARD/PDL.
I. ”Ce au făcut în cele şase luni de guvernare?” 1. Nu îi întrebi pe: a) sutele de mii de bugetari, cărora li s-a reîntregit salariul; b) pe cei de la Oltchim care, în zilele acestea şi-au reluat activitatea, una care nu mai este paratizată de gaşca Videanu & Boureanu? c) băieţii deştepţi cărora li s-a închis ”robinetul” de la Hidroelectrica? d) cei de la ANAF, de ce în guvernarea Ponta colectarea de taxe şi impozite aduce la bugetul de stat sume mult mai mari decât în regimul lui Blejnar? 2. Politruc ”Sargon”: Nu ne spui de ce guvernul Ponta poate redeschide spitalele închise de ”portocalii” tăi? II. ”Si-au pus oamenii lor pe functii si au adus pierderi de vreo 10 midiarde de euro.” 1. Ce doreai: să rămână tot Ghilea prefect şi unii ca Pârcioagă la deconcentrate/DSP? 2. Îi explici şi actualului ministru de finanţe pe ce se bazează afirmaţia ta referitoare la pierderile de 10 miliarde euro făcute în guvernarea Ponta? III. Despre auditul efectuat la MDRT: ”Potrivit ministrului [n.a.: Hellvig], în planurile de achiziţii ale MDRT pentru 2009÷2012 au fost şi capace de WC de 15.000 euro.” IV. În loc de concluzii: 1. Adevărata cale dreaptă: Arde-i la VOT pe corupţii ”portocalii”! 2. ”Nu vă fie frică și Băsescu pică!”
Postat 17 Noiembrie 2012, 23:09 de stefan
Raspuns la exemple TDS
Daca seful postacilor care semneaza TDS este absolvent de liceu la "Bastilia" si a fost coleg cu un alt MARE politician dar de la opozitie, apoi vai si amar ce economie, istorie si mai ales politica adevarata stiu cei doi si ce viitor are tara cu ei la conducere.Cat despre USL poate mai dureaza pana prin ianuarie-februarie 2013.Nu mai abordati probleme care va depasesc si cu care incercati sa prostiti o parte din electorat. A cam trecut, mai ales pentru alegatorii din mediul urban prorocirea lui Brucan marele vostru ideolog, intr-o vreme cand umblati cu sloganul "Nu ne vindem tara''(dar ati furat-o) si cand moneda de schimb purta numele de "hebrenciuc"Citeste presa de prin anii 1993-1994.O tempora...Actualul prim ministru ( si cu viitorul ???presedinte)apare/Soarele rasare.Nu ai raspuns la problemele pe care le-am mentionat.De ce nu dai exemple concrete.
Postat 17 Noiembrie 2012, 17:37 de Sargon din Venetia
exemple 3
@Sargon din Venetia:ti se pare normal ca presa sa fie considerata o " vulnerabilitate"? Mie, nu! Ti se pare normal ca CSM(Ghica, Haineala si mai noun Danilet)sa-si dea cu parerea la orice? MIe, nu! Ti se pare normal ca Iulia Motoc sau Aspazia sa decida soarta unei tari? Mie nu! Da, CCR trebuie sa vegeheze sa nuexiste derapaje de la Constitutie! Oricum s-a creat un precedent in sensul ca acum multi asteapta ca in Constitutie sa fie prevazute punct cu punct toate situatiile posibile. Ei bine, nu e asa! O Consitutie trebuie sa cuprinda principii! De pilda daca Constitutia spune ca Romania e un stat unitar national, apoi asa sa fie! Tinut secuiesc, pa! Autonomie teritoriala? Ce e aia? Ce poate face asa zisul tinut secuiesc de unul singur? NIMIC! Ca nici Ungaria(vai de capul ei)nu-l poate sustine! Sa studieze in limba materna? OK, nici o problema! Dar sa cunoasca BINE si limba romana, asta e altceva! Doamne iarta-ma, hispanicii din California se adreseaza autoritatilor in spaniola? Ma indoiesc!
Postat 17 Noiembrie 2012, 13:12 de TDS
exemple 2
@Sargon din Venetia: un consum stimulat in aceasta zona nu creste profitul? Daca ai profit mai mare nu poti face investitii? Adica sa stimulezi in viitor productia?Ceea ce va genera din nou vanzari mai mari etc. Nu ti se pare ca si cota diferentiata de TVA va duce tot la stimularea consumului? Ca aici mi se pare mie cheia care sudeaza alinata USL! Sa imbini niste politici mai liberale cu cele sociale! Daca gasesti echilibrul, e perfect! Se vorbeste si despre o posibila reducere a contributiilor sociale. Stii ce inseamna asta? Sa iesi din zona "gri"(in care pe contractul de munca dai salariul minim pe economie, diferenta la negru)si sa mareste salariul astfel incat sa poti plati CAS-ul! Daca e mai mic in procent, prin scoaterea din zona gri nu ajungi la sume mai mari pe real? Nu ti se pare ca e un stimulent si pentru angajat si angajator? Altfel peste 20-30 ani vom ajunge la proteste in fata Ministerului Muncii de atunci pentru ca pensionarii vor avea pensii mici!
Postat 17 Noiembrie 2012, 13:05 de TDS
exemple 1
@Sargon din Venetia: chiar? Cati bani a pierdut Romania? Din iulie pana in prezent? Cati? Ca pana la urma Crin Antonescu nu a avut nici o ambitie! La ce ii foloseste ca a fost Presedinte interimar, nu mai stiu, 40 si ceva de zile? Nu cumva fondurile europene au fost suspendate din cauza guvernelor anterioare(exemplu: programul POSDRU)? Nu cumva tanti Angela si Barosso+Gordon l-au pus inapoi Guvernator pe Base? Adica s-au sters la "ruc" cu votul a peste 7,4 milioane de romani? Ca nenorocitul acela de cvorum a fost in fapt atins! RUS stie! NU cred in ruptul capului ca in USL toti sunt fecioare! NU! Dar atmsofera asta instaurata de "protejatii care il au in suflet pe nasu'" este ucigatoare! USL nu trebuie sa faca mare lucru, cel putin in 2013! Sa se asigure ca nu se fura in draci! Ca nu se mai fac " investitii" aiuristice: telegondole, terenuri de fotbal in panta, patinoare la preturi colosale, parcuri in paduri si in mediul rural, prostii din astea! Ce au zis cei din USL: sa pastreze 16% "cota uncia" cu o diferentiere totusi pentru cei cu venituri foarte mici. Nu ti se pare ca asta stimuleaza usor, usor consumul?
Postat 17 Noiembrie 2012, 12:57 de TDS
ARD( EI ) PE FRAIERI
Ce frumoasa metoda de a face campanie electorala cu plicuri cu seminte de ardei modificate genetic de frati nostri de peste oceanul Atlantic, ca doar dece sa fie doar ai lor obezi si plini de boli ! Asa ca si- au zis indieni ! Hai sa ii facem pe romanasi nostri un fel de cobai pentru produsele nostre ! Cat despre sloganul de pe plicul cu ardei suna cam asa ARD( EI )AR partidul nostru din nou pe fraieri de romani ca doar nu le-a ajuns ca le-am taiat salariile si pensiile , ce cred ca vor sa le mai taiem si curentul ,apa si sa le punem taxa pe aerul respirat si taxa pe km de mers pe jos ca doar de polueaza cand merg pe trotuare !
Postat 17 Noiembrie 2012, 12:49 de zuzu
Pentru TDS
Te rog sa vii cu exemple concrete daca stii asa de multe.Care este rezultatul vestitului audit facut la fiecare minister?De ce nu se face public, doar guvernati tara si aveti toate datele?.Cati bani a pierdut Romania in urma ambitiei " a lu Cacarau" de a fi presedinte interimar?De ce aparati un securist care a facut doar rau oamenilor care nu au aceleasi convingeri ca el(Felix alias Antene) si vrea sa scape de "mititica"?
Postat 17 Noiembrie 2012, 12:40 de Sargon din Venetia
bun
@Romanul complex: bun comentariul! Hai sa scriu si eu cateva idei de slogan: "ARD-em din 3 in 3 pana votam Legea Pensiilor"(Roberta), "Sa repornim ficatul nasului din suflet"(Base'), "Fostul meu sot o ARD-e bine in inchisoare"(Ionela Pop Bruchental-nu stiu, poate Coriolan o fi iesit!), "Sunt o fina, nasul(de-adevaratelea)ma ARD-e tot timpul"(Blaga/Ionela Pop Bruchental), "Am incercat sa o ARD in Consiliul Judetean, n-a tinut, vreau sa o ARD in Parlament"(Calin Mocan), "Si-nca o data, inca o data, si-nca o data:NU, o AR(a)D la ARAD, la Bucuresti mi-a fost frica"(MRU), ", "Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane, vreau GYR-ul poporului! Heil"(Mihai Neamtu)
Postat 17 Noiembrie 2012, 11:44 de TDS
Adevărata cale dreaptă: Arde-i la VOT pe corupţii ”portocalii”! - II.
1. Dna candidat ne poate spune ceva despre ”măreţele” realizări ale tăcutului don Seremi, în mandatul de deputat al acestuia? 2. Pentru alegătorii bihoreni nehotărâţi încă: ”Nu vă fie frică și Băsescu pică!”; 3. Pentru gaşca PDL, re-vopsită actualmente în ARD: ”Ne-ați furat bine!” 4. O conclizie firească: Good luck dle deputat IOAN SORIN ROMAN. Keep going!
Postat 17 Noiembrie 2012, 10:16 de stefan
replica la @Roman complex
@Roman complex vorbesti de mine bah ?Tu nic i nu stii ce inseamna `mitoc ` mitocan ,sa-ti explic eu ` mitoc ``mitocan` inseana locuitor de la marginea orasului cartier sub urban ,cartier marginash asta inseamna `mitoc` `mitocan locuitor din mitoc ,ceea ce nu este cazul la mine ,ca sunt locuitor din mijlocul colegiului Salonta Tinca !:))=))@Roman complex tu vorbesti de demonstratia de forta din Salonta? Cind atrebuit sa va uniti fortele cu cei din PDL Salonta ca sa alegeti un primar roman pentru Salonta ,v-ati dat la oparte si ati mers pe mina PLAGIATORULUI Mang Ioan senator PSD care atrecut [este autoritatea deputatului PSD Ioan Sorin Roman si si-a impous punctul de vedere timpit de anu face alianta cu PDL,nu avea ce se amesteca PLAGIATRORUL in colegiu 6 Salonta ,i-a terfelit autoritatea deputatului in colegiu ,la pus la colt ,i-a aratat cine este sef in colegiul lui ,asa ca @Roman complex taci si nici nu pomenii ,o sa va alege-ti cu un Boeriu Valeriu senator PeNaL de Salonta care are in spate citeva dosare penale pe care o sa si le acopere cu imunitatea parlamentara senatoriala si faptele penale o sa-i intre in prescriptie!:))=))TaciAcesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 17 Noiembrie 2012, 10:05 de Romanul Simplu
zic şi eu
Ieri dimineţă nu am mai apucat să comentez înainte de a pleca pe teren dar nu e târziu nici azi. @teraflu, nu e nici băbăciune, peste douîă săptămâni face 47 de ani, încă nu-ţi rupi dinţi în ea, şi dacă ne gândim că Demi Moor a făct deja 50 şi e în fanteziile multor tineri.... Asta aşa să o flatez puţin înainte să-i ard câteva. Duduie, dacă nu eşti în stare să vii cu idei proprii angajază un om care să gândească în locul tău, dacă ai deja unu iar ceea ce spui că vei face este „produsul” gândirii lui înseamnă că-ţi ia banii fără să facă nimic. Mai bine plăteşte drepturi de autor pentru ceea ce spui că sunt copy-paste şi te faci de râs căci sunt chestii pe care un contracandidat de-al tău le prezenta ca necesităţi încă de acu’ doi ani, dar cu voi la putere nici nu se punea problema să se facă ceva pentru omul de rând. @Romanul Simplu nu fii mitocan. Trei curve? Dă-o-ncolo de treabă. Ţărni da’ cu măsură. Şi până la urmă fă un exerciţiu de imaginaţie, Alina Popa – daaaa, Adelina Coste – mai merge, frate, ajungem la Peto Csilla... tu chiar nu gândeşti ce scrii. @Sargon din Veneţia – omule dacă vorbeşti de Grecia sau Spania, ăia fac scandal acum pentru că o duceau mult prea bine înainte, ia imaginează-ţi tu cum ar fi dacă ţi-ar fi tăiat al XIII-lea şi al XIV-lea salariu să-ţi scriu cu cifre arabe că poate nu înţelegi, salariul 13 şi 14. Noi nu ne-am luat nici cele 12 la timp. Eşti infectat cu virusul portocaliu, e clar. Era să uit să-i spun ceva retardatului de „Cristi”. Du-te pe mâna lor, du-te până te-oi striga eu să vii înapoi. Du-te să nu mai audă nimeni de tine. Pentru „Fan” nu scriu nimic. E prea cretin ca să înţeleagă ceva. Mă îndoiesc că poate gândi, cred că are o replică pe care după ce s-a chinuit o lună să o înveţe şi o tot repetă. Încă ceva pentru duduia Adelina. Proşti dar mulţi. De apreciat demonstraţia de forţă de la Salonta din piaţă dar înclin să cred că aţi veni atât de mulţi doar pentru a intimida pentru că solidaritatea mulţimii a cam lipsit. În ceea ce priveşte afişajul pe stâlpi şi pe pomi poate pune orice fraier, mai greu e să găseşti omul care să-şi asume faptul că te votează, să fie dispus să-şi pună afişul tău pe poartă, să vrea el lucrul ăsta nu cum aţi făcut la Gepiu unde aţi lipit pe porţi fără să întrebaţi oamenii. Cât despre chestia cu ardeii, oricât aş vrea să fiu „invers” nu pot. Ideea mi se pare foarte bună doar că nu prea merge doar dacă schimbaţi abordarea. Vă dau câteva sugestii: „Să te ARD-em încă patru ani!”; „Noi te ARD-em bine!”; „Noi ştim să ARD-em banul public!”; şi liste poate continua.
Postat 17 Noiembrie 2012, 06:43 de românul complex
chiar?
@Sargon din Veneţia: chiar crezi ca au salvat tara? Cum? Prin furaciunile Udrei? Patinoare si partii la preturi de te ia ameteala? Teren de fotbal(chiar in Bihor)in panta? Piscine inutilizabile? Telegondole de nicaieri spre nicaieri? Crezi ca investitiile se fac numai de dragul de a raporta investiii? Investesti ca in viitor sa tragi un folos(o data sa recuperezi mai repede sau nu banii bagati, a doua oara investitia realizatab sa genereze activitati care sa creeze noi locuri de munca). Macar la Oradea, chiar daca sigur nu au costat atat, tramvaiele merg in continuare pe sine iar Bazinul olimpic cel putin este pentru o echipa de elita! Macar atat! Iar despre Bolojan, ce sa mai vorbesc! Cinste lui! Rezultatele sunt SUPER VIZIBILE! Asa ca USL-ul trebuie SA RADA ARD_eiul! Si o va face 100%
Postat 16 Noiembrie 2012, 16:19 de TDS
sugestii
@fan: asa ca te rog sa KOBE_sti in continuare in timp ce eventual de ung(uennt)i cu vreo alifie, in timp ce bei un wisky d-ala bun alaturi de un toast cu caviar de calitate! SA TRAITI BINE! Voi, dupa gratii, noi mai modest dar LIBERI!
Postat 16 Noiembrie 2012, 16:04 de TDS
just
@fan: ai dreptate! USL nu va lua 50% la alegeri! Va lua sotto peste 60%! Linia CUR_bata se va face de cacao! ARD in flacari, ARD in flacari! Dar mai ales vor ARD_e portocaliii si "pretinii" lor! Aoleo, ce sa ma fac Doamne eu/Se marita Mona mea/Nu stiu Doamne ce-i cu ea! Cenusareaso!
Postat 16 Noiembrie 2012, 15:59 de TDS
ARRRRRRRRRRRDE-i
Muriti de ciuda toti usl-istii.O idee desteapta care prinde la popor.Decat minciunile lui Popa Cornel si imaginea de carton a candidatilor usl- poti alege cativa dintre cadidatii PD-L-ului care chiar au creier.Hai pa.In Bihor Usl-ul nu ia 50%.In toamna viitoare cei mai ieftini ARD-ei se vor gasi pe pietele din Bihor.
Postat 16 Noiembrie 2012, 10:57 de fan
sa ARD (a) în iad toţi pdl-işti
Şmecheraşa de Adelina Coste a tăcut şi a făcut în timpul când a fost la ciolan. Astfel în acelaşi timp femeia asta a încasat în anul 2010 bani din 4 surse : 1. ADMINISTRATOR la SC Legis Consult SRL - 1.300 lei, 2. CONSILIER JURIDIC la SC Proiect Bihor SA - 10.120 lei, 3. DIRECTOR DE CANCELARIE la prefectură - 41.016 lei şi 4. membră ÎN CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE la CASA DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE BHOR - 210 lei. Iar prin obscura firmă de familie ce o deţine cu bărbatu-său SC Act Legis Consult SRL a incasat NUMAI DIN DIVIDENTE suma de 75.000 RON, ceea ce înseamnă că pentru pdlista asta afacerile îi mergeau bine prin prisma faptului că era la butoanele administratiei publice cu gunoiu de ghilea, asta în timp ce majoritatea firmelor erau lovite şi chiar doborâte de criza pe care ne-au provocat o gunoiele din PDL. Aşa CĂ ROMÂNI , DESCHIDEŢI BINE OCHII ÎN MOMENTUL ÎN CARE VE-ŢI FI FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU BULETINUL DE VOT, pentru că prin votul vostru practic vă decideţi viitorul vieţii d-voastră.
Postat 16 Noiembrie 2012, 09:53 de Cristian B.
USL-ARD
Cu ce sunt mai buni unii decat ceilalti, doamna Gabriela? PDL-istii ne-au adus la sapa de lemn, dar au salvat totusi tara sa nu ajunga ca si Grecia. USL-istii o sa ne aduca la sapa de cauciuc> dai cu ea in pamant si iti sare in cap.Ce au facut in cele sase luni de guvernare?Si-au pus oamenii lor pe functii si au adus pierderi de vreo 10 midiarde de euro. Da-i romanului mintea de pe urma.
Postat 16 Noiembrie 2012, 08:56 de Sargon din Veneţia
ARDE-i!
ARDE-i, fii destept, cetatene si voteaza USL! ARD tot PD-L ramane, degeaba umbla cu cioara vopsita!
Postat 16 Noiembrie 2012, 08:44 de Gabriela
absorbtia de fonduri
Normal ca e interesata de fondurile europene, ca doar are firma de consultanta. Ar face si ea un ban "cinstit"!
Postat 16 Noiembrie 2012, 08:20 de un oradean
replica la @Stefan
BAH@stefan pupincuristul lui PLAGIATORUL senatorul PSD ioan Mang lasa pe femeia asta Adelina Coste in pace sa-si faca campanie electorala ,sa plasat bine in colegiu 6 Salonta Tinca in tandem cu fostul ei sef(sa nu scriu amant ca a avut-o sub alterna) Gavrila Ghilea in colegiu senatorial .Ca si o rezolvare logica a problemei sa punem asa romanii simpli bihoreni din colegiul 6 Salonta Tinca ...Dintre 5 candidati 3 femei si 2 barbati pe cine votati ? Si vor alege pe cine-i va manipula si prosti de cap mai ordinar posibil cu mita electorala cu promisiunii fara acoperire si cu mult tupeu nerusinat de te minti cu zimbetul pe buze ca tot este posibil in Romania!:))=))Deci repetam intrebarae pentru colegiu 6 Salonta ...Din 3 courve si2 barbati voi cu cine o sa votati?Cu un roman!?!?:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 16 Noiembrie 2012, 07:51 de Romanul Simplu
Adevărata cale dreaptă: Arde-i la VOT pe corupţii ”portocalii”!
I. ”Aceasta a spus că o lege care să stimuleze absorbţia de fonduri structurale, precum şi reglementări potrivit cărora produsele locale să fie gestionate direct de producători şi nu de intermediari, sunt esenţiale pentru dezvoltarea durabilă în mediul rural.” 1. Dna candidat: Tanti Nuţi ce a păzit cât a fost la ciolan? Nu ne spuneţi câte miliarde de euro din fondurile europene a absorbit MDRT cât aceasta a fost (prim-)ministru? 2. Cât timp aţi fost la ”ciolan” (ex: prefectură ş.a.), de ce nu aţi avut tot aşa grijă de producătorii locali/agricoli? II. Nu o întreb pe dna candidat pentru câte zile/ore îi ajunge actualul salariu minim net pe economie, sau câte paturi de spital s-au desfinţat în guvernările Boc & MRU în Bihor, o întreb însă câţi km de autostradă au promis pentru Bihor cei de la PD/PDL, în campaniile electorale începând cu cele din 2004, respectiv câţi km au fost realizaţi efectiv? P.S. 1. Bibliografie pentru titlul comentariului: Sloganurile de campanie PD/PDL. 2. Good luck USL Bihor. God bless România!
Postat 15 Noiembrie 2012, 23:40 de stefan
Pacat ca nu e mircea matei pe colegiul ei . Sa ii vezi ce se ardeau!
Asta cu ARDei a invatato de la Mircea Matei. Ce ardea UDREA DE BIHOR, Era frumos daca calareau acelasi colegiu, ca din obisnuinta...............poate ramaneau in case si isi vedeau de treaba.@CRISTI MA INTREB CAT DE SURPRINZATOARE SI INOVATIVA O VEDE MIRCEA MATEI? @ cosmin Nu cred ca e asa de tanara cum spui, da poate o cunostu tu mai bine!
Postat 15 Noiembrie 2012, 22:54 de teraflu
ARD-ai focul
ARD-ai (..) de excroci,dupa ce au taiat salariile si pensiilor,vin acum ipocritii si promit cu nerusinare,au furat banii bugetului public si acum se dau sfinti,iar Adelina-bubulina,cea care se vedea in urma cu doi ani elena hudra de bihor vine cu promisiuni copiate de la contracandidati,prezentandu-se mare specialista in agricultura.Vai si amar de voi!
Postat 15 Noiembrie 2012, 21:29 de risc
La anul vom manca ardei grasi mai ieftini
Societatea comerciala ARD Bihor S.A. are autorizatie de functionare pentru comercializarea in sistem promotional a unor produse agricole modificate genetic sau nemodificate decat ici pe colo ?
Postat 15 Noiembrie 2012, 20:37 de Land
paprika
Voteaza-ne ca din ardei grasi sa devenim si mai grasi!
Postat 15 Noiembrie 2012, 19:02 de rambo
cristi woodhead
daca-ti dadea crema de hemoroizi si tu aveai nevoie,abordarea era una placut surprinzatoare si inovativa si la fel mergeai pe mana lor,perfect de acord cu tine felicitari!in felul acesta progresul va fi asigurat si in ograda noastra PS :un sfat,esti tanar ,du-te la scoala!
Postat 15 Noiembrie 2012, 19:00 de j walker
Bravo
Abordarea venita din partea ARD BIHOR este una placut surprinzatoare si inovativa. Felicitari doamnei Adelina Coste pentru proiectele propuse si mult succes dansei si celorlalti candidati ARD! Eu unul merg pe mana lor!
Postat 15 Noiembrie 2012, 18:52 de Cristi
doamne ajuta
Tinerii sunt viitorul aceste tari, ar fi bine sa ii ajutam cu totii!!
Postat 15 Noiembrie 2012, 18:24 de cosmin
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON