URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Octombrie 2017, 12:55

La mulţi ani, Lotus Therm! Unicul complex termal de 5 stele din România a sărbătorit cu fast doi ani de la deschidere (FOTO)

La mulţi ani, Lotus Therm! Unicul complex termal de 5 stele din România a sărbătorit cu fast doi ani de la deschidere (FOTO) Cătălin Măruţă, maestrul de ceremonii, i-a făcut o surpriză unuia dintre cei mai fideli clienţi ai complexului Lotus Therm, chemând tinerele de la Feeling Dance să-l ridice la dans
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Peste 250 de persoane au sărbătorit, sâmbătă seara, doi ani de la deschiderea unicului complex termal de 5 stele din România, Lotus Therm Spa & Luxury Resort, participând la un eveniment cu invitaţi de seamă, precum chef Nicolai Tand, Cătălin Măruţă şi Andra.

În cei doi ani de la deschidere complexul de lux din Băile Felix a găzduit peste 44.000 de turişti.

Party cu vedete

Pentru clienţi, complexul a pregătit pachete aniversare "2 ani de SPA & Luxury", care a cuprins două nopţi de cazare, mic dejun şi cină, programe de animaţie pentru copii, AquaZumba şi AquaGym, acces gratuit la Aquapark Felixarium (14 piscine interioare şi în aer liber), acces gratuit la 2 tipuri de saună, fântână de gheaţă şi fitness studio.

De asemenea, pachetul a inclus participarea la dineul aniversar, care s-a ţinut, sâmbătă seara, începând cu ora 20, în eleganul salon Ambra al complexului Lotus Therm.

Dineul a fost unul special, căci meniul, divers şi delicios, a fost pregătit de cunoscutul chef Nicolai Tand. De asemenea, invitaţii au avut parte de numeroase momente artistice şi de divertisment. Întregul eveniment a fost prezentat de Cătălin Măruţă, care a şi fost asaltat de fani pentru selfie-uri.

În sala Ambra s-a ţinut şi o prezentare de modă, Frances by Ştefania Pătcaş, iar Kozak Band a întreţinut atmosfera cu hituri internaţionale. Trupa Feeling Dance a pregătit un colaj din mai multe stiluri de dans, iar unul dintre cei mai fideli clienţi ai Lotus Therm a primit o surpriză: a fost chemat de Măruţă să danseze alături de frumoasele domnişoare din trupă.

Principala atracţie a serii a fost recitalul oferit de Andra, care i-a ridicat pe invitaţi la dans.

Hotelul anului!

Încă de la inaugurare, hotelul Lotus Therm a devenit o destinaţie preferată pentru turiştii individuali şi companiile care doresc o locaţie exclusivistă pentru evenimentele de business. Între octombrie 2015 şi octombrie 2017, la Lotus Therm au ajuns 44.749 de turişti, care au adunat 116.452 zile de turist în hotelul SPA.

Pentru a treia oară consecutiv, în 2017, Lotus Therm a primit premiul Hotel of the year for balneary tourism/Hotelul anului - categoria turism balnear la TopHotel Awards, cel mai important eveniment dedicate industriei hoteliere, turismului şi ospitalităţii din România.

Unicul complex termal de 5 stele din România se întinde pe o suprafaţă de circa 47.000 mp. Investiţia a fost realizată prin efortul susţinut de cei cinci acţionari: SIF Transilvania Braşov, SIF Oltenia Craiova, SC Turism Felix SA, SIF Muntenia Bucureşti şi SIF Moldova Bacău şi se ridică la 29.3 milioane euro.

Distracţie şi relaxare

Lotus Therm are o capacitate de 180 camere şi 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilităţi, 39 apartamente, 8 suite şi 6 apartamente speciale – VIP, Honeymoon, Gold, Blue).

Aquapark-ul este construit la cele mai înalte standarde, cu 14 piscine interioare şi exterioare cu recirculare şi apă termală, jacuzzi, peşteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, sezlonguri, umbrele, papuci şi prosoape.

Cochetul Gold SPA din cadrul Aquapark Felixarium are un design modern şi transformă vizita la SPA într-una relaxantă, cu 3 tipuri de saune (cu infraroşu, uscată, umedă), cameră de gheaţă, împachetare cu ciocolată, masaj cu pietre vulcanice, masaj cu beţe de bambus. Atracţia principală rămâne cupola retractabilă de deasupra piscinelor interioare care lasă la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn.

Centrul de tratament balnear si SPA, Nelumbo Med-SPA, dispune de cele mai variate servicii şi terapii: hidroterapie, împachetări şi băi cu namol, împachetări cu parafină, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apă termală, cosmetică, saune şi o fântână cu gheaţă pentru curajoşii care vor să se răcorească.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON