URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că telenovela dintre președintele Consiliului Județean Ilie Bolojan și un grup de cetățeni din Cheriu începe să capete accente tragice. Deși șeful județului le-a oferit un inel, e drept, un inel metropolitan care trecea prin terenurile lor, cei din Cheriu n-au apreciat gestul romantic și l-au târât prin tribunale, pe motiv că le tulbură posesia și buruienile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Decembrie 2018, 21:52

Nervi în Aeroportul din Oradea: Pasagerii cursei Tarom spre Bucureşti, revoltați că... nu au locuri în avion! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Situaţie revoltătoare, vineri seară, în Aeroportul din Oradea. Mai mulţi pasageri s-au plâns BIHOREANULUI că, deşi şi-au cumpărat biletele cu o lună înainte, nu au locuri în cursa Tarom RO 628 spre Bucureşti, într-un avion ATR care nici măcar nu a pornit din Capitală. Motivul? Compania a vândut mai multe bilete decât capacitatea aeronavei!

Mai mulţi pasageri care voiau să treacă prin procedurile de check-in în Aeroport au rămas stupefiaţi când li s-a comunicat că nu au loc în avion. "Ni s-a spus că nu avem locuri, în condiţiile în care mi-am plătit biletul în urmă cu o lună şi am plătit 72 de euro pe el, doar dus, până la Bucureşti", a povestit BIHOREANULUI unul dintre pasageri, din Oradea.

O tânără a declarat că reprezentanţii Romanian Airport Services i-au propus să fie transportată până la Cluj cu o maşină, iar de acolo să urce într-un avion Tarom cu decolare spre Bucureşti sâmbătă dimineaţă la ora 4.00, dar a refuzat oferta.

"Mie mi-a cumpărat instituţia bilete Bucureşti – Oradea şi retur cu o lună în urmă, iar acum trebuia să mă întorc spre casă şi am aflat că nu am loc pentru că s-a vândut overbooked (n.r. – peste capacitatea avionului)", a relatat şi o bucureşteancă.

O doctoriţă din Oradea, care avea loc, a renunţat la bilet din altruism, dar şi din cauza neîncrederii în Tarom. "Am cedat biletul meu unei tinere care voia să ajungă în Bucureşti la părinţi. Trebuia să merg la o conferinţă medicală în Capitală, dar nu vreau să-mi încerc norocul, să urc într-un avion care acum se repară", a declarat ea BIHOREANULUI.

"Nu s-ar întâmpla asemenea lucruri total neprofesioniste dacă de administrarea Aeroportului din Oradea s-ar ocupa Primăria în locul Consiliului Judeţean. Sunt revoltată că cei de la Consiliul Judeţean nu permit Primăriei să se ocupe de Aeroport, deşi Primăria ar fi capabilă să-l administreze cu oameni calificaţi, capabili să asigure curse din Oradea cu companii serioase", a completat doctoriţa.

Pasagerii rămaşi fără locuri sunt cu atât mai revoltaţi cu cât niciun reprezentant al Tarom nu a venit să le dea explicaţii, iar reprezentanţii firmei Romanian Airport Services care au făcut operaţiunile de check-in spun că nu au voie să le furnizeze informaţii.

Oamenii urmau să plece spre Bucureşti cu cursa RO 628, "perechea" cursei RO 627, care trebuia să plece din Bucureşti la 18.30 şi să ajungă la Oradea la 19.50, dar care până la transmiterea acestei ştiri nici măcar nu a pornit din Capitală. Aeronava, un ATR 72, cu 68 de locuri, ar fi defectă, li s-a spus pasagerilor care aşteptau la Otopeni.

De altfel, la ora 20.40, monitoarele din Aeroportul Oradea afişau o întârziere de 105 minute pentru cursa RO 627, dinspre Bucureşti, şi, implicit, şi pentru RO 628, spre Capitală.

Pasagerii din Oradea rămaşi fără locuri aşteaptă atât în interiorul aeroportului, cât şi în faţa terminalului şi, supăraţi, comentează că Tarom nu va fi capabilă să opereze cursele externe din Oradea, câtă vreme nici pe cele interne nu le poate asigura.

"În Oradea este nevoie de curse, există cerere, dar Taromul nu este în stare să o satisfacă. Şi acum foloseşte ATR-uri cu elice, de 68 sau 72 locuri, pe care le înlocuieşte cu Boeing-uri mai mari numai când vin delegaţii cu PSD-işti", a spus un bărbat, aluzie la faptul că acest lucru s-a întâmplat cu două săptămâni în urmă, când la Oradea s-a ţinut o consfătuire a senatorilor PSD, pentru care Tarom a pus la dispoziţie o aeronavă Boeing.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
37 Comentarii
Ionel
Da rent a car nu e o optiune? La cat e de ieftina închirierea in Spania? Numai sa ne dam rotunzi, da când e vorba de bani mergem pe "sichiș". Și oricum, crezi că acolo nu ai fost blocaje locale și aranjamente pentru Tarom? Hai sa studiem conducerea Tarom și o sa înțelegi apoi. Aeroportul nu prezintă interes că de 16 ani nici macar nu s-a discutat de pista, refacere sau reparație, doar de un nou terminal care sa deservească ce? Lipsa de oameni din lipsa de curse?
Postat 10 Decembrie 2018, 15:13 de poiu
ionel82
E simplu, la Oradea se vede diferența, la CJ la fel . Votează pe cine vrei dar nu PSD.
Postat 09 Decembrie 2018, 11:30 de Sandu1206
@Sandu1206
Tu iar crezi si iar iti dai cu presupusul.Se vede cat esti de educat si la ce mare companie lucrezi. Imi trebuie "pod" si imi trebuie aeroport pentru ca lucrez in Spania. Dar daca nu ne identificam exact problemele si cauzele lor si latram aiurea la luna ca Wizzair nu vine sau Ryanair a plecat din cauza CJB sau a lui Mang sau a lui Pasztor care "a regatit pista pentru Tarom" o sa latram degeaba. Aia 100 km se fac in 30 min cu trenul pe care nu il aveai la ora la care ajungea avionul. Cu ultimul autobus care pleca din Giroma cu 20 euro biletul, autobus pe care il prinzi sau nu depinde daca intarzie avionul, faceai mai mult de o ora. Puteai sa astepti 4-5 ore dupa aceea in aeroport in Girona sau autogara/gara in Barcelona ca alte legaturi nu aveai. PS Viteza tren Girona-Barcelona 250 km/ora, Barcelona/Zaragosa 317 km/ora dar iar, nu va uitati doar la guvernarea de acum ci de la revolutie încoace, TOTI absolut toti au fost la guvernare inclusiv guvernul "zero" Ciolos sa nu mai zic de jeguri ca Orban sau Basescu.
Postat 09 Decembrie 2018, 11:13 de ionel82
Aberatii pe aceeasi tema....
...a CJ, se intelege. CJ nu vinde bilete Tarom. Nu inteleg de ce stimabilul ziarist a mentionat acea afirmatia a "cuiva" din cei multi nemultumiti. Si mai sustine ca nu este ziarul de casa a Primariei.
Postat 09 Decembrie 2018, 10:53 de User anonimizat
ionel82
Apropo TV. Știai că aia 100 de KM se fac in 30 de minute, sau ești pe aburi??
Postat 09 Decembrie 2018, 01:59 de Sandu1206
ionel82
Eu cred că tu ți-ai început cariera de muncitor la înfrățirea in 1971. Ai o gândire de genul " mie nu-mi trebuie pod că nu umblu pe acolo " . Eu zic , că, dacă tu nu umbli pe acolo alții umbla. Dar tu umbli la birtul din colț , faci politica, și comanzi un deț de săniuța. Pt tine ajung 80 de lei la pensie sau salar, pt că e mai multe săniuțe în schimb dă-i in P**A pe restul.
Postat 09 Decembrie 2018, 01:21 de Sandu1206
ionel82
Ți-ai dat cu firma in cap. 1 că ești PSD-ist , 2 lumea spune una tu spui alta. Lucrez într-o mare companie, că sarcina de servici , trebuie sa umblu pe la sediile companiei in lume, e ceva de engineering, fac studii la Londra, când stau peste program câștig bani sau zile libere, nu pot să-ți spun unde lucrez. Nu a zis nimeni că e de vină Dragnea sau Mangă, ei sunt responsabili pt că nu știu să negocieze cu alte companii și când negociază anunță cu urlete și trâmbițe că avem curse de la 1 decembrie, și apoi anunță pe 1 decembrie că biletele se pun in vânzare pe 15 decembrie, și poate din martie avem curse.
Postat 09 Decembrie 2018, 01:14 de Sandu1206
@Sandu1206
Londra, Dusseldorf, Barcelona (de fapt Girona da ma rog treaca de la noi nu-s decat 100 km distanta) da ai umblat prin lume baiatu. Cu ce te ocupi șuț de buzunare sau duci fetite la produs? @scortosu - esti dement baiatu, du-te sa-ti faci un control la cap. Ce dreaq ai cu bugetarii, ti-a dat profa la scoala 4, ti-a facut doctorita o injectiei si te-a durut? Vrei sa ti se dea si sa ti se faca, dar tu ce faci, unde lucrezi? Eu lucrez in constructii, iarna in frig, nu ma fa tu pe mine in fel si chip idiotule. Daca aveti de comentat si de oferit solutii, da in Oradea de loc de mai bine. Dar nu cautati vinovatii acolo unde nu sunt. Nu Dragnea, Dancila sau Mang au oprit cursele Ryanair de pe aeroportul Oradea. Ca sunt niste nemernici la fel ca TOATA clasa politica asta e cu totul altceva. Da acuma cand ploua incepem sa injuram un politician ca el e de vina.
Postat 08 Decembrie 2018, 22:58 de ionel82
oradeanbihor
Și nu doar orădeni circula de pe Oradea. Sunt studenți străini, angajații companiilor, prieteni ai unor orădeni sau bihoreni, etc. Îmi plăcea orarul de zbor , doar de pe Londra era prea devreme pt mine și trebuia să o iau la fugă de multe ori , în rest pe celelalte curse era bun orarul. Iar pe Debrecen ajung cu 3 ore mai repede la aeroport și aterizeze la ora romaniei 02:00, și ajung in Oradea la 03:30.
Postat 08 Decembrie 2018, 18:15 de Sandu1206
oradeanbihor
Îți spun eu. Am fost Oradea-londra de 11 ori avionul încărcat full, datorită faptului că erau doar 3 curse pe săptămână am fost și pe Debrecen unde avionul era încărcat sub 60% și limba română nu mai era majoritară, am fost pe Barcelona de 2 ori era 80% încărcat, am fost pe Dusseldorf de 3 ori care era tot cam 80% . Între timp pe cursele astea erau văzute în parcarea aeroportului mașini cu numere de SM, CJ, AB, TM, HD, SJ, si numere de Ungaria. Datorita faptului că nu avem curse eu și mulți că mine zburăm pe Debrecen, Budapesta, CJ, TM, SM. Există un potențial imens de la Oradea. De multe ori am venit la Oradea doar pt 2-4 zile.
Postat 08 Decembrie 2018, 18:06 de Sandu1206
@ sandu
Intrebarea se pune altfel: cati oradeni circula sau isi permit sa circule cu avionul? Si nu uita ca mai exista Cluj si Timisoara, deci e exclus sa completam cu pasageri din judete limitrofe. Asta ca sa intelegi de ce nu avem companii aeriene interesate de Oradea.
Postat 08 Decembrie 2018, 17:44 de oradeanbihor
oradeanbihor
De cate ori ai fost pe curse externe de la aeroportul Oradea?
Postat 08 Decembrie 2018, 17:25 de Sandu1206
@ sandu
Am avut psd-isti, pnl-isti, pdl-isti, pd-isti. Toti au avut ocazia sa faca ceva dar nu au facut nimic, de fapt ba da: l-au lasat pe bolovan sa-si faca de cap la Oradea ca altfel le tulbura apele la Bucuresti (la liberali ma refer). Toti o apa si un pamant. Cat despre contractele cu companiile aeriene totul tine de profitabilitate iar singurul lucru pomenit de primar a fost faptul ca le-ar oferi niste subventii (el , care nu crede in asa ceva).
Postat 08 Decembrie 2018, 17:09 de oradeanbihor
oradeanbihor
PSD-istii nu înțeleg nimic (se și vede ), dacă era al primăriei Bolojan negocia cu companiile pt curse, dar mai mult ca sigur punea un management profesionist la aeroport. Cum dracu te duce capul să înțelegi " daca era aeroportul al primariei se apuca bolovan sa cumpere avioane " . Când spun că Ilici Iliescu și PSD-ESCU sunt responsabili pt devalizarea României, ai răspunsul în comentariile tale și a PSD-istilor. Mai nou PSD-istii îl atacă pe Iohannis că nu le permite sa construiască autostrăzi, asta după ce Valcov acuza CE că împiedică dezvoltarea României.
Postat 08 Decembrie 2018, 16:53 de Sandu1206
@ sandu
Da ma idiotule, daca era aeroportul al primariei se apuca bolovan sa cumpere avioane, ca altfel cum?
Postat 08 Decembrie 2018, 16:39 de oradeanbihor
Apropo Tv
Sau înmulțit conturile după articolul știre falsă.ro. Bineînțeles și atacurile. Toți care au Facebook se cred jurnaliști, cei care au și Hi5 sunt jurnaliști de investigație
Postat 08 Decembrie 2018, 15:53 de Sandu1206
Scortosul
Ce te aștepți de la el? Așa mi-a răspuns și mie, eu spun una el înțelege alta. Spun eu la PSD-isti cum sta treaba, pierdeți județul, guvernarea dar va câștigați dreptul la pușcărie
Postat 08 Decembrie 2018, 15:50 de Sandu1206
PSD-istii atacă
Ii doare faptul că cineva a demonstrat că se poate face treabă bună ( un lucru de care PSD nu e interesat ) , și sunt pe cale să piardă județul, mă PROȘTILOR au văzut și țăranii că la Orade ii fain și vor si ei. Cate poduri sau construit in județ în ultimii 10 ani? Cu 1 litru de ulei și 1 KG de zahăr nu se mai câștiga voturi. ***
Postat 08 Decembrie 2018, 15:36 de Sandu1206
@sculatel
Sculatel toate postarile tale ne arata nu numai ca esti un bugetar mizerabilizat ci ca esti un psdist bugetar jegos! MUFApsd!Sculatel bati campii prostelilor jegoase crezand ca toti ne vinem pe doi mici so o bere. Numai tu in prosteala ta citesti ceea ce eu nu am scris(ca cjb administreaza tarom) eu am scris cu totul altceva dar tu nu stii citi si mai grav nu pricepi ceea ce reuseti sa buchisesti. Jeguri ca tine e plin la psd si cjb. Mai ia cartea in mana si invata sa o folosesti, jegule.
Postat 08 Decembrie 2018, 15:33 de scortosul
ionel82 - alt PROSTEA - alta întrebare
Spânzura-te , pt că a trecut viața pe lângă tine, și tu nu ai făcut nimic. La fel ca PSD-ESCU
Postat 08 Decembrie 2018, 15:08 de Sandu1206
Sandu1206 - alt prost
Probabil "proasto" ii zici lu ***, ca nu imi dau seama cu cine vorbesti, sau poate vorbesti singur. Daca era al primariei (nu Primaria sau CJ Bihor decid al cui este aeroportul, dar e alta poveste) Taromul nu vindea bilete overbooked? Biletele de avion nu se vand la aeroport pricepeti odata. Nu vinde Mang bilete si nici papagalul de Pazstor. Si daca aeroportul "trece" la primarie nu o sa cumperi bilete de la primarie de la chiseu. Vai cat sunteti de prosti.
Postat 08 Decembrie 2018, 14:30 de ionel82
ionel82 - alt PROSTEA - alta întrebare
Daca era al primăriei aeroportul era pe profit. Ce a făcut CJ bun pt județ? Ce nu ai înțeles tu proasto, e că CJ își dă acordul pt curse, ce nu ai înțeles tu , tu nu înțelegi datorită gândirii PSD-ISTE
Postat 08 Decembrie 2018, 13:39 de Sandu1206
Scoarta o ai pe creier...
Da mai idiotule, CJB administreaza aeroportul dar CJB nu administreaza Tarom-ul si CJB nu vinde bilete overbooked pentru Tarom. Ce nu ai inteles? E nevoie sa-ti desenez o o harta sau ce? Trist pentru tine daca in comparatie cu un bugetar te dovedesti mult mai prost si mult mai incult (nu ca as vrea sa fac o comparatie, dar e evident).
Postat 08 Decembrie 2018, 13:28 de ionel82
@ionel-sculatel detinatorul prostolometrului
Inca un bugetar mizerabilizat se produce pe aici. Daca nu stii cjb administreaza aeroportul cu toate functionalitatile lui. Ca bugetar mizerabilizat ar trebui sa stii ca activitatea aeroportuala pe aeroportul este coordonata de cjb, el avand contracte de prestari cu firme de transport aerian. Bugetar mizerabilizat fiind tu sari ca picatura de apa aruncata pe jar fara sa spui nimic, doar mintesti asa cum fac tori mizerabilizatii bugetari ce nu fac nimic doar incearca sa isi justifice frecangeala de timp pe lefe bugetare super majorate. Bai sculatel tu sigur esti angajat intr-un fel sau altul in activitatea aeroportului ca prea te dai cu capu de pereti pe aici! Tu sculatel, ciocu mic!
Postat 08 Decembrie 2018, 12:29 de scortosul
@dummy
Bai pacaliciule: tu pe langa ca esti prost si insisti sa strigi in gura mare. Unde am scris eu ca bilete le vand operatorii autogarii? Minti si interpretezi cu o nesimtire tipica bolsevicilor care nu au argumente ci doar mojicie si incapacitate de a pricepe lucruri elementare, care nu inteleg ce citesc. Cat despre tine si restul pacalicilor care subliniaza ca CJ nu are nici o legatura cu aeroportul, nu pot decat sa recunosc ca aveti dreptate. Sunteti gramada!
Postat 08 Decembrie 2018, 11:25 de oradea_mea_si_a_ta
Neutryno - alt prost
si ce vrei sa zici ca pe cei de la Ryanair i-a dat afara CJB sa le faca loc celor de la Tarom? Esti chiar retardat? Nu or fi Pazstor, Mang & Dragnea implicati si in falimentarea Ryanair?
Postat 08 Decembrie 2018, 11:02 de ionel82
Ionel Ionelule...
...dumm mai esti postacule!!! Ce legatura au? Uite ca au. Tarom va fi singurul operator pt curse internationale din Oradea. I s-a pregatit pista.
Postat 08 Decembrie 2018, 10:40 de Neutryno
scortosul - alt prost
Si ce legatura are Tarom-ul cu CJB? Curse Oradea - Bucuresti sunt de pe vremea lui Ceausescu si au fost si in timpul lui Basescu si Ciolos.
Postat 08 Decembrie 2018, 10:04 de ionel82
Tarom....
Tarom + cjb... asta'i firma statului cu bugetari supersalarizati, nu? Apai astia au doar drepturi nu si obligatii, sarcini de service pentru super salariu!!! Ca cam asa sta treaba in tot sistemul bugetar inclusiv govern, parlament .. fara obligatii si raspundere, doar drepturi! multumim psd+alde+udmr!! Boala sa se lege de oasele voastre de ale voastre si toata familia voastra!
Postat 08 Decembrie 2018, 09:56 de scortosul
Re: oradea-mea_si_a_cui_o fi
Dacă atât nu știi, la vârsta pe care o ai, că biletele de avion se vând de către operatorii de zbor (Tarom în acest caz), nicidecum de către proprietarul aerogării ... înseamnă că ești irecuperabil !?! Ce are "sula cu prefectura" ?!? Ce are un mediocru precum Mang cu subiectul "overbooking" ?!? Precum amatorul Popa, pe vremea când era președintele consiliului județean și planta flori în asfaltul drumului de Biinș !?! Vai de încrâncenarea ta, care arată cât de "ciucaș" ești.
Postat 08 Decembrie 2018, 09:31 de CrisDumi
Nu mai polemizati cu oradea_mea_si_a_ta
e o simpla zdreanta de a lui Soros care mai nou angajeaza si analfabeti. "Nu indraznesc sa ma gandesc" da baiatu, asa e nu indraznesti sa te gandsesti, lasa ca gandesc altii pentru tine, tu latra in continuare la orice articol despre Dragnea & Co.
Postat 08 Decembrie 2018, 09:28 de ionel82
Ce sa spun...
"Nu s-ar întâmpla asemenea lucruri total neprofesioniste dacă de administrarea Aeroportului din Oradea s-ar ocupa Primăria în locul Consiliului Judeţean." Tot consiliul Judetean (si Dragnea + guvernul Dancila) sunt de vina. Dar daca s-ar ocupa Mos Craciun ar fi si mai bine, te-ar transporta cu sania cu reni. PS Biletul nu se poate "ceda" ca nu e bilet de autobus sau de intrare la opera. Verifica si tu ce scrii Adrian Cris, ai zburat vreodata cu avionul?
Postat 08 Decembrie 2018, 09:06 de ionel82
Hai, gata cu mofturile!
Hai, gata cu mofturile ca a intarziat Taromul, sarakilor! Ca e sambata si trebuie sa mergeti la munca sa aiba statul roman de unde sa ii plateasca colonelului pensionar Ioan Rosie 160 de milioane/ luna!!! Hai gastelor! Sa nu mai aud o vorba!
Postat 08 Decembrie 2018, 08:31 de vulpea
@dummy
Chiar ca te crucesti cat de limitati pot fi unii "comentatori". Cum vine vorba de pastor sau mang ori psd, hop si cate unom care mai de care mai prost. Pai bai dummy, in observatia doamnei (una poate ii zici sotiei sau mamei) era vorba de spre oameni capabili, calificati si companii serioase, adica tocmai ce numitii pastor, mang si psd nu poate sa asigure, din simplul motiv ca nu intelege aceste notiuni. Ei pun cate un bimbo cand la gradina zoologica, dupa care il muta la aeroport si poate in viitor ... Sunt curios daca cei afectati au primit sau li s-a oferit despagubiri generoase, asa cum practica orice companie care se respecta. Iar overboking faci in limita a max 5% nu cum fac nesimtitii astia. Nu indraznesc sa ma gandesc ce vom pati cu zborurile externe. Si dummy tata, tare sunt curios ce parere ai fi avut daca erai tu in situatie si nu te-ai fi dus sa lingi pingelele lui draqnea, ci de ex cu familia in concediu, ori in interes de serviciu cum erau oamenii in cauza ...
Postat 07 Decembrie 2018, 23:47 de oradea_mea_si_a_ta
CrisDumi
Daca s-ar fi ocupat primăria, ar fi fost aeronave mai mari, destinații multe. Cerere există, minte la PSD-ESCU nu exista.
Postat 07 Decembrie 2018, 23:42 de Sandu1206
Stai și te crucești ... ce și cât au înțeles niște "potențiali" pasageri din "amatorismul" care bântuie oe la TAROM !?!
Zice una că, dacă s-ar fi ocupat primăria și nu județul de aeroport ... nu s-ar fi întâmplat acest "overbooking" !?! Mulți tembeli se uită la cer și văd Luna ... zicând că e Soarele de Noapte !?!
Postat 07 Decembrie 2018, 22:47 de CrisDumi
Trebuiesc luate adevarate masuri:
Ioan Mang cu Sany si cu Pasc ar trebui arsi pe rug! Ucisi cu pietre sau biciuiti pana la sange (in caz pasnic doar)
Postat 07 Decembrie 2018, 22:28 de Username
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON