URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Februarie 2013, 13:20

Odobasianu, dus în cătuşe la Tribunal: DNA cere arestarea! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un complet al Tribunalului Bihor judecă, vineri, cererea de arestare pentru 29 de zile formulată de către procurorii DNA Oradea pe numele fostului subprefect Silviu Odobasianu şi a omului de afaceri Ciprian Berindea, administrator al firmei Top Construct Grup.

Cei doi au fost reţinuţi, cu o zi mai devreme şi sunt acuzaţi de o pagubă de aproape 2 milioane de lei adusă bugetului de stat şi municipiului Beiuş pe vremea când Odobasianu era primar al municipiului.

Adus în cătuşe la Tribunalul Bihor, Odobasianu şi-a susţinut nevinovăţia în faţa ziariştilor: "Legea va demonstra adevărul şi că nu sunt vinovat", a spus PSD-istul înainte de a intra în sala de judecată.

Ciprian Berindea s-a ferit de ziarişti şi a refuzat să facă vreo declaraţie. Avocatul acestuia, Răzvan Doseanu, a precizat, însă, că omul de afaceri nu recunoaşte faptele care îi sunt imputate. "Clientul meu se declară nevinovat", a spus Doseanu.

Procesul celor doi are loc în şedinţă secretă, în sala de judecată având acces doar avocaţii lor.

Detalii despre acuzaţiile care li se aduc celor doi, în articolul: Fostul subprefect PSD Nicu Odobasianu, reţinut de DNA

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
21 Comentarii
secret
Sedinta secreta???V-ati intrebat de ce !?Banii erau publici...functiile de ex-primar,ex-subprefect (O.N.) si cea de "om de afaceri" si ex-vames (C.B.),parca tot publice si platite de contribuabil sunt.Atunci?Sper ca nu se doreste o musama pe tambal !
Postat 04 Martie 2013, 13:59 de romanii cu talent
REPLICA LA ALINA
Draga nici nu vreau sa ajung niciodata la nivelul tau si al lui Odobasian. NU MA COBOR PANA ACOLO , sunteti niste RATATI !!!!!!!!!!!!!!!
Postat 26 Februarie 2013, 12:25 de IULIA
ANA BANANA- ALINA
Nu va cunosc, nu sunt din zona, dar din ce scrie pe aici imi dau seama din ce categorie sociala faceti parte: HOTI, BANDITI, MAFIOTI, MINCINOSI !!!!!!!!!! deoarece vad ca prea tineti parte acestora.
Postat 26 Februarie 2013, 10:18 de PCR
OOOOps
In loc de " BANANA" am scris "BABANA". Ma rog, poate nici n-oi fi gresit tare!
Postat 24 Februarie 2013, 01:16 de TDS
Va rog, tovarasi!
@ALINA, ANA BABANA: Domnul Odobasianu era pana in 1989 tovaras de frunte! Nu-i vorba ca si altii erau! dar, totusi....
Postat 24 Februarie 2013, 01:15 de TDS
REPLICA LA IULIA
ANALFABETO !!!!!!!!!Nu vei ajunge la nivelul Domnului Odobasianu NICIODATA !!!!!!!
Postat 23 Februarie 2013, 22:27 de ALINA
REPLICA LA ANA...
ANA, prin faptul ca lasi comentarii la toate articolele despre Domnul Odobasianu rezulta ca esti o disperata si o inculta sa nu zic chiar proasta, fiindca nici nu stii macar despre ce este vorba! Asa ca mai taci!!!!! Si apropo, sa il pupati pe Domocos in fund toti lingaii lui!!!!
Postat 23 Februarie 2013, 18:28 de ANA BANANA
TE PUP......TE PUP
D-le Odobasian, vezi ce ai patit daca nu ai stiut cand sa te orpesti? Ai crezut probabil ca e ca pe vremea cand erai mare si tare la Infratirea si iti bateai joc de toti sefii, cu toate ca tu erai prost gramada, meserie ZERO, numai gura mare. Mai mare mincinos nu este pe toata zona Beiusului. Sa te vedem cum te scoti , daca esti de vina sa platesti cu toata gasca.
Postat 23 Februarie 2013, 14:28 de ANA
2
Nu cred ca ii aresteaza ca fptele sunt din 2009 si retinerea se opereaza dupa 5 ani de la consumarea infractiunii in care nu se poate retine ca au prezentat pericol pt ordinea publica. Deci eu cred ca o sa ii cerceteze in stare de libertate ca doara nu degeaba suntem renumiti pentru Baile Felix si cele mai blande instante din tara.
Postat 22 Februarie 2013, 19:25 de 1
penalii +CIUMA ROSIE
boc este de vina ciuama ROSIE si si PENALI sunt curati ca LACRIMA .ANUL VICTORIEI FINALE ESTE ACUM (BOLOVAN = echipa de penali )GRIPA AVIARA S-A VA MANANCE.
Postat 22 Februarie 2013, 19:24 de oradeanul
frunza verde iedera DNA e o secera..
Pe la Dragesti cand secera DNA-ul?
Postat 22 Februarie 2013, 18:45 de gicu
@Ametit
Pe primarul nostru Domocos l-am vazut de multe ori pupandu-se cu Odobasian. Acuma nu stiu daca era sarut fratesc sau sarutul lui Iuda.
Postat 22 Februarie 2013, 18:01 de Ametila
INTREBARE
DNA ORADEA, PE DOMOCOS CAND IL LUATI CU ECHIPA DE FOTBAL CARE A TOCAT 200.000 DE EURO???
Postat 22 Februarie 2013, 16:52 de AMETIT
Jumatati de masura....
Daca DNA chiar ar fi Direcţia Naţională Anticorupţie uslamistii si uslamul ar disparea in proportie de 90%, indiferent ca sunt in conducerea uslamului sau talibani (citeste idioti) de rand. Nu-i vorba, nici udmr-ul si nici pdl-ul n-ar scapa usor, dar uslamistii precis ar disparea din istorie ! Si n-ar fi nimic rau in asta, ba dimpotriva.
Postat 22 Februarie 2013, 16:07 de pinonel
Vascau
Speram intr-o actiune a DNA-ului si in zona primarului Porge, din Vascau. Daca Odobasian a furat, dar a si facut ceva, Porginiho a furat si nu a facut nimic. DNA... DNA.. o sesizare , ceva?
Postat 22 Februarie 2013, 15:53 de Climpos
idem
Pe cand si Lucaciu,fostul primar de la Stei.
Postat 22 Februarie 2013, 15:35 de anonim
La multi ani!
La multi ani si la mai mare tuturor celor ca el!
Postat 22 Februarie 2013, 15:22 de Gheorghe
JAF
eu sper ca la un moment dat acelasi lucru sa-l pateasca parintele promovat habar n-am pe ce criterii in diferite "deminitati"! Ultima dintre ele: parintele 3 in 1(sau poate chiar mai multe)face parte din comisia de privatizare a CFR Marfa! JAF asigurat!
Postat 22 Februarie 2013, 14:37 de TDS
Replica la @Emilian
CENZURAT
Postat 22 Februarie 2013, 14:15 de Romanul Simplu
NU ESTE FAPTA FARA RASPLATA
vai draga silviu, sincera sa fiu imi pare rau de tina, dar la cat ai furat la viata ta iti mariti soarta. daca ne uitam tu parca ai muncit cinstit 10 vieti , atat ai realizat , si ne-ai ras in nas ca nu ne stim descurca. cati ca voi la fel sa pateasca; nu doresc raul nimanui D-zeu mi-e martor dar nici chiar asa sa fim luati toti de fraieri.
Postat 22 Februarie 2013, 14:06 de iulia
???!!!
...................DNA-UL LUCREAZA NUMAI IN WEEKEND??? DNA , ADICA DOAMNA !!
Postat 22 Februarie 2013, 13:44 de ADINA
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON