URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Martie 2013, 17:44

V-aţi făcut poză cu casa? Casele din străzile Avram Iancu şi Sucevei propuse pentru demolare! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Două străzi importante din zona centrală ar putea fi lărgite cu buldozerul. "Pe strada Avram Iancu vrem să demolăm şirul de case de pe partea dreaptă, astfel încât carosabilul să se lărgească până la nivelul unităţii de pompieri, care este mai retrasă. Strada se va dubla pe toată porţiunea de la Piaţa Unirii la Parcul Bălcescu şi se va ajunge mai bine la Universitate, care este şi va rămâne un punct important al municipiului", a anunţat primarul Ilie Bolojan miercuri în cadrul unei conferinţe de presă.

Edilul a mai spus că o măsură similară este luată în discuţie şi pe strada Sucevei. "Pe porţiunea cuprinsă între intersecţia de la piaţa mare şi strada Horea se va demola un rând de clădiri astfel încât şi această stradă să devină cu patru benzi. Astfel, o bună parte din traficul din zona centrală se va devia automat, pentru că şoferii care vin din Nufărul şi vor să ajungă în Rogerius nu vor mai intra în centru, ci vor alege strada Sucevei pentru a ajunge în bulevardul Decebal", a spus primarul.

Potrivit edilului, aceste propuneri fac parte din masterplanul care va fi supus dezbaterii publice în cursul lunii aprilie, pentru a sta ulterior la baza Planului Urbanistic General. "Probabil sunt propuneri care par fanteziste, dar în următorii 8-12 ani se va ajunge la necesitatea implementării acestor soluţii", a declarat primarul.

Piste de biciclete de lungul apelor

Ilie Bolojan a spus că viitorul PUG a fost gândit astfel încât să sprijine dezvoltarea economică a oraşului, să reducă disparităţile dintre cartiere şi să transforme Oradea într-un oraş funcţional şi sigur.

"Vrem să dezvoltăm piste de biciclete şi zone verzi de-a lungul malului Crişului Repede şi al cursului Peţei. Pe malul Crişului am început deja realizarea de astfel de zone de promenadă, iar pe cel al Peţei se lucrează la pista de biciclete din zona fostului drum militar de lângă piaţa Obor. Vom face o legătură între aceste piste pe strada Oneştilor", a spus primarul.

Parcări pe terenurile de sport

Edilul a mai arătat că, în momentul de faţă, principalele nevoi ale oraşului din punct de vedere urbanistic sunt legate de lipsa spaţiilor publice şi a locurilor de parcare din cvartalele de blocuri.

"În ceea ce priveşte spaţiile publice, în afară de Piaţa Magnoliilor din Rogerius nu ştiu să existe alt loc în cartiere unde oamenii să se poată întâlni. Va trebui să găsim amplasamente pentru mici piaţete pietonale pentru locuitorii din zonă", a spus Bolojan.

Referitor la criza locurilor de parcare din cartiere, edilul a afirmat că o soluţie ar fi construirea acestora pe terenurile de sport, elevii urmând să se joace de-asupra lor. "În Nufărul, s-ar putea face o parcare cu subsol şi parter pe terenul de sport din strada Peneş Curcanul, în strada Moldovei s-ar putea amenaja pe terenul de sport al Şcolii Generale 11 şi exemple ar mai fi", a mai spus edilul.

Oradea se închide zece ani!

Primarul a afirmat că, odată votat PUG-ul, municipalitatea va cere Consiliului Local să interzică extinderea intravilanului oraşului pentru o perioadă de 10 ani. "Excepţie vor face numai zonele în care dezvoltatorii îşi vor asuma să suporte pe cheltuiala lor costurile cu infrastructura", a spus edilul. Bolojan a zis că este nedrept ca intravilanul oraşului să se extindă, în vreme ce străzi din vatra veche a oraşului să nu aibă reţele de apă, canalizare şi drumuri.

"Avem încă zone în oraş în care ne putem dezvolta. Nu are rost să investim milioane de euro în extinderea intravilanului", a spus primarul. Printre zonele nominalizate de Bolojan se numără amplasamente precum cel al fostelor unităţi militare de pe malul Peţei, terenurile din strada Toamnei sau zona din Calea Aradului de lângă cartierul Luceafărul.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
38 Comentarii
DEMOLARE
Primarul nostru care se pricepe la toate , mai sa fie , DAR PE NOI NU NE INTREABA NIMENI , DEMOLATORUL SEF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, REZOLVATI B-DUL MAGHERU , ACOLO DE CE NU SE DEMOLEAZA ""PARTEA DREAPTA "" ,
Postat 01 Aprilie 2013, 13:20 de spital
Lipoveanu -securista procurorilor de la Parchetul Curtii de Apel
PN(a)L(a)-ista LIPOVEANU,mari procurori,securisti,deturnari de fonduri la ITFS Bihor ,consilieri si directori alesi pe interese si trafic de influenta - Bolojan constrans sa faca jocul SISTEMULUI MAFIOT,- ACEASTA ESTE ORADEA AZI. Bani...bani....bani...,cat mai multi ptr. SISTEM, asa ca: demolam,construim, demolam,construim.....nu conteaza ce, BANI SA IASA.! Dupa noi ..potopul ! Bolojane,rusine sa-ti fie !,ptr. ca ai facut sa credem in tine.
Postat 30 Martie 2013, 01:40 de xyz-q
Politia
Eu cred... Ca mai bine ati demola politistii dein intersectii dimineata intre orele 7:30 si 8:00
Postat 27 Martie 2013, 14:53 de luci
Esti pe tarlaua proprie?
"Pe strada Avram Iancu vrem să demolăm şirul de case de pe partea dreaptă," - da\' proprietarii ce zic, vor, tovarase?
Postat 26 Martie 2013, 01:03 de O oarecare
buldozer
Demolati strada principala din Birtin si faceti pista de biciclete!
Postat 23 Martie 2013, 21:04 de flore
??????????
Tu nu dormi bine..ceasca n-a reusit ce vrei tu...votati bolovanul,votati demolatorul..Cu CET-ul ce faci frate Bolojan?Ce faci pe Dobrestilor?Citi pomi tai?Dorim numai ganduri bune toate cele 8 blocuri si noi si cateii,matele si sobolanii din subsol..sper sa n-apuci sfirsitul mandatului..!
Postat 23 Martie 2013, 10:44 de Traian
Oradea - oras FARA ARHITECT
Vrem sa aflam si pozitia \"arhitectului sef \"....inginer constructor......arhitectc...ca singurul \"MARE SPECIALIST \"din Oradea indrituit sa conduca Institutia Arhitectului Sef , aleasa de primarul Bolojan - in persoana D-nei LIPOVEANU ; doamna fara caracter ,fara responsabilitate,dna care APORTEAZA atat la comenzile celor din SISTEMUL MAFIOT cat si la cele primite de la primar fara a avea nici o reticenta.Oradea este pe mana unor IMPOSTORI PARVENITI.:mai acum cateva zile dna LIPOVEANU isi exprima grija pentru refacerea fatadelor cladirilor din centrul istoric al orasului....... ...cata falsa preocupare ptr. binele orasului,.......cata preocupare ptr. CHELTUIREA BANULUI PUBLIC ! Oradea , oras FARA ARHITECT.
Postat 22 Martie 2013, 22:52 de Adi
Acces in centru
In toata Europa accesul in centru este restrictionat. Fie doar pt pietoni fie doar pt masini nepoluante. Se foloseste transportul in comun si bicileta. Tocmai ce am dat 30+ milioane de euro pe tranvaia sa ce? Farmecul orasului Oradea o spun eu care nu sunt localnic consta tocmai in aceste cladiri nu in strazi asfaltate si bloace.
Postat 22 Martie 2013, 19:55 de Timar Adrian
interesant
Daca ideea de a transforma cladirea garnizoanei in centru administrativ si zona cetatii in centru cultural mi se pare excelenta, aceasta noua idee mi se pare cel putin ciudata. Am in vedere mai multe motive pentru care NU inteleg cum s-a ajuns la aceasta idee: 1) zona centrala trebuie ferita de noxe, deci nu trebuie incurajata circulatia in nicio forma, 2) circulatia trebuie deviata pe centuri, asa ca cei din Nufarul pot ajunge f bine in Rogerius pe centura nu prin centrul orasului, 3) costurile sociale si materiale cu demolarea. Mai bine s-a aloca banii acestia in intretinerea respectivelor cladiri, eventual schimbarea regimului de inaltime (aducerea la un nivel comparabil cu cladirile vechi si frumoase de pe capete, cladiri care din pacate stau sa se darame singure).
Postat 22 Martie 2013, 11:23 de David
vai de noi.
Din pacate toti suferim din cauza acelor persoane care au dat inca o sansa pentru Bolojan Felicitari!
Postat 21 Martie 2013, 23:44 de oradean
asta-i solutia
S-a aruncat pe piata aceasta idiotenie dar nu cred ca s-au studiat variante alternative pentru descongestionarea traficului. pai cui ii vor folosi 4 benzi pe sucevei si mai ales avram iancu. pai bagam buldozerul si gata, am rezolvat problema? de ce nu se construiesc noi artere de ex prelungirea strazii fagarasului pina in cantemir. acolo se pot face lejer 2 sau chiar 3 benzi ( 2 + 1 ) pe sens.....aceste idei distrug doar vieti pentru toti cei care traiesc in zona mentionata si se vad deja evacuati
Postat 21 Martie 2013, 23:05 de seba
Pentru micul Ceausescu
Demolatorul si distrugatorul. Daca mutau ZOO si nu dadeau autorizatii de costructie tampite la ANL-urile din Decebal puteau scoate Decebal la centura direct prin spate pe la Universitate pe patru benzi. Asa tot ce scrie este irealizabil in mod normal intr-o societate normala. Centrul trebuie protejat si DA !!!! scos afara toate \"institutiile cu publicul\" din centru si intradevar in primul rand puscaria. Cat espre Bolo stiam ca este nebun. Cred ca il conduc femeile pana acum la condus fosta acum mai rau actuala de aici diferenta izbitoare de idei. Ia-l pe rectorul Bungau (prietenul si totodata rivalul tau) si mergeti la specializare definitiva undeva. Nu vreau sa va spun cum se numesc cei cu idei ca ale voastre.
Postat 21 Martie 2013, 14:41 de oradean
Daca....
Daca va fi o dezbatere si/sau , de ce nu, un referendum local pe aceasta tema, atunci lucrurile se vor mai limpezi. E nevoie de opinii cat mai multe,mai specializate si mai diverse. Pana atunci, opinia lui ,, INGINER'' mi se pare cea mai viabila. Domnul primar are dorinte foarte mari,asta e cert, dar aceste dorinte terbuie sa le,,coaca''( analizeze) o vreme si pe urma sa le faca publice. Asta ar fi spre binele domniei sale pentru ca simpatia alegatorilor nu dureaza vesnic !
Postat 21 Martie 2013, 13:39 de john doe
Oradea nostra nu a lui
Ce parere au despre aceasta initiativa urmatoarele organizatii: Registrul Urbanistilor din Romania (RUR), Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR) si nu in ultimul rand Uniunea Arhitectilor din Romania (UAR)? Cred ca ar trebui si acestor organizatii sa li se ceara o parerea despre aceste modificari. Strada Armatei Romane este doar cu 2 benzi. Dublarea strazii Avram Iancu va avea continuare in strada Armatei Romane care va ramane cu 2 benzi. Deci care ar fi idea, ce se rezolva cu dublarea strazii Avram Iancu? Cei care vin dinspre Nufarul si vor sa mearga pe strada Sucevei se opresc la semafor in giratia de la Piata Mare. Uneori sunt cozi lungi de masini si circulatia este oprita formandu-se ambuteiaj. Cei care ar veni pe strada Sucevei pe 2 sensuri vor da in ce ... in ambuteiajul format de cei ce vin dinspre Nufarul si vor sa intre spre Sucevei. Daca este asa cum spune acest, inca, primar, ca doreste decongestionarea centrului prin strada Sucevei inseamna ca numarul masinilor ce se vor bloca in giratia din Piata Mare se va dubla daca nu tripla. Poate ca se va intampla ca si in cazul giratie dintre Cantemir si Nufarul, giratie care a rezistat doar 7 luni. Oricum toate tot noi le platim.
Postat 21 Martie 2013, 11:17 de un oradean
la oase ba !
Nenorocitul asta de Balbajan face orice sa-i dea de lucru firmei Selina, de la care a facut milioane de euro din spagi, pana acum ! Vai de capul vostru de oradeni, ca ati votat un asa handicapat ! Macar eu stiu ca am votat cu unguru de Cseke :)))) Pana la urma se pare ca n-am gresit, ala era de zece ori mai bun decat creetinul de Balbajan ! Ce ma intereseaza pe mine ca pe primar il cheama Gheorghe sau Pisti ? Pe mine ma intereseaza sa ma simt bine in orasul meu, sa nu ma simt agresat de impuutiitii de politisti comunitari, sa nu ma trezesc ca vine primarul sa-mi demoleze casa numa' ca sa aibe de lucru firma care-i da spagi, etc. Poate peste 3 ani o sa vedeti diferenta intre un idioot si un ungur :))))))))
Postat 21 Martie 2013, 09:59 de Gheorghe Sculeru
SARITI NE DEMOLEAZA BOLO
Mandatul unui primar din pacate ales si de mine ,inceteaza printre altele ,cand persoana in cauza intra in incapacitatea temporara sau definitiva de a lucra .Supunerea la un control psihologic a unei persoane care are la indemana demolarea unui oras ,(de unde sa stim ca acesta nu este inceputul),motivat de traumele prin care a trecut aceasta persoana ar fi utila comunitatii.
Postat 21 Martie 2013, 09:47 de BOLO DEMO
nebunu
puscaria ar trebui mutaTA DIN CENTRU ,prefectura,tribunalu ,politia judeteana,,pasaportele,anmatricularile,evidenta populatiei,asta toate afara din centru cine are nevoie de ele sa mearga sa le caute si uite asa am descongestionat orasul ,cine lucreaza la aceste institutii pline de corupti ocupa tot centru orasului cu masinile lor ,ganditiva cat costa metru patrat pentru un puscarias sal tii an centru ,acel teren se poate valorifica si altcumva ,vinde primarule nebun puscaria si faci bani pentru una moderna afara din oras .primare vei mai fi primar cand o sa zboare porcu .
Postat 21 Martie 2013, 09:36 de TODORAN
Amatorism
Strazile respective se afla in zona protejata"Centrul Istoric Oradea".Cand vorbim de zona protejata, vorbim de o serie de aspecte care tin de cadrul urban existent, iar ceea ce se doreste se pare ca este o asanare urbana:o interventie grosolana asupra cadrului construit existent.oradeanii au posibilitatea sa sesizeze Comisia de disciplina a Registrului Urbanistilor(RUR) in cazul elaborarii unei documentatii(pug) care incalca cele mai elementare reguli urbanistice. Orice demers de acest fel trebuie insotit de studii si analize nu de pareri neavizate.
Postat 21 Martie 2013, 09:32 de Alt_Oradean
112 ! ne DEMOLEAZA
112 ,veniti repede NE DEMOLEAZA .Ei isi fac vile pe dealuri pe noi NE DEMOLEAZA in valuri . Oradea ,oras istoric , va devenii o parcare contemporana cu Bolojan . Asta-i primar sau demolator ! 112 !veniti repede NE DEMOLEAZA !
Postat 21 Martie 2013, 09:00 de oradean
Alejdanu
Cand,toata lume,conserva si renoieste centrul vechi din orase,cand toate orasele se zbat pentru reducerea noxelor si a circulatiei in centru ,te-ai trezit tu sa faci invers. Sper ca nu s-a defectat ceva la tine , la circuitele inalte odata cu div....l
Postat 21 Martie 2013, 08:53 de Oradeanu
A FI SI A NU MAI FI IN VECI PRIMAR !
Se pare ca la al doilea mandat toti o iau razna .Divorteaza ,demoleaza ,slabesc . Dar oare , nu apar efecte ,,secundare '' si in alte zone ale comportamentului !? Si lui Ceausescu ia fost bine pana nu s-a apucat de demolat . Alo ! Se pare ca centrul istoric este o inventie !? altfel nu am inteles ,de ce pentru lucrarile de introducere gaz cladirile de pe Avram Iancu si Sucevei necesita aviz arhitectonic.Ori suntem ori nu suntem .Tu Bolojane oricum ,NU VEI MAI FI ,primar in Oradea in veci !
Postat 21 Martie 2013, 08:27 de politicos
Mesterul Manole
Oameni buni. Hai sa o punem pe seama divortului.(altfel am spune ca e nebun)
Postat 21 Martie 2013, 07:42 de CE?
PUGilistul
PUG -ul este intocmit de firma BLOM, cea care manageriaza si proiectul Aparegio, pe principiul foarte drag lui Blojan - cat timp eu platesc, faci ce spun eu. Nu are nicio o legatura cu ingineria acest PUG. A angajat o firma care sa justifice oarecum ceea ce vrea EL sa faca. Atat. (Mai bine nu mai reveneai de la VIENA bovanule).
Postat 21 Martie 2013, 07:22 de cetatean
uau
DOAMNE FERESTE!!!!!!!!!dasr ce vrea omul asta ?sa mearga sa-si demoleze ALESDUL asta ne mai lipseste nu ii normal la cap?asta ii in stare sa distruga frumoasul nostru oras ne distruge toate amintirile vrea sa-si faca propriul oras?sa ne lase in pace sa speram ca nu se v-a vota.vai de noi am ajuns sa o vedem si pe asta
Postat 21 Martie 2013, 06:59 de angela
io
Aafara cu bolovanu nebunu care trage cu tunu noaptea la unu. Divort! Acuma! Bolovanu Prostu din Alesd!
Postat 21 Martie 2013, 04:14 de nagyvarad
delir
Primaru deja abereaza viseaza sa darame si sa construiasca juma de oras numa sa aiba selina de lucru. Daca ne uitam bulevardu dacia asfaltat acuma 2 ani ii arata ca dupa 10 ani in oras niste gropi in asfalt de te sperii. din banii aia mai bine facea noul cet pe carbune decat pe gaz. mai bine pune taxa pentru masinile centru si cu banii sa dezvoltam mai bine transportu in comun
Postat 21 Martie 2013, 00:34 de someone
sihopat
Voi ativotat. meritati soarta
Postat 21 Martie 2013, 00:22 de gyuri
Multi bani pentru nimic
Demolarea pe Avram Iancu nu se justifica . Trebuie redus la minimum traficul de afaceri in centru . In acest scop toate serviciile Primariei care lucreaza cu publicul trebuie mutate in centrul civic si aiurea , ca sunt o gramada de cladiri neutilizate. Liniile de tramvai trebuie mutate de pe Primariei si Calea Aradului pe malul Crisului pana la podul cel nou , apoi pe Onestilor . De-a lungul lor se vor amenaja si parcari. Toata zona de la fosta Infratirea si spatiul viran din spate pana la soseaua de centura se poate dezvolta ca un bulevard larg, inclusiv cu linia de tramvai 2 . Acestea inseamna dezvoltare pe termen lung si nu carpeala . Cand orasul e plin de zone virane nu ne apucam sa demolam cladiri in centru ! O fac punctual investitorii care platesc bani grei pentru asta.
Postat 20 Martie 2013, 23:39 de Inginer
ceausescu II
Mars napoi in satul ALEJD demolatorule !!!
Postat 20 Martie 2013, 23:37 de andersen
dobitoc
Ceausescu 2! Omul acest nu e normal, inchideti-l intr-un ospiciu unde clanta e numai pe dinafara. Cum isi permite acest taran de Alesd sa se atinga de centrul orasului? Ce n-a reusit Ceausescu, face el. Vad ca prostia nu tine de partidul din care faci parte.
Postat 20 Martie 2013, 22:41 de Oradean
care o fi miza?
Ma intreb din ce bani va despagubi Bolojan proprietarii acelor cladiri??? Poate ca deja acele cladiri ce urmeaza sa fie demolate au fost cumparate sau retrocedate "cui trebuie", urmand ca noi, oradenii, sa platim din greu pentru exproprieri, baietilor destepti. Recomand astfel de experimente la Alejd, nu la Oradea!
Postat 20 Martie 2013, 21:38 de vasi
RMD
@H. Himmler: ne raportam la strazile mentionate in articol si anume Avram Iancu partea dreapta spre pompieri, Sucevei (poate ca mai sunt cateva ): unde ai vazut tu cladiri vechi, patrimoniu, sau asemanator care sa nu poate fi demolat??? Apropo, sper ca cei care i-si dau cu parerea pertinenta au trecut prin aceste zone la ora de varf si au vazut cum se circula....
Postat 20 Martie 2013, 21:17 de rest
greseli
apreciez grija primarului pentru problemele orasului - iar una dintre ele este intr-adevar traficul aglomerat. cred insa ca aruncarea pe piata a unor solutii gindite de niste "specialisti" de 2 lei nu este binevenita. astfel, acelasi trafic poate fi indreptat pe strada costaforu unde - fara necesitatea unor demolari se pot realiza 4 benzi prin eliminarea spatiului verde dintre carosabil si trotuar. nu e mai ieftin?
Postat 20 Martie 2013, 20:45 de seb
@rest
Nu e chiar asa, monser; prin toate tarile pe care eu le-am vizitat (si au fost destule), se vrea conservarea zonelor centrale, de regula impanzite cu cladiri vechi si nicidecum demolarea lor. Ca sa nu mai vorbim ca centrul ar trebui sa fie, in curand, in mare parte zona pietonala. Asa ca eu nu cred ca asta e solutia. Dar pana la urma cine sunt eu, sa imi permit sa cred?! 88
Postat 20 Martie 2013, 19:28 de H. Himmler
RMD
dupa cum a zis "in urmatorii 8-10 ani" nu mi se pare deplasat fata de inteleptii care el cred ca e prost, el are viziune pt oras, spre deosebire de altii care doar comenteaza si numai ei stiu cate scoli au terminat si tari,capitale au vizitat.
Postat 20 Martie 2013, 19:11 de rest
SMENARII
PRIMARUL CAUTA DE LUCRU PENTRU FIRMELE LUI RUS.
Postat 20 Martie 2013, 19:01 de ION
WTF?
ce dracu' ? bolojan cred ca si-a pierdut ratiunea....
Postat 20 Martie 2013, 18:45 de ics
Pleaca o data Bolo
Bolojan: EJECT!
Postat 20 Martie 2013, 18:34 de vasi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON