URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Ianuarie 2011, 11:08

Avocata fetiţei care ar fi fost molestată de Tabără afirmă că acesta suferă de sindromul Cushing

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

"Este cert! Cristian Tabără suferă de sindromul Cushing. Dosarul medical de la unitatea militară unde Tabără şi-a satisfăcut o parte din stagiul militar a ajuns pe masa poliţiştilor şi din acte rezultă că Tabără suferă de această boală", a afirmat avocata Ingrid Alexandrescu, potrivit site-ului libertatea.ro. Alexandrescu o reprezintă pe Alexandra, fetiţa care susţine că în urmă cu un an şi jumătate ar fi fost molestată de Cristian Tabără.

Avocata fetiţei spune că a cerut actele medicale pe care omul de televiziune le-a depus pentru a-şi întrerupe stagiul militar.

Ingrid Alexandrescu a mai declarat că i-a trimis procurorului care se ocupă de caz de la Tribunalul Bucureşti o solicitare pentru a obţine o confruntare între minoră şi Cristian Tabără. De asemenea avocata vrea să se facă profilul psihologic al realizatorului TV. "Ceea ce a ieşit acum la iveală e un indiciu temeinic că Alexandra nu minte. Copila e o victimă, iar dacă Cristian Tabără nu va fi pedepsit pentru ceea ce a făcut, cu siguranţă vor mai fi şi alte victime", a mai spus Alexandrescu.

Potrivit psihologilor, caracteristicile sindromului Cushing sunt manifestările instinctive, violente şi compulsive greu de controlat. Mai mult, în anumite momente în care bolnavul de Cushing este stimulat sexual devine greu de oprit în intenţiile sale. De multe ori, sindromul se asociază cu impotenţa, o boală care provoacă grave frustrări sexuale.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Intrebare pentru anca
anca, dupa patosul si convingerea cu care scrii, sa inteleg ca esti presupusa victima a lui Tabara? din pacate nu reusesc sa deslusesc ce vrei sa spui, mesajul tau este incoerent si lipsit se sens... n-am inteles cine sunt "copii cu incredere", cine este "carpa" care s-a maritat cu "comori genetice" (si ce treaba are carpa in povestea asta?!) si cine e "laba trista"? Tare mi-as fi dorit sa inteleg mesajul tau... poate te putem ajuta. Numai bine!
Postat 10 Ianuarie 2011, 12:56 de adela
anca
...se putea sa nu se infoaie anca la stirea asta?
Postat 06 Ianuarie 2011, 10:25 de Cypress
da
Avocata nu are nici o dovada ca Tabara este vinovat si atunci face simple speculatii . Nici un doctor nu va depune marturie la proces un om bolnav de sindromul Cushing este pedofil. Este o aberatie totala . Ginditi-va , daca totusi acest om este nevinovat si toata opinia publica il face harcea parcea si il acuza de o gramada de aberatii ? Daca acceptati asta atunci ginditi-va ca miine s-ar putea sa fiti in locul lui ! Cum ramine cu prezumtia de nevinovatie ? Pina cind se demonstreaza clar ,cu dovezi indubitabile nu cu speculatii si aberatii , pentru mine acest om este nevinovat . Daca aceasta avocata vine cu acuzatia ca Tabara ar fi dereglat hormonal atunci si eu pot sa spun ca aceasta adolescenta este si mai tulburata hormonal . Sa nu uitam ca este la virsta la care ovarele ei pompeaza in ea hormonii estrogeni care o transforma dintr-o fetita intr-o femeie ! Aparitia ciclului menstrual , aparitia sinilor , primele intebari despre sex , curiozitatea sexuala , presiunea psihica din mediul inconjurator care o bombardeaza cu sex si imagini sexuale . Plus la virsta ei inca nu face diferenta dintre rau si bine . Toti ati trecut prin asta hai nu va mintiti.
Postat 06 Ianuarie 2011, 03:15 de rick
normal ca e bolnav
daca era normal nu facea asa ceva acum sper ca nevasta sa sa i nasca copii cu incredere au ce MOSTENI, e natural:)) CARPA ai ajuns fata de sters pe jos sa te mariti cu comori genetice nu oricine REUSESTE:)) mai sunt cativa ca el in oaradea ii numesc simplu : LABE TRISTE:))
Postat 05 Ianuarie 2011, 21:08 de anca
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON