URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Noiembrie 2010, 16:44

Adelina Coste: Să spună Lia Pop cum îi ajung studentele în paturile colegilor de partid!

Adelina Coste: Să spună Lia Pop cum îi ajung studentele în paturile colegilor de partid! Daniela Ruscaş (foto stânga) şi Simona Dăncuş (foto dreapta) au devenit celebre după ce au recunoscut că au făcut sex pe bani, inclusiv cu deputatul PSD Robert Negoiţă, ale cărui preferate erau
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Adelina Coste 01.JPGDupă ce s-a pronunţat pentru noua Lege a educaţiei, susţinând că actuala formă adoptată de Guvern este cea mai potrivită şi criticând comisia de învăţământ din Senat pentru faptul că a boicotat-o, PDL-ista Adelina Coste (foto), şefa Cancelariei Prefectului, a atacat-o joi pe preşedinta Organizaţiei de femei a PSD Bihor, profesoara Lia Pop, decana Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, pe tema scandalului sexual în care sunt implicaţi PSD-iştii Robert Negoiţă şi Nicolae Bănicioiu.

"În 2010, la alegerile pentru stabilirea noii conduceri a femeilor din PSD, doamna Lia Pop a fost realeasă. Atunci domnia sa a rostit plină de emoţie câteva cuvinte despre politică şi rolul femeii în lumea de azi, despre destinul social democrat al multor tinere care-şi doresc să se afirme şi să reuşească în viaţă. Văd că acum doamna Lia Pop tace, deşi m-aş fi aşteptat să explice cum rămâne cu valorile morale social democrate după scandalul sexual în care au fost implicaţi liderii social democraţi Negoiţă şi Bănicioiu, dar şi fete care au participat la concursuri de miss pentru a fi plasate mai apoi pentru desfătarea acestor domni", a acuzat Adelina Coste, într-o conferinţă de presă susţinută joi la sediul partidului.

PDL-ista s-a referit la două tinere orădence, una dintere ele - Simona Dăncuş - membră PSD, iar cealaltă - Daniela Ruscaş - absolventă a facultăţii conduse de Lia Pop, care au recunoscut că s-au prostituat şi apar în rechizitoriul dosarului în care sunt nominalizaţi şi cei doi PSD-işti ca beneficiari sexuali ai unor fotomodele livrate de aşa zise agenţii.

Lia Pop_1.jpg"Acum doamna Lia Pop (foto) preferă să tacă în loc să ne spună cum e servită frumuseţea în partidul social democrat. Domnia sa e preşedinta femeilor din PSD Bihor nu doar cu ocazia festivităţiii de alegeri, ci şi mai ales atunci când trebuie să explice lucruri atât de urâte şi vulgare cum e acest scandal sexual din discuţie, cu atât mai mult cu cât una dintre studente e şi membră a PSD", a zis Adelina Coste.

Deocamdată, Lia Pop nu a putut fi contactată pentru a-şi prezenta punctul de vedere.

BIHOREANUL a prezentat, în urmă cu două săptămâni, povestea a patru manechine din Oradea care sunt implicate în scandalul sexual "prostituţie de lux", printre protagonişti numărându-se şi deputatul PSD Robert Negoiţă şi un alt coleg de partid, Nicolae Bănicioiu. Dintre cele patru, două - Daniela Ruscaş şi Simona Dăncuş - au recunoscut că au făcut sex pe bani, printre clienţii lor numărându-se deputatul PSD Robert Negoiţă şi interpretul Adrian Enache.

Citeşte pe această temă şi articolul: Fetiţe pentru VIP-uri!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
17 Comentarii
vai draga!
Nu am remarcat ca Adelina Coste sau Prefectura sa fi avut o reactie in raport cu "porumbeii" care se reguleaza pe banii nostrii, mai ales ca ea e inspector sef la ITM, institutie deconcentrata, monitorizata de prefectura. Sau asta nu conteaza, ca-s de-ai lor? Ca daca blonda nu ar plati in natura, nu ar mai fi tinuta in fonctie. Asts cum se numeste? Prostitutie si trafic de influienta... cumva..???
Postat 03 Decembrie 2010, 10:19 de una
Blonda de la Prefectura. Trista realitate vs "morala portocalie"!
Dna Adelina Coste, în calitatea sa de: şef al Cancelariei Prefectului de Bihor/activist PD-L/femeie, ce ne poate spune în legătură cu: 1. anunţuri de genul: a) ”Angajăm fete fără experienţă, salar 3000 euro.”; b) ”Angajăm studente, salar min. 5000 ron.” ş.a. 2. proliferarea alarmantă a consumului de etnobotanice, din 2005 încoace? Întrebări valabile şi pentru şefii ei.
Postat 30 Noiembrie 2010, 18:10 de stefan
intrebare intrebatoare
deci pe ce baza se poate avansa in PSD?care sant regulile de baza?te sprijina Lia Pop?
Postat 29 Noiembrie 2010, 01:48 de curiuosul?
@SCORTOSUL. Dosarul: ”Babylon zöld-portocaliu!”
Despre soţii ideali: don Pedro şi Laszlo Tokes, ne spui ceva "pikant”? ”Multe succesuri!”
Postat 27 Noiembrie 2010, 15:00 de ...Don Pedro
replica la articol
Adelina Coste ,,Sefa cancelariei Prefectului``conform Legi statutului functionarului public articolul 77 litera(h) sunteti pasibila de o sanctiune din partea prefectului ,ati amestecat munca cu politica courva :))=)).Adelina Costa dar si in partidul dumneavoasta mult iubit PDL tot asa s-a facut promovarea foufelor matracucilor parasutelor exemple sunt si in Bihor pasarica de la ITM,ministreasa de la turism si dezvoltare etc ,etc si vorba aceea romaneasca,,Ce nu pot 10 barbati cu capul,poate o femei cu kourul ``:))=)) .Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 27 Noiembrie 2010, 14:27 de Romanul Simplu
Polemica nejustificata.
Eu as refuza sa polemizez cu pozitiile din care fac politica blondele din PDL!
Postat 27 Noiembrie 2010, 11:27 de SAFE
PSD +UDMR = 2 CURVE POLITICE
SPUN EU ! LA CURVE POLITICE SUNT NECESARE SI CURVE UMANE !! ASA CA CINE SE ASEAMANA SE SI AUNA !! PSD = DUPA UDMR CEA MAI MARE CURVA POLITICA
Postat 27 Noiembrie 2010, 10:33 de SCORTOSUL
adelina mandravina
ei, ce sa zic?! sigur ca e frustrata madama asta la cat e de bruttisima! si totusi, nu inteleg ce are sula cu prefectura? ar trebui ca lia pop sa-si pazeasca studentele?! sau sa le oblige sa poarte centura de castitate? fiecare isi croieste singur existenta. iar raspunderea pentru ce faci este individuala.
Postat 26 Noiembrie 2010, 20:07 de adelina
”Epoca portocalie.” Ep. Preacuvioasa de la Prefectură.
I. Despre Legea ”Funeriu” şi efectele ei: 1. Ce poziţie are dna şefă a Cancelariei Prefectului, fată de separatismele etnice forţate din învăţământ? Ca şi şefii ei, tot poziţia capră, sau a struţului? 2. Legat de ”studii sociologice” model Hatoş, Prefectura nu are motive de a se autosesiza? II. ”Tinerele erau alese din rândul celor care proveneau din familii modeste sau cu probleme.” [text din articol]. 1. De ce atâtea probleme, mizerie umană şi sărăcie în România din ”Epoca portocalie”, dna Coste? De ce atâtea divorţuri, la familiile cu copii? De ce atâţia oameni fără lucru? Probabil pentru că se trăieşte (mai) BINE! 2. Cum v-aţi descurca cu un venit net de 1000 lei/lună? Dar cei care v-au aşezat pe la Prefectură? 3. Ce măsuri eficiente de combatere a racolării de tinere în vederea practicării prostituţiei, inclusiv prin presă, s-au aplicat în ”Epoca portocalie”? 4. În planul de guvernare, PD-L nu are nimic prevăzut în combaterea acestui fenomen degradant pentru condiţia umană (normală)? III. ”...fete care au participat la concursuri de miss pentru a fi plasate mai apoi pentru desfătarea acestor domni.” 1. Despre evoluţia reţelelor de prostituţie/proxenetism din Bihor (mai mult sau mai puţin ”fardate”) din 2005 încoace, inclusiv cu conexini la ”Babylon”, ne poate spune ceva dna Coste? Câti ”peşti” a prins, după 2004, IPJ Bihor? 2. Nimeni de la Prefectură nu are sarcina de a monitoriza şi modul în care sunt identificate, destructurate şi anihilate reţelele de ”carne vie”? O fi tot sarcina de serviciu şi de partid a dnei decan Pop? 3. Dna Coste: Cum s-a implicat PD-L Bihor, în recuperarea umană şi reintegrarea socială, a celor obligate de soartă să practice prostituţia, pe vreo ”centură”?
Postat 26 Noiembrie 2010, 19:53 de ...Don Pedro
cuib de prostitutie nu de viespi
ati gresit titlu TARFELE politici prostituiate de ce naiba nu le filmati si le prezentai pe poturi ca VARCIU gooool pusca, mama lor de prmatii din POLITICA, daca as avea o pusca sunteti primi cuiburi de prostituate si gigolo ce sunteti
Postat 26 Noiembrie 2010, 17:17 de @cetatean
dar de ce credeti ca am ajuns unde am ajuns?
ce ma distrati numai ce ce seamna se aduna daca sunt CURVE in PSD si PDL nu va mirati ca toate vor deveni, este o vorba romanesca lupul isi schimba parul dar naravul ba, urmeaza si repausul biologic si trebuie atrase urmatoarele, de ce va mirati prostitutia mascata predomina in orice sector, asa ca lasati le in pace IMPOZITATI LE simplu sau dati le foccc vrajitoarelor! daca va lasa cineva...ha, ha, ha de aceea nu ma bag intre lupi sunt PROSTI si nu au nimic deosebit ca viata dacat mortaciunile
Postat 26 Noiembrie 2010, 13:49 de anca
CINE A SCRIS OARE ARTICOLUL?
De ce nu postati cine a scris articolul?va e frica ca va da in judecata? ziar imputit! tot LAURA GAL a scris articolul?? SA VA IA DRACU PE TOTI!!!!!!!!
Postat 26 Noiembrie 2010, 11:16 de dan
dar tu ?
Pai bine bai Florinele Ciucase, si TU, care esti redactor-sef al acestui "ziar" esti absolvent al facultatii conduse de Lia Pop ! :))))) Cam cu chiu cu vai, caci si-atunci erai un delicvent care scria dupa dictare, dar tot absolvent se cheama ca esti ! Deci noi deducem de aici ca esti si tu un soi de cocota (prostituata, in caz ca ai nevoie de DEX) gata sa execute (in presa, ce-i drept) arii la saxofon cu greutati, pentru cativa dolari in plus :D
Postat 26 Noiembrie 2010, 09:14 de un fin cunoscator
i-auzi!
@:WC TUDOR: bag sama ca nu ai citit cu atentie comentariul meu! concluzia e simpla:ori e adevarat ce spune adelin si atunci de ce n-ar fi adevarat ce sustine si Vadim, ori nu e adevart ce scrie vadim si atunci de ce ar spune adevarul adelin?
Postat 25 Noiembrie 2010, 20:44 de dan oradeanul
DAN (B)O(U)RADEANUL
DRAGA DANE ORADENE EU,TATAL TAU,VADIM TUDORU SUNT OLEACA DUS CU PLUTA...OLEACA MAI TARE DAR , TU, DACA CREZI CE ZICE VADIM TUDOR, DU-TE ARUNCA-TE LA WC SI CHEAMA PE CINEVA SA TRAGA APA AM ZIS!
Postat 25 Noiembrie 2010, 19:57 de WC TUDOR
adelin, adelin_a
nu stiu, o fi asa, habar n-am dar nici cu unele PD-L-iste nu imi e rusine! de-o pilda, "SOARELE"! Vadim vorbeste foarte mult despre anii '90 cand studentii statatori prin bucuresti erau invitati de dumneaei cu sloganul:"veniti de luati luminaaaaaaaaaa" si bietii de ei, desi faceau eforturi monumentale sa-i reziste, nu-i rezistau. acu', nici ce zice Vadim nu stiu daca e adevarat au ba, dar atunci de ce trebuie sa credem ce spui tu, adelin adelin_aaaaaaaaa? apropos, fa_to! e adevarat ca ai avut oarece indeletniciri pe la MEDA? Ca aia de pe acolo spun niste lucruri tare urate despre tine!
Postat 25 Noiembrie 2010, 18:40 de dan oradeanul
bordelul UO
Matroana batrana! Pe fiica-sa a bagat-o in bordelul numit Universitatea din Oradea sa predea ...din cand in cand...cand mai are timp sa treaca pe acolo, in rest scoate banii pe sestache! Traiasca pestele Antal!
Postat 25 Noiembrie 2010, 17:17 de gojdistu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON