URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Mai 2014, 08:10

Numai roşu: Afişele electorale ale liberalilor din judeţ, înlocuite cu cele ale PSD

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Vă mai amintiţi expresia "omuleţii verzi", referitoare la paramilitarii proruşi echipaţi în uniforme fără însemne, deci neidentificabili, care au ocupat Crimeea? Ei, bine, la noi PSD-ul are "omuleţi invizibili" care, de când a început campania pentru alegerile europarlamentare, cuceresc toate spaţiile pentru afişajul electoral.

Fenomenul a fost înregistrat nu doar la Oradea, cum s-a plâns PMP Bihor, ci se repetă şi în cele mai modeste comune. La Diosig, de pildă, pe 9 mai, şeful puţinilor liberali din comună, Adrian Hegheduş, a lipit afişe în locurile anume puse la dispoziţie de Primărie, dar a doua zi au dispărut toate, în locul lor apărând ca prin minune numai afişe PSD.

Încăpăţânat, s-a apucat din nou să pună afişe, chiar a doua zi, însă tot în zadar: în prima noapte au fost rupte şi acestea, în schimb cele ale PSD rămânând intacte.

Cum pesediştii din Diosig, în frunte cu viceprimarul Constantin Sabău, se jură că nu au nicio legătură cu misterioasele numere de "magie neagră" în urma cărora dispar materialele concurenţilor, singura explicaţie e că pentru PSD lucrează, ca voluntari, o nouă specie de lipitori de afişe: dezlipitorii.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Vai de noi
Deja mai nou UDMR-ul joaca cartea PSD-isto comunista si vedem comentarii care nu bat spre civilizatie...din pacate suntem ultima tara in care se mai rup afise in campanii si se dau spagi ca si in codru.....astepam DNA sa faca curatenie la Diosig unde de 24 de ani se fura ca si in codru....este singura comuna care a ramas ca si in evul mediu....unde in loc de pilitie sunt husari cu haine cumparate din bani publici si locul unde PSD-ul chiar daca a putut face ceva pt comunitatea romaneasca nu a facut ...RUSINE SA VA FIE CA SUNTETI MANDRI CA SUNTETI ROMANI DAR NUMAI PRIN AFISE....Bravo PNL Diosig ca aparati comunitatea romaneasca in continuare si tineti piept ciumei rosii care a tradat !!!
Postat 21 Mai 2014, 16:15 de Mihai Voievod
Stire bomba!
Bravo, ba ziar de doua parale! Aveti o stire bomba! Ca si voi. Plangeti dupa PNL, voi presa "impartiala". O sa cadeti odata cu ei!
Postat 20 Mai 2014, 07:54 de popescu
psd partidul infectilor din Romania
psd /fsn = PCR un jeg de partid neocomunist care nu accepta prezenta altora mult mai mici ca si ei ... se vede ce sefi au avut in Bihor ... Misu Bar si Mang Copy/Paste iar seful lor Pontache e la fel ca ei un nimeni in drum
Postat 19 Mai 2014, 13:13 de fuckk jack psd
marea nesimtire
N-au bani pt nimic.....medicamente...sosele reparatii conducte...dar pt porcariile astea pe care oricum le scuipa lumea de scarba....nu se pune problema!!!!! luti d'aci.....sint cati vreti voi...v-as trage doua peste ochii de sa vedeti curcubeul ....
Postat 19 Mai 2014, 11:31 de soso
P.C.R. transpartinic. Ep. Un proverb românesc pentru nomenclatura de partid: ”Porcul nu se îngraşă î
I. Pentru iluștri propagandişti PNL: 1. ”Nu se îngraşă porcul in ajun. Nu poti intr-o luna sa dublezi, sa triplezi, sa convingi. Afise peste tot, costurile sunt fantastice. O campanie electorala se face in timp, apoi e doar o formalitate. Eu nu merg decat sa le multumesc oamenilor” - Mircea Diaconu. Cu asemenea candidaţi şi dl. Adrian Hegheduş nu ar mai fi nevoie de saci cu bani pe care să îi arunce pe materiale de propagandă; 2. Dacă la europarlamentare candidaţii PNL vor lua 15% din voturi, nu dezlipitorii de afişe PNL sunt de vină ci boşii PNL; II. Dnilor de PNL: Nu acuzaţi PSD-ul fără dovezi. ”Omuleţii verzi” pot fi şi de la alte formaţiuni politice. Mă refer la cei care aplică procedura: ”Divide et impera!” P.S. Szervusztok!
Postat 19 Mai 2014, 10:21 de stefan
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON