URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Ianuarie 2013, 13:10

BMW X6 furat în Italia, găsit la un orădean care a ajuns să fie cercetat de poliţişti

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea a anunţat sâmbătă că poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat şi reţinut în Oradea "un autoturism de lux marca BMW X 6, an de fabricaţie 2008, ce figura ca fiind furat din Italia".

Descoperirea a fost făcută joi, în baza unor informaţii în urma cărora frontieriştii au declanşat o acţiune pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate.

"Lucrătorii noştri au identificat pe raza municipiului Oradea un autoturism marca BMW X6 ce aparţinea cetăţeanului roman lui Florentin B., în vârstă de 39 ani, domiciliat pe raza municipiului. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din Italia, din septembrie 2012", se arată în comunicat.

Autovehicolul a fost reţinut, iar orădeanul la care a fost găsit a fost dus la sediul ITPF Oradea pentru audieri. "Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul la începutul lunii octombrie 2012, contra sumei de 24.000 euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că este declarat furat", mai arată comunicatul.

Maşina, care, conform poliţiştilor are o valoare de catalog de aproximativ 45.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul ITPF Oradea până la finalizarea cercetărilor.

Orădenului însă i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de tăinuire la furt, urmând ca ancheta să stabilească dacă acesta este vinovat sau nu.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
te lasa sa faci ca sa hramesti ierahic sistemul
sa vedem cu se autosesizeaza finantele sa faca dovada banilor daca nu cei de la sparea banilor ce au de zis tranzactie mai mare de 15.000 de euro :))) hai sa va vedem analfabeti in functii publice :)))) datorita mizeriilor din functii romanul este abuzat / nu are rost sa te implici in Romania ca orice ai face numai de infractiuni te lovesti din cauza analfabetismului politic si a functilor impuse politic esti luat de fazan mai rau ca la o vanatoare :)))).
Postat 13 Ianuarie 2013, 15:13 de nu are rost sa te im
sa nu va fie mila de un fraier !
in mama lor de ordinari, la parnaie daca va faceti de cap :))))! toti sunt smecheri cu masini furate :))))
Postat 13 Ianuarie 2013, 14:57 de bravooooo
ce idiot a avut 24.000 de euro acum nu i mai are, felicitari, cat mai multi !
nu mai cumparati masini de la intermediarii din piete sunt FURATE + evaziune :))) si culmea cu acte in REGULA din 1 milion furate nu se stie cum cazi chiar tu in groapa cu lei. Nu le inmatriculeaza pe ei ci cu semnatura falsa de cumparator trece masina pe cumparatorul direct se fac si 50 de tranzactii pe an asa se traieste in ROMANIA tara hotilor :))) asa se cumpara tigari scume si alcool pe FURT , ce e ieftin e furat oricum, asta sa va fie clar.
Postat 13 Ianuarie 2013, 14:55 de la mintea prostului
daca nu o cumperi tu direct de la proprietar este LOGIC sa fie FURATA :)))
ooooooooooooooooo dar majoritatea sunt furate cu ajutorul celor de la RUTIERA !!!!! ce noutate e asta ?:)))) doar numai noi romani ne permityem LUXUL in CRIZA, logic ca sunt FURATE !!!! vai de noi ce se intampla in prezent este GENOCID PENAL SOCIAL< degeaba esti NEVINOVAT ca pana iti stabilesti NEVINOVATIA sitemul te DISTRUGE trebuie sa fi de OTEL la nervi sa nu te schimbe, RECE PRECUM SARPELE la acuzatii..
Postat 13 Ianuarie 2013, 14:52 de la mintea prostului
bravoPFR
ia confiscat x lu fratele Balint
Postat 13 Ianuarie 2013, 14:34 de io
CUM VENI,
FATULOIU, se si gasi BAMWEU, sa aiba omu putintica treaba pana se baga sub pres gunoiu....he, he, raul, ramul mi-e prieten numai mie, iara tie dusman - ti este !!!!!!!! Eminovici
Postat 12 Ianuarie 2013, 23:32 de ADINA
saracu nevinovat
trebuie sa fii berbec sa bagi 24k intr-o masina fara sa faci niste ceretari sumare. omu stia ca era furata, evident.
Postat 12 Ianuarie 2013, 16:17 de Oradean
auzi tu - cica tainuire la furt
excat asa a patzit un prieten de-al meu care si-a cumparat masina acum vreo 10 ani si era data furata in italia ea era inmatriculata in RO si ala care i-a vandut-o in piata era cu buletin fals . Deci l-a tzinut pe omul meu in arest vreo 2 luni pentru furt dupa care i-au schimbat incadrarea la tainuire si dupa care a urmat tribunale si alea alea abia dupa 5 ani cand l-au prins din gresala politia pe hot a zis ala si ce nu a facut printre care si de masina in cauza ca abia a scapat omu - in concluzie TRAIASCA POLITIA ROMANA (din Oradea)
Postat 12 Ianuarie 2013, 15:00 de Doru
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON