URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Noiembrie 2012, 16:16

Candidaţii orădeni ai USL şi-au prezentat "Programul pentru Oradea" (FOTO)

Primarul Ilie Bolojan a fost, vineri, maestrul de ceremonii care i-a prezentat pe cei cinci candidaţi ai USL din colegiile orădene: 7, 8 şi 9 pentru Camera Deputaţilor, adică Sonia Drăghici, Ioan Cupşa şi Florica Cherecheş, respectiv 3 şi 4 pentru Senat, prin Valeriu Boeriu şi Florian Bodog.

"Am convenit împreună asupra unui program bazat pe cel validat de orădeni la alegerile locale din această vară", a spus primarul, după care a afirmat că rolul viitorilor parlamentari orădeni din partea USL va fi nu doar acela de a elabora şi vota legi, dar "şi de a bate la uşile ministerelor" pentru a susţine acele proiecte de dezvoltare locală "care nu depind doar de Primărie şi de Consiliul Local".

Misiunea lui Cupşa: infrastructura

Primul candidat prezentat de Bolojan a fost avocatul Ioan Cupşa, aflat la al doilea mandat de consilier local, despre care primarul a spus că "dacă nu am făcut greşeli majore, iar achiziţiile făcute de municipalitate au fost corecte, ceea ce ne-a permis să gestionăm eficient banul public, acest lucru i se datorează şi domnului Cupşa".

DSC_9650.JPGDupă ce a precizat că este căsătorit şi are o fetiţă de 10 ani, Ioan Cupşa (foto) a afirmat că în ceea ce îl priveşte consideră că un parlamentar este un "făcător de legi", dar şi "în egală măsură, un lobist, un reprezentant al cetăţenilor care este dator să le susţină interesele în Parlament".

Prin urmare, din postura de deputat, Cupşa a spus că va sprijini proiectele municipalităţii privind atragerea investiţiilor şi crearea de noi locuri de muncă (prin extinderea parcurilor industriale pe cele 40 de hectare ale fostului tancodrom, aflate în administrarea Ministerului Apărării, dar şi pe cele 120 de hectare ale fostului CET II administrate de Ministerul Economiei), şi va susţine cofinanţarea din fonduri guvernamentale a racordării acestora la utilităţi pentru ca investitorii să fie interesaţi să vină în Oradea.

Totodată, Cupşa a adăugat că va susţine asigurarea fondurilor pentru finalizarea şoselei de centură şi a realizării celor două pasaje supraterane nu demult aprobate de Ministerul Transporturilor, cofinanţarea din fonduri europene sau guvernamentale pentru reabilitarea pistei Aeroportului, dar şi asigurarea unor ajutoare de stat pentru CET-urile aflate în proces de retehnologizare şi pentru continuarea programelor de reabilitare termică a blocurilor, deoarece "costul întreţinerii îi preocupă cel mai mult pe cetăţeni".

Drăghici, focus pe sistemul sanitar

DSC_9648.JPGMedic de profesie, Sonia Drăghici (foto), candidat în colegiul 7, unde a şi fost aleasă în 2008, s-a angajat să susţină, la fel cum spune că a făcut-o şi până acum, toate proiectele municipalităţii ce au ca scop îmbunătăţirea serviciilor medicale.

Ea a amintit că, alături de bihorenii care s-au aflat în ultimii doi ani la conducerea Ministerului Sănătăţii (n.r. - Cseke Attila şi Ritli Ladislau), şi ea a făcut "lobby" pentru continuarea lucrărilor de modernizare a spitalelor şi de dotare a lor cu aparatură performantă.

De asemenea, Drăghici a spus că va continua să sprijine proiectele aflate în derulare (precum realizarea centrului oncologic, a centrului de cardiologie intervenţională şi de chirurgie cardiacă, a centrului Stroke pentru accidentele vasculare cerebrale), dar şi a altora, precum creşterea calificării medicilor din Oradea şi construirea unui bloc ANL pentru medicii rezidenţi, aflaţi la început de carieră.

Boeriu: creşterea bugetului pentru Sănătate

DSC_9651.JPGTot medic de profesie, Valeriu Boeriu (foto), candidat în colegiul 3 senatorial, ce cuprinde şi o parte din sudul oraşului (Nufărul), a spus că va activa în comisia pentru sănătate a camerei superioare pentru ca medicina de familie să devină "stâlpul sistemului sanitar", dar şi pentru creşterea procentului din PIB alocat sănătăţii până la 6%, ca "pas în vederea unei alocaţii majorate în timp la 8-9 sau 10%".

În acelaşi timp, a mai arătat Boeriu, preocuparea sa va fi însă şi pentru chestiuni de ordin general, aici referindu-se la modificarea Constituţiei, "pentru a şti ce Republică ne dorim, parlamentară sau prezidenţială", pentru separarea atribuţiilor celor două camere ale Parlamentului, pentru a nu se mai suprapune, precum şi pentru o lege electorală "în care factorul aleator, întâmplarea, să nu mai aibă rolul pe care îl are acum".

De asemenea, întrucât colegiul său este o "suprapunere de rural cu urban", Boeriu a spus că va avea ca scop şi creşterea calităţii infrastructurii din Zona Matropolitană Oradea, pentru ca aceasta să se apropie cât mai mult de nivelul din municipiu.

Cherecheş: trebuie să avem meseriaşi

DSC_9657.JPGFosta viceprimăriţă a Oradiei, Florica Cherecheş (foto), acum candidat în colegiul 9 Oradea, a fost prezentată măgulităr de primarul Ilie Bolojan, care a spus că o parte din rezultatele sale i se datorează şi acesteia. "Eu am fost un primar bun şi pentru că am avut viceprimari buni, şi în primul mandat, şi acum", a spus edilul.

Mamă a patru copii şi bunică cu trei nepoţi, Florica Cherecheş a spus că va activa pentru susţinerea învăţământului profesional, astfel încât absolvenţii şcolilor profesionale să fie cât mai calificaţi şi pregătiţi pentru necesităţile reale ale economiei, nu doar să deţină diplome care să nu le folosească la nimic. Ea a afirmat că va sprijini revitalizarea acestor şcoli printr-un program naţional de dotare a atelierelor din asemenea unităţi de învăţământ.

De asemenea, Florica Cherecheş a spus că doreşte, pe baza experienţei din Oradea, unde tot mai multe clădiri din centrului oraşului sunt renovate, să contribuie la legea privind refacerea imobilelor din centrele localităţilor urbane, fie că este vorba de monumente arhitectonice, fie despre clădiri vechi cu valoare patrimonială locală.

Bodog: parteneriat cu Universitatea

DSC_9653.JPGCandidat în colegiul senatorial 4, tot medic, în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Florian Bodog (foto) a primit din partea primarului munţumiri pentru programul de dotare a Spitalului Judeţean cu echipamente de imagistică.

Bodog a afirmat că va susţine "fiecare proiect al fiecărui coleg din Oradea şi din ţară, dar şi un parteneriat între municipalitate şi Universitate", arătând că "dacă avem Universitate, avem şi dezvoltare".

El a lansat ideea înfiinţării unui aşa-numit "parc ştiinţific", din care să facă parte "minţile luminate" ale oraşului, "să colecteze creiere", iar cei mai buni absolvenţi ai Universităţii să contribuie la proiectele de dezvoltare locală în cele mai variate domenii de activitate.

Bodog a mai spus că va sprijini modificarea actualei legi a învăţământului, pentru că varianta Funeriu blochează accesul în învăţământul superior, la catedră, dar şi angajarea în institutele de cercetare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
53 Comentarii
mihai
cam mult ii promovati pe comunistii astia ... nu va place ideea unei opozitii ?? Vreti sa castige astia cu 100% , s-au v-ati invatat cu STANGA din comunism .
Postat 12 Noiembrie 2012, 01:30 de mihai
IMPREUNA
USL pentru ORADEA ORADEA pentru USL
Postat 08 Noiembrie 2012, 15:52 de Anton
parlament functional
de atatia ani Parlamentul Romaniei nu mai functioneaza si nu are rolul pe care i-l ofera Constitutia . Daca in continuare organul legislativ al Romaniei va fi alcatuit din oameni necalificati ne meritam soarta ! nu am facut nimic sa schimbam acest lucru asa ca putem sa ne tot plangem de legi interpretabile daca nu facem ceva sa-i schimbam pe cei care nu cunosc nici principiile de logica elementara ! Cei de la USL promoveaza profesionalismul si de asemenea oamenii educati ! Hai sa avem incredere in acesti candidati !
Postat 08 Noiembrie 2012, 15:50 de anonim
vot pedeapsa
Si eu ii votez....pe toti. Toti care vor fi pe buletinul de vot, de la USL, ARD, PPDD, UDMR, PRM....pe toti pun stampila. 99% sunt niste ticalosi care-si urmaresc propriile interese. O parte dintre parlamentari(fosti sau viitori) sunt oameni de afaceri care urmaresc sa-si protejeze afacerile si sa mulga cat mai mult, altii vor sa aiba imunitate, altii sunt ratati in profesiile care le au sau job-urile care le-au avut si se agata de cel mai bine platit job pentru care esti platit si daca nu faci nimic. Daca intrebi un parlamentar la sfarsit de mandat ce a facut concret si toti vor spune povesti. Dar daca aduni cati bani a cheltuit statul cu el, sa vezi cate chestii concrete s-ar putea realiza din ei. RUSINE POLITICIENILOR ROMANI
Postat 05 Noiembrie 2012, 15:00 de biban
josnic
bolojan=amenzi fara numar....si ridicarea abonamentul de parcare....HUUUUUUUUUHUUUUUUU
Postat 05 Noiembrie 2012, 13:14 de anam
anti XBO
Bolovan nu stie decat sa eutanasieze patrupedele.. nu are suflet deloc..
Postat 05 Noiembrie 2012, 13:11 de ioana
@anti USL
ma bucur cind vad ca sint si bihoreni adevarati cu o gindire logica,sustinatorii lui"dottore",cacarau si felix stiu doar sa improaste cu invective nu sa vina cu argumente in sustinerea propiilor pareri,ma bucur ca nu toti bihorenii "musca" la propaganda necomunista,mincinoasa si pe termen lung atiromaneasca,iar despre bihoreanul am scris aici inca de la locale ca a devenit trompeta USL,MAI TREBUIE SA SE AFLIEZE TRUSTULUI INTACT,pacat ca sint totusi atit de multi mitici si in bihor sau poate ca sint angajatii primarie sau a CJ
Postat 05 Noiembrie 2012, 09:57 de luky
”Epoca portocalie”. Ep. "Logică" de anti USL-ist: Asistent medical=brancardier.
I. ”…tot ce a cladit domnul doctor bumbu ca si decan al fmf oradea va fi distrus de acest decan sau mai bine sa mentionam ca a fost un brancardier....HUUUU USL” – ”anonim”. Pentru cei ca ”anonim”: 1. Nu vă întreb la ce vârstă a terminat ministrul-senator Igaş liceul, nici la ce vârstă a terminat dr. Bodog liceul [n.a.: 17 ani], însă îmi poţi comunica ce scrie pe diploma de absolvire a Liceului sanitar din Oradea a acestuia din urmă? II. În loc de concluzii: Good luck USL Bihor. God bless România!
Postat 05 Noiembrie 2012, 00:11 de stefan
Bla bla bla
Slabi foarte slabi candidatii USL, la tara oamenii se uita atunci cind aleg primarul, daca este gospodar si harnic, daca a vacut ceva si pentru el inseamna ca va face si pentru ei, mi se pare logic, acuma sa imi spuna si mie cineva ce au facut pentru ei acesti oameni, de o mare parte din ei abia de un an doi se aude cite ceva dar nu reprezinta nimic.
Postat 04 Noiembrie 2012, 23:59 de Lelu
kj
Votati USL ....votati comunistii.Adevaratii PNL-isti nu ar fi facut niciodata alianta cu comunistii..... scarba si sila aceste sentimente ma incearca cand vad PNL langa PSD si mai rau PC....... poate cum scria cineva Oradea voteaza USL eu sunt mandru ca sunt oradean dar niciodata si pot sa zic niciodata cu aliante de mizerie ca USL nu voi vota. Astia in afara de ciolan nu vad nimic altceva si cred ca au o foame in ei ....si sunt multi.Pacat ca o sa ne dam seama cand va fi prea tarziu......
Postat 04 Noiembrie 2012, 23:53 de AAA
jos bodog
ai dreptate ioana , tot ce a cladit domnul doctor bumbu ca si decan al fmf oradea va fi distrus de acest decan sau mai bine sa mentionam ca a fost un brancardier....HUUUU USL
Postat 04 Noiembrie 2012, 18:54 de anonim
Jalnic
ce mai vrea si Chereches mai bine sa se ocupe de ong-ul ei....toti sunt niste mincinosi
Postat 04 Noiembrie 2012, 17:39 de ioana
Groaznic
vai si amar ce oameni vor candida de la Usl..... ce mai vrea Bodog nu ii ajunge cate functi are si nu se ocupa de nici una bine... o sa se duca de rapa FMF Oradea daca va mai fi mult timp el decat....halali oameni
Postat 04 Noiembrie 2012, 17:35 de ioana
replica la articol
Presa (Bihoreanul)este a 4 putere in stat ,ciinele (maidanezul ) de paza al democratiei care pentru o coaja de piine aruncatade clasa politica ca sa o manance,face sluj ,face orice numai sa nu moara de foame ,ce sa-si apere principiile de presa libera de atitudine cetateaneasca (fraiereala)!:))=))Asta-i reclama USLBihor in Bihoreanul ca si asa incepe campania electorala numai ca nu au scris numai laude si partile bune ,dar partile rele si ce au facut impotriva poporului roman simplu bihoreran nu le-au scrisBihoreanul .Bodog are 3 salarii din bani publici si manca piinea a 2 romani someri.Florica Chereches a mers dupa banii de chirie lui Bolojan dupa casele din Atlanta SUA.Valer Boeriu a afirmat ca indiferent ce promitii electoratului roman simplu bihorean o sa te voteze(Iluzii). Sonia Draghici rusinea din parlament care nu stie ce zice la Tv Realitatea. Ioan Cupsa cu pretenul sau viceprimarul Malan afacerile ilegale imobiliare . si aste a sunt numai dintre putinele lucruri rele de catre candidatii USL.Noah romani simpli bihoreni acestia din USL Bihor sunt candidatii vostri ...sa traiti bine jecmaniti de acestiade-i votati!:))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 04 Noiembrie 2012, 17:11 de Romanul Simplu
@tsd
Nici tu nici ceilalti cu creierele spalate n-aveti argumente sa ma combateti ! Povesti cu rus tradatorul, cu UE care ,,saboteaza'' usl, cu BAROSSO, cu Angela MERKEL, cu ambasadorul american GITENSTEIN, care toti il sustin pe Basescu sunt povesti si nu fac decat sa intareasca motto-ul vostru : minte precum respiri ! Cum se face ca pana la referendum ati zbierat peste tot ca Basescu este izolat pe plan international, ca apoi, dupa ce romanii nu v-au votat lovitura de stat, s-o dati la intors ( nu uita motto-ul ,, minte precum respiri''), ca voi reuseati daca Basescu nu era sustinut de UE, de SUA, de PPE ? Cine v-a oprit sa-i numarati pe cei cu drept de vot ca doar erati la guvernare ? Aveti 90% din media, cum de nu ati reusit sa-i mobilizati pe romani sa iasa 80% la vot ? Numai ca la aceste intrebari nu raspundeti, ar trebui sa va recunoasteti neputinta si lipsa de legitimitate a tentativei de lovitura de stat. Acum, in loc de argumente, improscati cu laturi ! Sunteti ca inaintasii vostri, comunistii anilor '50/'60: toti care nu gandesc ca voi sunt dusmani, dar nu ai vostri, ai poporului ! De unde pana unde 40% din populatie (si in plus nu cei mai de soi, ba dimpotriva !) sunt ,,poporul'' ?
Postat 04 Noiembrie 2012, 16:02 de .
punct! si de la capat
@.: sa mori tu(la figurat, desigur, asa e vorba neaosa) ca atatia romani ar fi trebuit sa figureze pe listele permanente! NICI TU NU CREZI! Dar a avut grija PSD-ist-ul(sau PDL-ist-ul, nu mai stiu sigur)IOAN RUS sa rezolve problema! Acum, oricum o luam base' tot nu mai sta mult ca PRESEDINTE! Ca tie iti place sau nu Crin Antonescu(mie, DA), ca va fi altul, habar n-am! Dar ca base SIGUR NU VA MAI FI NICIUNUL!
Postat 04 Noiembrie 2012, 12:57 de TDS
Candidatul
Reprezentantul meu in Parlamentul Romaniei este d-nul Florian Bodog! Al vostru cine este? 9 Decembrie oameni buni. 9 decembrie
Postat 04 Noiembrie 2012, 10:45 de Grigore
aksfdasknm
BODOG RULLLLLLLLLLLZZZZZZZZZZ His THE BEST !!!!!!!
Postat 04 Noiembrie 2012, 10:41 de aslpls
.
......... ce nu fac majoritatea candidatilor ? nu isi iubesc cu adevarat comunitatea din care fac parte......insa unul dintre acesti candidati a demonstrat ca isi iubeste comunitatea din care face parte..........in mai putin de trei luni de zile de cand a ajuns intr-o functie importanta in bucuresti....... a adus pentru sistemul medical din orasul nostru doua milioane de euro.....in trei luni de zile...... e ceva.....si cred ca tot orasul oradea ii este indatorat pentru munca sa.......prin urmare .......eu zic HAIDETI LA VOT! HAIDETI SA-L VOTAM PE FLORIAN BODOG !
Postat 04 Noiembrie 2012, 10:33 de biBy
BIHOR
Daca va pasa, de oradea si de oradea votati USL !!!!WDaca va pasa, de oradea si de oradea votati USL !!!!WDaca va pasa, de oradea si de oradea votati USL !!!....
Postat 04 Noiembrie 2012, 10:27 de ce conteaza?
FLORIAN BODOG
Cel mai bun dintre candidati mi se pare BODOG...
Postat 04 Noiembrie 2012, 10:23 de Remuz
@ . (punctuletz)
Bai punctuletz tu chiar dezinformezi lumea grosolan rau de tot....... te doare la ficat ca a pierdut Base si gasca lui? USL a demonstrat ca este si va fi cea mai buna solutie pentru actuala situatie din tara !
Postat 04 Noiembrie 2012, 10:21 de Romanu
Fals falsificat
Ti se potriveste expresia consacrata pt. copy-lot, căcărău, dragnea si in general pt. orice usl-ist care se respecta : minti precum respiri ! Ia zi-ne, daca stii si daca poti spune, ca usl-istii au adevarul lor, total diferit de realitate, de cate voturi era nevoie pt. ca referendumul sa fie valid ? Te ajut eu si-ti voi reda comunicatul BEC : ,,Din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, de 18.292.464, au participat la referendum 8.459.053, reprezentând 46,24%.Din aceştia, 7.403.836 (87,52%) persoane au votat "Da", 943.375 (11,15%) au votat "Nu", iar 111.842 (1,32%) au fost voturi nule'' Acum vine chestia pe care usl-istii n-ar spune-o nici morti : facand un calcul cat reprezinta 87,52% din 46,24%, ce sa veezi ? Doar 40,47% din numarul total al alegatorilor a votat pt. demiterea Presedintelui ! Ceilalti 60% sub o forma sau alta (absenteism, vot impotriva demiterii, stampilare multipla, etc) au dat m*uie usl-ului ! Asta e adevarul, greu de inghitit de usl-isti ! Nu m-am legat (las' ca s-a legat DNA-ul si bine a facut !) de fraudele de la referendum ! Cine a avut ideea cu absenteismul a fost genial : daca sustinatorii Presedintelui mergeau la vot, dragnea si banda de hoti aveau cvorum si urma ce a zis bunicul lor, stalin : ,,nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile’’. Si chiar si asa, fara fermitatea UE, banditii tot ar fi dat lovitura de stat, prea se voia gunoiul ala presedinte, prea voia felix sa scape de procese !
Postat 04 Noiembrie 2012, 07:49 de .
lipsesc Burta si Carp
Cum de lipsesc Burta si Carp,marii sustinatori ai echipei de uslisti,l-au lasat singur si stingher acolo pe Pop Ovidiu!
Postat 04 Noiembrie 2012, 00:59 de emilia
fals
@bihorean: esti in eroare, USL nu a sustinut suspendarea lui base'! AU INITIAT-O. Doar ca uiti un element esential: DEMITEREA A FOST SUSTINUTA DE 7,4 MILIOANE ROMANI! Daca asta inseamna incalcarea statului de drept chiar nu mai e nimic de zis! Daca asta inseamna ca toti acesti romani sunt comunisti ESTI PRAF!
Postat 04 Noiembrie 2012, 00:27 de TDS
Sa-mi raspunda cineva!
STIE CINEVA, CE CULOARE POLITICA ARE OVI POP? GALBENA , ROSIE SAU PORTOCALIE, CA NU INTELEG BINE DIN CULOAREA DIN CRAVATA?
Postat 03 Noiembrie 2012, 20:57 de Dorina
Anti USL
Nu voi vota USL deoarece au sustinut suspendarea lui Basescu. Chiar nu imi pasa de Basescu, insa PNL (Bolojan si restul) au sustinut pe cei ce au incalcat Constitutia si statul de drep. Asta ma face sa cred ca sunt la fel de comunisti ca si Voiculescu. Nu multumesc nu vreau comunism.
Postat 03 Noiembrie 2012, 20:55 de bihorean
Sustin USL
Sustin USL pentru ca din partea lor candideaza cei mai buni oameni care puteau candida... Avand in vedere ca domnul primar Ilie Bolojan a facut mai mult decat au facut restul fostilor primari insumati, si avand in vedere faptul ca el este un membru USL, voi vota in continuare aceasta formatiune politica!
Postat 03 Noiembrie 2012, 16:31 de Oradean
Niet USL!
Pai de ce NU va votez? In primul rand pentru ca nu votez PSD si nu voi vota PDS niciodata. PNL nu mai exista. Vreti cu orice pret sa aveti fotolii in Parlament si ati facut alianta cu comunistii lui ponta si Voiculescu. Chiar credeti ca cineva crede promisiunile voastre? Stim ce veti face dupa ce sunteti acolo. Veti ridica mana pentru orice aberatie de lege si miscare pucista a la Voiculescu.
Postat 03 Noiembrie 2012, 16:00 de S.
penalizari
ORADEA NU MAI VOTEAZA NICIUN AMARAT DE POLITICIAN! VEDETI VOI PENALIZARILE DIN PARTEA CETATENILOR! SUNTEM SATULI DE TOTI!
Postat 03 Noiembrie 2012, 15:46 de penalizari
Succes USL!
Candidatii USL sunt mai mult decat acceptabili. Nu exista oameni perfecti. Drept urmare, vor fi votati de majoritatea oradenilor. Succes USL!
Postat 03 Noiembrie 2012, 14:34 de SAFE
A
Viaţa e dură...
Postat 03 Noiembrie 2012, 14:24 de Nelu
GUNOAIELOR
ORADENI,toti din toate partidele sunt niste gunoaie care-si vad doar interesul propriu .ce au facut ei pt noi ? eu nu o duc nicidecum mai bine. Nici decand este bolojan primar simt doar taxe mai mari cu mult si simt cum am fost tradat ca roman de toti care au fost pe la Bucale sau care acum vin iar in fata noastra/ Mi-e scarba.. HOTILOR SI GUNOAIE
Postat 03 Noiembrie 2012, 14:13 de oradeanul
DRĂGHICI FOCUS PE PALEU
Nesătulei de DRĂGHICI îi mai sunt necesari încă patru ani pentru a focaliza cât mai bine casa de pe malul lacului din PALEU, casă ce a apărut pe timpul prezentului mandat. Despre sistemul sanitar s-o lase mai moale. Cel mai bun exemplu este fostul loc de muncă spitalul de infecţioase care a fost transformat într-o secţie după ce a fost mutat, evacuat pentru a doua oară în ultimii zece ani. Cât s-a zbătut sărăcuţa dar fiind mai preocupată de iminenta pensionare a soţului PDL-ist din fruntea A.J.O.F.M. Bihor şi de grija de a lăsa o mică avere fiului rătăcitor a uitat de ce a fost trimisă cu treburi în Parlament. Chiar nu-i ajunge de cât s-a îmbuibat şi la propriu şi la figurat.
Postat 03 Noiembrie 2012, 13:50 de ALEXANDRU
Felicitari
Daaaaaaaaa, candidatii USL In sfarsit oameni ca lumea in parlament, ar fi cazul sa scapam de pdl/istii aia falsificati prin adr, niste nimeni , niste hoti de oameni. M-am saturat sa-i vad!
Postat 03 Noiembrie 2012, 12:56 de Andra
Succes
Ce ma bucur sa vad atatia oameni seriosi propusi pe listele USL pentru BIHOR! FELICITARI si sper sa aiba succes! :)
Postat 03 Noiembrie 2012, 12:46 de Mariana
EU
eu CLAR votez cu USL(cine ma stie, stie sigur ca sunt "TALIBAN" USL). Insa tare mi-ar place sa fie eliminati oameni precum FILIP(blana portocalie ramane forever asa), BOLOS(blana portocalie ramane for ever asa), DAN LUCIAN VLADESCU(Presedintele ANRMAP)/blana protocalie ramane for ever asa), BODOG(brancardierii raman for ever brancardieri)! Cel putin BECALI(mai necioplit cum e, E SINCER!)
Postat 03 Noiembrie 2012, 12:34 de TDS
Votat
Decat Jidvei si alti catei cu siguranta vorez cu ei USL
Postat 03 Noiembrie 2012, 12:19 de Oradean
Buna echipa
Echipa excelenta si prezenta dnului Dr Bodog v-a asigurat votul meu
Postat 03 Noiembrie 2012, 12:08 de Io
Skeletii tovului cupsa
tovarase cupsa esti mare liberal? :))))))))))))))))))))) ai niste scheleti infioratori prin Dulap. Stai pe-aproape , sa vada votantii si familia cit esti tu de "bun avocat". imbecilule...
Postat 03 Noiembrie 2012, 11:12 de GORGOROTH
USLLL
Vrem fapte nu vorbe ! SUCCES !
Postat 03 Noiembrie 2012, 10:55 de USLLLL
fjkgg
Sper sa faca ceva constructiv pentru patria asta ,pentru spitalele din tara care cam lasa de dorit ! Oricum multa bafta si demonstrati-ne ca sunteti buni si puteti realiza ceva !
Postat 03 Noiembrie 2012, 10:53 de Tpkdfgj
USL
Multa bafta candidatilor USL .. Sper sa scapam cat mai repede de Pdl-isi !
Postat 03 Noiembrie 2012, 10:48 de Dia
?
A inceput campania si inca nu ne-a anuntat nimeni?
Postat 03 Noiembrie 2012, 09:05 de peter
DA
La mai mare !!!
Postat 03 Noiembrie 2012, 00:42 de JOn
nedumerire
Va rog sa ma lamuriti: Claudia Timofte, Ovidiu Pop, Liviu Andrica sa Bungau n-aveau treaba la ora la care a avut loc prezentarea candidatilor?
Postat 02 Noiembrie 2012, 22:53 de dan
Target-uri (necesare) pentru viitorii parlamentari USL.
I. ”Bodog a afirmat că va susţine "fiecare proiect al fiecărui coleg din Oradea şi din ţară, dar şi un parteneriat între municipalitate şi Universitate", arătând că "dacă avem Universitate, avem şi dezvoltare”. 1. Dezvoltarea include și un învățământ superior de calitate, deci cadre didactice bine pregătite profesional și dedicate acestei nobile meserii. 2. Un target (necesar) pentru viitorii parlamentari USL, care sunt, totodată, medici umani și profesori universitari: creșterea valorică a FMF Oradea, în termeni reali. Și Oradea merită un învățământ superior sanitar, similar celor din Târgu-Mureș și Cluj-Napoca. ”Materie cenușie” de calitate se găsește și în Oradea. Trebuie, însă, valorificată conform. II. Creșterea salariului minim brut pe economie la 1,000 lei, începând cu, cel târziu, 1 iulie 2013. Milioanele de români aflați la limita sărăciei, dar mai ales sub aceasta, ar avea astfel un motiv suplimentar ca să nu lipsească de la vot, respectiv să voteze cu adevărat bine, adică USL. III. Stabilirea unui pachet minimal decent de servicii sanitare pentru cei aflați la limita sărăciei, dar mai ales sub aceasta, care să țină seama și de incidența bolilor cronice la această categorie de populație. IV. În loc de concluzii: Good luck USL Bihor. God bless România!
Postat 02 Noiembrie 2012, 22:02 de stefan
1,2,3,4....
imi explicati si mie va rog semnificatia cuvantului "numerosi"? Multumesc
Postat 02 Noiembrie 2012, 20:37 de koko
da,au facut...
da,au facut un * mare,merget pe drumul Les-Tinca,Salonta-Tinca-Holod,mergeti sa vedeti cele mai cirpite drumuri judetene din toata tara,da au facut dar pt ei ca judetul nu o duce mai bine ca pe vremea lui Ilici,Bolovanul ne-a facut parcuri si parcari cu plata in toata Oradea,sa ne tina de cald la plata facturilor la iarna,apa o platim de parca ar fi de import,tot ce a facut si bine si rau a facut cu costuri mari pt populatia orasului,are o ideie Gibonul,imediat sar toti sa-i faca pe plac indiferent de costuri,se duc la mitici si uita de bihoreni pina la viitoarele alegeri,nu vedeti ca sint aceasi de acum 4 ani?sau credeti ca au devenit mai buni?asa ca votati in continuare mizeria si saracia
Postat 02 Noiembrie 2012, 18:23 de luky
@Treaba mare
Tu asta cu nume de @* ... te chinuie talentu?
Postat 02 Noiembrie 2012, 17:43 de Hai Bihoru
@Hai Bihoru
Care treaba ?1) Aia mica, aia mare sau amandoua ? 2) Cand isi fac treaba o fac inpreuna sau separat, fetele la dreapta si baietii la stanga ?
Postat 02 Noiembrie 2012, 17:39 de Treaba mare
+++++++++++++
Sa analizam putin situatia ! 1) la nivel local (in Oradea) au facut treaba 2) la nivel judetean au facut treaba Concluzie: consider ca pot face treaba buna si in Parlament !
Postat 02 Noiembrie 2012, 17:31 de Hai Bihoru
USL
ORADEA VOTEAZA USL !
Postat 02 Noiembrie 2012, 17:20 de Grigore
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON